تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 54

نام تاپيک: Galaxy SII VS Iphone 4

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه بار با galaxy s2 کار کنی از آیفون4 سهله از کل اپل بدت میاد.اونقدر سرعتش بالاست که عین هواپیمای جت میمونه.
    راستی همین اپل سی پی یو و ال سی دیها و تمام قطعات موبایلش رو همین چشم بادامیهای کره ای اگه نمیدادن باید در کارخونه رو تخته میزد.
    برو galaxy s2 بخر ببین چه لذتهایی وجود داره تو این دنیا.

امروز رفتم gs2 را خریدمش اقا گوشی که نیست سفینه فضاییه خیلی با سیستم عاملش حال کردم واقعا نوکیا با اون سیستم عامل زاغارتش حرفی برا گفتن نداره جلوی gs2
    راجع به ایفون هم که من نمیتونم حرف بزنم چون باهاش کار نکردم اما بلوتوثی که داره وپشتیبانی کاملی که gmail میکنه دنیایی می ارزه من بانوکیاn8 همیشه برای چک کردن ایمیلهام مشکل داشتم اما امروز که خریدمش اول رفتم توgmail و یک دنیا لذت بردم
    دم اونایی کهgs2 را بهم پیشنهاد دادند گرم

2. 2 کاربر از khanmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مبارکه .... چند گرفتی ؟ منم کمی قیمت بیاد پائین میگیرم .

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

شمایی که میگی دوال کور کاربرد نداره مثله اینکه یا نمیدونی آیفون بعدی هم دوال کوره یا اینکه تا 2 هفته دیگه که آیفون معرفی نشده کاربرد نداره و همین که آیفون معرفی بشه یه دفعه کاربرد پیدا میکنه؟!
    میدونم دوال کور ــه ! اما اونم کاربردی نداره ! : دی حالا باز اپل دوال کور بزنه حتماً یه بازی هایی هم براش میده که دوال کور رو کار آمد کنه ! خوبه خودتم داری میگی ! آیفون 4 رو باید با گلکسی اس مقایسه کرد نه گلکسی 2 !!!

اصلاً آیفون فلش ساپورت نمیکنه وگرنه سرعت اینترنتش پایینتر از اینا بود
    فلش ساپورت نمیکنه چون فلش داره میزنه جاده خاکی .. . الان یو تیوب - فیس بوک - گوگل و ... دارن از HTML5 استفاده میکنن !!

یه ایراد اساسی دیگه آیفون نبود مولتی تسکینگ واقعی هست ... فارسیم که ساپورت نمیکنه

این که میگی آیفون های قبلی هم ساپورت میشن باید در نظر داشته باشی که مثلاً ios 4 روی آیفون 2G و 3G کنده بازیهای جدیدم روی آیفون 2G انقدر کنده که نمیشه بازی کرد
    مولتی تسکینگ نداره ؟! چیزی به اسم iOS 5 اگه دیده باشی پیشفرض فارسی داره ; )

همینطور که امیر گفت .... : دی
    الان هنوزم آیفون 2جی قابل استفادست ios 4 هم کاستوم زدن براش و تنها مشکلش رم و سی پی یو ضعیفه وگرنه با اینکه پشتیبانی نمیشه اما بازم از خیلی گوشیا سر تره دیگه بماند 3جی و 3جی اس !

این بحثا تا وقتی نسل بعدی آیفون نیاد بی هدفه !!

شــاد بـــاشــی !

5. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

میدونم دوال کور ــه ! اما اونم کاربردی نداره ! : دی حالا باز اپل دوال کور بزنه حتماً یه بازی هایی هم براش میده که دوال کور رو کار آمد کنه ! خوبه خودتم داری میگی ! آیفون 4 رو باید با گلکسی اس مقایسه کرد نه گلکسی 2 !!!
    بلاخره کاربرد داره یا نه ؟
    خودتم میدونی با قوی شدن سخت افزار بازیها هم سنگینتر و گرافیکیتر میشن و اینم میدونی که بازیهایی که برای آیفون میان بعدش برای اندروید پورت میشن پس دوال کور اندروید هم کاربرد داره
    خوبه که خودتم قبول داری آیفون 4 باید با اس1 مقایسه بشه و در نتیجه اس2 کاملاً ازش سره و الانم انتخاب بین اس2 هست و آیفون 4 و همونطور که خودت قبول داری اس2 خیلی بهتره

فلش ساپورت نمیکنه چون فلش داره میزنه جاده خاکی .. . الان یو تیوب - فیس بوک - گوگل و ... دارن از HTML5 استفاده میکنن !!
    به هر حال اکثر سایتا با فلش هستن و آیفون ساپورتشون نمیکنه

مولتی تسکینگ نداره ؟! چیزی به اسم iOS 5 اگه دیده باشی پیشفرض فارسی داره ; )
    نگفتم نداره گفتم کامل نیست یعنی برای همه برنامه ها کار نمیکنه ... در ضمن رمشم کمه و نمیتونه در حد اس2 با 1 گیگ رم مولتی تسکینگ داشته باشه

الان هنوزم آیفون 2جی قابل استفادست ios 4 هم کاستوم زدن براش و تنها مشکلش رم و سی پی یو ضعیفه وگرنه با اینکه پشتیبانی نمیشه اما بازم از خیلی گوشیا سر تره دیگه بماند 3جی و 3جی اس !
    آره راس میگی از 1100 سرتره

اگه منطقی و بدور از تعصب نظر بدیم همه قبول دارن اس2 یه سرو کله بالاتره

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بلاخره کاربرد داره یا نه ؟
    خودتم میدونی با قوی شدن سخت افزار بازیها هم سنگینتر و گرافیکیتر میشن و اینم میدونی که بازیهایی که برای آیفون میان بعدش برای اندروید پورت میشن پس دوال کور اندروید هم کاربرد داره
    خوبه که خودتم قبول داری آیفون 4 باید با اس1 مقایسه بشه و در نتیجه اس2 کاملاً ازش سره و الانم انتخاب بین اس2 هست و آیفون 4 و همونطور که خودت قبول داری اس2 خیلی بهتره

به هر حال اکثر سایتا با فلش هستن و آیفون ساپورتشون نمیکنه

نگفتم نداره گفتم کامل نیست یعنی برای همه برنامه ها کار نمیکنه ... در ضمن رمشم کمه و نمیتونه در حد اس2 با 1 گیگ رم مولتی تسکینگ داشته باشه

آره راس میگی از 1100 سرتره

اگه منطقی و بدور از تعصب نظر بدیم همه قبول دارن اس2 یه سرو کله بالاتره
    منظور از Dual Core ها خیلی کاربردی نیستن اینه که فعلا SDK های اندروید و iOS اصلا قابلیت Multithreading درست و حسابی ندارن. کم کم این اضافه میشه (مثلا در iOS 5 اضافه شده، و احتمالا در Ice Cream Sandwitch هم اضافه میشه).

الان هر برنامه ای که با iOS 4.0 SDK به بعد کامپایل شده باشه اتوماتیک از مولتی تسکینگ پشتیبانی می کنه (شاید 80 درصد کل برنامه های App Store و 100 درصد برنامه های فعال). معماری مولتی تسکینگ iOS و اندروید هم خیلی متفاوته و نمیشه صرفا میزان رم ها رو با هم مقایسه کرد.

در کل خرید آیفون 4 فعلا اشتباه محضه. یا همون G S II یا صبر برای آیفون 5 (یا هرچی که اسمش میشه).

8. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    منم قصد خرید یکی از این دو گوشی رو دارم و واقعا هم گیر کردم.نمیخوام منتظر آیفون 5 باشم چون تا اون بیاد و تعدیل قیمت بشه 1 سال طول میکشه.
    آیفون واسه من جند تا مزیت داره یکی اینکه اگه 1 سال دیگه هم بخوای بفروشی بازم قیمتش خیــــلی نمیاد پایین چون سالی یدونه گوشی میده بیرون.و اینکه کلاسش(بگین نگین کلاس آیفون بالاتره)
    GS2 با اون صفحه غولش و CPU و دو هسته ایش یه چیز دیگست.(تازگی ها از سفیدش هم خوشم اومده)
    حالا نمیدونم چی کار کنم؟!!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

شما پست های دوستان رو بخون
    خلاصش:در کل خرید آیفون 4 فعلا اشتباه محضه. یا همون G S II یا صبر برای آیفون 5

11. این کاربر از P I R A N H A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه falax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Santa Cruz

پيش فرض

دوستان که صبر برای ایفون 5 رو پیشنهاد میکنن قیمت نجومی ایفون رو در اوایل ورود و چند ماهه اول ورود هم به یاد داشته باشن..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    منم قصد خرید یکی از این دو گوشی رو دارم و واقعا هم گیر کردم.نمیخوام منتظر آیفون 5 باشم چون تا اون بیاد و تعدیل قیمت بشه 1 سال طول میکشه.
    آیفون واسه من جند تا مزیت داره یکی اینکه اگه 1 سال دیگه هم بخوای بفروشی بازم قیمتش خیــــلی نمیاد پایین چون سالی یدونه گوشی میده بیرون.و اینکه کلاسش(بگین نگین کلاس آیفون بالاتره)
    GS2 با اون صفحه غولش و CPU و دو هسته ایش یه چیز دیگست.(تازگی ها از سفیدش هم خوشم اومده)
    حالا نمیدونم چی کار کنم؟!!!!
    منم تا دیروز دو به شک بودم اما حالا خریدم واز خریدم خوشحالم شک نکدgs2

---------- Post added at 01:15 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

[QUOTE=Mig33;6398301]مبارکه .... چند گرفتی ؟ منم کمی قیمت بیاد پائین میگیرم .

اقا 710گرفتم تا بیاد قیمتش بیاد پایین 60تا محلق با این گوشی زدم دیشب هم رووتش کردم و نرم افزار ریختم یه دنیایی داره gs2 تو پولش نباش صفایی که کار کردن باهاش داره خیلیه

14. این کاربر از khanmehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه anathema-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Network

پيش فرض

بین این دوتا که فقط galaxy s2.
    ولی من اگه جای تو بودم موتورولا آتریکس رو می خریدم.

16. این کاربر از anathema-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •