چرا نگیره
از لحاظ کیفیتش میگین شما
یا قیمت ؟
چرا نگیره
از لحاظ کیفیتش میگین شما
یا قیمت ؟
بله کاملا معلومه . همین بود که میگفتین گرافیک 2 گیگ میخوام ...
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
قیمت !....
سیستم عامل در هر صورت از Page File استفاده میکنه ! برای اینکه مقدار رم بیشتری رو واسه کاربر آزاد بذارهاستفاده سیستم عامل از حافظه مجازی زمانی افزایش میابد که با کمبود حافظه اصلی (رم) مواجه گردد، سخن شما بیشتر به نظریه ای جدید شبیه است که غیر فعال کردن صفحه بندی در حافظه جانبی را در صورت وجود حجم زیاد رم موجب افزایش سرعت سیستم عامل و پوشش ضعف هار دیسک میداند! دوست خوبم سخن شما یعنی زیر سول بردن Demand Paging ، یعنی برنامه ریزی نکردن برای بهروری منطقی بیش از 100 درصد برای حافظه اصلی ، یعنی محدود کردن اندازه ی فرایند ها به اندازه ی حافظه اصلی ، یعنی کاهش درجه چند برنامگی ، یعنی انجام I/Oهای بیهوده و...
در مواقع کم بودن رم استفاده از Page File بیشتر میشه . این در هارد های SSD مشکلی نیست اما در هارد های مکانیکی مشکل ایجاد میکنه چون Access Time بالایی دارن . همیشه پیشنهاد شده که در صورت داشتن رم با حجم بالا Page File رو غیر فعال کنین !
من نمیدونم شما چطوری حرف منو با یه چیز بی ربط دیگه مقایسه میکنی . کاهش چند برنامگی ؟ برادر من بدون Page file که Multi Prossesing بهتر خواهد شد چون زمان زیادی رو صرف ذخیره اطلاعات اضافی روی هارد دیسک نمیکنه ! I/O های بیهوده موقع داشتن Page File خیلی بیشتره ... نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری .... ولی اصلا اساس درستی ندارن .
Last edited by BZ7; 23-09-2011 at 17:43.
شما اصلا لحن جالبی نداری و فکر میکنی همه کاربران در جهل کامل و خودت علامه دهر هستی.بله کاملا معلومه . همین بود که میگفتین گرافیک 2 گیگ میخوام ...
مثل اینکه پاک شدن پست و تذکر مانع این نشده که شما به شعور کاربران توهین نکنی.
اینجا چاله میدون نیست که با تحقیر و توهین به بقیه کاربران خودت رو گنده نشون بدی.
(از دوستان به به خاطر لحن تندم عذزخواهی میکنم)
منظورم این بود که به خاطر قیمت بالاش هست که توصیه نمیکنن
شما چرا جوش میاری ؟ ! شما برو ببین ایشون چی گفته . من به شعور کسی توهین نکردم.
این آقا از سخت افزار هیچ اطلاعاتی نداره ولی میگه از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشتم . ایشون داره غیر مستقیم به بقیه توهین میکنه . کسی که از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشته باشه اگه کاربر واقعی باشه باید بدونه گرافیک به گیگ نیست !
من حرف بدی به این آقا زدم ؟
بنده نیازی به گنده نشون دادن خودم یا تحقیر کسی ندارم ! خودم میدونم کی هستم و نیازی ندارم خودم رو به شما ثابت کنم.
(پست بعدا پاک بشه اسپم هست . )
Last edited by BZ7; 23-09-2011 at 18:05.
دوست خوبمون بهنام از علم سخت افزار خوب سر رشته دارند ولی همونطوری که خودشون فرمودند از بازار سخت افزار دور بودند که اصلا مهم نیست بلکه بهترم هست چون کامپیوتر رو وسیله قرار دادن نه هدف
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
درسته که گلچین بنده نمره منفی های BZ7 عزیز رو نشون میده ولی در همین تاپیک دو تا تشکر کردند و یک بار هم مخاطب خودشون رو خیلی خوب خطاب کردند و این دو تا تشکر و اون خطاب خوب خیلی ارزشش از نمره منفی هاشون بالاتره . امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه .
Last edited by ehsan_soroosh; 25-09-2011 at 08:26.
vga : gainward geforce 560 Ti 2GB
دوست عزیز gainward از 560Ti چندین مدل داره که یکیش 2GByteهست .
این مدل اصلا ارزش خرید نداره.به جای این میشه 6950 یا 560ti غیر رفرنس خرید.اون 2 گیگ فقط برای قشنگی هست و هیچ فرقی با 1 گیگش نمیکنه.درست مثل 6950 2 و 1گیگ که تنها فرقشون قابلیت آنلاک مدل 2 گیگ هست!
البته حجم رم 2GB در رزولیشن های بالا و مخصوصا با Anti-Aliasing فعال برتری داره، ولی در کل موافقم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)