تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 68

نام تاپيک: بستن یک کیس عالی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

چرا نگیره
    از لحاظ کیفیتش میگین شما
    یا قیمت ؟

2. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

ایشونی که داری میگی سرعت نمیدونه یعنی چی ...بنده از الان نزدیک به 10 سال هست که سیستم دارم و از پنتیوم 1 شروع کردم و بدلیل مشغله کاری من دیگه وقت نکردم برم ببینم که این سی پی یو چه مدلهایی داره و چه مارکهایی داره و کارم هم میکس و مونتاژ هست و بهمین دلیل زیاد دنبال اجزای تشکیل رایانه نرفتم .... دستت هم درد نکنه که گفتی این نمیدونه سرعت یعنی چی من دیگه نظری از شما نمیخوام و مجبور هم نیستی جوابم رو بدی
    بله کاملا معلومه . همین بود که میگفتین گرافیک 2 گیگ میخوام ...

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

چرا نگیره
    از لحاظ کیفیتش میگین شما
    یا قیمت ؟
    قیمت !....

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

استفاده سیستم عامل از حافظه مجازی زمانی افزایش میابد که با کمبود حافظه اصلی (رم) مواجه گردد، سخن شما بیشتر به نظریه ای جدید شبیه است که غیر فعال کردن صفحه بندی در حافظه جانبی را در صورت وجود حجم زیاد رم موجب افزایش سرعت سیستم عامل و پوشش ضعف هار دیسک میداند! دوست خوبم سخن شما یعنی زیر سول بردن Demand Paging ، یعنی برنامه ریزی نکردن برای بهروری منطقی بیش از 100 درصد برای حافظه اصلی ، یعنی محدود کردن اندازه ی فرایند ها به اندازه ی حافظه اصلی ، یعنی کاهش درجه چند برنامگی ، یعنی انجام I/Oهای بیهوده و...
    سیستم عامل در هر صورت از Page File استفاده میکنه ! برای اینکه مقدار رم بیشتری رو واسه کاربر آزاد بذاره
    در مواقع کم بودن رم استفاده از Page File بیشتر میشه . این در هارد های SSD مشکلی نیست اما در هارد های مکانیکی مشکل ایجاد میکنه چون Access Time بالایی دارن . همیشه پیشنهاد شده که در صورت داشتن رم با حجم بالا Page File رو غیر فعال کنین !
    من نمیدونم شما چطوری حرف منو با یه چیز بی ربط دیگه مقایسه میکنی . کاهش چند برنامگی ؟ برادر من بدون Page file که Multi Prossesing بهتر خواهد شد چون زمان زیادی رو صرف ذخیره اطلاعات اضافی روی هارد دیسک نمیکنه ! I/O های بیهوده موقع داشتن Page File خیلی بیشتره ... نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری .... ولی اصلا اساس درستی ندارن .
    Last edited by BZ7; 23-09-2011 at 17:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شما اصلا لحن جالبی نداری و فکر میکنی همه کاربران در جهل کامل و خودت علامه دهر هستی.

مثل اینکه پاک شدن پست و تذکر مانع این نشده که شما به شعور کاربران توهین نکنی.

اینجا چاله میدون نیست که با تحقیر و توهین به بقیه کاربران خودت رو گنده نشون بدی.

(از دوستان به به خاطر لحن تندم عذزخواهی میکنم)

6. 2 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

قیمت !....
    منظورم این بود که به خاطر قیمت بالاش هست که توصیه نمیکنن

8. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

BZ7

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

شما اصلا لحن جالبی نداری و فکر میکنی همه کاربران در جهل کامل و خودت علامه دهر هستی.

مثل اینکه پاک شدن پست و تذکر مانع این نشده که شما به شعور کاربران توهین نکنی.

اینجا چاله میدون نیست که با تحقیر و توهین به بقیه کاربران خودت رو گنده نشون بدی.

(از دوستان به به خاطر لحن تندم عذزخواهی میکنم)
    شما چرا جوش میاری ؟ ! شما برو ببین ایشون چی گفته . من به شعور کسی توهین نکردم.
    این آقا از سخت افزار هیچ اطلاعاتی نداره ولی میگه از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشتم . ایشون داره غیر مستقیم به بقیه توهین میکنه . کسی که از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشته باشه اگه کاربر واقعی باشه باید بدونه گرافیک به گیگ نیست !
    من حرف بدی به این آقا زدم ؟
    بنده نیازی به گنده نشون دادن خودم یا تحقیر کسی ندارم ! خودم میدونم کی هستم و نیازی ندارم خودم رو به شما ثابت کنم.

(پست بعدا پاک بشه اسپم هست . )
    Last edited by BZ7; 23-09-2011 at 18:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من میخوام یک کیس بگیرم ....با تشکر از شما دوستان
    ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﮕﯽ ﺷﻤﺎ ... ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﻫﻤﮕﯽ ﺷﻤﺎ
    با تشکر ... با سپاس فراوان از شما
    ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ..... ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ....
    دوست خوبمون بهنام از علم سخت افزار خوب سر رشته دارند ولی همونطوری که خودشون فرمودند از بازار سخت افزار دور بودند که اصلا مهم نیست بلکه بهترم هست چون کامپیوتر رو وسیله قرار دادن نه هدف

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... خوبه توضیح دادم ها... خواهش میکنم !!! اگه دیدت به کامپیوتر اینه برو .....
    لج کردی ! وگرنه هیچ آدم عاقلی ...
    کاربرد خانگی !!! معنی این کلمه رو که میدونی چیه ؟
    ایشون نمیدونه سرعت یعنی چی داره میگه گرافیک 2 گیگ میخوام ! فکر میکنی ایشون درک درستی از ...
    من نمیدونم شما چطوری حرف منو با یه چیز بی ربط دیگه مقایسه میکنی . ...نمیدونم شما این حرفا رو از کجا میاری ....
    شما چرا جوش میاری ؟ ! شما برو ببین ایشون چی گفته . من به شعور کسی توهین نکردم.
    این آقا از سخت افزار هیچ اطلاعاتی نداره ولی میگه از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشتم . ایشون داره غیر مستقیم به بقیه توهین میکنه . کسی که از پنتیوم 1 تا الان کامپیوتر داشته باشه اگه کاربر واقعی باشه باید بدونه گرافیک به گیگ نیست !
    من حرف بدی به این آقا زدم ؟
    بنده نیازی به گنده نشون دادن خودم یا تحقیر کسی ندارم ! خودم میدونم کی هستم و نیازی ندارم خودم رو به شما ثابت کنم.

(پست بعدا پاک بشه اسپم هست . )
    درسته که گلچین بنده نمره منفی های BZ7 عزیز رو نشون میده ولی در همین تاپیک دو تا تشکر کردند و یک بار هم مخاطب خودشون رو خیلی خوب خطاب کردند و این دو تا تشکر و اون خطاب خوب خیلی ارزشش از نمره منفی هاشون بالاتره . امیدوارم هر جا هست همیشه موفق باشه .
    Last edited by ehsan_soroosh; 25-09-2011 at 08:26.

11. این کاربر از ehsan_soroosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

vga : gainward geforce 560 Ti 2GB
    دوست عزیز gainward از 560Ti چندین مدل داره که یکیش 2GByteهست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

vga : gainward geforce 560 Ti 2GB
    دوست عزیز gainward از 560Ti چندین مدل داره که یکیش 2GByteهست .
    این مدل اصلا ارزش خرید نداره.به جای این میشه 6950 یا 560ti غیر رفرنس خرید.اون 2 گیگ فقط برای قشنگی هست و هیچ فرقی با 1 گیگش نمیکنه.درست مثل 6950 2 و 1گیگ که تنها فرقشون قابلیت آنلاک مدل 2 گیگ هست!

14. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

این مدل اصلا ارزش خرید نداره.به جای این میشه 6950 یا 560ti غیر رفرنس خرید.اون 2 گیگ فقط برای قشنگی هست و هیچ فرقی با 1 گیگش نمیکنه.درست مثل 6950 2 و 1گیگ که تنها فرقشون قابلیت آنلاک مدل 2 گیگ هست!
    البته حجم رم 2GB در رزولیشن های بالا و مخصوصا با Anti-Aliasing فعال برتری داره، ولی در کل موافقم...

16. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •