تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 79

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Deus Ex: Human Revolution

داره خودمونی میشه crowe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

داداش اینکه همون بود.ازینا چهارتا مث هم دانلود کرده بودم.اینم ریختم نه لودینگ ها کوتاه شدن و نه ورژن تغییر کرد و نه هیچ.من خود آپدیت یا پچ یا هرچیز دیگه ای رو میخوام.راستی شاید لازم باشه بگم که ویندوزم 7 هست
    خوب این آخرین آپدیت و پچی هست که ریلیز شده، من خودم مشکل زمان لودینگ رو داشتم، ولی تا اینو ریختم، همه چیز حل شد! مناسفانه تا هنوز هیچ گروه Scene - ای این شاهکار رو کرک و منتشر نکرده تا این قبیل مشکلات پیش نیاد! البته اصولا روی ویندوز هفت بازی ها خیلی روونتر و سریعتر اجرا میشن! میخوای یک سر به سایت gamecopyworld.com بزن ببین پچی برای مشکلت پیدا میکنی؟
    راستی نسخه دایرکست هم باید بروز باشه و رندر 3D داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خوب این آخرین آپدیت و پچی هست که ریلیز شده، من خودم مشکل زمان لودینگ رو داشتم، ولی تا اینو ریختم، همه چیز حل شد! مناسفانه تا هنوز هیچ گروه Scene - ای این شاهکار رو کرک و منتشر نکرده تا این قبیل مشکلات پیش نیاد! البته اصولا روی ویندوز هفت بازی ها خیلی روونتر و سریعتر اجرا میشن! میخوای یک سر به سایت gamecopyworld.com بزن ببین پچی برای مشکلت پیدا میکنی؟
    راستی نسخه دایرکست هم باید بروز باشه و رندر 3D داشته باشه.
    نگاه کن کارت گرافیکم 5870 vapor-x هست و سی پی یو هم 1090t و دایرکت ایکس هم بروزه و مشکل من فقط زمان لودینگه.من از مگا گیم خریدم یک دی وی دی بود human revolution augmented edition و حجم نصب شده هم 5.5 gb نسخه لیک شده که نیست؟.فقط نمیدونم با ریختن این کرک هیچ مشکلی رفع نمیشه.برای شما ورژن بازی تغییر میکنه؟ راستی اون dxhr تو کرک هم واسه فایل اجرایی بازی برروی xp هست.ویندوز شما 7 هست؟
    Last edited by satagoosh; 10-09-2011 at 22:03.

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

حرف شما درست ولی من بازی های سنگین تری مثل The Witcher 2 یا 1,2 Crysis رو که از این
    بازی سنگین تر هستن راحت رو تنظیمات بالا اجرا کرده فقط این بازی همچین گیر الکی میده......
    خوب خدا رو شکر پس همونطور یکه قبلا هم که گفتم بخاطه اینه که تنظیمات با هم نمی سازه یک چیز هایی اینجوری بهت که گفتم چی کار کن پله پله بالا یا پایین کن هر جا که پرید بیرون می فهمی کجا مشکل داره اون رو نزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مشکل با نسخه استیم دارم اینکه وقتی با فونیکس اکسترکتش میکنم 4 تا فایل بهم میده بنامbigfile.000الیbigfile.003 و من نمیتونم به setup دسترسی پیدا کنم مشکل از چی هست اون 4 فایل رو با هیچ نرم افزاری نتونستم اکسترکت کنم
    یه مرد نیست راهنمایی مون کنه که چکار کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه مرد نیست راهنمایی مون کنه که چکار کنیم
    بازی شما احتمالا استرکتی بوده
    آن فایل هارا درون محل استرکت بازی کپی کنید
    Last edited by ALI&SOAP; 11-09-2011 at 11:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه devilboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یچه ها این بازی چرا اینقدر لودینگش طولانیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یچه ها این بازی چرا اینقدر لودینگش طولانیه؟
    نه اصلا طولانی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما میشه یه لحظه ورژن بازیتون رو از main menu گوشه بازی نگاه کنید و بگین؟ممنون میشم

داره خودمونی میشه crowe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نگاه کن کارت گرافیکم 5870 vapor-x هست و سی پی یو هم 1090t و دایرکت ایکس هم بروزه و مشکل من فقط زمان لودینگه.من از مگا گیم خریدم یک دی وی دی بود human revolution augmented edition و حجم نصب شده هم 5.5 gb نسخه لیک شده که نیست؟.فقط نمیدونم با ریختن این کرک هیچ مشکلی رفع نمیشه.برای شما ورژن بازی تغییر میکنه؟ راستی اون dxhr تو کرک هم واسه فایل اجرایی بازی برروی xp هست.ویندوز شما 7 هست؟
    کلا بازی یه فایل اجرایی بیشتر نداره که همون dxhr هست، من بازی رو ویندوز 7 سرویس پک یک نصب کردم و روی اکس پی هم میاد و بدون هیچ مشکلی ران میشه و زمان لودینگ هم بعد از ریختن آپدیت عادی شد.
    بله با رختن بازی ورژن به Build 1.1.662.0 تغییر میکنه. من نسخه دو دی وی دیه رو گرفتم که فایل نصبیش 8.20 گیگ بود. شاید بخاطر اینه که از ورژن ریپ استفاده کردید یا نسخه Pre-Load رو به شما دادن، چون تا جایی که یادمه اون نسخه تک دی وی دی بود.
    Last edited by crowe; 11-09-2011 at 16:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما میشه یه لحظه ورژن بازیتون رو از main menu گوشه بازی نگاه کنید و بگین؟ممنون میشم
    من بازی رو سیستمم نصب نیست ولی یادمه از سایت دانلود ها بازی رو دانلود کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •