تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 58

نام تاپيک: مشاوره خرید سیستم( هلپ می)

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

Price Performance :

مستند بالا میگه خیلی می ارزه و ارزش خرید داره حتی بیشتر از 560 یا 6870 می ارزه. به عدد که نیست هر وقت شماره مدل بیشتر بود بهتر گیم بده .
    Price/Performance الان چه ربطی به این بحث داشت ؟ شاید ارزش خرید کارت 5450 ! خیلی خوب باشه دلیل نمیشه بخریمش . کارت 6790 هم به زودی در بازی ها کم خواهد اورد چه برسه 5770 یا 6770
    خرید این 2 تا توصیه نمیشه مگه اینکه تا 1 یا 1.5 سال دیگه بتونن گرافیک رو عوض کنن .
    قیمت 560 هم الان 235 تومنه که ارزش خریدش رو خیلی بالا میبره
    6790 چقدره ؟ زیاد ارزون شده باشه 185 تومنه . 560 خیلی بهتره
    به نظرم قرض هم کرده 560 رو باید بگیره ...
    560 بین 25 تا 60 درصد ( شرایط متفاوت ) از 6790 قویتره که این رقم نسبت به قیمتش بسیار قابل ملاحضه هست .
    در صورتی که به هیچ عنوان نتونن 560 رو بگیرن 6790 اولین و آخرین انتخاب خواهد بود . گرچه در آینده ای نزدیک کم خواهد اورد ( حدود 1 سال یا بیشتر ) مخصوصا در رزولوشن های بالا ...

2. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تشکر از تمامی دوستان برای راهنماییهاشون

فکر کنم کم کم دارم ب نتیجه میرسم رفتم تو سایت ای ام دی و مشخصات 955 و 970 رو دیدم جفتشون عینه همن 970 قویتره ولی ان قدرا با سیستم نمیخوام کار کنم همین قدرام بسمه پس 955 واسم مناسب تره

برای گراف هم 560 واسم خیلی زیاده و البته گرون ترجیح میدم 5750 یا 6790 بردارم ک البته بازم بیشتر ترجیح میدم 5750 بردارم چون نمیخوام زیاد واسه گراف هزینه کنم هرچند ک ب نظرم همین 5750 هم وا3 خودش غولیه ولی بازم اگه با این کارم مخالفید از نظراتتون استقبال میکنم
    اگه زیاد بازی نمیکنی (منظورم از زیاد هر روز هست) بهترین تصمیم رو گرفتی .

و اما چند تا سوال؟
    1. م.ب ب یکی از بچ ها میگفت ازراک خوب نیست خیلی اذیت میکنه؟
    این حرف درسته؟
    مدل دیگه ای غیر از این مادربورد وجود نداره تو همین رنج قیمت یو اس بی 3 و کلن همچیش بروز باشه دگ؟

2.رفیقم بهم گفت ک باس 1300 واسه رم کمه و بهم پیشنهاد کرد باس 1600 بردارم
    دوستان در این مورد نظرشون چیه؟

ی قیمتم ازش بدین.

بازم ممنون ک وقت میزارین برای پاسخگویی
    سیستم مچ نباشه اذیت میکنه میخواد آزراک باشه یا گیگا بایت
    همونطور که دوستمون گفتند گرونتره ولی در آینده نزدیک usb3 و sata3 بدردت میخوره در ضمن چیپست مادربردت قویتره و بروزتر . اگه قیمت مناسب میخوای با چیپست 880 بگیر که از برند گیگابایت رم 1600 رو بدون اوور کلاک ساپورت میکنه ولی اول 1333 روش بنداز 1600 یا 1866 که ارزونتر شد عوضش کن 1600 یا 1866 بنداز . اگه بموقع عوضش کنی و فروشنده منصف باشه اینکار هزینه ای نداره .
    Last edited by ehsan_soroosh; 24-09-2011 at 05:47.

4. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببخشید ولی الان خودت فهمیدی چی گفتی ؟ این حرف ها اساس علمی ندارن .
    پردازنده های 955 تا 980 یکی هستن فقط ضریب اونا افزایش پیدا کرده خودت میتونی بری ببینی !
    من حرفهای استاد فیزیک الکترونیک رو گفتم که کارشون طراحی مدارات مجتمع مثل cpu هست. حالا اگه اطلاعاتت ناقصه یا سر در نیاوردی کمی سرت رو از بازار بیار بیرون ببر تو کتاب . دلیل نداره amd بیاد همه جوانب 955 و 980 رو تو مقایسه بذاره . یک زمانی کش رو هم تو مقایسه دو تا سی پی یو بحساب نمی آوردن ولی الان اطلاعات بازار رفته بالا و بازار بهش توجه داره و amd ، intel روش مانور هم میدن .
    Last edited by ehsan_soroosh; 24-09-2011 at 06:55.

6. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Price/Performance الان چه ربطی به این بحث داشت ؟ شاید ارزش خرید کارت 5450 ! خیلی خوب باشه دلیل نمیشه بخریمش . کارت 6790 هم به زودی در بازی ها کم خواهد اورد چه برسه 5770 یا 6770
    خرید این 2 تا توصیه نمیشه مگه اینکه تا 1 یا 1.5 سال دیگه بتونن گرافیک رو عوض کنن .
    قیمت 560 هم الان 235 تومنه که ارزش خریدش رو خیلی بالا میبره
    6790 چقدره ؟ زیاد ارزون شده باشه 185 تومنه . 560 خیلی بهتره
    به نظرم قرض هم کرده 560 رو باید بگیره ...
    560 بین 25 تا 60 درصد ( شرایط متفاوت ) از 6790 قویتره که این رقم نسبت به قیمتش بسیار قابل ملاحضه هست .
    در صورتی که به هیچ عنوان نتونن 560 رو بگیرن 6790 اولین و آخرین انتخاب خواهد بود . گرچه در آینده ای نزدیک کم خواهد اورد ( حدود 1 سال یا بیشتر ) مخصوصا در رزولوشن های بالا ...
    این یکی بنچمارکه :

من اسمی از 5450 آوردم ؟؟؟
    تو اون گراف ارزش قیمت من دارم ارزش خرید 560 رو با 6850 مقایسه میکنم

راستی تفاوت 6790 رو قعر بنچمارک ملاحظه میفرمایید که میگه 30 تومان بیشتر بدیم 6850 بگیریم و مدت خیلی بیشتری بازی میکنیم البته این هم یک پیشنهاد بود نه انتخاب اول و آخر ؛ چون انتخاب اول و آخر رو آقا سجاد میکنن.

BZ7 عزیز لطفا روی نظرات بنده اگر خواستی دوباره نظر بدی مستند علمی بگو نه تجاری.
    Last edited by ehsan_soroosh; 24-09-2011 at 06:52.

8. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

پردازنده های 955 تا 980 یکی هستن فقط ضریب اونا افزایش پیدا کرده خودت میتونی بری ببینی !
    یعنی هیچ تفاوتی با هم ندارن...؟ در آورکلاک چه طور؟

10. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

یعنی هیچ تفاوتی با هم ندارن...؟ در آورکلاک چه طور؟
    970 که روی die شش هسته هست بحثش جداس . ( E0 Stepping )
    دیشب در حالت خواب آلودگی اینو نوشتم
    باید میگفتم 955 تا 965 یکی هستن چون معماری اونا دقیقا یکیه و فقط رقم ضریبش عوض شده
    ممکنه 965 کمی خنک تر باشه من چیزی در این مورد پیدا نکردم
    980 هم هرچی میگردم معلوم نیست واقعا 4 هسته هست یا 6 اما از اونجا که در مورد آنلاکش چیزی پیدا نکردم باید 4 باشه .
    یه پردازنده هم هست به اسم 960T ! که من تو بازار ندیدم ولی فکر کنم با 960 خودمون فرق داشته باشه
    اینم 6 هسته هست که 2تا غیر فعال شده .
    اما در هر صورت . معماری Phenom2 ها تقریبا در 6 و 4 هسته تفاوت اساسی ندارن و 6 هسته با 2 هسته قفل تقریبا مساوی 4 هسته ای های واقعی عمل میکنه به همین دلیل 955 خیلی راحت به 970 هم میتونه برسه و افزایش دما حداکثر تا 3 درجه داشته باشه .
    اما من هرچی بررسی کردم 980 با 955 تقریبا یکی هست

به عدد MP توجه کنین . هر 1 ضریب مساوی 200 مگاهرتز میشه که میشه نتیجه گرفت 955 و 980 یه معماری دارن ( چقدر سخت بود !! ) و فرق ضریب اونها فرق میکنه .
    البته باید به Stepping هم توجه بشه و در 980 اصلاحات خیلی جزئی انجام شده که ممکنه شامل اورکلاک بهتر باشه اما با توجه به قیمت ارزش خرید خیلی خوبی نداره
    . در صورتی که پردازنده 970 با Stepping E0 پیدا بشه خوب هست چون 6 هستس ولی قیمت ؟!! حدود 175 تومنه اگه قراره اونقدر پول بدن یه 1090 میگیرن . البته اگه همه مدل ها بدون گارانتی باشن قیمت ها 20 تا 30 تومن کمتر از اینا میشه
    لازم به ذکره که از 970 به بعد Stepping به C3 تبدیل شده که تغییراتی در پردازنده صورت گرفته اما بازم تاکید میکنم بهترین مدل پردازنده 970 مدل E0 هست .

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------

این یکی بنچمارکه :

من اسمی از 5450 آوردم ؟؟؟
    تو اون گراف ارزش قیمت من دارم ارزش خرید 560 رو با 6850 مقایسه میکنم

راستی تفاوت 6790 رو قعر بنچمارک ملاحظه میفرمایید که میگه 30 تومان بیشتر بدیم 6850 بگیریم و مدت خیلی بیشتری بازی میکنیم البته این هم یک پیشنهاد بود نه انتخاب اول و آخر ؛ چون انتخاب اول و آخر رو آقا سجاد میکنن.

BZ7 عزیز لطفا روی نظرات بنده اگر خواستی دوباره نظر بدی مستند علمی بگو نه تجاری.
    با تشکر ولی خرید 6850 تا وقتی که 560 قیمتش 230 تومنه ارزش نداره .
    5450 مثال بود !

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------

من حرفهای استاد فیزیک الکترونیک رو گفتم که کارشون طراحی مدارات مجتمع مثل cpu هست. حالا اگه اطلاعاتت ناقصه یا سر در نیاوردی کمی سرت رو از بازار بیار بیرون ببر تو کتاب . دلیل نداره amd بیاد همه جوانب 955 و 980 رو تو مقایسه بذاره . یک زمانی کش رو هم تو مقایسه دو تا سی پی یو بحساب نمی آوردن ولی الان اطلاعات بازار رفته بالا و بازار بهش توجه داره و amd ، intel روش مانور هم میدن .
    حالا خوبه تو فروم های خارجی هم میگن 970 و 980 نگیرین 955 کار اونو میکنه . شما با خوندن کتاب نمیتونی توی این چیزا قوی بشی . کتاب هایی که شما میخونی مال عهد بوقه ( کتابای دانشگاه رو میگم )
    میان پردازنده پنتیوم 4 رو واسه من درس میدن .
    همه میدونن پردازنده ها قسمت هایی برای دفع گرما دارن ولی به این معنی نیست در 955 و 965 اینا با هم متفاوت باشه چون اصلا نیازی نیست .
    Last edited by BZ7; 24-09-2011 at 14:38.

12. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

باید میگفتم 955 تا 965 یکی هستن چون معماری اونا دقیقا یکیه و فقط رقم ضریبش عوض شده
    ممکنه 965 کمی خنک تر باشه من چیزی در این مورد پیدا نکردم
    معماری یکیه، ولی کیفیت و پایداری اون ها فرق میکنه!

درسته خرید 955 به جای 980 و آورکلاک کردن اون کاملا منطقی هست، ولی این اشتباهه که 980 رو با 955 کاملا یکسان بدونیم.

موفق باشید.

14. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

معماری یکیه، ولی کیفیت و پایداری اون ها فرق میکنه!

درسته خرید 955 به جای 980 و آورکلاک کردن اون کاملا منطقی هست، ولی این اشتباهه که 980 رو با 955 کاملا یکسان بدونیم.

موفق باشید.
    بله درسته . منم توضیح دادم چرا . ولی 955تا 965 میشه گفت تقریبا از همه نظر ها مثل هم هستن و فقط ضریب تغییر کرده . با توجه به Stepping میشه فهمید که کاملا مثل هم هستن . موفق باشید
    Last edited by BZ7; 24-09-2011 at 18:47.

16. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

9

تشکر از تمامی دوستان برای راهنماییهاشون

فکر کنم کم کم دارم ب نتیجه میرسم رفتم تو سایت ای ام دی و مشخصات 955 و 970 رو دیدم جفتشون عینه همن 970 قویتره ولی ان قدرا با سیستم نمیخوام کار کنم همین قدرام بسمه پس 955 واسم مناسب تره

برای گراف هم 560 واسم خیلی زیاده و البته گرون ترجیح میدم 5750 یا 6790 بردارم ک البته بازم بیشتر ترجیح میدم 5750 بردارم چون نمیخوام زیاد واسه گراف هزینه کنم هرچند ک ب نظرم همین 5750 هم وا3 خودش غولیه ولی بازم اگه با این کارم مخالفید از نظراتتون استقبال میکنم
    دوستان عزیزم متاسفانه ب دلیل کمبود بودجه نمیتونم بیش از این هزینه کنم تا اینجا فکر میکنم همین سیستمی گفتم برام کافی باشه و حتی بیش از نیازهای من رو هم پوشش بده

میدونم ک 560 گراف خوبیه ولی متاسفانه بودجم اجازه نمیده ک بیش از این هزینه کنم اگ پیشنهاد بهتری دارین ک در همین رنج قیمت باشه استقبال میکنم.

دوستان اگ نظر بهتری در مورد مادربرد دارن تا 100 تومن بگن

رم هم ک مدلاش زیاده و میرم تو بازار یه چیزی میخرم تا 4 گیگ

در مورد کیس اینجا کسی مدل خاصی رو مطرح نکرد ی مدل ک کولینگ خوبی داشته باشه و قیمت مناسب

امیدوارم ک هرچ زودتر ب نتیجه کامل برسم ک 3شنبه میخوام برم بازار

بازم از تمامی دوستان تشکر میکنم کلی چیز ازتون یاد گرفتم

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوستان عزیزم متاسفانه ب دلیل کمبود بودجه نمیتونم بیش از این هزینه کنم تا اینجا فکر میکنم همین سیستمی گفتم برام کافی باشه و حتی بیش از نیازهای من رو هم پوشش بده

میدونم ک 560 گراف خوبیه ولی متاسفانه بودجم اجازه نمیده ک بیش از این هزینه کنم اگ پیشنهاد بهتری دارین ک در همین رنج قیمت باشه استقبال میکنم.

دوستان اگ نظر بهتری در مورد مادربرد دارن تا 100 تومن بگن

رم هم ک مدلاش زیاده و میرم تو بازار یه چیزی میخرم تا 4 گیگ

در مورد کیس اینجا کسی مدل خاصی رو مطرح نکرد ی مدل ک کولینگ خوبی داشته باشه و قیمت مناسب

امیدوارم ک هرچ زودتر ب نتیجه کامل برسم ک 3شنبه میخوام برم بازار

بازم از تمامی دوستان تشکر میکنم کلی چیز ازتون یاد گرفتم
    کیس میتونین یه Magnum II با قیمت حدود 48 تومن تهیه کنین اگه پولتون نمیرسه یه کیس معمولی با سایز مناسب کارتون رو راه میندازه . 955 رو به هیچ عنوان با کولینگ معمولی بیشتر از 500 مگاهرتز اورکلاک نکنین و همیشه دما رو زیر 60 نگه دارین
    مین برد غیر از 870 i Cafe Rev2 چیزی نگیرین . قیمت و امکانات این مین برد نسبت به قیمتش عالی هست .
    Last edited by BZ7; 24-09-2011 at 18:14.

19. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •