سامسونگ گویا یه رابط کاربری جدید برای اندروید معرفی کرده
Samsung’s Pure Breeze UI
برای دانلود :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سامسونگ گویا یه رابط کاربری جدید برای اندروید معرفی کرده
Samsung’s Pure Breeze UI
برای دانلود :
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mig33; 04-09-2011 at 14:42.
یه چیزی میگم خواهشا به کسی بر نخوره ، واقعا باید سیفون تاپیکی که رای های تاچ ویز از سنس بیشتره توش رو کشید :-" : دی
انصافا میتونست تاپیک خوبی باشه ، حیف که فن بازی باعث شده بهش گند بزنن :|
چجوری انتظار دارید به کسی بر نخوره در مورد یه مساله سلیقه ای اومدین و نظرتون رو به همه تحمیل می خواید بکنید؟؟
نظر خودمو نمیخوام به کسی تحمیل کنم... اما این یه مساله واضحه که تاچ ویز اصلا اینترفیس خفنی نیست... چیز عجیبی نیست...چجوری انتظار دارید به کسی بر نخوره در مورد یه مساله سلیقه ای اومدین و نظرتون رو به همه تحمیل می خواید بکنید؟؟
مساله همون فن بازیه که به چنین تاپیک هایی هم کشیده و فن بازی کور کرده ملت رو... مثلا حدسم اینه که حسن موتوری و محمد2010 اومدن به تاچ ویز رای دادن : دی (قصد توهین نداشتم :| فقط یه کم فن بازیتون بیش از حده :-" : دی)... باید توی چنین مسائلی منطقی نظر داد ، که متاسفانه دوباره به فن بازی کشیده میشه :|
والا ما هم همینو میگیماین سامسونگیا کلا غیر منطقی ان
![]()
بابا بی خیال رابط کاربری که دیگه یه چیز سلیقه اییه....
چه چیزائی میگید |:
مثلا منی که یه عمر سامی داشتم الان بیام به Sence رای بدم ؟نه خدائیش شما بودین همچین کاری میکردین ؟
![]()
Viva TouchWiz
مخلصیم .
خو عزیزم سنس سنگینه و باتری و رام زیاد مصرف میکنه تو سنسیشن 90 مگ رم خالی هست و تو گالکسی 600 مگ
همشم سنس نات ریسپاندینگ میده رابط کاربری باید یوزر فرندلی و سبک باشه سامسونگ تاچ ویز از خود ui اندروید هم روونتر و بهتره
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
این فایل نصب breez ui رو ندارین؟
من هم به همین دلایل به سنس رای ندادم :-"
ای سامویان، هر چه قدر میخواین چونه بزنین ، اما دارین فن بازی رو به جهت های جدید می کشونین : دی
کلا من با نبود UI خفن موافقم ! نه سنس و نه تاچ ویز ! باتری رو بچسب
لانچر و تم های رام های MIUI رو هم خیلی دوست دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)