خيلی واسه سونی کار سخت و پيچيده ايه که يک آپديت فريمور بده واسه ساپورت mkv و مثلاً sub/idx ?
خيلی واسه سونی کار سخت و پيچيده ايه که يک آپديت فريمور بده واسه ساپورت mkv و مثلاً sub/idx ?
خوب راستش ما داریم از زبان فارسی استفاده میکنیم و از یه زبان با یونیکد اوکی؟
سونی الان داره srt رو ساپورت میکنه ولی موضوع سر زبان فارسیه!
خوب سخت بودنش رو باید از مدیر عاملش بپرسیم
به نظر میرسه براشون سخته وگر نه با این همه مشتری توی فارسی زبانان و اعراب سود خوبی هم براشون خواهد داشت ولی....
در ضمن اون تاپیک رو هم خوندم ممنون ولی نه کاری از ما پیش نبرد بازم ممنونکه به فکرید امید وارم باهم جمع شیم حلش کنیم
(نهایتش فریمورشون رو باز میکنیمیوینی کد رو بهش اضافه میکنیم
هان پایه اید
)
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
راستی یه چیز دیگه این تاپیک کلا موضوعش فرق میکنه این ماله ریجیستر دایویکسه اون یکی تاپیک ماله زیر نویسه
اگه بتونيد فريمور رو -- بکنيد که دست شما درد نکنه، مشکل فرمت mkv که با اين برنامه ps3muxer تقريباً حل شده ، فقط ميمونه اين زيرنويس لعنتی !
اين عربا حرکتی نزدند واسه اين کار ؟
راستش من سواد خیلی زیادی ندارم اما اگه شاخ بشه قول میدم حلش کنم
یکم برنامه نویسی بعد از چهار سال فکر کنم جواب نمیده ولی دست جمعی فکر غوقا میکنه(دیگه بد تر از سیمبین که نیست الان فریمورش رو کوک میکنن خوب ما هم فریمور سونی رو کوک میکنیم)
یه فورم اون ور آبی هست که برو بچ عموما اونجا سر میزنن اون جا هم کاری نکردن !
این عربا که آخه ...(خدا کنه الان اخطار نگیرم به جان خودم من نژاد پرست نیستم همینجوری گفتم)ّچه توقعی داری؟
در مورد ps3muxer خیلی باهاش حال میکنم رد خور نداره ماهه فقط مشکل فعلا هارد ساب زیر نویس هست که اگه حل بشه و زمان کمتر بشه و حجم ثابت بمونه دیگه عالیه
لینک کار نمیده
دوست عزیز
در پست اول لینک جدید گذاشته شد.
از آموزش این تایپیک هم می توانید استفاده کید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 20-12-2015 at 15:23.
مرسی![]()
سلام دوستان
برای تبدیل فایل با پسوند vob به divx از چه نرم افزاری استفاده کنم
Bigasoft Total Video Converter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)