تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 15 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 141

نام تاپيک: ایران آخرین کشور جهان در رتبه‌بندی سرعت دانلود اینترنت شد

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

اگه ADSL داری و محدود هست یقین داشته باش بالای 1 مگ هستی.
    نه عزیز من ، سرعت اینترنت من 128 هست . البته ظاهرا شما سرعت اینترنت من را بهتر از خودم می دونی !

بعدش منبع چنین حرفی درباره آفریقایی ها کجاست؟ اینترنت سیار ماهواره ای که شاید چند هفته یک بار استفاده کنند یعنی چی؟
    منبع من یک گزارش از برنامه کلیک هست . شاید هستند کسانی اینجا که آن برنامه را دیده باشند
    بیشتر من رو یاد توجیه کردن Sandis خور ها میندازه
    بفرما ! این هم آقایون روشن فکر ! حالا خوبه ما گفتیم سرعتمون خوب نیست اگه نمی گفتیم دیگه چی می خواستند به ما نسبت بدهند !

واقعا متاسفم نمی دانستم با دو پله بالاتر آوردن ایران چنین صفت هایی را به آدم نسبت بدهند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

در این که سرعت اینترنت ایران افتضاح هست شکی نیست ولی خوب من فکر نمی کنم دیگه جایگاه آخر باشیم . آخه از بعضی از این کشورهای آفریقایی که اصلا اینترنت ندارند و از اینترنت سیار ماهواره ای آن هم شاید چند هفته یک بار استفاده می کنند که دیگه فکر نمی کنم بد تر باشیم ! یا کشور هایی که من تازه تو همین لیست دیدم .

اما یک نکته ی دیگه :

اینجا گفته که سرعت کاربران اینترنت ایران به عنوان آخرین کشور یعنی کند ترین اینترنت دنیا را داراست آن هم با متوسط سرعت 530 کیلوبایت بر ثانیه

حالا پس چرا من وقتی با سرعت 128 ( که تازه 128 واقعی هم نیست ) وارد گوگل می شوم و عکسی را جستجو می کنم گوگل میگه شما از اینترنت پرسرعت استفاده می کنی و همه عکس ها را یکجا میاره در صورتی که با دایال آپ که وصل می شوم تک صفحه ای میاره و اشاره به سرعت کم من داره

یعنی وقتی کندترین سرعت اینترنت که از ماست و 530 کیلوبایت بر ثانیه است از نظر گوگل 128 کیلوبایت بر ثانیه پر سرعت حساب میشه !

در کل هیچ کدام از اینها توجیهی برای سرعت کم اینترنت در ایران نمیشه
    کدوم کشور افریقای اونجوریه ؟
    البته منظورم اقلیت ها نیستن
    و معلومه که اگه بخواهیم با سرخ پوست های توی جنگل امریکا خودمون رو مقایسه کنیم سرعت ماها بیشتره
    پایتخت یه کشور و با پایتخت کشور های دیگه مقایسه کنی میبینی اینا تازه ارفاق کردن مارو گذاشتن اخر جدول

3. 5 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در این که سرعت اینترنت ایران افتضاح هست شکی نیست ولی خوب من فکر نمی کنم دیگه جایگاه آخر باشیم . آخه از بعضی از این کشورهای آفریقایی که اصلا اینترنت ندارند و از اینترنت سیار ماهواره ای آن هم شاید چند هفته یک بار استفاده می کنند که دیگه فکر نمی کنم بد تر باشیم ! یا کشور هایی که من تازه تو همین لیست دیدم .

اما یک نکته ی دیگه :

اینجا گفته که سرعت کاربران اینترنت ایران به عنوان آخرین کشور یعنی کند ترین اینترنت دنیا را داراست آن هم با متوسط سرعت 530 کیلوبایت بر ثانیه

حالا پس چرا من وقتی با سرعت 128 ( که تازه 128 واقعی هم نیست ) وارد گوگل می شوم و عکسی را جستجو می کنم گوگل میگه شما از اینترنت پرسرعت استفاده می کنی و همه عکس ها را یکجا میاره در صورتی که با دایال آپ که وصل می شوم تک صفحه ای میاره و اشاره به سرعت کم من داره

یعنی وقتی کندترین سرعت اینترنت که از ماست و 530 کیلوبایت بر ثانیه است از نظر گوگل 128 کیلوبایت بر ثانیه پر سرعت حساب میشه !

چرا همیشه ما با مقایسه کردن خودمون با کشورهای پایینتر از خودمون میخام خودمونو گول بزنیم و یه جوری کارامون رو توجیح کنیم ؟!

آدم اگه میخاد به جایی برسه باید خودشو با کسایی مقایسه کنه که از خودش برترن ، تا بتونه 4 تا چیز ازشون یاد بگیره و خودشو از همه نظر ارتقا بده

شما جدولو نگاه کن ! ببین چه کشورهایی از ما بالاترن !

