تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 5 از 103 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هر شب در ساعات رايگان حدود 3 گيگ دانلود ميكنم، قطعا با ارائه سرويس نامحدود همچين دانلودي نخواهم داشت

اما در كل نامحدود خيلي خيلي بهتر از محدوده ولي چون در صورت ارائه پهناي باند نامحدود هم سرعت دانلود بشدت پايين مياد و احتمال بالا رفتن پينگ هم زياده، شخصا در حال حاضر و فعلا مخالفم
    البته يكي از دوستان حرف خوبي زده ميگه اول پهناي باند نامحدود رو بگيريم بعد سرعت رو يه كاريش ميكنيم! منم ميگم اينا اگه بخوان پهناي باند نامحدود بدن از همون اول سرعت رو هم بايد در حد قابل قبولي ارائه بدن چون مطمئنا همچين سرويسهايي از نظر سرعت دانلود فرقي با دايال آپ نخواهند داشت اگه فقط نامحدود باشه و سرعت دانلودش با ضريب 1 به 7 و... بخواد محاسبه بشه

مساله بعدي قيمت هستش كه براي خيلي ها نميصرفه مثلا ماهي بالاي 30-25 تومن پول نت بدن و اكثرا دنبال سرويسهاي ارزان قيمت هستن
    دروود
    چرا وارونه کار نکنیم؟!
    نخست کیفیت و پهنای بیشتر را بگیریم و پس از ون هم محدودیت رو یه کاریش می کنیم!!
    سال ها است سازمان تنظیم مقرارت به جای آنکه بتواند بر کیفیت بیفزاید ،تنها فضای رقابتی را خراب،و همیشه هم زیر دست شرکت هایی همچون زیرساخت و مخابرات بوده

2. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تا وقتي كه فضا مبهم باشه ، اين نظرسنجي بي معنيه !
    ما نميدونيم اگه اينترنت نامحدود بشه ، چه اتفاقي ميافته؟ آيا سرعتها پايين مياد (با توجه به شِير بودن سرويسها)؟
    بايد مشخص بشه منظورشون از "اينترنت نامحدود" چيه.
    من كه در اين نظرسنجي شركت نكردم!

قابل توجه کسانی که میگن سرعت کم میشه! و...
    یکمی فکر کنید میبینید خیر اینطوری نیست ..... ولی در عوض شب زنده داری و .. دورش تموم میشه
    آخه كي براي دانلود رايگان ، شب زنده داري مي كنه؟!!!!!!!!!
    تا وقتي IDM و ... هست، كسي از اين كارا مي كنه ؟!!!!!
    Last edited by feizol65; 30-08-2011 at 14:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

ما نميدونيم اگه اينترنت نامحدود بشه ، چه اتفاقي ميافته؟ آيا سرعتها پايين مياد (با توجه به شِير بودن سرويسها)؟
    نامحدود طبق ابلاغ جدید یعنی سرعت حداکثر اونی که میگیریم تقسیم بر 8 با مقدار محدود دانلود مثلا 512 حداکثر 16گیگ در ماه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از این روشنتر؟"هر لینک ارتباطی باید داری حد اکثر ضریب اشتراک 1 به 10 باشد "!!
    یعنی یک لینک 64 شما باید 6.4 کیلیوبیت سرعت داشته باشد که برابر 0.8 کیلوبایت!!یعنی سرعت دریافت شما با یک لینک 64 نا محدود به 1 کیلوبایت هم نخواهد رسید.

6. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شرایط نامحدود قرق میکنه شما وقتی از دانلود منیجر برا خط محدود استفاده میکنی میاد از همه پهنای باند استفاده میکنه اما برای نامحدود تو حداکثر به اندازه سهمت یعنی 1/8خط دانلود میکنی مطمئن باش تا ائن موقع که بیایم اعتراض کنیم خیلی طول میکشه
    من که گفتم شما درست میگید و حرفتون رو قبول کردم
    در پست های اولین صفحه هم گفتم که شاید یکی براش نامحدود بهتر باشه و یکی محدود به شخصه نمیتونم برای یه گیگ ساعت دو نصف شب از خواب بیدار شم! پس مخابرات هم باید فکر عام مردم باشه .
    به شخصه تا ماهی 30 حاضرم بدم برای اینترنت نامحدود باسرعت 60 تا 70 کلیو بایت در ثانیه و زیاد هم اهل بازی انلاین و.. نیستم که پینگ خیلی برام اهمیت داشته باشه با پینگ 300 تا 400 هم میتونم بسازم
    ولی الان برای اون سرویس که لازم دارم به جای ماهی 30 تومن باید ماهی 100 بدم! که اصلا با صرفه نیست در صورتی که همون سرویس تویه مشهد 3 ماهی 63 تومن هست

8. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نامحدود طبق ابلاغ جدید یعنی سرعت حداکثر اونی که میگیریم تقسیم بر 8 با مقدار محدود دانلود مثلا 512 حداکثر 16گیگ در ماه
    یعنی بخش بر 10 نه 8!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پهنای باند 2 تا دانشگاه سوئد مساوی پهنای باند کل ایران پس تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.

11. 5 کاربر از subwaygo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پهنای باند 2 تا دانشگاه سوئد مساوی پهنای باند کل ایران پس تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل.
    عزیز یه تاپیک بود به نام > اینترنت در خارج از کشور
    لطفا هر کسی بحثی مقایسه ای... چیزی در رابطه با اینترنت ایران و خارج داره اونجا مطرحش کنه
    اینم لینک تاپیک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا اینجا نظراتمون رو در رابطه با محدود و نامحدود بودن اینترنت همچنین مزایا و معایب این طرح مطرح کنیم

13. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

درسته بخش بر 10

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا بعد از این همه تاپیک بحث کاملا مشخصه چیه، من مخالف این طرح هستم، پست های موافقین رو هم خوندم، به صورت زیر تبدیل به مکالمه کردم، حالا یکی از مخالفین خط آخر رو ادامه بده، به خدا دعوا هم ندارم با کسی، هرچی بگید با دقت میخونم، بنده کلا راحت هم متقاعدمیشم، پس مکالمه ی زیر را کامل نمایید :
    مخالف : اگه محدودیت دانلود برداشته شه، احتمالا سرعت دانلود هم میاد پایین، مثلا من دو سه ماه پیش، سرویسم رو از 128 کیلوبیت نامحدود، تبدیل کردم به محدودیت دار=> در نتیجه، سرعت دانلودم از 16 کیلوبایت در ثانیه، تبدیل شد به 32. حالا اگه isp مجبور شه اینترنت من رو نامحدود کنه، دوباره سرعتم میشه مثه قبل، و خب اعتراض هم نمیشه کرد چون میگه 128 کیلوبیت گرفتی یعنی باید با 16 کیلوبایت دانلود کنی. سرعت بیشتر میخوای بیشتر پول بده، منم بیشتر ندارم

موافق:
    این قدم اوله، اول محدودیت رو بر میداریم، بعد به سرعت اعتراض میکنیم.

مخالف:
    اگه اون اعتراض نتیجه نداد چی؟ ببخشید از کی تاحالا اینا به حرف منو شما گوش میدن؟

موافق:
    همین حرف ها رو میزنید که هر کاری دلشون میخواد میکنند دیگه، سرعت اینترنتمون از آخر 6 ام و قیمتش از آخر دومه تقصیر امثال شماست...

مخالف:
    مثه اینکه شما تو این مملکت زندگی نمیکنید؟ به اعتراض ما به سرعت اینترنت رسیدگی کنند؟ از نظر حقوق عقب مونده ی ایرانی ها، اینترنت فعلا باید تو صف بمونه پشت سر هزار تا چیز دیگه از جمله ...(بحثش ربطی به این تاپیک نداره). الان چه اشکالی داره که اونی که نامحدود میخواد به سرعت پایین و قیمت بالا کمی راضی شه و اونی که سرعت بالاتر میخواد با محدودیت بگیره؟ من که همین کار رو کردم، بابا چی دانلود میکنید از این اینترنت آخه؟ دوستان از شبی 3-4 گیگ حرف میزنند، باور کنید وسواس دانلود دارید شما ها، توهین نمیکنم، جدی میگم
    مخالف: ....

16. 4 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •