تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 59

نام تاپيک: سریال شوق پرواز

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

داستان حماسه و شوق

روزنامه ایران شنبه 23 مهر 1390
    سريال شوق پرواز با محوريت يك داستان حماسي و در تركيب با يك داستان اجتماعي به ميدان آمده است. قصه سريال بر مبناي واقعيت زندگي سرلشكر خلبان شهيد عباس بابايي در دوران جنگ شكل گرفته است.
    تفاوت قصه اين سريال با ديگر سريال‌هايي از اين دست در اين نكته است كه نويسندگان و كارگردان‌ها به‌طور مستقيم وارد زندگي اين شخصيت نشده و نوعي واسطه را در اين ميان شكل داده‌اند. ليلي(ستاره اسكندري) كه اكنون بر اثر تصادف در كما به سر مي‌برد،در پي چاپ كتابي در خصوص زندگي شهيد بابايي است.مسعود (كوروش تهامي) نامزد وي پس از مدت‌ها به ايران بازگشته است و به‌جست‌و‌جوي اوراق باقي مانده از وي مي پردازد تا به واقع سوءتفاهم‌هاي موجود در ذهن خود را از بين ببرد.
    استفاده از واقعيت موجود همراه با يك داستانك ديگر يعني قصه ليلي و مسعود شايد به نوعي يك ابداع باشد كه در داستان‌هاي بيوگرافيك شكل گرفته است.
    يك داستان امروزي در كنار قصه‌اي از سال‌هاي قديم گرچه شايد ذهن بيننده را دچار سردرگمي كند اما آنچه اين آشفتگي را نجات مي‌بخشد شايد اتصال صحيح وقايع باشد، در اين سريال اين آشفته بازار كمي جريان دارد و نتوانسته آن طور كه بايد و شايد در جذب مخاطب مؤثر واقع شود.
    البته شايد براي قضاوت كامل درباره اين سريال بايد به انتها نزديك‌تر شويم تا نتايج صحيحي به دست آوريم. تا به اينجا شكل‌گيري شخصيت‌ها و قصه اصلي تا حد قابل قبولي گسترش نيافته است و به نظر مي‌رسد كه بيننده توان همراهي با داستان را ندارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

در گفت‌وگو با فارس عنوان شد؛
    شهاب حسینی: از نور شهید بابایی بر من هم تابید
    خبرگزاری فارس: بازیگر نقش «شهید بابایی» در سریال «شوق پرواز» ضمن تکذیب خبر خداحافظیش از دنیای بازیگری گفت: این سریال عینیت بخشیدن به مرام و تفکر این شهید بزرگوار است، از نور شهید بابایی بر من هم تابید و ایفای نقش ایشان نقطه عطف کارنامه هنری من است.

«شهاب حسینی» بازیگر نقش «شهید بابایی» در مجموعه تلویزیونی «شوق پرواز» به کارگردانی «یدالله صمدی» که جمعه شب‌ها از شبکه یک سیما پخش می‌شود، درباره حضورش در این سریال تلویزیونی در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: اول در واقع به تصور اینکه این سریال نیز در راستای سریال‌های اصطلاحاً سفارشی‌ساز تلویزیون است، و چون آنها هیچ وقت نتیجه شاخص و بارزی ندارند،حضور در این سریال را قبول نکردم و گفتم که از عهده‌اش برنمی‌آیم. چون فکر می‌کردم که ساخت این سریال در راستای آن نوع تفکر سریال‌سازی سفارشی است.

**نظر خانواده محترم شهید بابایی مبنی بر این بود که نقش ایشان به بنده محول شود

وی افزود: اما بعد توصیه شد که کمی درباره‌ شهید بابایی مطالعه کنم و با زندگی ایشان بیشتر آشنا شوم. همیشه در اعماق قلبم برای شهدا و برای کسانی که ارزشمندترین چیزی را که داشتند در راه هدف‌شان در دفاع از این سرزمین فدا کرده‌اند، احترام ویژه‌ای قائلم. این برای هیچ کس جای شک و شبهه ندارد که چنین افرادی ارزش بالایی دارند و احترامشان بر همه ما واجب است. به همین دلیل دوست داشتم که خدمتی برای این افراد انجام بدهم ولی چون تصور می‌کردم ممکن است تفکر خیلی اصولی در ساخت سریال وجود نداشته باشد، اول نپذیرفتم.
    حسینی تصریح کرد: اما بعد اعلام کردند که دیدگاه متفاوتی در ساخت سریال داریم. به خصوص برای شهید بابایی. مقداری هم که با زندگی ایشان آشنا شدم، از مرام و شخصیتی که داشتند، خیلی خوشم آمد و احساس قرابت روحی با ایشان کردم. از همه مهم‌تر اینکه تصمیم خانواده محترم شهید بابایی مبنی بر این بود که این نقش به بنده محول شود و مورد تاکیدشان نیز بوده است. کار تصمیم‌گیری من به این مرحله که رسید، دیگر نتوانستم نه بگویم و الآن هم خیلی احساس خوبی دارم و حس می‌کنم که ایفای نقش شهید بابایی از نقاط عطف کارنامه‌‌ بازیگری من است. حقیقت این است که ایفای این نقش بسیار برایم پربرکت و دلنشین بود؛ چون از نور شهید بابایی به خانه و زندگی من هم تابید.

**سریال شوق پرواز عینیت بخشیدن به مرام، تفکر و حضور شهید بابایی است

شهاب حسینی در ادامه گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سوال که چرا شما در این سریال گریم ویژه و خاصی برای شبیه شدن به شهید بابایی ندارید؟ اظهار داشت: قرار بر شبیه سازی نبود. ما درباره یک شخصیت معاصر کار می‌کردیم که خیلی هم زمان زیادی از تاریخ شهادت ایشان نمی‌گذرد. به همین خاطر مستندات خیلی قابل لمسی از ایشان وجود دارد و بنا بر این شد که من فقط ایفاگر نقش ایشان باشم تا اینکه بخواهم از لحاظ گریمی به ایشان شبیه بشوم و در حقیقت این سریال عینیت بخشیدن به مرام، تفکر و حضور این شهید بزرگوار است.
    بازیگر نقش شید بابایی درباره آنچه که ساخته شده و پخش شده نیز گفت: تا به حال آنچه پخش شده، رضایت‌بخش است و در مسیر درستی حرکت می‌کند. ساختار جذابی دارد و برای اولین بار ما از دل یک قصه عاطفی وارد شناخت یک شهید دفاع مقدس می‌شویم که خودش دارای یک نوآوری است. بخصوص اینکه هدف این نوع سریال‌سازی ارتباط برقرار کردن با نسل جوانی است که خیلی‌های آنها نیز بعد از دوران جنگ به دنیا آمده‌اند و تصویری نسبت به دوران جنگ ندارند.
    وی ادامه داد:این تصویرسازی‌ها در حقیقت تاریخ‌سازی است. ما تلاشمان حفظ واقعیت‌های انسانی بوده است. در واقع اول قصه انسانی را مطرح کرده‌ایم که انگار خداوند او را می‌طلبد و به شهادت می‌رسد. اول متمرکز بر تعریف کردن قصه یک شهید نشدیم که وجوه معمول و ملموس زندگیش را بخواهد تحت‌الشعاع قرار بدهد. سریال به نحوی ساخته شده که نمونه بارز آن همه جا هست و همه هم بتواند این ارتباط را برقرار کنند و هرکسی نگاه می‌کند بتواند بین اقوام و خویشان و اطرافیانش کسی را شبیه به شهید بابایی پیدا کند.

**قربان صفای شهید بابایی

بازیگر نقش شهید بابایی ادامه داد: از همه مهم‌تر این که به قول معروف قربان صفای خودش. ایشان خیلی با صفا، بزرگوار و دوست داشتنی بوده و من از اینکه این جسم حقیرم لیاقت این را پیدا کرد که عنوان‌دار شخصیت سریالی ایشان باشد و به نوعی اسمشان را حدود دو سال در یک فضای مجازی یدک می‌کشیدم برایم جذاب بود.

**انتشار خبر خداحافظیم از دنیای بازیگری جو سازی مطبوعاتی بود

به گزارش فارس، حسینی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتشار اخباری راجع به خداحافظی او از دنیای بازیگری نیز گفت: من چنین چیزی را گفته بودم ولی به این شکل که بعد از اتمام پروژه سرزمین کهن به کارگردانی آقای تبریزی، قصد دارم حدود سه الی چهار سالی به تجدید قوا، مطالعه و تحقیق بپردازم و شاید هم عرصه فیلمسازی را تجربه کنم. احساس می‌کنم که به چنین چیزی احتیاج دارم دیگر تا بعدش خدا چه بخواهد.
    وی تصریح کرد: در واقع متاسفانه انتشار خبر خداحافظی من از بازیگری جو سازی مطبوعاتی بود. من خیلی ساده گفته بودم که به مرخصی چهار، پنج ساله نیاز دارم برای پیدا کردن خودم. صحبت از خداحافظی نبود. با این حال تا به حال خواست یار بوده و از این به بعد هم همین‌طور.
    شهاب حسینی گفت: هرچه قصد خداوند باشد، همان است، الان خسته هستم ولی همیشه صحبتم یک وقفه بوده تا یک خداحافظی.

----------------------------------------
    گفت‌وگو از: مریم فیروزفر
    -----------------------------------------

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جذابیت موضوع داستان به ضعف کارگردانی وعوامل دیگه می چربه.خود داستان زندگی شهید بابایی اونقدر شیرینه که میشه مثل یه رمان قشنگ بارها خوندش .حالا چنین داستانی با این جذابیت اگه فیلم بشه به هر صورت دیدنش خالی از لطف نیست اما امیدوارم قسمت های بعدی این سریال از این حالت نامنظمی دربیاد .در کل دست عوامل سازنده این سریال درد نکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چرا بازیگران «شوق پرواز» لهجه قزوینی ندارند؟ / قسمت به قسمت با خاطرات پشت صحنه سریال

خبر آنلاین - برای بسیاری از مخاطبان این مسئله جای سئوال دارد که چرا در سریال «شوق پرواز» از لهجه قزوینی استفاده نمی​شود؟

مهری توکلیان: تا به حال هفت قسمت از سریال «شوق پرواز» از تلویزیون پخش شده است. بخش عمده ای از داستان سریال در قزوین اتفاق می​افتد و مخاطبان قزوین سال​های دهه 30، 40 و 50 را در این سریال می​بینند، اما جز چند صحنه خاص، ردپایی از لهجه قزوینی در این سریال دیده نمی​شود. حتی شخصیتی محوری مانند «عباس بابایی» هم در چند صحنه محدود از سریال به ذکر تکیه کلام «بالام جان» اکتفاء کرده است. برای بسیاری از مخاطبان این مسئله جای سوال دارد که چرا در این سریال از لهجه قزوینی استفاده نمی شود؟
    در زمان فراهم آوردن مقدمات ساخت این سریال، بحث و گفت و گوی فراوانی درخصوص این مسئله صورت گرفت. لهجه قزوینی هم مانند «لهجه آذری» ویژگی​های خاص خود را دارد و اگر خوب ادا نشود و بازیگری بدون تسلط کامل بر این لهجه بخواهد قزوینی صحبت کند، به جای آنکه نتیجه مثبتی حاصل شود، حاصل کار خنده دار از آب در می​آید و به تمسخر لهجه قزوینی​ها منجر می شود. برای حل این مسئله گروه به فکر «آموزش دادن لهجه قزوینی» افتاد اما این موضوع هم راه حل مناسبی نبود و برای افرادی که زبان یا لهجه ای خاص را بلد نیستند، یادگیری چنین لهجه​ای سخت است و ممکن بود ترکیب این لهجه با لهجه فارسی، سرتاسر کار را تحت الشعاع قرار دهد. به همین دلیل زبان و لهجه فارسی به عنوان «لهجه و زبان معیار» انتخاب شد تا خدای ناکرده تقلید ناشیانه از لهجه قزوینی، باعث ایجاد فضایی مصنوعی ـ که مطمئنا اعتراض هموطنان قزوینی را به دنبال دارد ـ منجر نشود.
    درباره قسمت هفتم سریال «شوق پرواز» خاطره جالبی وجود دارد که مربوط به صحنه گفت و گوی حاج عبدالله خجسته​فر با پسرش سعید خجسته​فر در داخل مغازه شیرینی فروشی می​شود. مهران رجبی که در این سریال نقش حاج عبدالله را ایفاء کرده، اخیرا در مصاحبه​ای گفته به جز کانال کولر در بقیه کانال​ها حضور دارم او همیشه پُرکار است و اغلب شبکه​های تلویزیونی و سریال​ها از حضور او بهره مند می​شوند. به جز «شوق پرواز» در سریال​های «سایه روشن» و «وضعیت سفید» هم حضور دارد و قرار است به زودی سریال «از یاد رفته» هم با بازی او از شبکه یک سیما پخش شود.
    صحنه های درگیری لفظی او با پسرش سعید، در مغازه​ای تصویربرداری شد که در یکی از بازارهای سنتی قزوین واقع شده بود. این بازار مقابل مسجد جامع و مکانی پُرتردد و شلوغ است. این مغازه با شرایط سختی در اختیار گروه قرار گرفته بود و گروه باید هرچه سریع تر کارش را در این محل انجام می داد. حتی برای کنترل سر و صدای مزاحم بیرون، گروه دست به دامن نیروی انتظامی شده بود. در چنین شرایطی که مدت زمان بسیار کمی برای تصویربرداری این سکانس در اختیار گروه سازنده بود، مهران رجبی هر بار هنگام بیان دیالوگ​های این سکانس چیزی به جملات فیلمنامه اضافه می​کرد که باعث خنده حضار می​شد. او باید در این صحنه کاملا جدی و عصبانی می​بود، اما دیالوگ​ها را به گونه​ای بیان می​کرد که فضا کاملا طنز شده بود و به همین دلیل بازیگران مقابل او هم به سختی خنده خود را کنترل می​کردند. در نهایت با خواهش​های یدالله صمدی او قرار شد فقط متن موجود در فیلمنامه را بیان کند. صحنه دوباره تکرار شد. رجبی بعد از چند جمله تحکم آمیز خطاب به فرزندش که زن خارجی گرفته، از او می​پرسد: «حالا به سلامتی عروس خانم کی می​آد ایران؟»،«آیا مسملون شده یا نه؟»،«حجاب داره؟»
    در همین لحظه شیطنت رجبی دوباره گُل کرد و خطاب به سعید چند دیالوگ خارج از فیلمنامه گفت که امروز اثری از آن​ها در سریال نیست، اما شنیدن آن در پشت صحنه با لحن خاص مهران رجبی به شدت باعث خنده عوامل پشت صحنه شد: « حالا مادرش هم باهاش می​آد ایران؟ مادرش متاهله یا مجرد؟ مادرش نمی​خواد مسلمون بشه؟»

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

گفتگوی مشروح مهر /
    زندگی شهید بابایی را به حال پل زدیم/ دراماتیک شدن واقعیت در شوق پرواز

نویسندگان مجموعه تلویزیونی "شوق پرواز" اعلام کردند با گلچین کردن بخش‌های دراماتیک زندگی شهید بابایی و پیوند زدن آن به زمان حال، برای جذب مخاطب بیشتر تلاش کردند. به گزارش خبرنگار مهر، ساخت مجموعه شهید بابایی پروسه‌ای طولانی بود که در این بین نویسندگان اثر بیش از دیگر افراد با تغییر در شرایط ناچار به اعمال تغییراتی در متن شدند. چنانچه چند متن دیگر متفاوت از آنچه اکنون جمعه شب‌ها روی آنتن می‌بینید، وجود داشته و با حضور افراد گوناگون در جایگاه کارگردانی، نگارش متن نیز با فراز و نشیب‌های بسیاری همراه بوده ‌است.
    حسین تراب‌نژاد و مهدی محمدنژادیان دو نویسنده‌ای هستند که به سرپرستی فرهاد توحیدی "شوق پرواز" را نوشته‌اند. در گفتگو با این دو از فراز و نشیب‌های روند نگارش سریال مطلع شدیم.
    خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و هنر: "شوق پرواز" از سوی گروه تلویزیونی شاهد بنیاد شهید و امور ایثارگران به شما سفارش داده شد. در جریان نگارش فیلمنامه سطح توقعات و انتظارات سفارش دهندگان به چه شکلی بود و چطور موفق شدید با این انتظارات هماهنگ شوید؟
    مهدی محمدنژادیان، نویسنده: طبیعتاً سفارشی بودن سریال کار ما را سخت می‌کرد. ما با یک سفارش دهنده هم رو به رو نبودیم و جدا از بنیاد شهید که سفارش دهنده رسمی این کار بود، باید توقعات خانواده شهید را برآورده می‌کردیم یا انتظارات ارتش را که در این اثر مشارکت داشت، مدنظر قرار می‌دادیم و حواسمان به گروه حماسه و دفاع تلویزیون نیز بود. بنابراین از چند سو مورد هجوم افکاری بودیم که باید اعمال می‌شد. البته این فضا اصلاً منفی نیست، بلکه برخی مواقع باعث ایجاد سرگردانی می‌شد.
    حسین تراب‌نژاد، نویسنده: خوشبختانه متولیان این امر از بنیاد شهید تا خانواده شهید بابایی و تلویزیون با ما همراه بودند و از طرفی شناخت کافی درباره ملزومات نوشتن درام زندگینامه‌ای را کسب کرده بودند و اینطور نبود که دست و پای ما برای نگارش فیلمنامه بسته باشد و چندان درگیر محدودیت‌ها نبودیم.
    *مراحل تحقیقاتی کار با چه منابعی انجام شد و در جریان نگارش از چه عواملی استفاده کردید؟
    تراب‌نژاد: در گروه تحقیقات علاوه بر ما دو نفر، نوید توحیدی نیز حضور داشت. از طرفی این سریال سابقه چندین ساله دارد و ساخت آن اول بار در سال 72 شروع شده بود. بنابراین ما دو نسخه قبلی که مورد تایید قرار نگرفته بود را به عنوان منبع تحقیقاتی استفاده می‌کردیم. کتاب "پرواز تا بی نهایت" نیز درباره زندگی عباس بابایی از سوی بنیاد شهید به چاپ رسیده بود و تعدادی از ویژه نامه‌هایی که به مناسبت شهادت بابایی در مطبوعات کار شده بود نیز مورد استفاده قرار گرفت.
    خود ما نیز برای مصاحبه با همرزمان و اطرافیان شهید جلسات بسیاری گذاشتیم،‌ برخی به دفتر کار ما آمدند، چند بار ما به قزوین رفتیم و تغییر کارگردان هم باعث برخی بازنویسی‌ها شد. به این شکل که ابتدا هشت قسمت نوشته شده بود و با حضور آقای صمدی به عنوان کارگردان، تغییر و تحولاتی در فیلمنامه اعمال و جنس کار عوض شد. بعد از آن دوباره فیلمنامه را نوشتیم، مجید مجیدی نیز با حضور خود نظراتی داد که به ایجاد تغییراتی در فیلمنامه منجر شد و این پروسه حدودا پاییز 86 تا خرداد 88 طول کشید.
    محمدنژادیان: در مرحله تحقیقات مطالعاتی پیرامون کتاب‌های مختصر و برخی نشریات داخلی سازمان‌ها داشتیم تا ردی از زندگی شهید بابایی پیدا کنیم. همینطور تحقیقات میدانی نیز با سفر به محل زندگی بابایی و گفتگوهای مفصل با خانواده و همرزمان دوران آموزش خلبانی او محقق شد.

*چرا داستان از زمان حال شروع می‌شود و بعد به واسطه فلاش بک نقبی به گذشته زدید؟ در واقع چرا این نوع روایت را انتخاب کردید؟
    محمدنژادیان: قطعاً تمام بخش‌های یک زندگی جذابیت دراماتیک ندارد و بسیاری از لحظات آن به روزمرگی و گذشت طبیعی زمان می‌گذرد. بنابراین اگر می‌خواستیم به همین ترتیب قصه را روایت کنیم، جریان کندی به وجود آمد. بنابراین ما بر آن شدیم قسمت‌هایی که بار دراماتیک و جذابیت بیشتری دارد را جدا کنیم و به این بهانه‌ با آن به حال پل بزنیم. در همین راستا شخصیتی شکل گرفت که به عنوان نماینده نسل امروز درباره زندگی شهید بابایی تحقیق می‌کند، به همه جا سر می‌کشد، فیلم می‌گیرد و به بهانه زندگی او است که شخصیت شهید بابایی را روایت می‌کنیم.
    تراب نژاد: ما فکر می‌کردیم اگر قصه با زمان حال شروع شود، طیف وسیع‌تری از مخاطب را به خود جذب می‌کند. تنها ممکن بود جابجایی سکانس‌ها ریتم کار را بیندازد که این امر در تدوین شکل می‌گرفت. البته آن قسمت بندی که ما در متن داشتیم با آنچه تدوین شده متفاوت است و محدودیت‌های تلویزیون باعث شد کار در باکس‌های خاصی بسته شود. ما برای شروع قصه تمهید خوبی اندیشیدیم و کاری متفاوت در روایت زندگی نامه انجام دادیم. بی شک پرداخت به زندگی شهید بابایی از زاویه دید فردی امروزی با بیان تاثیراتی که روی او گذاشته، همذات پنداری بیشتری از مخاطب را به دست می‌آورد.
    *بازنویسی سریال از سوی کارگردان چطور اعمال شد و متن اصلی چه تغییراتی کرد؟
    تراب‌نژاد: فیلمنامه دستخوش تغییرات زیادی نشده و فصل آمریکا است که نگارش آن را یدالله صمدی بر عهده گرفت. آن هم به این دلیل که ابتدا و در زمان نگارش فیلمنامه قرار نبود گروه سفری به امریکا داشته باشد.
    محمدنژادیان: در واقع این بخش به دلیل مشکلات تولیدی عقب افتاد و در یک قسمت خلاصه شد. بازنویسی کارگردان هم بسیار اندک و یک جور روتوش و اعمال سلیقه بود.
    *"شوق پرواز" یک سرپرست نویسندگان دارد و دو نفر نویسنده. این کار گروهی به چه شکل صورت گرفت؟ آیا در این همکاری مشترک دچار اختلاف نظر نشدید؟
    تراب نژاد: یک نفر سینابس‌ها را طراحی می‌کرد، دیگری دیالوگ می‌نوشت و بعد در جلسه‌ای با حضور فرهاد توحیدی کار منسجم می‌شد و او بر روی قسمت بندی نیز نظارت داشت. از طرفی ما هر سه پیش از این با یکدیگر همکاری کرده‌ بودیم و ذهنیت‌های مشترکی داشتیم.
    محمدنژادیان: برخلاف آشپزی، اتفاقا فیلمنامه نویسی در کار گروهی بهتر جواب می‌دهد! کار ما نیز به این شکل بود که بر روی طرح کلی که توحیدی ارائه کرده بود کار کرده و ساختمان داستان را با قصه سازی، سکانس بندی و نوشتن دیالوگ‌ها مشخص می‌کردیم.

*این نوشته تا چه حد دراماتیک است؟ یعنی فراتر از تاریخ و واقعیاتی که درباره زندگی شهید بابایی وجود دارد، کدام بخش‌های متن حاصل تخیل نویسندگان است؟
    تراب‌نژاد: 80، 75 درصد آنچه می‌بینید عین واقعیت است. با این حال ما تلاش کردیم واقعیت را به شکلی دراماتیک تعریف کنیم! به این معنا که با استفاده از روایتی جذاب، در تلاش بودیم مخاطب حس نکند صرفا زندگینامه‌ای تخت می‌بیند. در همین راستا شخصیت‌های بسیاری خلق شد که به این واسطه جنبه‌هایی از زندگی شهید بابایی را در قالب درام در تعامل با اطرافیان نشان دادیم.
    محمدنژادیان: از طرفی ما کار زندگینامه‌ای انجام می‌دادیم که وفاداری تاریخی آن اهمیت داشت، تنها تا حدودی دست و پای ما در ارائه خلاقیت بسته بود. اما در این قصه زمان حالی ایجاد کرده‌ایم که در این بخش تخیلمان را جا داده‌ایم. اما باز هم در بخش زندگی شهید نیز با استفاده از خلق شخصیت‌های فرعی از خود خلاقیت نشان دادیم. اما اگر به تاریخ پایبندی نداشتیم، می‌شد با روایت زندگی یک قهرمان جنگی در قالب قصه و خیال‌ پردازی‌های بسیار بر جذابیت کار بیفزاییم.
    *پیش از این ساخت سریال‌هایی درباره شهدا به دلایل بسیاری از جمله مخالفت خانواده‌هایشان به سرانجام نرسید، گروه سازنده "شوق پرواز" چطور موفق شدند این ارتباط موثر و نتیجه بخش را با خانواده شهید بابایی برقرار کنند؟
    محمدنژادیان: این خانواده شهید بابایی بودند که با ما همکاری خوبی داشتند. ما چندین نشست با حضور خانم حکمت همسر شهید برگزار و با او مصاحبه کردیم. همسر شهید در این سال‌ها آنقدر مصاحبه کرده‌اند که به نوعی تمرین خاطره گویی برایشان شده و خیلی راحت صحبت می‌کنند. ما سعی کردیم فضا طوری باشد که حال و هوای جدیدی به وجود بیاید. حتی این تعامل منجر به بازی فرزندان شهید در این سریال شد و من امیدوارم خانواده شهدای دیگر نیز با سازندگان آثار همکاری خوبی داشته باشند.
    تراب‌نژاد: بخشی از موفقیت این ماجرا به طرز نگاه افراد و دغدغه‌های فرهنگی‌شان برمی‌گردد. خانواده شهید بابایی بسیار علاقمند بودند این سریال ساخته شود و پیگیری‌های بسیاری کردند.
    *نکته‌ای که در سریال وجود دارد این است که همه می‌دانیم کار با شهادت عباس بابایی به پایان می‌رسد، این مشخص بودن پایان فیلمنامه بر سختی کار شما اضافه نکرد؟ با این وجود چه تمهیداتی برای ایجاد تعلیق در فضای داستان اندیشیدید؟
    محمدنژادیان: مسلماً این قضیه کار ما را سخت کرد. در "شوق پرواز" مثل دیگر سریال‌ها قرار نیست منتظر انتهای داستان باشیم و ببینیم چه می‌شود؟ بلکه روندی که برای رسیدن به آن نقطه از پیش مشخص طی می‌شود مهم است. این که بابایی چه مشکلاتی را در جنگ تجربه می‌کند و چطور با تغییر شخصیت، پخته می‌شود. محتوای هر یک از سکانس‌ها است که در این سریال اهمیت دارد و حال و هوا و روحیات اشخاص در لحظه از اینکه در پایان چه می‌شود مهم تر است.
    تراب‌نژاد: در این سریال رویکرد ما این نبود که ببینیم بعدش چه می‌شود. دو نوع زاویه دید وجود دارد یکی این که چه شد؟ و دیگری اینکه چطور شد؟ ما در طراحی داستان نوع دوم را مدنظر قرار داشتیم. مخاطب شاید این را بداند که شهید بابایی با منیژه حکمت ازدواج می‌کند اما مشکلاتی که سر راه ازدواج آن‌ها است که از اختلاف سطح مالی خانواده‌ها، یا دغدغه حکمت برای تدریس و علایق شغلی ناشی می‌شود، در کار بازگو می‌شود، حتی شغل خلبانی بابایی نیز مانعی برای این ازدواج بوده است. با این حال حتما برای مخاطب جذاب است بداند این دو عاقبت چطور به هم می‌رسند.

*چرا داستان را از نقطه عطفی مثل شهادت بابایی آغاز نکرده و به عقب برنگشته‌اید؟ علت انتخاب این شیوه کلاسیک چیست؟
    تراب نژاد: اشکالی که ممکن بود با این رویکرد پیش بیاید این است که مخاطب تلویزیون چندان با این مدل روایتی آشنا نیست و ممکن بود با لحاظ کردن زمان‌های متفاوت، قصه را گم کند. از طرفی همین حالا هم ما در سه زمان قصه را روایت می‌کنیم؛ اول زمان حال که نامزد لیلی در جستجوی آن چیزی است که در زمان نبودش برای او اتفاق افتاده. زمان دوم به پیش از تصادف لیلی و سیر انجام تحقیقات برمی‌گردد و قصه سوم هم ماجرای خود شهید بابایی است. حالا اگر می‌خواستیم این قصه سوم را هم معکوس تعریف کنیم شاید مخاطب با مشکل روبرو می‌شد.
    محمدنژادیان: همین روایت معکوس ماجرای لیلی نیز جذابیت دراماتیک خاص خود را دارد. به این شکل که ابتدا، انتهای کار را می‌بینیم و بعد برمی‌گردیم و مسیری که لیلی تا آن نقطه انتهایی طی کرده را مشاهده می‌کنیم. بنابراین ما همراه شوهر او به کند و کاو می‌پردازیم و همان راه را طی می‌کنیم که این جذابیت و فضای جستجو دارد. اما در روایت زندگی شهید بابایی جز چند مورد با شکست زمان مواجه نمی‌شویم.
    *آن وقت در این مسیر به دنبال نمایش تغییر و تحولاتی در افراد زمان حال هستید؟ نگران نبودید واقعی جلوه نکند؟
    تراب نژاد: ما از ابتدا از اینکه کار شعارزده یا آزاردهنده شود نگران بودیم. هنوز آنچه تولید شده را کامل ندیده‌ایم، اما در متن اصلاً قرار نبود شاهد تحول عظیمی در شخصیت‌ها باشیم. بلکه بیشتر می‌خواستیم همسر لیلی تلنگر بخورد، حواسش را جمع کند و بداند کجا زندگی می‌کند و پیش از او چه کسانی زندگی می‌کردند.
    ---------------------
    گفتگو: مریم عرفانیان

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حکمت برای پاسخ به خواستگاری عباس بابایی تصمیم می‌گیرد

خبرگزاری مهر - با پخش قسمت هشتم از سریال تلویزیونی "شوق پرواز"، مخاطبان این سریال تلویزیونی همچنان شاهد حضور پر رنگ ملیحه حکمت همسر عباس بابایی در داستان خواهند بود. به گزارش خبرگزاری مهر، در این قسمت از سریال که جمعه 29 مهر پخش می‌شود، سریال در ادامه روایت قصه در قسمت قبلی، به روایت آشنایی بیشتر مسعود با بازی کوروش تهامی با خانم حکمت با بازی افسانه بایگان همسر عباس بابایی می‌پردازد. این آشنایی سبب می‌شود تا مسعود با تحقیقات لیلی درخصوص شهید بابایی بیشتر آشنا شود و کار تحقیقی و پژوهشی همسرش را ادامه دهد.
    در بخش دیگری از این سریال، داستان به سال‌های دهه 50 می‌رود که در آن عباس بابایی مامور به خدمت در پایگاه هوایی دزفول می‌شود. این موضوع بر تصمیم ملیحه با بازی الهام حمیدی برای پاسخ دادن به خواستگاری عباس تاثیر می‌گذارد و ماجراهایی را در داستان به دنبال خود می‌آورد.
    همچنین در قسمت هفتم این سریال محمد حاج حسینی در چند سکانس ایفای نقش خواهد کرد.
    در آستانه پخش قسمت هشتم سریال شوق پرواز، بخش های شخصیت شناسی، نظرهای مخاطبان و گالری سایت اختصاصی این سریال تلویزیونی راه اندازی شد.
    در بخش شخصیت شناسی مطالب متنوع و گوناگونی درخصوص زندگی شهید عباس بابایی قرار داده شده که مخاطبان با مطالعه آن می‌توانند به شناخت بهتری از این شخصیت دست پیدا کنند.
    بخش "گالری" نیز اختصاص به نمایش عکس‌های سریال دارد که به شکلی مجزا و قسمت به قسمت، بر روی سایت قرار داده شده است و در بخش "نظرهای مخاطبان" نیز علاقمندان می‌توانند ضمن طرح نکات و دیدگاه‌های خود درخصوص این سریال، به بحث و تبادل نظر بپرازند.
    "شوق پرواز" محصول مشترک گروه تلویزیونی شاهد بنیاد شهید و امور ایثارگران و گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است. این سریال 24 قسمتی به کارگردانی یدالله صمدی و تهیه کنندگی جواد نوروز بیگی با موضوع زندگی خلبان شهید عباس بابایی ساخته شده است و علاقمندان می‌توانند از سایت این سریال به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازدید کنند.
    در این سریال، بازیگرانی همچون شهاب حسینی، اکبر عبدی، کوروش تهامی، افسانه بایگان، فخرالدین صدیق شریف، ستاره اسکندری، محسن افشانی، الهام حمیدی، شهرام حقیقت دوست و مینا جعفرزاده، به ایفای نقش پرداخته‌اند.
    دیگر عوامل این پروژه عبارتند از فیلمنامه‌نویس: فرهاد توحیدی، حسین تراب‌نژاد و مهدی محمدنژادیان، مدیر پروژه: ناصر دهقانی، مدیر تصویربرداری: حسن پویا، صدابردار: آرش برومند، موسیقی: محمدرضا علیقلی، طراح صحنه و لباس: اصغر نژادایمانی، مدیر صحنه: مصطفی آذرنوش، طراح گریم: سعید ملکان، مدیر تولید: مجید بابایی، مجری‌طرح: جواد قلی‌زاده.

Last edited by poonel; 19-10-2011 at 22:14.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

گفت‌وگو با فخرالدين صديق شريف
    شوق پرواز حس زندگی دارد

محسن غلامي

بازي‌اش همواره متناسب با چهره آرام‌اش بوده که اين هم حسني است براي فخرالدين صديق شريف که هم کارنامه‌اي از کاراکترهايي با وجهه مثبت اعم از «اخراجي‌ها» را داشته و هم سابقه بسيار در نقش‌هاي تاريخي همچون «کلاه‌پهلوي»؛ که البته در انتظار پخش است. تازه‌ترين نقشش را مي‌توان در سريال «شوق پرواز» ديد که نقش پدر شهيد عباس بابايي را برعهده دارد. اين بازيگر درباره چرايي و چگونگي حضورش در نقش مذکور با به گفت‌و‌گو نشسته که در ادامه آورده مي‌شود.
    نقش‌هايي که تاكنون بازي کرده‌ايد معمولاً يا تاريخي بوده‌اند يا کاراکترهايي هستند که براي مخاطب چهره مثبتي را نمايش مي‌دهد. آيا «شوق پرواز» را هم مانند ديگر پيشنهادات ديديد يا متفاوت بود؟
    البته تفاوت داشت. ببينيد به هرحال پروژه‌اي مربوط به يکي از مفاخر ملي ماست آن هم شخصي همچون شهيد بابايي که کمتر کسي است که حداقل اسمي از او نشنيده باشد.
    يعني نقطه قوت کار را بايد زوم‌کرد بر شخصيت محوري فيلم؟
    مسلماً بازي در فيلمي مرتبط با فردي بزرگ که خود را فداي اين سرزمين کرده، براي هرکسي همچون من ارزشمند است و همين امر هم ملاک اصلي بازي‌ام بود. همين‌طور هم که معتقدم «شوق‌پرواز» به خاطر تيم و فيلمنامه قوي کار شايسته‌اي است.
    نسبت به کارگردان فيلم چطور؟
    البته يکي از دلايل حضور در اين فيلم خود آقاي يدالله صمدي بود که در کارگرداني‌اش ناخودآگاه جنس زندگي و حقيقت روي کارهايش ديده مي‌شود. گرچه نبايد جذابيت فيلمنامه را ناديده گرفت که در نهايت هم احساس وظيفه‌ کردم تا نقشي را در «شوق پرواز» ايفا کنم.
    بنابراين حداقل از طرف شما اعتماد کامل وجود داشته!
    با شرايطي که عرض کردم مطمئناً بله! وقتي سه عامل؛ قصه، کارگردان و تيم بازيگري در مجموع يک فيلم از کيفيت خوبي برخوردار باشد، هر بازيگري به فيلم اعتماد مي‌کند، اما اگر يک جزء از اين مثلث ضعف داشته باشد در کلِ کار خلل ايجاد مي‌شود. اين چنين هم «شوق پرواز» واقعاً از اين قوت برخوردار بود.
    اتفاقاً به گمان منِ بيننده، «شوق پرواز» برخلاف برخي آثار قبلي، از تيم بازيگري مکملي برخوردار بوده که با هم تناسب چهره و نيز کيفيت نقش‌آفريني خوبي دارند.
    به نکته دقيقي اشاره کرديد. در اين مورد، عوامل از هيچ نکته‌اي براحتي عبور نکرده‌اند. حتي نقش‌هاي کوتاه هم توسط بازيگران چهره ايفا شده که خود نقطه قوتي براي فيلم است که هم مخاطب مي‌پسندد و هم واقعاً پتانسيل کار را بالا برده است.
    به تيم بازيگري اشاره شد ولي براي هر بازيگري مهم، نقش مقابل است که در اين مورد خانم جعفرزاده نقش مادر شهيد را ايفا کرده‌اند. اين ارتباط نقش را چطور ديديد؟
    اتفاقاً جنس بازي خانم جعفرزاده حسي و زيرپوستي و کاملاً متناسب با اين نقش بود. همان‌طور که مخاطب هم مي‌تواند نقش مادر واقعي را از بازي وي احساس کند.
    ولي گريم وي در زمان کودکي عباس کمتر به تيپ شخصيتي نقش مقابل که شما باشيد، تناسب دارد!
    براي خانم‌هاي بازيگر واقعاً نمي‌توان چندان مانور گريم را ديد. قبول داريد؟
    بله البته. با اين حساب نظر بنده را در کل تأييد نمي‌کنيد؟
    فکر نکنم تا اين حد به چشم آيد و اين اعتقاد را ندارم. منتها بايد اين نکته را هم توجه کرد که وقتي بازيگر در طول يک فيلم بخواهد چند دوره سني را تجربه کند، امکان دارد که گاه گريم موردنظر به شخص نيايد.
    نکته ديگر در مورد فيلم‌هايي مانند «شوق پرواز»، تزريق حسي است که بايد به مخاطب منتقل شود و اين کار را سخت‌تر مي‌کند يعني بازيگر بايد آن اعتماد قبلي مثلاً به شهيد بابايي را پاسخ دهد. اين نکته را مي‌پذيريد؟
    واقعاً همين گونه است. زماني که داستان روي شخصت گمنامي زوم کند، قضيه فرق دارد. اما شهيد بابايي به سبب وجهه اعتبار در ذهن همه مانده و اين کار را براي من بازيگر و فيلمساز سخت‌تر مي‌کند تا نگاه آنان را تغيير ندهيم.
    که حساسيت نسبت به نقش در قبال بيننده را هم بالا مي‌برد!
    بله، حساسيت بالايي براي بازيگر و فيلمساز وجود دارد. بايد رعايت کرد و بازيگر هم از وجود واحساسش مايه بگذارد. بنابراين در کنار ايفاي نقش، آن تلقين واقعيت، وظيفه را نيز سنگين‌تر مي‌کند.
    فضاسازي فيلم هم نکته جالبي دارد که نمونه آن را مي‌توان در نمايش کوچه، خانه و... مقطع زماني مذکور ديد.
    به گمان خودم حس زندگي را در فيلم مي‌توان ديد. کوچه پس‌کوچه‌ها، مدرسه و... توانسته آن مقطع زماني را واقعي‌تر جلوه دهد.
    در ارتباط با نقش خودتان به عنوان کاراکتر پدر شهيد، براي ايفاي بهتر و واقعي‌تر، جز فيلمنامه اتکا به مرجع ديگري هم داشتيد؟
    نه‌چندان چون در اوايل فقط اطلاعاتي بود که قبلاً خودم خوانده بودم ولي بيشتر اين آگاهي از وضعيت شهيد بابايي و پدرشان را از کارگردان گرفتم که در طول فيلم به خوبي در اختيارم مي‌گذاشت.
    به عنوان سؤال آخر اينکه «شوق پرواز» و مانند آن تا چه اندازه مي‌تواند پاسخگوي نياز مخاطب تلويزيون باشد و جذابيت لازم را به‌وجود مي‌آورد؟
    چرا که نه؛ مهم اين است که نگاه صادقانه به تاريخ و روايت آن داشته باشيم تا برقراري ارتباط با مخاطب تضمين شود. سلايق را هم بايد در نظر داشت که بسته به هر مقطع زماني به هر حال متفاوت است. در همين «شوق پرواز» نخستين مسئله حفظ صداقت و معنا و مفهوم جنگ تحميلي بوده که وقتي راجع به شخصيتي مؤثر در دفاع از کشور بحث مي‌شود بايد با بيننده صداقت داشته باشد. بنابراين فيلمساز بايد آينه جامعه خودش باشد تا پرداختش به موضوع براي مخاطب قابل هضم بشود.

روزنامه ایران 28 مهر 1390

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

کوروش تهامي:
    همه سريال‌هاي تاريخي واقعيت‌ها را نشان نمي‌دهند

فرنوش ارس خاني

کوروش تهامي بازيگر سريال شوق پرواز (که تا حدودي اين سريال تاريخي هم محسوب مي‌شود)، تجربه دو سريال تاريخي «روشن‌تر از خاموشي» و «تبريز در مه» را داشته. او درباره کيفيت شوق پرواز و سريال‌هاي تاريخي که در صدا و سيما توليد مي‌شوند، صحبت کوتاهي با داشت.
    زماني‌که فيلمنامه را مي‌خوانديد دلتان نمي‌خواست نقش کليدي‌تري را در شوق پرواز بازي کنيد تا سريال بيشتر روي شخصيت شما مانور دهد؟
    همان‌طور که در سريال مي‌بينيد، کاراکتر مسعود نقش کليدي و اصلي سريال است. چون سريال همزمان دو داستان مختلف را در دو زمان متفاوت بازگو مي‌کند که از يک طرف به زندگي شهيد بابايي مي‌پردازد و از طرفي در دل آن داستان، زندگي زوج جواني را به تصوير مي‌کشد که به بررسي زندگي شهيد مي‌پردازد.
    به نظرتان کارگردان توانسته تقابل بين اين دو زمان را به‌خوبي و به موازات يکديگر نشان دهد؟
    بله، فکر مي‌کنم تا به اين جاي کار که حدود 7 قسمت از پخش شوق پرواز گذشته، سريال توانسته به کار خوب و قابل دفاعي تبديل شود و آقاي صمدي هم توانسته‌اند از پس آن بر بيايند.
    کارگرداني و هدايت يدالله صمدي به چه شيوه‌اي بود و اصلاً دست‌بازيگران را در زمان ايفاي نقش باز مي‌گذاشت؟
    من اصولاً از آن دست بازيگراني هستم که قبل از ايفاي نقش، طرح‌هايي از کاراکتري که مي‌خواهم آن را بازي کنم در ذهنم ايجاد مي‌کنم و اصولاً براي اجراي هر سکانس تعدادي گزينه و ايده هم در ذهن دارم که در نهايت از کارگردان مي‌خواهم تا اتودهايم را ببيند و نظرش را نسبت به پلان يا سکانسي که آن را بازي کردم، بگويد.
    کارگردان مخالفتي با اين شيوه شما نداشت؟
    خوشبختانه بين من و کارگردان تعامل خوبي وجود داشت و آقاي صمدي هم بسيار لطف داشتند که پيشنهادهاي من را مي‌شنيدند و نظرات خودشان را مي‌گفتند. در واقع از مخلوط شدن تفکرات خودم و چيزهايي که آقاي صمدي به عنوان کارگردان به من مي‌گفتند و گوشزد مي‌کردند، محصولش همين نقش مسعود شده است.
    به نظرتان اغلب سريال‌هاي تاريخي که در صدا و سيما توليد مي‌شوند و شايد شوق پرواز هم به نوعي يک کار تاريخي محسوب شود، توانايي نشان دادن واقعيت‌هاي تاريخي را مي‌توانند داشته باشند؟
    طبيعتاً همه کارهاي تاريخي نه! چون سريال‌هايي مي‌توانند از اين قابليت برخوردار باشند که متن‌شان به گونه‌اي باشد که مردم را با يکسري از واقعيت‌هايي که تا به حال با آن سر و کار نداشتند و از آنها بي‌خبر بودند، آشنا کند. البته اين قضيه براي همه سريال‌هاي تاريخي ما عينيت پيدا نمي‌کند، چون بخشي از کارهايي که از متن‌هاي قوي برخوردارند و کارگردان کارکشته‌اي بالاي سر آنهاست، معمولاً اين اتفاق برايشان مي‌افتد.

روزنامه ایران 28 مهر 1390

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

روايت ازدواج شهيد بابايي درقسمت نهم شوق پرواز

روزنامه جام جم 5 آبان 1390 - در قسمت نهم سريال تلويزيوني «شوق پرواز»، ازدواج مليحه حكمت و عباس بابايي به تصوير كشيده مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي سريال «شوق پرواز» در اين قسمت كه فردا پخش خواهد شد، مليحه پس از دريافت نظر موافق پدرش درباره ازدواج با عباس، به او پاسخ مثبت مي‌دهد و به اين ترتيب آنها پاي سفره عقد مي‌نشينند.
    از ديگر رويدادهاي اين قسمت مي‌توان به حضور «عباس» در پايگاه هوايي دزفول اشاره كرد كه طي آن عباس بابايي موفق مي‌شود اولين پرواز خود با هواپيماي جنگي را انجام دهد.همچنين در قسمت نهم از سريال «شوق پرواز» بازي اكبر عبدي در نقش «استوار مهرمنش»، «اتابك نادري» در نقش خلبان مصطفي اردستاني و فريا ثمراني در نقش «همسر استوار مهرمنش» آغاز خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

همسر شهيد بابايي: «شوق پرواز» جوانان را جذب مي‌كند

روزنامه جام جم شنبه 7 آبان 1390 - مليحه حكمت با بيان اين‌كه سريال «شوق پرواز» براي 70 ميليون ايراني ساخته شده، گفت: اين سريال جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب را مجذوب خود مي‌كند.

مليحه حكمت همسر سردار شهيد «عباس بابايي» با اعلام اين مطلب به فارس گفت:‌ مخاطب اين اثرعموم مردم هستند و طبيعي است كه نظرات مختلفي درباره اين سريال عنوان شود؛ اما من توصيه مي‌كنم بينندگان عزيز اين اثر را تا آخر ببينند و بعد درباره‌اش قضاوت‌ كنند، چرا كه به سبك امروزي و جوان‌پسند ساخته شده و به گونه‌اي پيش مي‌رود تا جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب مشتاقانه به تماشاي اين سريال بنشينند.
    وي اظهار كرد: پيش از انقلاب همسرم علاقه زيادي به مطالعه كتاب‌‌هاي مفاتيح‌الجنان، نهج‌البلاغه و قرائت قرآن داشت، اما براي اين‌كه در محل كارش به اين موضوع پي ‌نبرند، اين كتاب‌ها را با روزنامه جلد كرده بود و در اوقات فراغتش كه پروازي نداشت به مطالعه آنها مي‌پرداخت؛ اعتقادي كه شايد در همدوره‌اي‌هاي او كمتر مشاهده مي‌شد.
    با اين حال به جهت سختي‌هاي موجود در كار فيلمسازي و اين‌كه بايد جوان‌پسند باشد، احساس مي‌كنم با وجود همه ظرافت‌هاي به كار رفته در سريال، شوق پرواز قادر به بيان كامل برخي رفتارهاي عباس نبوده كه اين مساله به بزرگي شخصيت شهيد «عباس بابايي» باز مي‌گردد.
    وي تصريح كرد: با پخش قسمت اول سريال «شوق پرواز» بنا به خواست صدا و سيما، در برنامه «اين شب‌ها» حضور يافتم و با توجه به اين‌كه حالم نامناسب بود، توضيحاتي در مورد زندگي همسر شهيدم دادم؛ اما اكنون خودم مشتاق هستم فرصت دوباره‌اي مهيا شود تا بتوانم در اين برنامه درباره ابعاد ديگري از شخصيت همسرم صحبت كنم و اميدوارم مدير شبكه يك سيما اين وقت را در اختيار بنده قرار دهد.
    ساخت سريال زندگي خلبان شهيد «عباس بابايي» با نام «شوق پرواز» به كارگرداني «يدالله صمدي» بيش از 3سال طول كشيده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •