آقا به تاریخ خودمون کی میاد به بازار این بازی ؟؟؟؟!!!!
آقا به تاریخ خودمون کی میاد به بازار این بازی ؟؟؟؟!!!!
November 2012 برابر با آبان ماه 91 که حدودا وسطاش بازی در میاد...
منبع:مجله هنر بازی شماره 20
FARCRY 3 Co-Op Walkthrough Gamplay
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Far Cry 3 | Official Island Survival Guide: Welcome to the Rook Islands
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 دقیقه از گیم پلی بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هر چی تریلر این بازی میده من خوشم اومد! : دی
گرافیک بازی که حرف نداشت واقعا نورپردازی و تکسچر ها و اینا همه عالی! بیشتر نمایش ها تازه رو کنسول هست و اینکه جزئیات گرافیکی به نظرم عالی شده همینطور اگر در مقایسه با قبل در نظر بگیریم گرافیک به صورت کلی عمق بیشتری گرفته به خودش , چه در نورپردازی و رنگ ها و چه در بزرگ بودن محیط ها و تنوعی که داره با اون کیفیت بالا!
گیم پلی هم چالش بیشتری داره اینبار حیوانات مختلف تو محیط هستن که میتونید ازشون به عنوان سلاح برا حمله به دشمن استفاده کنین و تا اینجا من دیدم تنوع اسلحه ها به نظرم عالی همینطور طراحیشون حرف نداشت! استفاده از ماشین و قایق هم بخشی از جذابیت های بازیه که اونم واقعا زیبا کرده بازی رو... یه جا نشون داد میشه حیوانات رو شکار کرد بعد گویا میشه فروختشون نمیدونم دقیقا چطوری بود ولی جالب بود در هر صورت !
صدا و بقیه موارد هم تا بازی نیاد نمیشه نظر قطعی داد ولی با شناختی که از یوبی سافت دارم و نسخه دوم این بازی, صدا یکی از بهترین کار های این بازی میتونه حساب بشه در کل نمایش ها تا اینجا عالی بوده!
من بخوام بهش یه نمره پیش نمایشی بدم 9 فکر کنم خوب باشه!![]()
تریلرشـو فردا تونستم دانلود میکنم ، ولی شماره دومــش که اصلا جالب نبود ، کل تعریـفاش الکی بود .
خداکنه مثل مس افکت 3 نشه که هرچی گفتم بیمزه هست ، گفتن کلی فرق کرده آخرم عین همون بود .
ان شاالله که فارکرای واقعا فرق کرده باشه و قشنگ باشه .
جون هر کی که دوست دارید فارکرای رو با بقیه عناوین مقایسه نکنید که خدای فارکرای با بقیه فرق داره چه فارکرای 1 که دنیای گیمینگ رو اینجوریکرد با اون گرافیک و گیم پلی خفنش و چه فارکرای 2 که تا همین پارسال سنگ محک سیستم های سخت افزاری مثل گرافیک و آدیو بود واقعا جزو عناوین آس بودن دیگه تریلرای این شماره 3 هم از 10 فرسنگی داد می زنه یه عنوان شاخ خواهد بود. نمی دونم والا فارکرای 3 از اون بازیا میشه که باید بگیریش بازی کنیش و فقط بری تو بحرش... ممنونم از بچه های گل و فعال انجمن که خبر رسانی می کنن... دست بوس همه تونم... موفق باشید
از لحاظ فیزیک بازی و طبیعی بودن فقط 2تا بازی هستند که هیچ بازی ای به گرد پاشون نمیرسه. یکی gta iv و یکی هم فار کرای 2.
واقعا فیزیک و تخریب پذیری فارکرای 2 هنوز که هنوزه هیچ بازی بهش نرسیده حتی عنوان بزرگی مثل کرایسس 2
واقعا 90 درصد به واقعیت نزدیک بود فیزیک بازی و تخریبب پذیری محیط ها. فقط سیستم حمل و نقلش و دوری مسیرها بسیار رو اعصاب بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)