بازی مزخرفیه اون از اجرا نشدنش و ارور دادنش وقتی هم اجرا میشه یا سیو نمیشه یا میا د بیرون![]()
بازی مزخرفیه اون از اجرا نشدنش و ارور دادنش وقتی هم اجرا میشه یا سیو نمیشه یا میا د بیرون![]()
سلام دوستان این بازی که اجرا نمی شه ویندوزم سون هست و تمام نرما فزار ها رو هم نصب کردم . کرک جدیدم دانلود کردم اما حل نشد . دوباره بازی رو نصب کردم اما حل نشد حتی ریستارت هم کردم ولی ارور میده که Close Program
کمک
سلام
مال من هم ارور میده
بعد از نصب و کپی کرک و.... وقتی رو ایکن بازی یا لانچر اون کلیک میکنم STOP WORKING میده اسم ارورش هم BEX هست
همین مشکل هم با RED ORCHESTRA دارم
درایور کارت گرافیک و مادر برد و.... هم نصب هست ویندوزم هم 7 64 هست
سلام بچه ها من تو بازی call of juarez the cartel یک مشکلی دارم اونهم اینکه وقتی وارد قسمت چند نفره بازی میشم و سرور رو میسازم بازی فورا کرش میکنه و باید ببندم و دوباره اجراش کنم که رو مخه و نمیشه مالتی زد یک راهنمایی کوچیک کنید تا بتونم رنگ قسمت چند نفرشو ببینم
اصلا بیخیال راهنمایی
اگه میشه آخری کرک بازی یا یک پچ ازش بزارید که کارمون رو راه بنداز ه راضییم به رضای خدا
من وقتی بازی رو تو سون 64 بیتی نصب می کنم آخرای نصبش همش ارور میده منم مجبورم همرو ignore کنم. یک کمکی کنید منتظرم![]()
dadash az koja dl kardi bazio?
سلام به همه دوستان من بازیو خریدم کپی کردم توی هارد و نصب کردم روی دسکتاپ ست اپ دو اومده همه فایل های همراه بازی رو نصب کردم کرک های همراه بازی رو هم نصب کردم ولی ست اپ دو رو اجرا میکنم میاره اینستال وقتی میزنم این ارور رو میده
an error occrurred while decompressing:archive header is corrupt
unarc.dll returned an error cod :-14
error:this is not freearc archive or this archives is corrupt
ویندوزم سون 64 بیتی هست
مشخصات سیستم هم:
cpu: intel core i7-3630QM
VGA: Nvidia geforce GT 640M/2GB DDR3
RAM: DDR3 6GB(4GB*1+2GB*1)
اینم عکس فایل های همراه بازی که نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)