نمره سخت افزار شما بیشتر شده ( 1022 ) نمره ی ایشون شده ( 769 )
.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
منطقه بومی شما فرق داره
سخت
متوسط
آسان
نمره سخت افزار شما بیشتر شده ( 1022 ) نمره ی ایشون شده ( 769 )
.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
منطقه بومی شما فرق داره
سخت افزار مجاز نشدم ، درسته ؟؟؟
نه میخوام بدونم برای آزاد اوضام چطوره میتونم رودهن یا اطراف تهران بیارم ؟؟
الان برم کتابای عمومی و بگیرم بخونم تاثیری داره ؟ چی کتابایی و ؟
دوستان اینم کارنامه ما که هیچی نخوندیم تر زدیم
دوستان با این رتبه تو تکمیل ظرفیت میتونم قبول شم؟
چون از دوستام پارسال با رتبه 20000 تو تکمیل ظرفیت ساری قبول شدن
اینم از شاهکار من (رشته برق) :
به نظر شما قدرت اصفهان قبول میشم؟؟؟؟
Last edited by mehrdad x; 27-08-2011 at 17:48.
یکی نیست منو راهنمایی کنه
نخیر سخت افزار مجاز نشدید
آزاد قبول شدنش خیلی راحت تره و میتونید امیدوار باشید فقط باید دقت کنید درصد منفی نزنید
کتاب های مقسمی و مدرسان شریف فکر میکنم بهترین ها باشه البته تو کوتاه مدت تاثیر زیادی انتظار نمیره
منم با شماره داوطلبی نمیتوستم کارنامه رو ببینم (فکر کنم سایت سنجش مشکل داره) و با شماره پرونده دیدم،
اگه فقط شماره داوطلبی داری و از اطلاعاتت مطمئنی یکم صبر کن شاید مشکلش حل شه
یا خـــــــــــــــدا رتبه ها رو ..........با عرض پوزش من یه پیام بازگانی برم فعلا...........رشتم گرافیک-تهران............هیچی نخوندما .چپ چپ نگاه به کارنامه نکنید
![]()
اینو کسی جواب نمیده؟اینو میدونم...میخوام بدونم بین دو نفر هم مهمه..یعنی کسی که یه جا رو تو انتخاب اول زده نسبت به کسی که تو انتخاب های بعدی گذاشته اون رشته رو در اولیته یا نه؟ فرض کنین انتخابهای قبلشو قبول نشده![]()
یکی از بچه ها با رتبه 8000 الکترونیک غيرانتفاعي صفاهان اصفهان قبول شد (به نظر من شما قطعا قبولی) ولی یکی دیگه از بچه ها با رتبه سه رقمی جهاد دانشگاهی قبول شد (یعنی رتبه بالا میخواد)
درباره بقیه دانشگاه های اصفهان اطلاعی ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)