تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 17 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 168

نام تاپيک: Galaxy Tab 7.7 » تبلت سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش سوپر امولد پلاس 7.7 اینچی

داره خودمونی میشه starless_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بهشت وعده داده شده!!!

پيش فرض

1-قسمتیش سلیقه شخصی هست ! قسمت دیگش اینه که اپ استور قوی پشتش هست ولی خوب متاسفانه قیمت بالایی توی این کشور عزیز ( ) داره و توان خرید هم ندارم متاسفانه! محصول دیگری هم که دوست دارم آیپاد تاچ هست که به نظرم تنها محصولیه که با قیمت خیلی زیاد اپل تو ایران سرش به تنش میرزه!
    3-البته این مشکل تنوع داره با آندو 4حل میشه ولی دلیل اصلیش بازدهی کم گوگل مارکت و البته کرک شدن راحت نرم افزار هاست.. توی IOS کمی سخت تر و توی وین فون خیلی سخت تره! برا همین دولاپر ها اولین برنامش رو برای IOS میسازن بعدش روش کار میکنن آندرویدش میکنن!
    2-شرمنده جابجا شد!
    کلا نظرم روی اینه که چون شرکت اولا محصولاتش پر فروشه و دوما تک محصولی کلی خبر براش هست! یعنی ملت منتظرن مثل همیشه هر سال توی کنفرانس Lets Talk Iphone و امثالهم گوشی جدید رو ببینن!

==
    در مورد قسمت دوم موافقم! جالب بود چند ساعت پیش یکی بود میگفت N8 بین Arc S و Galaxy S قوی تره!
    یا مثلا هستن کسایی که با این که میدونن محصولات شرکتی مثل HTC افت و سقوط شدیدی داشته بازم پیشنهاد میدن! به خاطر؟ این که خودشون این برند رو دارند و خوششون میاد ولی روی کاغذ ضعف و عدم بازدهی رو متاسفانه در نظر نمیگیرند
    گوشی فعلی من نوکیا و تا هفته پیش ال جی داشتم (بلک) ولی الان از برندی که خوشم میاد سامسونگه! بهترین قطعات با قیمت معقول ... این سیاست درست بازاره
    همه ی حرفهاتون معقول هست ومنطقی فقط من برای خرید گوشی و سایر دستگاههای پرتابل علاوه بر روی کاغذ کار با خود گوشی هرچند کوتاه رو داشتم...من هم قبلا نوکیا داشتم هم c7 و هم n8 حالا هم خیلی وقته گالاکسی اس رو دارم...بحث من این بود به عده ای میگی میخوام تبلت ام سی کارت هم بخوره تا تو ایران هم بتونم تماس داشته باشم یا از اینترنت و gprs استفاده کنم طرف میگه:اینترنت برا چی میخوای؟؟؟!برو آیپد بخر خیلی خوبه یا همچین چیزی.وقتی میشنوم این حرفهارو حرصم میگیریه.

2. این کاربر از starless_90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vaghean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگي يه خبر ديگه تا 3 هفته ديگه وارد ايران مي شه فوقش تا 1 ماه ديگه فقط به گمانم نشه همون اول خريد ايرانه ديگه هركي زورش برسه ميكشه روش ولي هرچه سريعتر بياد سريعتر قيمتش مياد پايين

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همگي يه خبر ديگه تا 3 هفته ديگه وارد ايران مي شه فوقش تا 1 ماه ديگه فقط به گمانم نشه همون اول خريد ايرانه ديگه هركي زورش برسه ميكشه روش ولي هرچه سريعتر بياد سريعتر قيمتش مياد پايين
    دستگاه هنوز تولید نشده.شده؟

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو امریکا مثل اینکه قرار شده Verizon مدل 4G رو عرضه کنه تا قبل از پایان سال هم قراره عرضه بشه.

6. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vaghean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستگاه هنوز تولید نشده.شده؟
    بعله عزيز دل الانه فكر كنم يه ماهه كه تو هنگ كنگ عرضه شده و در نمايشگاه تهران بر اساسه اطلاعاته بدست آمده تا سه هفته ديگه وارد ايران مي شه و در نمايشگاه دبي قيمت 1250000 كه حالا نمي دونم اشتباه كردم نخريدم يا نه

تو امریکا مثل اینکه قرار شده Verizon مدل 4G رو عرضه کنه تا قبل از پایان سال هم قراره عرضه بشه.
    احتمالش هست البته من جايي نشنيدم فكر كنم فقط آمريكا شبكه 4g داشته باشه و بقيه جاها بخصوص تو ايران كاربردي نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بعله عزيز دل الانه فكر كنم يه ماهه كه تو هنگ كنگ عرضه شده و در نمايشگاه تهران بر اساسه اطلاعاته بدست آمده تا سه هفته ديگه وارد ايران مي شه و در نمايشگاه دبي قيمت 1250000 كه حالا نمي دونم اشتباه كردم نخريدم يا نه

احتمالش هست البته من جايي نشنيدم فكر كنم فقط آمريكا شبكه 4g داشته باشه و بقيه جاها بخصوص تو ايران كاربردي نداشته باشه
    4g یا شبکه‌های LTE به شکل عمده چندتا اپراتور امریکایی هستن که عرضه میکنن و بیشتر هم در خوده امریکا هست تازه نه همه‌جای امریکا بقیه دنیا هم تک و توک جاهایی هست که پشتیبانی بکنن. توایرانم که ما هنوز به نسل سوم نرفتیم چه برسه به نسل چهارم البته بریم هم فایده‌ای نداره چون بزرگترین مزیت خطوط ارتباطی 4G LTE پهنای باند انتقال دیتای بالاش هست که خوب برای انترنت استفاده‌ی عمدش هست و تو ایران کلاً پهنای باند بالا برای اینترنت معنا نداره.

9. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

قیمتش چنده

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نیومده ولی بیاد با 1.200 شروع میشه و افت میکنه

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

کاشکی حداقل با نوت وارد شده بود...

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بله کاش زودتر میومد، دلارم هر روز داره میره بالاتره یعنی هرچی دیرتر بیاد باید گرونتر بخریم. ولی فکر کنم هنوز عرضه ی جهانیم نشده، تو امریکا که هنوز عرضه نشده حداقل.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •