تندترين مجادله تاريخ/ مايليكهن و فتحاللهزاده روي دائي و كاشاني را كم كردند
سايت گل ـ محمد مايليكهن دقايقي پيش در برنامه ورزش و مردم تندترين مجادله اخير را در برنامه ورزش و مردم كليد زد. برنامهاي كه اتفاقا تلاش ميكند نسبتي با جنجال نداشته باشد اما مديرفني پرسپوليس در اواسط صحبتهايش ناگهان حملاتي تند را متوجه علي فتحاللهزاده ميهمان برنامه كرد و جملات بسيار تندش باعث برآشفتهگي سرپرست باشگاه استقلال شد تا اين دو با لحني باورنكردني و نه چندان مودبانه دورادور اقدام به يقهگيري كنند. اين نوع گفتوگو آنقدر غيرمنتظره بود كه بهرام شفيع مجري برنامه دست و پاي خود را گم كرده و نميدانست چه واكنشي بايد نشان بدهد.
<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=746460?area=2l&po s=2&ord=746460"></script> مايليكهن: شايد از فردا به پرسپوليس نروم
آغاز حرفهاي مايليكهن كه عادتا عصبانيتش اوج ميگيرد در مورد پرسپوليس بود. او با اشاره به نتايج بد پرسپوليس و تذكر اين نكته كه در اين باشگاه تنها مشورت فني ميدهد تأكيد كرد:«با ادامه اين وضع از فردا به تمرين پرسپوليس نخواهد رفت. مايليكهن گفت مسائلي در تيم وجود دارد و اگر اينطور ادامه دهد من در خدمت پرسپوليس نخواهم. حميد استيلي يكي از بهترين مربيان ايران و حبيب كاشاني هم يكي از مديران خوب بعد از انقلاب اما اين دو حجب و حيايي دارند كه باعث ممشاط ميشود. ما در فوتبال ممشاط نداريم مثلا مربي بدنساز پرسپوليس در اردوي تركيه نبوده و همين حالا هم يك خط در ميان در تمرينات حضور پيدا ميكند و اين از دلايلي است كه تيم شادابي و جنگدگي خود را ندارد.»
دايي اسطوره است و ما پشه كوره
مايليكهن در گرماگرم اظهارنظرهاي تند به پرويز كماسي بدنساز پرسپوليس ناگهان سمت و سوي حرفهايش را به سمت علي فتحاللهزاده برگرداند. او البته ابتدا از علي دايي شروع كرد و گفت:« يكي از مشكلات ما آدمي است كه هميشه بيشترين ساعات تلويزيون در اختيارش بوده. اين آدم كه مدام دارد عليه مديريت باشگاه ما حرف ميزند كارش به جايي رسيده كه به صداوسيما هم توهين ميكند. هي ميگويند اسطوره، اسطوره. اگر ايشان اسطوره هستند كه پس ما كجا هستيم. نتايجي كه من با تيم ملي كسب كردم در تاريخ سابقه نداشته آيا ما پشه كوره بوديم؟ تازه مگر چه اشكالي دارد آدمي كه اين همه دوربينهاي مختلف صداوسيما در اختيارش بوده مورد شوخي قرار بگيرد و مردم بخندند.»
آغاز يورش به فتحاللهزاده
مايليكهن در همين اثنا ناگهان الفاظي تند و غيرقابل باور را عليه فتحاللهزاده به زبان آورد او سرپرست باشگاه استقلال را فردي خواند كه فاقد سابقه فوتبالي است. مايليكهن گفت:« من كه سرمربي تيم ملي بودم فرهاد مجيدي 18 ساله را از اميدهاي بهمن دعوت كردم و نتيجهاش اين است كه او الان ستاره فوتبال ماست. همين آقاي مجيدي است كه حرفهاي مديرباشگاهاش را تأييد نميكند.»
مايليكهن ادامه داد:« از يك سال پيش برنامهاي به اسم شوك ميخواهد با من صحبت كند و من راضي نميشوم چون مثل آقاي فتحاللهزاده نيستم كه عاشق دوربين باشم. اينها آمدند سر تمرين با من حرف زدند آن وقت يك شير پاك خوردهاي حرفهاي من را بالا و پايين كرد و در رسانهها نوشت در حالي كه اين برنامه هنوز پخش نشده.. بعد آقاي فتحاللهزاده هر روز يك حرفي درباره من ميزند. يك روز ميگويد كم آوردي، يك روز ميگويند برو استغفار كن و يك روز تهديد به شكايت ميكنند و ..»
مديرفني پرسپوليس كه آتشاش بسيار تند شده بود ادامه داد:« آقاي فتحاللهزاده شما كجاي اين فوتبال هستيد، شما با رابطه فاميلي وارد اين فوتبال شدهايد از نظر تحصيلات از من پايينتري و قابل مقايسه با من نيستي. ما به دنبال فوتبال پاك هستيم ولي شما مسبب فحاشيهايي كه در ورزشگاهها ميشود.» مايليكهن كه حملاتش به فتحاللهزاده پاياني نداشت از الفاظ تندتري هم استفاده كرد:« من از زمينهاي خاكي آمدهام. ما دنبال حقيقت هستيم اما شما چي؟»
در اين ميان مايليكهن كه سكوت كرده بود با اجازه مجري برنامه قصد صحبت كردن داشت اما مايليكهن بلند بلند فرياد ميزد و اجازه صحبت كردن به وي را نميداد كه در اين بين فتحاللهزاده ناگهان برآشفت و گفت: «ادب داشته باش.» كه اتفاقا اين دقيقا عين ديالوگ و موقعيتي بود كه در خندهبازار اجرا شده بود.
تو تو تو!
در حالي كه بهرام شفيع عرق كرده بود به دنبال مصالحه بود فتحاللهزاده در دفاع از خود گفت:« ممكن است كه من با روابط فاميلي به فوتبال آمده باشم اما شما مگر خودت از كجا آمدهاي آقاي مايليكهن، مديري كه به تو حكم داده از كجا آمده. من اوايلش كار بلد نبود اما حالا نشان دادهام آدم كاربلد هستم. من 6قهرماني براي استقلال آوردهام ...»
در اين لحظه مايلي كهن گفت:« 60 تا قهرماني بياوري. مهم اين است كه شما مال اين فوتبال نيستي و فتحاللهزاده دوباره جواب داد:« تو از كجا آمدهاي؟» مايليكهن گفت:« تو نه شما» و فتحاللهزاده سه بار با تأكيد گفت:« تو ... تو ... تو ...!»
كار بالا گرفته بود بهرام شفيع اعلام كرد كه برنامه در حال اتمام است از آن طرف صداي مايليكهن را بستند و فتحاللهزاده در دفاع از خود اعلام كرد:« ما حرف خاصي نداريم. گفتيم آقاي مايليكهن در ما رمضان تهمت زده و ما به كميته انضباطي شكايت ميكنم. اگر ايشان مدرك داشت ما خجالت ميكشيم و اگر مدرك نداشت بايد استغفار كند.»
به اين ترتيب تندترين مجادله تلفني تاريخ برنامه ورزش و مردم با تيتراژ اين برنامه قديمي به پايان رسيد. تيتراژي كه هنوز از گلهاي تاريخي فوتبال ايران مقابل استراليا و آمريكا استفاده ميكند. گلهاي مربوط به يك دوره طلايي كه هنوز از اين جور دعواها در آن خبري نبود.
پ.ن.: این مایلی کهن خیلی جوگیره، نمی دونم چرا اینطوریه اصلا انتظار نداشتم کسی با این شان با همچین لحنی صحبت کن (البته سابقه داشته). نمی دونم ولی شاید موقعی که بحث رسید به پرسپولیس بیشتر منحرف کرد بحــث رو!