اولیش که قطعا مافیا 1 دومیش هم مثله دوستمون super star soccer dulaxe 1996 معروف به فوتبال گزارشگری سگا که البته من اون مرحله ای که باید با تمام تیمها بازی میکردیم رو هیچوقت تموم نکردم
اولیش که قطعا مافیا 1 دومیش هم مثله دوستمون super star soccer dulaxe 1996 معروف به فوتبال گزارشگری سگا که البته من اون مرحله ای که باید با تمام تیمها بازی میکردیم رو هیچوقت تموم نکردم
سلام چه موضوع خوبی!
من اولین باری که با pc بازی کرده بودم سال 79 بود اونم تو سربازی داخل پادگان!!!
ما تازه از دوره آموزشی اومده بودیم 300 نفر بودیم ده نفر رو فرستادن آموزش کامپیوتر که منم از خوش شانسی تمام جز همون ده تا بودم!!!
بعدِ دوره آموزش فقط من توی امتحان قبول شدم و به عنوان سرباز کامپیوتر پذیرفته شدم !! بعدم مسئول ما کلید بخش مرکز کامپیوتر رو داد به من که شبا بیام تا دیر وقت کارای اداری رو انجام بدم!
منم بهترین فرصت بود برای اینکه به آرزوی خودم برسم! اولین بازیی هم که نصب کردم Earth worm Jim 3d بود. خیلی قشنگ بود برام هر شب یک قسمت از اونو بازی میکردم خیلی هم سخت بود... هـــــی یادش بخیر!!!
البته دیابلو 2 هم بود که اولین بازیم روی کامپیوتر خودم بود که واقعا ماندگار شد برام.
یه بازی فوق العاده خاطره انگیز دیگه هم شاهزاده ایرانی 2 بود که کارت 64 مگ من اونو نمی کشید. واسه همین من مجبور شدم 20 روز برم کارگری کنم تا یه کارت گرافیک خوب بگیرم فقط برای همین! واقعا یادش بخیر... فقط آهنگش برابری میکنه با تموم این بازیهای الکیی که این دوره زمونه ساخته میشه!!!
البته بازیهای خوب دیگه ای هم هستن مثل IGI2 ,دراگون ایج ،... که طبعا در رتبه بعد قرار میگیرن ...
بدرود
Syberia
Syberia II
IGI
سلام
من 15 سالمه و طی این چندین سال که زیاد هم نبوده بازی های زیادی رو بازی کردم و خاطره باشون دارم و به نظرم این جور بازی ها به دو دسته تقسیم میشن قدیم و جدید
قدیم : بازی های قدیمی خیلی جالب تر از بازی های درپید الان بودن و من بیشتر باشون حال کردم
Max Payne I & II
کلا سری بازی های مکس پین دارای گیم پلی عالی و داستانی درگیر کننده و صدا گذاری و گرافیک عالی در زمان خودش بود و حسی که این بازی ها به من داد هیچ بازی نداده تا الان
2- قارچ خور ( ماریو )
این بازی نیازی به تعریف نداره ... من هر روز این بازی رو باید تموم میکردم
3- DUKE NUKEN
این بازی نیز از شاهکار ها بود
4- PEPSI MAN
حرف نداشت مخصوصن اون قسمتایی که سطل آشغال می افتاد رو سرش وا نگوووووووو
جدید
Call Of Duty2-4-6-7
خداییش خلاقیت در این بازی موج میزنه ... وقتی این بازی رو بازی میکنم انگار تو جنگ جهانیم و دارم دشمن میکشم
با کاپیتان پرایس![]()
cod2 که از شاهکاری در بازی های fps بود با گرافیک عالی و گیم پلی روان
از سری جنگ های مدرن به خاطر داستانش نمیشه گذشت و سری 5 هم lan zombi خیلی حال کردم
black ops که جای خود دارد با اون قطع شدن پا و دست و سر و مخصوصا اون صحنه که وارد اتاق میشی و صحنه اروم میشه و گلوله رو دنبال میکنی تا سر حریف ... وای وای وای
2- Portal
خلاصه خلاقانه ترین بازی تاریخ رایانه
3- limbo
و اما لیمبو ... خلاصه کنم بازم شاهکار گیم پلی و گرافیک خلاقانه در این نسل بازی ها
بعضی ها میگن این بازی سیاه سفیده و اصلا دو بعدیه اما یه چیز بگم
این بازی رو اگه سیاه و سفید و البته دوبعدی نبود بازی نمی کردم
4- سری اساسین کرید
بازم میگم گرافیک خیره کننده و گیم پلی بسیار بسیار عالی ولی چیزی که بازی رو موفق کرده داستان زیبای بازی هست
من این بازی رو وقتی انجام میدم خودمو جای اتزیو و ال طیر میزارم بسیار عالی هست
از سری 3 این بازی اول خیلی اصبانی شدم قلعه که با اون همه بد بختی بش رونق داده بودیم رو خراب کرد ، اه
از طرفی کشته شدن لوسی توسط دزموند که بقض کردم خداییش
والبته بگم شماره بندی به دلیل جداکردن بود و اصلا برای هیچ کدوم از این بازی ها اولویت قائل نیستم و هر کدوم در جای خاصی قرار داره
قلعه ی3 رو خیلی دوست داشتم ودارم.همچنین IGI1 هم قشنگ بود و باش حال میکردم .وهیتمن هم که نگو
هی چه خاطراتی......... فکر کنم بعضی هاتون بفهمید که چی میگم.
اساسینز یک.تازه سیستم عوض کرده بودم.
هیچ بازی واسه من خاطره انگیز تر از gta sa و gta IV نمیشه واسه سن اندریاس ps2 خریدن واسه IV اول سیستمم رو ارتقا دادم دیدم نخیر این بازی اصلا به درد pc نمیخوره رفتم xbox خریدم
بازی های خوب و خاطره انگیز زیادی رو تا حالا انجام دادم اما واسه من هیچی این دوتا بازی نمیشه
Resident evil 2-IGI 2
RESIDENT EVIL SURVIVOR
GTA:SA
خرگوش سگا
کمبات سگا
فوتبال 96 سگا
کشتی کج سونی یک(WWF SMACKDOWN)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)