5. 7 کاربر از LΩRD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه raya2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جدولو نگاه کن ! ببین چه کشورهایی از ما بالاترن !
    همه ی کشورها :d

7. 4 کاربر از raya2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان قطعا در سال جهاد اختلاسی مسئولین عزیز فکری به حال اینترنت ایران خواهند کرد و ما به یکباره از رتبه ی 170 به رتبه های یک رقمی سود میکنیم .
    Last edited by aliy2324; 28-09-2011 at 13:13.

9. 6 کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اما یک نکته ی دیگه :

مطمئن باش میانگین سرعت اینترنت ایران خیلی کمتر از این 530 کیلوبیت هست.چون فقط عده ی محدودی از ملت که غالبا اینترنت پر سرعت دارن speedtest را می شناسن و تقریبا هیچ کس به اینترنت هوشمند و دایال آپ نمیره تست سرعت بده!!!
    حالا فرض کن اون کسایی هم که دایال آپ دارن برن و تست بدن.اون وقت شاهد خارج شدن ایران از این لیست هستیم.
    ایران در زمینه ی اینترنت رتبه آخر دنیا نیست.198 تا کشور در دنیا وجود داره که ایران 170م هست.

پ.ن:سودان 166م هست!!!

11. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کم بودن سرعت اینترنتمون یک طرف گرون بودن اینترنتمون یک طرف و بالا بودن پینگمون طرف دیگه .

ما تو ایران نسبت به کشورهای دیگه در آمدمون خیلی کمه ولی داریم بیشترین پول رو برای اینترنت می پردازیم.

من الان رفتم گزارش مالی این 2 سال اشتراکم رو در آوردم

سرعتم 128 حجمم هم میانگین ماهی 4 گیگ . بعضی ماها 3 گیگ تمدید می کردم بعضی ماها 8 گیگ

من حقوقم ماهی 150 هزار تومنه 50 تومنش میره برای اتوبوس که قربونش برم الان کرایه اتوبوس هم پولی شده 300 تومن

100 تومن برام میمونه که 20 هزار تومنشو باید بدم برای اینترنت 80 تومنم آخرش ته جیبم میمونه 22 سالمم هست

شانس آوردم بابام خرج زندگیم رو میده وگرنه اون 80 تومنم میرفت برای غذا و... آخرش باید کامپیوترمم

میفروختم برای غذا ....

700 هزا رتومن برای 2 سال من با این بی پولیم پول دادم به اینا..

اینم عکس:

13. 17 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگهه تعداد کشورها 1000 تا هم بود بازم ما از اخر اول میشدیم! قله های پسرفت رو داریم با سرعت بیشتری پی میکنیم.

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

کم بودن سرعت اینترنتمون یک طرف گرون بودن اینترنتمون یک طرف و بالا بودن پینگمون طرف دیگه .

ما تو ایران نسبت به کشورهای دیگه در آمدمون خیلی کمه ولی داریم بیشترین پول رو برای اینترنت می پردازیم.

من الان رفتم گزارش مالی این 2 سال اشتراکم رو در آوردم

سرعتم 128 حجمم هم میانگین ماهی 4 گیگ . بعضی ماها 3 گیگ تمدید می کردم بعضی ماها 8 گیگ

من حقوقم ماهی 150 هزار تومنه 50 تومنش میره برای اتوبوس که قربونش برم الان کرایه اتوبوس هم پولی شده 300 تومن

100 تومن برام میمونه که 20 هزار تومنشو باید بدم برای اینترنت 80 تومنم آخرش ته جیبم میمونه 22 سالمم هست

شانس آوردم بابام خرج زندگیم رو میده وگرنه اون 80 تومنم میرفت برای غذا و... آخرش باید کامپیوترمم

میفروختم برای غذا ....

700 هزا رتومن برای 2 سال من با این بی پولیم پول دادم به اینا..

اینم عکس:

عزیزم هنوزم کمه! باید شما همه 80 هزار تومنی که برات میمونه رو بدی تا اقایون براشون مسجل بشه که ما نیاز به ایننترنت داریم!

15. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خدایش باز خوب اعلام کردند چون 53k بازم خیلی خوبه چون بیشتر کاربران دیال آپ اصلا نمی رند سرعتشون رو تست کنند (سایت رو باز نمی کنه) وگرنه نمی دونم میانگیل سرعت چقدر میشد

17. 2 کاربر از 1navid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها یه خبر خوب!
    با اضافه شدن یه کشور(املای اسمشو به فارسی بلد نیستم!)ایران به رتبه ی یکی مونده به آخر صعود کرد

19. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •