تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 80

نام تاپيک: با تغییر خدمات اینترنت پر سرعت فعلی از محدود به نامحدود سرعت‌ اینترنت افت شدید پیدا خواهد کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اگه یه موقع هم سرعتم بالا بره، سریعن speedlimit میذارم چون ماشین پرایده، ممکنه چپ کنه خصوصاً توی اتوبان

2. 2 کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان منبع این خبر کجاست؟
    این کارشناس که میگی کی هست؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

خوب خوبه بحث این تاپیک رو هم که دارید سیاسی میکنید در ضمن یا نمیخواید حرف گوش کنید و یا نمیخواید بفهمید
    اینترنت تو ایران ارزون نمیشه چون ایران تحریمه و ترکیه و دبی پهنای باند رو داره دولا پهنا به مخابرات میفروشه و مخابرات هم که نمیاد ضرر کنه دولا پهنا به شرکت های خصوصی میده و در نتیجه شرکت های خصوصی تو پاچه ما میکنن , از این واضح تر نمیشه گفت اگر یک بچه 2 ساله هم بود میفهمید

5. 2 کاربر از spiky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب خوبه بحث این تاپیک رو هم که دارید سیاسی میکنید در ضمن یا نمیخواید حرف گوش کنید و یا نمیخواید بفهمید
    اینترنت تو ایران ارزون نمیشه چون ایران تحریمه و ترکیه و دبی پهنای باند رو داره دولا پهنا به مخابرات میفروشه و مخابرات هم که نمیاد ضرر کنه دولا پهنا به شرکت های خصوصی میده و در نتیجه شرکت های خصوصی تو پاچه ما میکنن , از این واضح تر نمیشه گفت اگر یک بچه 2 ساله هم بود میفهمید
    اینترنت جزو موارد تحریمی نیست (در هیچ کجای دنیا) چون اینترنت متعلق به کشور خاصی نیست (این هم از فروتنی بعضی کشورها )
    خدا ما رو از جهل نجات بده

7. 9 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

قدیمی ها یه ضرب المثل دارن در مورد اومدن بهار
    جوجه رو آخر بهار ميشمارن ؟‌:دي

در حال حاضر که مشترکان به صورت ترافیک محدود استفاده می‌کنند، برای اکثر کاربران ترافیک در نظر گرفته شده، پاسخگوی نیازشان است و مطمئن هستم در صورت نامحدود شدن سرویس‌ها، همه مشترکان، با مشکل پایین بودن سرعت مواجه خواهند شد.
    اول اينكه با اين صحبت آقاي ميرزايي ، مشخصه كه ايشون روزي 1 ساعت هم با اينترنت كار نميكنه .
    كجاي دنيا گفته با سرعت 2 مگابيت بايد 3 گيگ پهناي باند در ماه داشته باشيد ؟
    شما واقعا فكر ميكنيد اين پهناي باند پاسخگوي نياز يك ماه كاربر هست ؟

بعد اينكه آقاي ميرزاي ، دليل افت سرعت شبانه اينه كه ، وقتي 3 گيگ پهناي باند در ماه ميدين ، بعد هر گيگ 5000 تومان ميديد ، چه انتظاري داريد ؟
    كاربر بدبخت ، اين همه داره پول اينترنت ميده . تازه بايد بياد پهناي باند بخره كه بتونه دانلود كنه
    پس ترجيح ميده كه روز وب گردي كنه و لينك پيدا كنه و شب لينك ها رو بذاره براي دانلود . پس ترافيك به شدت بالا ميره
    اما اگه نامحدود بشه ، اين ترافيك پخش ميشه. يعني كل ترافيك دانلودي به شب كشيده نميشه . پس سرعت تغييري نميكنه
    ايشون فكر كرده ملت منتظر هستن نامحدود بشه ، بعد همه با هم بشينن دانلود كنن !
    حجم ترافيك بالا فقط 1 ماه تا 2 ماه هست
    بعد ملت خسته ميشن و ديگه دانلود نميكنن !
    بعد اينكه اين طرح خيلي به نفع كاربران هست ، چون وقتي ترافيك بالا بره ، شبكه هم بايد ارتقا پيدا كنه و اين يعني پيشرفت
    بابا به جاي اينكه اين همه بودجه خرج ارشاد كنيد كه سايت ها رو ----- كنه ، يه ذره فرهنگ سازي كنيد و اين بودجه رو خرج توسعه شبكه كنيد !

9. 7 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

همین الانم سرعت افتضاح هست اگر نا محدود هم بشه دیگه سرعت اندازه دایل آپ میشه
    مخصوصا اینکه خیلی از شرکت ها مثل مبین نت بیش از اندازه ی توانشون میفروشن و سرعت به شدت میان پایین

11. 2 کاربر از B.J.U بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

آخه من موندم چی دارین ازدست میدین؟ من خودم 5 گیگ 3 ماهه صبانت رو دارم.ولی 1 ماهه تموم میکنم.واضحه چون اینترنت که فقط متن سیاه سفید نیست!!

13. 5 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز من چرا انقدر ....هستین قدم اول برداشتن محدودیت حجمی است حلا چون شما دانلود نداری یا اگه داری سرعت شبانت خوبه بگی بقیه به درک حالا از من که خوبه منم سرعتم خوبه شبی 2گیگ هم دانلود دارم ولی میدونم برا 30تا شبی 200مگ هم دانلود نمیتونند کنند

به قول این دوستمون بحث این نیست که فقط محدودیت رو بردارن ما اصلا به همه چیه اینترنت مشکل داریم سرعت محدودیت حجم قیمت

همیشه وقتی یه طرحی آغاز میشه یه کمبودهایی داره که مرور حل میشه جون هر کی دوست دارین به عمق کار فکر کنید

این فقط یه شروع برای اعتراض های بعدیه حالا شما با به یه نفر با یه کاسه آ راضی میشی مشکل از خودتونه

بزارید اعتراض ها پا بگیره نه این خودتون......شما با تغییرات مخالفی حالا وقتی هنوز این طرح نه اصلا در خصوص همین طرح ولی باید اعتراضات از یه جایی شروع بشه

برای این که کم کم بفهمند کاربران هم حقی دارن(این طرح قسمتی از اونه که کاستی هاشو باید خودمون حلش کنیم)

شما اصلا کاری به این طرح نداشته باشید به وضعیت اینترنت که متعرض و ناراضی هستید شما برید بگید چرا سرعت کمه چرا انقدر گرونه

1 مگ پهنای باند سرعت دانلودش حداکثر میشه 128 کیلو بایت در ثانیه
    که خیلی ها فکر میکنن چون 1 مگ بین 8 نفر تقسیم شده میشه 128 کیلو بایت که اینطور نیست
    چون هر 8 بیت یک بایت میشه پس
    پهنای باند تقسیم بر 8 =سرعت دانلود
    زمانی هر 10 نفر سرعت دانلودشزیر 100 نمیاد که پهنای باند 8 مگ داشته باشن
    به همین هم معترض باشید ضمنا اینا شماره ها که میگین واسه سردر گمی همش چیزی نا مشخصیه فقط کارشون دروغه هم پهنای باندشو دارن هم سرعت اگه بهشون فشار بیاد ispها رو میگم اونا هم به مخابرات و سازمان مقررات فشار میارن اینم همون کاریه که ما میخوایم بکنیم

ما کل وضعیت اینترنت معترضیم
    اینو تو اون تاپیک گذاشتم برا یه سری دوستان که...

15. 4 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیز من چرا انقدر ....هستین قدم اول برداشتن محدودیت حجمی است حلا چون شما دانلود نداری یا اگه داری سرعت شبانت خوبه بگی بقیه به درک حالا از من که خوبه منم سرعتم خوبه شبی 2گیگ هم دانلود دارم ولی میدونم برا 30تا شبی 200مگ هم دانلود نمیتونند کنند

به قول این دوستمون بحث این نیست که فقط محدودیت رو بردارن ما اصلا به همه چیه اینترنت مشکل داریم سرعت محدودیت حجم قیمت

همیشه وقتی یه طرحی آغاز میشه یه کمبودهایی داره که مرور حل میشه جون هر کی دوست دارین به عمق کار فکر کنید

این فقط یه شروع برای اعتراض های بعدیه حالا شما با به یه نفر با یه کاسه آ راضی میشی مشکل از خودتونه

بزارید اعتراض ها پا بگیره نه این خودتون......شما با تغییرات مخالفی حالا وقتی هنوز این طرح نه اصلا در خصوص همین طرح ولی باید اعتراضات از یه جایی شروع بشه

برای این که کم کم بفهمند کاربران هم حقی دارن(این طرح قسمتی از اونه که کاستی هاشو باید خودمون حلش کنیم)

شما اصلا کاری به این طرح نداشته باشید به وضعیت اینترنت که متعرض و ناراضی هستید شما برید بگید چرا سرعت کمه چرا انقدر گرونه

به همین هم معترض باشید ضمنا اینا شماره ها که میگین واسه سردر گمی همش چیزی نا مشخصیه فقط کارشون دروغه هم پهنای باندشو دارن هم سرعت اگه بهشون فشار بیاد ispها رو میگم اونا هم به مخابرات و سازمان مقررات فشار میارن اینم همون کاریه که ما میخوایم بکنیم

ما کل وضعیت اینترنت معترضیم
    اینو تو اون تاپیک گذاشتم برا یه سری دوستان که...
    آقا شما که انقدر .... هستید،و دست به اعتراض خوبی دارید،مهر فرمایید به کیفیت و هزینه بالای پهنای باند در ایران و همچنین محدودیت 128 کیلوبیت و ضریب اشتراک مسخره اینترنت اعتراضی بفرمایید

17. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

اتفاقا اینترنتی که به ایران میاد , با اینترنتی که به ما میدن خیلی فرق میکنه : )) میشه گفت ایران اینترنت رو تحریم کرده , نه اینترنت رو..

19. 7 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •