تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 55

نام تاپيک: کمک برای خرید کیس تا 700 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
    Last edited by seyediali3; 24-08-2011 at 12:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه danialsalehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    http://www.sakhtesite.ir

پيش فرض

مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
    سلام

شما پست ها رو خوب نخوندید. قضیه مقایسه مادربورد نبوده

اقای Khoshnevis میگن که اقای mass به مادربوردی بیشتر از h61 احتیاج ندارن و بهتره به جای قیمت بیشتر برای مادربورد . سی پی یو بهتری بگیرن و 2600 بگیرن و اینکه 2600 به نسبت 2500 حدود 18 درصد بهتره و مادربورد بهتر استفاده ای برای ایشون نداره/

اقای jonerex هم میگن 2600 با 2500 اختلاف زیادی نداره و بهتره که به جای قیمت بیشتر برای سی پی یو این پول رو خرج مادربورد کنن که در اینده اگه قصد ارتقا داشتن به مشکلی برنخورن و مادربورد h61 ضعف هایی داره که 5.6 تاش رو نام بردن /

من به عنوان یه شخص سوم حرف هر 2 عزیز رو تایید میکنم و فکر نمیکنم این وسط کسی بتونه دیگری رو قانع کنه.

الان اقای mass باید بیان و بگن که از سیستم در اینده چه انتظاری دارن و ایا مثلا امکان داره 2 تا کارت گرافیک بگیرن یا نه و مسائل دیگه که بشه تشخیص داد کدوم پیشنهاد دو عزیز Khoshnevis و jonerex بیشتر برای ایشون بهتر است. همین. و دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه بحث باشه.
    Last edited by danialsalehi; 24-08-2011 at 13:03.

3. 2 کاربر از danialsalehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

يه سي پي يو يه خورده بگيره به چه قيمتي به قيمت اينكه مجبورش يه مادربورد ضعيفتر+رم ضعيفتر و براي ارتقا روز ازنو

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

يه سي پي يو يه خورده بگيره به چه قيمتي به قيمت اينكه مجبورش يه مادربورد ضعيفتر+رم ضعيفتر و براي ارتقا روز ازنو
    شما که کلا" تو باغ نیستید... پست ها رو از اول بخونین...

داره خودمونی میشه mass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان اقای mass باید بیان و بگن که از سیستم در اینده چه انتظاری دارن و ایا مثلا امکان داره 2 تا کارت گرافیک بگیرن یا نه و مسائل دیگه که بشه تشخیص داد کدوم پیشنهاد دو عزیز Khoshnevis و jonerex بیشتر برای ایشون بهتر است. همین. و دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه بحث باشه.
    با تشکر از شما که با من همدردی میکنید.
    درمورد کارت گرافیک قبلا عرض کردم که ممکنه آینده کارت گرافیک مجزا اضافه بشه و اینکه کلا بحث اورکلاک و قابلیت مادربرد در این زمینه رو لازم نداره. آیا بجز این دو مدل مادربرد هیچ مادربرد دیگری که بین ایندو باشه وجود نداره؟ که همه و علی الخصوص من راضی بشیم

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

شما که تو باغ هستی چیکار کردی که طرفت قانع نشد گلابی
    خواهشا ادب رو رعایت کنید
    این دو دوست عزیز علیرغم بحث در این تاپیک اصلا نسبت به همدیگه بی احترامی نکردن. حالا شما با یه پست از الفاظ نامربوط استفاده میکنی. با بی احترامی کسی نمیتونه حرفش رو به کرسی بشونه اونم تو این انجمن و این سطح معلومات.

7. این کاربر از mass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چند سوال دارم، لطف کنید این دفعه رو برای من کلاس خصوصی گذاشته ، به تک تک سوالات پاسخ بدین، جواب ها حتی الامکان کوتاه و به دور از حاشیه باشه. در صورت قرار دادن بنچمارک هم عکس های بزرگ رو توی صفحه قرار ندین، لینک بدیین بررسی میکنم.
    شما هم حرف ها تون رو بعد از این از من بپرسید تا جواب بدم، بهتر نیست؟

آیا به شما ثابت شد که فناوری hyper threding بر خلاف گفته شما که فرمودین به هیچ دردی نمی خوره ، کارایی داره؟ و روز به روز هم کاراتر خواهد شد؟

آیا شما میدونید که پردازنده های این نسل به رم با فرکانس بالاتر از 1333 نیازی ندارند و تاثیر فرکانس رم بر سیستم ناچیز هست؟

آیا خروجی hdmi به کار ایشون میاد؟

آیا ایشون raid میکنند؟

آیا کماکان معتقدید برنامه ها و بازیها بر روی 2 هسته گیر کرده اند؟ آیا amd 250 دو هسته ای با amd 640 چهار هسته ای هیچ فرقی نمیکنه؟

آیا روی مادربرد h61 در آینده نمیشه رم یا کارت گرافیک بست یا پردازنده اش رو تعویض کرد؟

آیا برای اورکلاک علاوه بر نیاز به آموزش نباید حداقل 50 تومن برای خنک کننده هزینه کرد؟

علاوه بر عدم پشتیبانی از اورکلاک در چیپ h61 کدام فناوری پردازنده 2600k بر روی این مادربرد بلا استفاده میمونه؟

منظور شما از کاربران حرفه ای که 2600 به دردشون میخوره و کاربران غیر حرفه ای که 2600 به درذشون نمی خوره چه کسایی هستند؟ این افراد از چه برنامه هایی استفاده میکنند؟

من چه خصومت شخصی با شما دارم؟ شروع کننده بحث کیست؟

شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم

شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )

خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره

بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم

خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط

سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600

این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی

اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدونه

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با تشکر از شما که با من همدردی میکنید.
    درمورد کارت گرافیک قبلا عرض کردم که ممکنه آینده کارت گرافیک مجزا اضافه بشه و اینکه کلا بحث اورکلاک و قابلیت مادربرد در این زمینه رو لازم نداره. آیا بجز این دو مدل مادربرد هیچ مادربرد دیگری که بین ایندو باشه وجود نداره؟ که همه و علی الخصوص من راضی بشیم

.
    خوب اگر اینطور هست من اولین بیشنهادم رو تکرار میکنم چرا دنبال درسر اضافه کردن کارت گرافیک هستی این گرافیک در این سیستم کاملا جواب میده و همون 700 تومان هست تازه مانیتورش اگر رزولیشن بایین داشته باشه چندین سال برای یک کاربر معمولی بدرد میخوره مانیتورش مدلش چیه

CPU= Intel Core i5-2400=225
    MB= GA-P61-DS3-B3=125
    Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=33
    HDD= samsung f3 1tb=68
    Case= Case=GREEN MD 121=33
    K+M=A4TECH =15
    POWER= Green 530aeu=73
    POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=140

all=710
    Last edited by jonerex; 24-08-2011 at 19:41.

10. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگر اینطور هست من اولین بیشنهادم رو تکرار میکنم چرا دنبال درسر اضافه کردن کارت گرافیک هستی این گرافیک در این سیستم کاملا جواب میده و همون 700 تومان هست تازه مانیتورش اگر رزولیشن بایین داشته باشه چندین سال برای یک کاربر معمولی بدرد میخوره مانیتورش مدلش چیه

CPU= Intel Core i5-2400=225

MB= GA-P61-DS3-B3=125
    Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=33
    HDD= samsung f3 1tb=68
    Case= Case=GREEN MD 121=33
    K+M=A4TECH =15
    POWER= Green 530aeu=73
    POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=140

all=710
    با تشکر
    آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
    (والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم ، چه برسه به بچه های این دوره زمونه )
    مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. راستی رم یدونه 4 منظورتونه؟ آخه این مادربرد فقط دو تا رم میخوره. کلا وقتی مشخصه هاش رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم، بنظرم مادربرد جالبی نیومد. USB3 نداره و دوتا جای رم هم بیشتر نداره. اگه ممکنه یکی دیگه معرفی کنید.

باز هم ممنون
    Last edited by mass; 24-08-2011 at 21:10.

12. این کاربر از mass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم

شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )

خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره

بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم

خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط

سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600

این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی

اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدون
    هر کابر آگاهی میدونه این سوالات نه تنها ابتدایی نیستند بلکه ادعا های شما در طول این تاپیک رو به چالش میکشند.

گفتم به دور از حاشیه جواب بدین به همین دلیل بود اما شما کاملا" به حاشیه رفتید.
    تا زمانی که جواب تک تک سوالات رو نگیرم ادامه بحثی که شما در اون به ادعای خودتون جواب مغرضانه میدید بی فایده است ...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر
    آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
    (والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم ، چه برسه به بچه های این دوره زمونه )
    مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. فکر کنم اگه اینجوری تغییر بدیم درست میشه.

باز هم ممنون
    همون پست اول نظرم رو در مورد خرید کارت گرافیک گفتم، خب باز هم تکرار میکنم:
    cpu: intel core i7 2500: 245
    mb:asrock h61icafe: 119
    ram: 2*2G kingmax 1333: 34
    vga:power color 5770: 140
    hdd: samsung 1TB model HD103SJ: 68
    hdd: FSP SAGAII 500: 55
    case: magnum2: 46
    sum: 707

15. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •