تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 28 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 278

نام تاپيک: لیگ برتر (جام خلیج فارس) | فصل ۹۱-۱۳۹۰

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

مرفاوي: به اشتباهات فاحش بازيكنان خودمان باختيم
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: بازيكنان ما امروز اشتباهات فاحشي داشتند كه به ضرر ما تمام شد و باعث شد شكست بخوريم.به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، صمد مرفاوي پس از شكست 3 بر 2 تيمش گفت: هفته دوم است و هنوز تيم‌ها جا نيفتاده‌اند. بازيكنان خارجي ما هم دير اضافه شدند و هنوز به هماهنگي نرسيده‌ايم.
    وي ادامه داد: بازيكنان ما در اين ديدار در كار دفاعي خوب عمل نكردند و روي شبهات بازيكنان خودمان گل خورديم. اين موضوع در ديدارهاي هفته‌هاي ابتدايي طبيعي است و تقريبا شرايط تمام تيم‌ها اينگونه است. اميدوارم هفته به هفته بهتر شويم.
    سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: از نحوه بازي، بازيكنان راضي نيستم. بازيكنان ما توانايي بالاتري دارند و مي‌توانيم بهتر باشيم. هنوز به شرايط ايده‌آل خود نرسيده‌ايم و همين موضوع باعث شد كه شكست بخوريم.
    مرفاوي‌ در ادامه با اشاره به مشكلات داوري عنوان كرد: در همان ابتداي بازي دروازه‌بان نفت خطايي روي بازيكن ما مرتكب شد اما متوجه نشديم كه خطاي چه كسي اعلام شد! به نظر من داور در اين ديدار با صلابت سوت نزد.
    وي افزود: هيچ تيمي شرايط ايده‌آل را در هفته‌هاي ابتدايي ندارد و ما هم مستثني نيستيم. بازيكنان زيادي از دست داديم و بازيكنان جديدي را جذب كرديم دير شروع كرديم و زمان كمي براي آماده‌سازي داشتيم و به همين دليل براي رسيدن به هماهنگي نياز به زمان داريم.
    سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: اگر بازيكنان جوان ما شرايط ايده‌آل خودشان راداشتند امروز شكست نمي‌خورديم. اشتباهات فاحشي داشتيم كه اين اشتباهات به ضررمان تمام شد. امروز به هيچ عنوان از بازي راضي نبودم اما اميدوارم جبران كنيم.
    وي در مورد اينكه آيا جاي خالي ادينهو در اين فصل پر خواهد شد، گفت: ‌ادينهو شرايطي داشت كه ما نمي‌توانستيم نظر وي را براي ادامه همكاري بپذيريم.
    انتهاي پيام/

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان اسپانسر داماش رو دیدید آدیداس بود ! دی: از همه باحال نغیض بودن اسپانسر محمد محمدی با 10 نفر دیگه هست ! دی:

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

این بچه ها رو به زور بردن اونجا ؟ هیچ نظمی ندارن

4. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مديريت دهقان درشاهين بوشهرفاقدوجاهت قانوني

حجت‌الاسلام عليرضا عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، عنوان کرد: به دليل انتخاب بهمن دهقان به عنوان مديرعامل باشگاه شاهين بوشهر، سازمان ليگ تذکري کتبي به اين باشگاه خواهد داد. هرگونه تغيير در اعضاي هيئت مديره و مديران عامل باشگاه‌ها بايد بر اساس اساسنامه مصوبه اعلام شده به سازمان ليگ باشد بنابراين هرگونه تغييرات بدون تغيير هيئت مؤسس و مصوبه هيئت مديره فاقد وجاهت قانوني است. وي ادامه داد: سازمان ليگ حرفه‌اي بر اساس اساسنامه اعلامي باشگاه شاهين بوشهر، مديرعاملي بهمن دهقان در اين باشگاه را فاقد وجاهت قانوني مي‌داند، ضمن اينکه اين سازمان به باشگاه‌ها يادآوري مي‌کند از هرگونه جابجايي مديريتي برخلاف مفاد اساسنامه اعلامي به سازمان ليگ خودداري کنند.
    عليپور با اشاره به وضعيت مشابه براي باشگاه صباي قم گفت: مسئولان باشگاه صبا نيز بايد هرچه سريع‌تر نسبت به تعيين تکليف مديرعامل باشگاه خود اقدام کنند. اکنون سرپرست موقت باشگاه، رئيس هيئت فوتبال استان نيز است در صورتي که يک فرد نمي‌تواند همزمان در دو پست مديريتي در اين نهادها فعاليت کند.
    به گزارش فارس، بهمن دهقان همان فردي است که به عنوان نماينده تام الاختيار علي دايي در هنگام جلسات کميته فني باشگاه پرسپولس براي انتخاب سرمربي اين فصل در اين باشگاه حضور پيدا مي‌کرد. وي البته پيش‌تر نيز با همين سمت در فوتبال ايران فعاليت مي‌کرد و در جامعه ورزش تنها به عنوان نماينده تام الاختيار دايي شناخته مي‌شود و سوابق مديريتي‌ ورزشي‌اش در دسترس نيست.

پ.ن.: ای بابا، همش سنگ جلو پای تیم ها میندازن!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مهاجم عراقي از آمدن به بوشهر سر باز زد

به نوشته پايگاه اطلاع اصوات العراق، حسام ابراهيم مهاجم عراقي الميناء روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که قرارداد خود را با شاهين بوشهر فسخ کرده است. وي دلايل اين کار را بيان نکرد. حسام ابراهيم در گفت‌وگو‌ با اصوات العراق گفت: تصميم گرفتم که قرارداد رسمي خود را با شاهين بوشهر که در ليگ برتر ايران بازي مي‌کند، فسخ کنم. در خلال روزهاي اخير چند پيشنهاد از باشگاه‌هاي داخلي عراق داشته‌ام و از ميان آنها يکي را انتخاب خواهم کرد.

پ.ن.: این عربا یکی از یکی بدقول تر! فکر کنم این 3ومین بازیکنی است که قرار بوده بیادو زیرش زده!

7. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاسخ ملايم بدنساز پرسپوليس به مايلي كهن /کماسی:ترکیه نرفتم چون قرارداد نداشتم/وقتي آمدم بهترين متدها را انجام دادم

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال به نقل از سايت اوج نيوز؛محمد مایلی کهن صبح امروز نه فقط درباره فتح الله زاده و دايي و قلعه نوعي كه از مربي تيم خودي هم به شدت انتقاد كرد و نوك پیکان انتقادات تندش را قبل از همه به سوی پرویز کماسی گرفت.
    به گزارش اوج نیوز، مدیر فنی پرسپولیس، در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم، با انتقاد شدید از بدنسازی تیمش اعلام کرد مربی بدنسازی پرسپولیس علاوه بر غیبت در اردوی ترکیه، برنامه های خوبی نیز برای بدنسازی سرخ پوشان ارائه نداده است.
    پرویز کماسی درباره این اتهامات گفت:"قرارداد نداشتم که با پرسپولیس اردو بروم. اما پس از عقد قرارداد خیلی سریع در تمرینات حاضر شدم و بهترین متدها را نیز به کار برده ام."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 12-08-2011 at 14:00.

9. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

تندترين مجادله تاريخ/ مايلي‌كهن و فتح‌الله‌زاده روي دائي و كاشاني را كم كردند

سايت گل ـ محمد مايلي‌كهن دقايقي پيش در برنامه ورزش و مردم تندترين مجادله اخير را در برنامه ورزش و مردم كليد زد. برنامه‌اي كه اتفاقا تلاش مي‌كند نسبتي با جنجال نداشته باشد اما مديرفني پرسپوليس در اواسط صحبت‌هايش ناگهان حملاتي تند را متوجه علي فتح‌الله‌زاده ميهمان برنامه كرد و جملات بسيار تندش باعث برآشفته‌گي سرپرست باشگاه استقلال شد تا اين دو با لحني باورنكردني و نه چندان مودبانه دورادور اقدام به يقه‌گيري كنند. اين نوع گفت‌وگو آنقدر غيرمنتظره بود كه بهرام شفيع مجري برنامه دست و پاي خود را گم كرده و نمي‌دانست چه واكنشي بايد نشان بدهد.
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=746460?area=2l&po s=2&ord=746460"></script>
    مايلي‌كهن: شايد از فردا به پرسپوليس نروم
    آغاز حرف‌هاي مايلي‌كهن كه عادتا عصبانيتش اوج مي‌گيرد در مورد پرسپوليس بود. او با اشاره به نتايج بد پرسپوليس و تذكر اين نكته كه در اين باشگاه تنها مشورت فني مي‌دهد تأكيد كرد:«با ادامه اين وضع از فردا به تمرين پرسپوليس نخواهد رفت. مايلي‌كهن گفت مسائلي در تيم وجود دارد و اگر اينطور ادامه دهد من در خدمت پرسپوليس نخواهم. حميد استيلي يكي از بهترين مربيان ايران و حبيب كاشاني هم يكي از مديران خوب بعد از انقلاب اما اين دو حجب و حيايي دارند كه باعث ممشاط مي‌شود. ما در فوتبال ممشاط نداريم مثلا مربي بدنساز پرسپوليس در اردوي تركيه نبوده و همين حالا هم يك خط در ميان در تمرينات حضور پيدا مي‌كند و اين از دلايلي است كه تيم شادابي و جنگدگي خود را ندارد.»
    دايي اسطوره است و ما پشه كوره
    مايلي‌كهن در گرماگرم اظهارنظرهاي تند به پرويز كماسي بدنساز پرسپوليس ناگهان سمت و سوي حرف‌هايش را به سمت علي فتح‌الله‌زاده برگرداند. او البته ابتدا از علي دايي شروع كرد و گفت:« يكي از مشكلات ما آدمي است كه هميشه بيشترين ساعات تلويزيون در اختيارش بوده. اين آدم كه مدام دارد عليه مديريت باشگاه ما حرف مي‌زند كارش به جايي رسيده كه به صداوسيما هم توهين مي‌كند. هي مي‌گويند اسطوره، اسطوره. اگر ايشان اسطوره هستند كه پس ما كجا هستيم. نتايجي كه من با تيم ملي كسب كردم در تاريخ سابقه نداشته آيا ما پشه كوره بوديم؟ تازه مگر چه اشكالي دارد آدمي كه اين همه دوربين‌هاي مختلف صداوسيما در اختيارش بوده مورد شوخي قرار بگيرد و مردم بخندند.»
    آغاز يورش به فتح‌الله‌زاده
    مايلي‌كهن در همين اثنا ناگهان الفاظي تند و غيرقابل باور را عليه فتح‌الله‌زاده به زبان آورد او سرپرست باشگاه استقلال را فردي خواند كه فاقد سابقه فوتبالي است. مايلي‌كهن گفت:« من كه سرمربي تيم ملي بودم فرهاد مجيدي 18 ساله را از اميدهاي بهمن دعوت كردم و نتيجه‌اش اين است كه او الان ستاره فوتبال ماست. همين آقاي مجيدي است كه حرف‌هاي مديرباشگاه‌اش را تأييد نمي‌كند.»
    مايلي‌كهن ادامه داد:« از يك سال پيش برنامه‌اي به اسم شوك مي‌خواهد با من صحبت كند و من راضي نمي‌شوم چون مثل آقاي فتح‌الله‌زاده نيستم كه عاشق دوربين باشم. اين‌ها آمدند سر تمرين با من حرف زدند آن وقت يك شير پاك خورده‌اي حرف‌هاي من را بالا و پايين كرد و در رسانه‌ها نوشت در حالي كه اين برنامه هنوز پخش نشده.. بعد آقاي فتح‌الله‌زاده هر روز يك حرفي درباره من مي‌زند. يك روز مي‌گويد كم آوردي، يك روز مي‌گويند برو استغفار كن و يك روز تهديد به شكايت مي‌كنند و ..»
    مديرفني پرسپوليس كه آتش‌اش بسيار تند شده بود ادامه داد:« آقاي فتح‌الله‌زاده شما كجاي اين فوتبال هستيد، شما با رابطه فاميلي وارد اين فوتبال شده‌ايد از نظر تحصيلات از من پايين‌تري و قابل مقايسه با من نيستي. ما به دنبال فوتبال پاك هستيم ولي شما مسبب فحاشي‌هايي كه در ورزشگاه‌ها مي‌شود.» مايلي‌كهن كه حملاتش به فتح‌الله‌زاده پاياني نداشت از الفاظ تندتري هم استفاده كرد:« من از زمين‌هاي خاكي آمده‌ام. ما دنبال حقيقت هستيم اما شما چي؟»
    در اين ميان مايلي‌كهن كه سكوت كرده بود با اجازه مجري برنامه قصد صحبت كردن داشت اما مايلي‌كهن بلند بلند فرياد مي‌زد و اجازه صحبت كردن به وي را نمي‌داد كه در اين بين فتح‌الله‌زاده ناگهان برآشفت و گفت: «ادب داشته باش.» كه اتفاقا اين دقيقا عين ديالوگ و موقعيتي بود كه در خنده‌بازار اجرا شده بود.
    تو تو تو!
    در حالي كه بهرام شفيع عرق كرده بود به دنبال مصالحه بود فتح‌الله‌زاده در دفاع از خود گفت:« ممكن است كه من با روابط فاميلي به فوتبال آمده باشم اما شما مگر خودت از كجا آمده‌اي آقاي مايلي‌كهن، مديري كه به تو حكم داده از كجا آمده. من اوايلش كار بلد نبود اما حالا نشان داده‌ام آدم كاربلد هستم. من 6قهرماني براي استقلال آورده‌ام ...»
    در اين لحظه مايلي كهن گفت:« 60 تا قهرماني بياوري. مهم اين است كه شما مال اين فوتبال نيستي و فتح‌الله‌زاده دوباره جواب داد:« تو از كجا آمده‌اي؟» مايلي‌كهن گفت:« تو نه شما» و فتح‌الله‌زاده سه بار با تأكيد گفت:« تو ... تو ... تو ...!»
    كار بالا گرفته بود بهرام شفيع اعلام كرد كه برنامه در حال اتمام است از آن طرف صداي مايلي‌كهن را بستند و فتح‌الله‌زاده در دفاع از خود اعلام كرد:« ما حرف خاصي نداريم. گفتيم آقاي مايلي‌كهن در ما رمضان تهمت زده و ما به كميته انضباطي شكايت مي‌كنم. اگر ايشان مدرك داشت ما خجالت مي‌كشيم و اگر مدرك نداشت بايد استغفار كند.»
    به اين ترتيب تندترين مجادله تلفني تاريخ برنامه ورزش و مردم با تيتراژ اين برنامه قديمي به پايان رسيد. تيتراژي كه هنوز از گل‌هاي تاريخي فوتبال ايران مقابل استراليا و آمريكا استفاده مي‌كند. گل‌هاي مربوط به يك دوره طلايي كه هنوز از اين جور دعواها در آن خبري نبود.

پ.ن.: این مایلی کهن خیلی جوگیره، نمی دونم چرا اینطوریه اصلا انتظار نداشتم کسی با این شان با همچین لحنی صحبت کن (البته سابقه داشته). نمی دونم ولی شاید موقعی که بحث رسید به پرسپولیس بیشتر منحرف کرد بحــث رو!

11. 3 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تندترین درگیری لفظی تاریخ مدیران استقلال و پرسپولیس در برنامه زنده تلویزیونی
    سرپرست باشگاه استقلال و مدیر فنی پرسپولیس فقط به هم فحش ندادند
    چنین درگیری لفظی را نود هم ندیده بود

خبرگزاری ایمنا: محمد مايلي‌كهن دقايقي پيش در برنامه ورزش و مردم تندترين مجادله اخير را در برنامه ورزش و مردم كليد زد. برنامه‌اي كه اتفاقا تلاش مي‌كند نسبتي با جنجال نداشته باشد اما مديرفني پرسپوليس در اواسط صحبت‌هايش ناگهان حملاتي تند را متوجه علي فتح‌الله‌زاده ميهمان برنامه كرد و جملات بسيار تندش باعث برآشفته‌گي سرپرست باشگاه استقلال شد تا اين دو با لحني باورنكردني و نه چندان مودبانه دورادور اقدام به يقه‌گيري كنند.

به گزارش ایمنا اين نوع گفت‌وگو آنقدر غيرمنتظره بود كه بهرام شفيع مجري برنامه دست و پاي خود را گم كرده و نمي‌دانست چه واكنشي بايد نشان بدهد.
    مايلي‌كهن: شايد از فردا به پرسپوليس نروم
    آغاز حرف‌هاي مايلي‌كهن كه عادتا عصبانيتش اوج مي‌گيرد در مورد پرسپوليس بود. او با اشاره به نتايج بد پرسپوليس و تذكر اين نكته كه در اين باشگاه تنها مشورت فني مي‌دهد تأكيد كرد:«با ادامه اين وضع از فردا به تمرين پرسپوليس نخواهد رفت. مايلي‌كهن گفت مسائلي در تيم وجود دارد و اگر اينطور ادامه دهد من در خدمت پرسپوليس نخواهم. حميد استيلي يكي از بهترين مربيان ايران و حبيب كاشاني هم يكي از مديران خوب بعد از انقلاب اما اين دو حجب و حيايي دارند كه باعث ممشاط مي‌شود. ما در فوتبال ممشاط نداريم مثلا مربي بدنساز پرسپوليس در اردوي تركيه نبوده و همين حالا هم يك خط در ميان در تمرينات حضور پيدا مي‌كند و اين از دلايلي است كه تيم شادابي و جنگدگي خود را ندارد.»
    دايي اسطوره است و ما پشه كوره
    مايلي‌كهن در گرماگرم اظهارنظرهاي تند به پرويز كماسي بدنساز پرسپوليس ناگهان سمت و سوي حرف‌هايش را به سمت علي فتح‌الله‌زاده برگرداند. او البته ابتدا از علي دايي شروع كرد و گفت:« يكي از مشكلات ما آدمي است كه هميشه بيشترين ساعات تلويزيون در اختيارش بوده. اين آدم كه مدام دارد عليه مديريت باشگاه ما حرف مي‌زند كارش به جايي رسيده كه به صداوسيما هم توهين مي‌كند. هي مي‌گويند اسطوره، اسطوره. اگر ايشان اسطوره هستند كه پس ما كجا هستيم. نتايجي كه من با تيم ملي كسب كردم در تاريخ سابقه نداشته آيا ما پشه كوره بوديم؟ تازه مگر چه اشكالي دارد آدمي كه اين همه دوربين‌هاي مختلف صداوسيما در اختيارش بوده مورد شوخي قرار بگيرد و مردم بخندند.»
    آغاز يورش به فتح‌الله‌زاده
    مايلي‌كهن در همين اثنا ناگهان الفاظي تند و غيرقابل باور را عليه فتح‌الله‌زاده به زبان آورد او سرپرست باشگاه استقلال را فردي خواند كه فاقد سابقه فوتبالي است. مايلي‌كهن گفت:« من كه سرمربي تيم ملي بودم فرهاد مجيدي 18 ساله را از اميدهاي بهمن دعوت كردم و نتيجه‌اش اين است كه او الان ستاره فوتبال ماست. همين آقاي مجيدي است كه حرف‌هاي مديرباشگاه‌اش را تأييد نمي‌كند.»
    مايلي‌كهن ادامه داد:« از يك سال پيش برنامه‌اي به اسم شوك مي‌خواهد با من صحبت كند و من راضي نمي‌شوم چون مثل آقاي فتح‌الله‌زاده نيستم كه عاشق دوربين باشم. اين‌ها آمدند سر تمرين با من حرف زدند آن وقت يك شير پاك خورده‌اي حرف‌هاي من را بالا و پايين كرد و در رسانه‌ها نوشت در حالي كه اين برنامه هنوز پخش نشده.. بعد آقاي فتح‌الله‌زاده هر روز يك حرفي درباره من مي‌زند. يك روز مي‌گويد كم آوردي، يك روز مي‌گويند برو استغفار كن و يك روز تهديد به شكايت مي‌كنند و ..»
    مديرفني پرسپوليس كه آتش‌اش بسيار تند شده بود ادامه داد:« آقاي فتح‌الله‌زاده شما كجاي اين فوتبال هستيد، شما با رابطه فاميلي وارد اين فوتبال شده‌ايد از نظر تحصيلات از من پايين‌تري و قابل مقايسه با من نيستي. ما به دنبال فوتبال پاك هستيم ولي شما مسبب فحاشي‌هايي كه در ورزشگاه‌ها مي‌شود.» مايلي‌كهن كه حملاتش به فتح‌الله‌زاده پاياني نداشت از الفاظ تندتري هم استفاده كرد:« من از زمين‌هاي خاكي آمده‌ام. ما دنبال حقيقت هستيم اما شما چي؟»
    در اين ميان مایلی کهن كه سكوت كرده بود با اجازه مجري برنامه قصد صحبت كردن داشت اما مايلي‌كهن بلند بلند فرياد مي‌زد و اجازه صحبت كردن به وي را نمي‌داد كه در اين بين فتح‌الله‌زاده ناگهان برآشفت و گفت: «ادب داشته باش.» كه اتفاقا اين دقيقا عين ديالوگ و موقعيتي بود كه در خنده‌بازار اجرا شده بود.
    تو تو تو!
    در حالي كه بهرام شفيع عرق كرده بود به دنبال مصالحه بود فتح‌الله‌زاده در دفاع از خود گفت:« ممكن است كه من با روابط فاميلي به فوتبال آمده باشم اما شما مگر خودت از كجا آمده‌اي آقاي مايلي‌كهن، مديري كه به تو حكم داده از كجا آمده. من اوايلش كار بلد نبود اما حالا نشان داده‌ام آدم كاربلد هستم. من 6قهرماني براي استقلال آورده‌ام ...»
    در اين لحظه مايلي كهن گفت:« 60 تا قهرماني بياوري. مهم اين است كه شما مال اين فوتبال نيستي و فتح‌الله‌زاده دوباره جواب داد:« تو از كجا آمده‌اي؟» مايلي‌كهن گفت:« تو نه شما» و فتح‌الله‌زاده سه بار با تأكيد گفت:« تو ... تو ... تو ...!»
    كار بالا گرفته بود بهرام شفيع اعلام كرد كه برنامه در حال اتمام است از آن طرف صداي مايلي‌كهن را بستند و فتح‌الله‌زاده در دفاع از خود اعلام كرد:« ما حرف خاصي نداريم. گفتيم آقاي مايلي‌كهن در ما رمضان تهمت زده و ما به كميته انضباطي شكايت مي‌كنم. اگر ايشان مدرك داشت ما خجالت مي‌كشيم و اگر مدرك نداشت بايد استغفار كند.»
    به اين ترتيب تندترين مجادله تلفني تاريخ برنامه ورزش و مردم با تيتراژ اين برنامه قديمي به پايان رسيد. تيتراژي كه هنوز از گل‌هاي تاريخي فوتبال ايران مقابل استراليا و آمريكا استفاده مي‌كند. گل‌هاي مربوط به يك دوره طلايي كه هنوز از اين جور دعواها در آن خبري نبود.

کد:
    Last edited by MoH_@_MaD; 12-08-2011 at 15:02.

13. 3 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه جورایی خیلی دارن کشش میدن.....این تیتری که باشگاه استقلال زده مثله این بچه هاست که لج میکنن

آقای مایلی کهن نام حجازی و یادگارهای حجازی را به زبان نیاورید

کد:

15. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كاشاني، استيلي را بركنار و خياباني را سرمربي كند
    حقيقي: خياباني فرق توپ و هندوانه را نمي‌داند
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس با انتقاد شديد از گزارشگر ديدار با شهرداري تبريز گفت: خياباني كه فرق توپ و هندوانه را نمي‌داند چه كاره است كه انتقاد مي‌كند؟

علير‌ضا حقيقي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 2 بر يك پرسپوليس مقابل شهرداري تبريز عنوان كرد: با وجود تلاشي كه انجام داديم متأسفانه شكست خورديم. شرمنده تك تك هواداراني هستيم كه در ماه مبارك رمضان ما را در ورزشگاه آزادي حمايت كردند. نمي‌دانم چطور ديشب را به صبح رساندم اما كساني هم بودند كه در اين بين با احساسات مردم بازي كردند.

وي افزود: روي صحبت من با جواد خياباني است. من از ايشان مي‌پرسم آقاي محترم آيا شما فرق بين چهارپا و تي‌تاپ را تشخيص مي‌دهيد يا نه؟ آقاي خياباني چند بار در زندگي‌تان در دروازه 7 متري ايستاده‌ايد كه درباره جاگيري غلط من و فوتبال حرف مي‌زنيد؟ اصلا از فوتبال چيزي متوجه مي‌شويد؟

حقيقي خاطرنشان كرد: به آقاي كاشاني پيشنهاد مي‌دهم با توجه به تجربه آقاي خياباني، استيلي را بردارد و خياباني را به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب كند تا خيال ايشان راحت شود. من نمي‌دانم مردم چه گناهي كرده‌اند كه بايد حرف‌هاي اشتباه و هذيان اين آقا را در منزل بشنوند.

وي تأكيد كرد: در اين مدت مجريان كاربلدي مثل فردوسي‌پور و ميرزايي وارد عرصه شدند و همين موضوع باعث شده كمتر به آقاي خياباني فرصت برسد تا عرض‌اندام كند. ايشان هم حق دارد از فرصت‌هاي محدود خود بهترين استفاده را كند تا اراجيف خودش را تحويل مردم بدهد. من اين را مي‌دانم اگر آقاي خياباني سرمربي پرسپوليس شود صاحب شغل مي‌شود و مي‌تواند از اين طريق راحت‌تر اظهارنظر كند.

دروازه‌بان پرسپوليس اظهار داشت: براي من جاي سؤال دارد كه چرا مسئولان صدا و سيما به اين گزارشگر اجازه مي‌دهند در يك برنامه زنده تلويزيوني اين حق را براي خوش قائل شود كه بازيكن تعويض كند، تاكتيك تيم بچيند و حرف‌هاي اشتباهي را بگويد كه اصلا معلوم نيست از كدام كوچه بازار آن را ياد گرفته است. من نمي‌دانم اين آقاي گزارشگر چه حقي دارد تا رسانه ملي را پايگاه شخصي خود قرار دهد و با كسي كه مشكل دارد او را بزند و با احساس مردم بازي كند و با آنهايي كه رابطه پشت پرده ندارد برخورد نادرستي داشته باشد و هر چه مي‌تواند حرف‌هاي بيهوده بزند و طرف را بكوبد و از همه مهمتر خيلي راحت شخصيت فني بازيكنان را زير سؤال ببرد.

حقيقي اضافه كرد: خدا را شكر مردم همه چيز را مي‌دانند كه چه كسي اين كاره است و چه كسي نيست. آقاي خياباني فرق بين توپ و هندوانه را نمي‌داند. گزارشگري كه 90 دقيقه روي اعصاب هواداران پرسپوليس راه مي‌رود و حتي خانواده بازيكنان نيز از حرف‌هاي ايشان ناراحت مي‌شوند چه كاره است كه اظهار نظر مي‌كند؟ من نگران جريان‌هايي هستم كه در رسانه ملي رخ مي‌دهد. البته شك ندارم كه مسئولان رسانه ملي اجازه نمي‌دهند امثال اين آقا مشكلات شخصي خود را با برخي از بازيكنان در يك برنامه تلويزيوني تلافي كند.

وي يادآور شد: پرسپوليس تيم بزرگي است و به اندازه كافي هوادار دارد و هوادارانش هم ناراحت هستند اما اين آقا با اين گزارش قصد دارد تخريب‌ها را چند برابر كند. اميدوارم مسئولان صدا و سيما به برخي از گزارشگران كه در رسانه ملي دنبال منافع شخصي هستند اجازه ندهند عرض‌اندام كنند. من به عنوان يك دروازه‌بان ملي‌پوش از مسئولان صدا و سيما عاجزانه درخواست مي‌كنم مچ اين آقايان را بگيرند و اجازه ندهند دنبال منافع شخصي‌شان باشند.

حقيقي در ادامه گفت‌وگو با فارس تصريح كرد: درست يا نادرست من دروازه‌بان اول پرسپوليس هستم. هر كس دوست دارد، قبول كند و اگر دوست ندارد برود يك جاي خلوت و هر چه دوست دارد فرياد بزند! فقط به آقاي خياباني مي‌گويم من دروازه‌بان اول پرسپوليس بودم، هستم و خواهم بود و امثال تو كه به دنبال مشكلات شخصي با من هستي به هيچ جايي نخواهي رسيد.

حقيقي گفت: من از آقاي خياباني خواهش مي‌كنم بازيكنان مورد علاقه خود را سريع‌تر به باشگاه پرسپوليس و آقاي استيلي معرفي كند تا هواداران تكليف خودشان را بدانند كه كدام بازيكن پرسپوليسي است و كدام بازيكن پرسپوليسي نيست. يك نفر نيست به اين آقاي خياباني بگويد شما در اين فوتبال آناليزور هستيد يا كارشناس و يا چه كاره‌ايد كه راجع به تيم بزرگ پرسپوليس حرف مي‌زنيد؟ من به آقاي خياباني مي‌گويم اين دفعه اگر خواستم از تجربه ايشان استفاده كنيم به او زنگ خواهم زد و با او صحبت مي‌كنم تا خيالشان راحت شود. اميدوارم كسي از پرسپوليس انتقاد كند كه درك و شأن اين كار را داشته باشد و هر كسي به خود اجازه ندهد در اين شرايط پرسپوليس را زير سؤال ببرد.

وي در پايان به فارس گفت: اميدوارم هواداران پرسپوليس باز هم يار و ياور ما باشند. تك تك بازيكنان پرسپوليس از اتفاقات سه بازي اول ليگ برتر ناراحت هستند و انشاء‌الله سعي خواهيم كرد همه دست به دست هم و با كمك هواداراني كه بي‌دريغ يار و ياور ما بودند و بدون آنها فوتبال معنايي براي ما ندارد به نتايج خوب برسيم.

کد:

17. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •