تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 30 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 291

نام تاپيک: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

من دانشجوی پزشکی سال دوم و در آستانه ترک تحصیل و ترک وطن هستم عدم موفقیتم در دانشگاه یکی از دلایل اصلی ترک کشور ( اون هم برای همیشه ) هست . بنابراین دلم میخواد دلایلش رو توضیح بدم که شاید به درد شما بخوره

محیط داانشکده های پزشکی طوریه که دانشجوها اختلافات رو بروز نمیدن و کسی عقیده مخالف داشته باشه معمولا بروز نمیده . ( منظور از عقیده مخالف , عقیده مخالف با سایر دانشجوها و اکثیر هست نه چیزای دیگه ..... ) و کسی هم که عقیده مخالف خودش رو بیان کنه ( مخصوصا در زمینه های اجتماعی و سیاسی ) بقیه دانشجوها نظر مثبتی در موردش نخواهند داشت این امر دلایل متعددی داره که بیانش از حوصله من ( فعلا ) خارجه .

من به دلیل اععتقاد به ساختارهای اجتماعی سیاسی شرق و به خاطر شهامتی که برای بیان نظرات و اعتقاداتم در بین سایر دانشجوها داشتم و تبلیغات منفی که علیه مکاتب اجتماعی شرق و ... شده بود ؛ از سایر همکلاسی هام فاصله گرفتم چرا اکثریت قاطع مردم با چشمانی بسته به روی حقیقت ؛ اونها رو باور کردن . اشتباه اصلی من این بود که بین دانشجوهایی که در بالاترین سطح علمی جامعه درس میخوندن و سایر اعضای جامعه ؛ تفاوت فرهنگی اساسی قائل شده بودم ولی در عمل دقیقا برعکسش رو مشاهده کردم

از اونجایی که من تحمل ساکت موندن و رقصیدن به ساز باد رو ندارم ترجیح دادم شکست خودم رو پذیرفته و راهی مقصدی بشم که نیازی به سکوت نداشته باشم . مقصدی که برای خوندن پزشکی از الان باید حداقل 14 ماه سعی و تلاش کنم .

توصیه من به همه دانشجوهای تازه وارد همینه که دچار توهم فاصله دانشجوها و سایر اعضای جامعه ؛ و همینطور فاصله فرهنگی بین دانشگاه و سایر بخش های اجتماعی جامعه نشین و در نظر داشته باشین دانشجوها همگی دست پرورده پدر و مادر هایی هستن که تک تکشون عضو همین جامعه هستن پس نباید منتظر تفاوت عمده از لحاظ جنبه و فرهنگ بین دانشجوها و سایر اعضای جامعه باشین .
    داداش من این چیزایی که شما میگین بهانه ای برای رفتن بیشتر نیس (اگه واقعا واس این چیزا میخوای بری)...اگه دلت میخواد بری چرا جامعه دانشجویی و دانشگاه ایرانو زیر سوال می بری....
    تو جمع رفقای ما یه فراماسون داریم و دو نفر به قول جامعه مون کافر (البت من این طور نیستما) و داریم هر روز که تو دانشگاهیم در مورد نظام سیاسی و اینا با استادامون بحث میکنیم ....استاد معارفمون ترم قبل معاون اول ومشاور رئیس دادگستری مازندران بود (فامیلیش قادریه میتونی شماره ایناشو پیدا کنی و ازش بپرسی ...اگه شک داری به حرفام پ.خ بده برات ثابتش کنم ) ما کلا در مورد این نظام و ایرادات و خوبیاش و دین و فرهنگ اجتماعی بحث داریم و وجود خدا و این حرفا.....(البت من معتقد بودم نظام ما باید یه نظام جمهوری دموکرات اسلامی میبود) و مشکلی نداریم .... تو تمام زندگیم آزاد ترین جایی که تونستیم حرفمونو بزنیم همین دانشگاه بود.....
    شما تازه این چیزا رو دیدی اگه میدونستی ما چیا دیدیم کلا نظرت عوض میشد......
    اینا رو گفتم بدونین زندگی شما تو دانشگاهتون تمامش به خودتون بر میگرده میتونین برای خودتون یه شخصیت جدید بسازین و از دانشگاه این شخصیتو شروع کنین به پرورش دادن یا مثل همیشه باشین و اگه تا حالاش با زندگی حال میکردین ادامه بدین....میتونین یه آدم فعال علمی باشین تو دانشگاه یا گند بازیای دوران مدرسه و اینا رو تکرار کنین (یادش به خیر) یه عین ما ترکیبی از هر دو باشین.....
    خلاصه این که دانشگاه جای جدیدی نیس همون مدرسست که فقط دخترا قاطیش میشن و باهاشون میرین گردش علمی : دی
    یه جوری تو دانشگاه باشین که آخر هر ترم از خودتون راضی باشین.....

2. 11 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منم چند تا توصیه دارم:
    اصلا درس ها رو برای شب امتحان و یا حتی هفته قبل امتحان نزارید!
    توی طول ترم بخونید تا مثل من نشید که بعد 4 ترم اندازه 2 ترم هم پاس نکردم!
    از هر کی بپرسی میگه من هیچی نخوندم و بلد نیستم ولی اکثرا مثل چی دروغ میگن!
    اگه دانشگاه آزاد قبول شدین سعی کنید تا جایی که میشه درس ها رو حذف نکنید
    چون اگه عادت کنید هر ترم نصف درسها رو حذف میکنید و نصف دیگه هم میوفتید!
    بعدم سال بالایی ها خیلی کاری به کار سال اولی ها ندارن!
    اصلا و اصلا به هیچ استادی التماس برای نمره نکنید!
    من تا همین ترم 4 ام به هیچ استادی رو ننداخته بودم.این ترم برای اولین بار به یه استاد رو انداختم و کاملا پشیمون شدم!
    بعضی درسها هستن که اگه بلد نباشید همه ترمها کارتون لنگ میمونه
    مثلا ریاضی 1 برای رشته های مهندسی!
    اکثر کسایی که میشناسم ریاضی 1 رو فقط پاس کردن و وقتی میان تو درسهای بالاتر و همه اش انتگرال میخواد عین خر توش میمونن!
    اگه 1 بار درست بخونید خیالتون برای همیشه راحته!

4. 13 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام دوستان چه تايپيکه خوبي از تجربياتتون ممنونم و سعي ميکنم به خوبي ازشون استفاده کنم مثلا من نميدونستم که نبايد اجازه گرفت برا بيرون رفتن و از اينجا ياد گرفتم که روز اول لباساي عاديم رو بپوشم و خيلي چيزاي ديگه که نيازي به گفتن نداره
    راستي فک نکنيد که اسپم دادم چون قصدم از اين پست اين بود که از به روز شدن اين تايپيک مطلع بشم و بازم بيام از تجربياتتون استفاده کنم چون واقعا نکات خوبي رو گفتيد که احساس ميکنم به دردم ميخوره در کل لازم بود از همتون که وقت گذاشتيد و اومديد تجربياتتون رو گفتيد تشکر خيلي خيلي زياد بکنم

6. 5 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.

من يك بار سال 87 وارد دانشگاه شدم و 4 ترم هم درس خوندم و بنا به دلايلي ديگه ادامه ندادم.

امسال هم شكر خدا كنكور دادم و رشته ي مورد علاقم كه همانا زبان انگليسي بود رو قبول شدم. هم سراسري قبول شدم ( روزانه ي مازندران و هم آزاد _تهران مركز ) و دوباره شروع ميكنم به درس خوندن.

اما نصيحت من به عنوان كسي كه تجربه ي 4 ترم رفتن دانشگاه رو دارم :

1_ تو دانشگاه كه ميريد مهمترين نكته اينه كه اول با خودتون اتمام حجت كنيد ... يعني اينكه بشينيد فكر كنيد به رشته اي كه قبول شديد ... آيا مورد علاقتون هست؟! آيا توانايي گذروندن و فارغ التحصيل شدن در اون رشته رو داريد يا خير؟! ... و نكته ي ديگه اينكه محل تحصيلتون رو هم در نظر بگيريد ... در موردش تحقيق كنيد اگه شهري ديگه هست ببينيد شرايط محلي اونجا چجوريه ... ميتونيد تو شهر غريب تحمل كنيد يا خير ...

اين مهمترين نكته واسه آغاز تحصيل هستش خواهش ميكنم توجه كنيد. خيلي مهم بود اين نكته. ... موراد بعدي كمتر اهميت داره

:

مثل اينكه اگه آدم سالمي هستيد و تا حالا لب به سيگار و اين جور چيزا نزديد واقعا مواظب خودتون باشيد چون هستند آدمايي كه فكر ميكنند سيگار كشيدن يعني بزرگي ! پس شما تو اين زمينه سعي كنيد همينجور كوچيك بمونيد.

مورد ديگه اي هم يادم نمياد اما سعي كنيد لذت ببريد ... من هنوز خاطرات خوبم رو در ذهن دارم.

نكته ي آخر :

درس هاتون رو در طول ترم بخونيد و براي شب امتحان نزاريد ... كلافه ميشيد و ممكنه خيلي خراب كنيد امتحانتون رو ...

موفق باشيد

8. 19 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S@l@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میدونم من میگم شما هم مثل 5 6 سال پیش خودم گوش نمیدین ولی میگم که گفته باشم
    دانشگاه اگه درس نخونین باختین یههو به خودتون میاین میبینین همونی که بغل دستت نشسته بود داره دکترا میگیره ولی تو هنوز دنبال کاری تازه رفیق چند سالت هم روت نمیشه بری بهش بگی منم استخدام کن چون میدونی بر میگرده میگه من دنبال کسی میگردم که چیزی حالیش باشه
    درس خوندن دانشگاه خیلی با مدرسه فرق میکنه اینجا باید دل به درس و علم بدی تحقیقات
    هوای استاد رو هم باید داشته باشین
    وگرنه اگه برای کار میرین دانشگاه سخت در اشتباهین دانشگاه به تنها چیزی که کمک نمیکنه کار پیدا کردنه حتی سختترش هم میکنه
    حالا بقیشو خود دانید

10. 16 کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان در مورد خوابگاه هم توضیح بدین ... چی باید ببریم ... جو چطور هست ... و...

12. 3 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان.دنبال همچنين تاپيكي مي گشتم.چند تا سوال:
    رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
    تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟ )
    راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!!

14. 5 کاربر از mb1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

جنس مخالف را بی اعتنا نمایید(البته نه خیلی! )، که همانا این راه رستگاری شماست!
    تکبیر

بعدشم اینکه اگه با یه دختری رو هم ریختید باز همین رویه تحویل نگرفتن رو ادامه بدید بسی بهتر است

اگه احساس کردید از یه دختر خوشتون میاد از همون اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید .در ضمن تو این جور مواقع همون رفیق فابریک خیلی بدردتون میخوره.
    توصیه یک داغ دیده! : اگه تو یه قضیه عشقی از دوستتون که تنها باشه کمک بخواید احتمال اینکه یه روز رقیب عشقیتون بشه بسیار بسیار بالاست

ولی یه چیزی بهتون بگم این کارها اصلا ارزششو نداره و مطمئنا اگه یه روزی عاشق یکی شدید خیلی تو زندگی ایندتون تاثیر میزاره اخه واسه هر نفر یه نفر ساخته شده نه چند نفر .واین کارهاتون یه روز بدون اینکه خودتون متوجه بشید تو زندگیتون تاثیر خودشو میزاره.
    توصیه یک داغ دیده : اگه به سرویس شدگی دهان و سایر نقاط علاقه مندید عاشق بشید ( عاشقی وقتی که امکاناتشو ندارید و وقتش نیس)

تقریبا عاشقی یه نوع خودزنی محسوب میشه

اصولا اگه یه دختر شما رو داداش خطاب کرد فرار رو بر قرار ترجیح بدید

اصولا اگه دیدید یه دختری داره به شما پا میده فرار رو بر قرار ترجیح بدید

نکنید از این کارا قباحت داره بخدا

استاد میاد میتونید لاحاف تشکو بندازید که خواب شروع میشه

والا تو کلاسای ما کارای منکراتیم انجام میشد زشته بگم

سلام توصیه های دانشگاه پیام نور رو هم بگید لطفا

این در تخصص خودمه

اصولا پیام نور نیاید و حالا که یه پیام نوری بدبخت هستید باید بسوزید و بسازید

از امتحانای نیم ترم خوندن رو شروع کنید چون تو آخر ترم نمیرسید

نمونه سوال حتما حتما حتما چند نمونه حل کنید حتی اگه نمیرسید بخونید فقط نمونه سوال حل کنید

خودتونو واسه اینکه به معنای واقعی رو پای خودتون بایستید و حقتونو بگیرید اماده کنید ( اینجا کسی تره هم براتون خورد نمیکنه)

اگه پسرید پولاتونو جمع کنید برای بعد از فارغ التحصیلی چون اگه استعداد کچلی نداشته باشید انقد باید درس بخونید که صد در صد موقع فارغ التحصیلی کچل تشریف دارید ( ان شاالله 6 سال بعد)

در یک کلام دهنتون سرویسه:

Last edited by hamidras; 12-09-2011 at 20:52.

16. 16 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

اول از همه بگم خوبی دانشگاه دولتی اینه که هر واحدی بیفتی خیلی راحت ترم بعد میگیری.پول که نمیخوای بدی برای همین دلت اصلا نمیسوزه
    برای جو هم که من کلا اصلا بیش از 5 دقیقه بعد از کلاس تو دانشگاه نمیمونم سریع میرم سر کلاس و وقتی تموم شد به سرعت هرچه تمام تر میام بیرون.
    چیزی هم که تو ذوقم خورد اصلا تو باغ نبودن بچه ها برای بحث های جدی اقتصادی،فرهنگی و ... بود برای همین خیلی از محیط زده شدم.
    برای استاد ها هم کلا هیچ صنمی با هیچکدومشون و کارمندای دانشگاه ندارم و نخواهم داشت.درسم رو میخونم و امتحان میدم و والسلام.
    برای ارتباط با جنس مخالف هم حسش رو ندارم
    حتما سعی کنید که غیر از دانشگاه کار دیگه ای هم انجام بدید چون خود دانشگاه به تنهایی به هیج دردتون نمیخوره.
    برای درس خوندن هم که همیشه شب امتحانی هستم و هیچوقت به مشکل بر نخوردم و همین رویه رو در سنوات آتی ادامه خواهم داد.
    یه خاطره هم بگم چون بیشتر کارهای ما عملیه برای همین بچه ها موزیک آروم و از این قرتی بازی ها ولی من سریع باید آبادانی بودنم رو ثابت کنم با صدای بلند آهنگ دختر حاجی الماس و اهنگ های دیگه سندی رو میذارم و بسی بسیار سرشار از انرژی می شوم.

در کل از این متن نتیجه می گیریم که بنده اصولا انسان تعطیلی هستم

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان.دنبال همچنين تاپيكي مي گشتم.چند تا سوال:
    رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
    راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!
    همه چیش همون عینه مدرسس.دفتر و مداد و پاککن و خودکار و برپا و برجا
    تغییراتش نسبت به مدرسه اینه که کسی مجبورت نمیکنه که درس بخونی بلکه خودت به این نتیجه میرسی که باید درس بخونی
    زمان و برنامه درسیش.زنگ اول و دوم و ... و تو صف واستادن اینا نداریم و هر موقع درس داریم یا هر موقع بیکاری
    زمانبندیش دست خودته.ساعت 1 یه درس ساعت 7 یه درسه دیگه یا صب ساعت 8 یه درس ساعت 10 ییه کلاس دیگه و 12 یکی دیگه و ... روزی 2 درس یا 3 یا ...
    دست خودته همش

درمورد دوست شدن و دوستیابی خییییییلیییییییییی دقت کنید. من دقت نکردم عذر میخوام با یه ب*چه باز دوست شدم و زندگیمو به فلاکت کشوند و خودمم مثله خودش شدم
    معمولا تو دانشگاه برو بچه های خوشگل فراوونه باهم میرفتیم و یه گوشه ای به اونا نگاه میکردیم و پسند میکردیم .الافی و بدبختی دیگه.الان یه سالیه ازش دور کشیدم خودمو خداروشکر به وضعیت عادی خودم برگشتم

19. 14 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •