hTC Smart
این بالایی تاپیک گوشیت هست سوالاتت رو درمورد اونجا بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با توجه به مدل گوشیت و سیستم عاملش برو اینجا برنامه براش بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hTC Smart
این بالایی تاپیک گوشیت هست سوالاتت رو درمورد اونجا بپرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد با توجه به مدل گوشیت و سیستم عاملش برو اینجا برنامه براش بگیر
سلام
من آیتونزم مشکل پیدا کرده...کجا میتونم مطرحش کنم؟
با سپاس
با سلام
من میخواهم که نمایندگی لباس در تهران بزنم و میتوانم بهترین جنس ها رو از اروپا تهیه کنم ،خودم در اتریش زندگی میکنم اما به دنبال
قیمت ها ی مختلف جنس های مارک هستم و علاقه به صحبت در این زمینه هستم . میشود من را کمک و راهنمایی کنید ممنون
با سلام
من میخواهم که نمایندگی لباس در تهران بزنم و میتوانم بهترین جنس ها رو از اروپا تهیه کنم ،خودم در اتریش زندگی میکنم اما به دنبال
قیمت ها ی مختلف جنس های مارک هستم و علاقه به صحبت در این زمینه هستم . میشود من را کمک و راهنمایی کنید ممنون
با سلام
سلام دوست من. ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم.
مشکلت رو این جا با زدن یه تاپیک مجزا و ارائه ی جزئیات دقیق تر راجع به مشکلت پی گیری کن ، حتماً دوستان به مشکلت رسیدگی می کنن :
موفق باشی دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سلام دوست من. ورودت رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم.
شما می تونی این جا بحثت رو مطرح کنی :
مشاوره ی شغلی
موفق باشی دوست من![]()
با سلام
اینجا درخواست بدید و سر فرصت توسط دوستان ادمین رسیدگی میشه
ثبت احوال
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من می خواستم با برنامه word یک مقاله ریاضی تایپ کنم ولی نمی دونم چطور میشه آموزشی که شما در سایت خودتون قرار دادید را دانلود کنم.
با سلام
خدمت شما دوست عزیزم
فرمول نويسي در ورد با استفاده از Microsoft Equation 3.0
و اما برای سوال ها ی بیشتر میتونید به انجمن آفیس مراجعه کنید
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)