تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 13 اولاول 123456789 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 129

نام تاپيک: اینترنت در خارج از کشور

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من شما هم بهتره یه خورده چشمت رو باز کنی توی همین تهران خونه ی معمولی توی یه منطقه متوسط کمتر از 300 میلیون نیست.
    اتفاقا تکنولوژیش رو هم داریم فقط اونایی که اون بالا هستن نمی خوان ما داشته باشیم
    همین قانون مسخره محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه خودش باعث 50 درصد مشکلاته

من عذر خواهی میکنم که نظرمو گفتم! و باعث ناراحتی و براگیخته شدن افکار شما شدم!
    اما شما فکر میکنی این شرکت ها بدشون میاد پول بیشتر بگیرن و خدمات بهتری هم ارائه بدن؟؟
    اما خودتم میگی فعلا که شیرفلکش رو بستن و تکنولوژی هم از نظر من سرعت بود نه ارائه اینترنت ! نامحدود
    خوبه شما هم چشمتو باز کنی و بینی هنوز خیلی از منطقه ها فیبر نوری هم نشدن! و شما دم از تکنولوژی میزنی
    البته بعضی ها هستن میخوان نظرات خودشونو به دیگران تحمیل کنن! گر چه به زور! ولی این نکته رو در نظر نمیگرن که همه ی شرایط میتونن بر افکار موثر باشن شما برو و فکر اینترنت عالی باش

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دختر عمه من در کانادا اینترنت 20 مگ نامحدود و غیر شر یعنی همیشه سرعتش ثابته بعلاوه تلفن رایکان برای تماس با سراسر امریکایی شمالی و موبایل های امریکای شمالی بعلاوه 100 کانال اچ دی و غیر اچی دی از طریق فیبر نوری ماهی 60 دلار میده
    البته میگه تا 100 مگ هم اینترنت دارند که هزینه اینترنت تنهاش میشه ماهی 50 دلار

3. 3 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوش به حال دختر عمت
    خوش به حال خارجی ها
    این چیزارو آدم میشنوه یه آه جیگر سوز از ته دل آدم میاد بیرون

5. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

من عذر خواهی میکنم که نظرمو گفتم! و باعث ناراحتی و براگیخته شدن افکار شما شدم!
    اما شما فکر میکنی این شرکت ها بدشون میاد پول بیشتر بگیرن و خدمات بهتری هم ارائه بدن؟؟
    اما خودتم میگی فعلا که شیرفلکش رو بستن و تکنولوژی هم از نظر من سرعت بود نه ارائه اینترنت ! نامحدود
    خوبه شما هم چشمتو باز کنی و بینی هنوز خیلی از منطقه ها فیبر نوری هم نشدن! و شما دم از تکنولوژی میزنی
    نه عزیزم کسی ناراحت نشد!! اینجا جاییه برای بحث کردن
    اینجوری مطمئن باش پول بیشتری به جیب میزنن! وقتی پهنای باند بالا باشه دیگه بهونه ای برای خدمات ضعیف ندارن ولی الان هر شرکتی یه قانون نانوشته ای داره واسه خودش که به یه طریقی حق کاربرا رو ضایع کنه! نمونش شاتل! سریس محدود رو بنام سرویس نامحدود میفروشن!!
    بعدشم اینجا تاپیک مهاجرت نیست که اومدی راجب مهاجرت کردن مینویسی! میگیم ما چرا توی کشور خودمون همچین امکاناتی داشته باشیم؟!؟

7. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نه عزیزم کسی ناراحت نشد!! اینجا جاییه برای بحث کردن
    اینجوری مطمئن باش پول بیشتری به جیب میزنن! وقتی پهنای باند بالا باشه دیگه بهونه ای برای خدمات ضعیف ندارن ولی الان هر شرکتی یه قانون نانوشته ای داره واسه خودش که به یه طریقی حق کاربرا رو ضایع کنه! نمونش شاتل! سریس محدود رو بنام سرویس نامحدود میفروشن!!
    بعدشم اینجا تاپیک مهاجرت نیست که اومدی راجب مهاجرت کردن مینویسی! میگیم ما چرا توی کشور خودمون همچین امکاناتی داشته باشیم؟!؟
    سلام
    گزاشتم تگ اسپویلر یعنی کسی براش مهم نبود نخونه! قائدتا برای شما جالب بوده و خوندیش! اگر نه متوجه نمیشدین چی هست! پس اینحای کار شما هم لنگ میزنه!
    به هر صورت میدونم اینترنت وضعش خرابه ولی به نظر شما با نشون دادن سرعت های 20 مگ و.. دردی از ما دوا میشه؟؟؟
    به غیر از حسرت اگر چیزی در ما بوجود میاد عنایت بفرمایید تا استفاده کنیم چون اینجا کسی رسیدگی نمیکنه! امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشین

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

گزاشتم تگ اسپویلر یعنی کسی براش مهم نبود نخونه! قائدتا برای شما جالب بوده و خوندیش! اگر نه متوجه نمیشدین چی هست! پس اینحای کار شما هم لنگ میزنه!
    توی اسپویلر گزاشتی ولی مطالب قبل و بعدش به نوشته های داخل اسپویلر مربوط بود بخاطر همین مجبوریم بخونیم!!!
    به هر صورت میدونم اینترنت وضعش خرابه ولی به نظر شما با نشون دادن سرعت های 20 مگ و.. دردی از ما دوا میشه؟؟؟
    به غیر از حسرت اگر چیزی در ما بوجود میاد عنایت بفرمایید تا استفاده کنیم چون اینجا کسی رسیدگی نمیکنه! امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشین
    نگفتیم دردی دوا میشه! ولی قرارم نیست بخاطر اینکه میدونیم همچی امکان تو ایران نیست خودمونو به اون راه بزنیم که انگار همچی مسئله ابی وجود نداره
    حالا این وسطم بعضیا داغ دلشون تازه شده

10. 3 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

راستی این حقوق ماهیانه 8000 دلار رو منبع معتبر داری؟ شنیده ها و... اینا رو بیخیال
    اینجا رو بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

خیلی از جاهای ایران آب و برق و گاز ندارن ........................شما دارین سر اینترنت دعوا میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

14. این کاربر از matrix_3s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیازی نیست دیگه بگید خیلی بهتر از شما این ها رو میدونم
    لازم دونستم نکاتی رو فقط برای شما بازگو کنم> همین جا معلم استخدامی اموزش و پرورش داریم بیشتر از ماهی 1.5 تا 2 میگیره!
    معلم هست با سیاست کاری و کلاس و.. هزار تا از این برنامه ها 7 پشت خودش رو تامین میکنه! همین جا .
    بگذریم...
    من قیمت خونه توی نیورک رو نیمدونم درسته که اونجا دخل به خرج میاد و...
    ولی ایا برای بنده و جنابعالی فرش قرمز پهن کرده اند تا بریم اونجا؟ اگر این طوری باشه که فکر نمیکنم کسی بدش بیاد از اونطرف

اینجا رو ببین :
    کد:
    در رابطه با قیمت گوشت گفتی درست میگی! شیراز از 17 هم گرونتره
    خب یه چیز دیگه > شما میدونستی تویه اروپا مثلا دانمارک ایرانی هست الان سوار بنز هست ولی هنوز اقامت ندادنش! ؟ هفته ای یه بار میاد امضا میکنه و میره!
    در رابطه با استرالیا مطالبی رو میخوندم >
      محتوای مخفی: مطالب 
    استرالیا دیگر نیاز به مهاجرین خاورمیانه و آسیایی ندارد مگر شما بتوانید اثبات کنید که ارزش این را دارید که استرالیا بخواهد به شما ویزا دهد. چگونه؟

1. زبان قوی (یعنی حداقل IELTS 7).
    با داشتن آیلتس 7 شما تازه می توانید جملات روزمره را تا اندکی متوجه شوید. باور کنید. اینجا استرالیا است و لهجه استرالیایی سخت است. لذا اگر نمی توانید آیلتس 7 بگیرید نه وقتتان خودتان را تلف کنید و نه وقت بنده را.
    2. سابقه کار: حداقل 3 سال مفید
    آقا یا خانم محترمی که تازه فارغ التحصیل شده اید شما حداقل باید 3 سال سابقه کار مفید داشته باشی وگرنه ول معطلی.
    خواهش می کنم ایمیل نزنید که من تازه فارغ التحصیل شدم و یا ترم دیگه تمام می کنم می تونم مهاجرت کنم یا نه؟ نه عزیز من نمی تونید. کار در حین تحصیل هم به ندرت قابل قبول هست. 3 سال سابقه مفید بعد از اتمام تحصیل.
    سابقه کار دانشگاهی هم به درد نمی خوره.

3. رشته به درد بخور
    شرمنده دوستان گرافیست، کتابدار، مترجم، مدیران سطوح مختلف، موسیقی دان و نوازنده، روانشناس، کارشناس دروس علوم پایه (ریاضی، شیمی، فیزیک، ...)، رزمی کار و ...
    به نظر شما تو استرالیا کم از این آدما هست که شما تقاضای مهاجرت می کنید. لذا اگر رشته شما در ایران زیاد دلچسب نیست اصلا فکر اینجا رو از سرت بیرون کن.
    اگر هم بچه بازاری هستید و اهل بیزنس و سرمایه گزاری که شما باید حداقل 500 میلیون تومان داشته باشید.

4. سن مناسب
    استرالیا به نوجوانان 20 ساله نیاز نداره. رنح سنی مطلوب 25 سال تا 39 سال هست و تمام. اونهم به شرطی که 3 سال سابقه کار داشته باشی.
    امیدوارم این از تعداد ده ها ایمیلی (که بنده اصلا جواب هم نمی دهم) بکاهد. لطفا فقط و فقط هنگامی به بنده ایمیل بزنید که یا آیلتس 7 گرفتین یا آمادگی گرفتنش رو دارید.

با تشکر

شما به شخصه کدوم یکی از این شرایط رو داری که دلت رو برای اینترنتش لک زده؟ یا فکر کردی با ایجاد این تاپیک و تاپیک های مشابه میان و سرعت ما رو میبرن رویه 7 و 8 مگ؟
    میدونستی بیشتر مهاجرایی که الان توی اروپا هستن به صورت قانونی رفتن اونور ولی دیگه بر نگشتن؟؟
    من پیشنهاد میکنم حداقل اینجا رو بخونی :
    کد:
      محتوای مخفی: پیشنهاد 
    مهاجرت غیر قانونی به انگلستان نمایندگان پارلمان اروپا روز ۱۸ ژوئن (چهارشنبه، ۲۹ خرداد) با اکثریت آرا به “آیین‌نامه‌ی بازگرداندن مهاجران غیرقانونی” رای مثبت دادند! طرح رهنمود بازگشت با ٣٦٧ رای موافق، ٢٠٦ رای مخالف و ١٠٩رای ممتنع به تصویب پارلمان اروپا رسید! اصلاحیه‌های پیشنهادی مخالفان هر بار به رای گذاشته شد و با اختلاف ١٠٠رای رد شد! این آیین‌نامه دربردارنده‌ی مقررات جدید و یک‌دست برای مقابله با مهاجران غیرقانونی و یا کسانی است که در کشورهای عضو اتحادیه اروپا با تقاضای‌شان برای اقامت موافقت نشده است! بر پایه‌ی مقررات تازه، کشور میزبان می‌تواند مهاجرانی را که مجبور به خروج از کشور شده‌اند، تا ۶ ماه (و در مواردی استثنائی تا ۱۸ ماه) در زندان نگه دارد!

تصویب این طرح قانونی که “رهنمود بازگشت” نام گرفته است انتقادهای گستر ده‌ای را در میان احزاب چپ‌گرای اروپا و سازمان‌های غیر دولتی برانگیخته است. مهم‌ترین نکته یا اقدام پیش‌بینی شده در این طرح به مدت زمان بازداشت مهاجران غیر قانونی مربوط می‌شود. تقسیم بار مهاجرت در اروپا یک‌سان نیست. این بار بیش از همه بر دوش کشورهای جنوبی است. دوره بازداشت مهاجران غیرقانونی پیش از اخراج و بازگرداندن اجباری آنان به کشورشان نیز در کشورهای مختلف اتحادیه اروپا (بر مبنای قوانین و مقررات داخلی آنان) بسیار متفاوت است. این مدت در فرانسه سی و دو روز، در یونان سه ماه، در هفت کشور دیگر اتحادیه اروپا از جمله هلند و سوئد نا محدود است. به‌وجود آوردن استانداردهای واحد در همه‌ی کشورهای عضو اتحادیه برای برخورد با مسئله‌ی مهاجران، از دیگر مواردی بود که نمایندگان پارلمان اروپا بر سر آن به توافق رسیدند. هم‌چنین کشورهای عضو موظف شده‌اند، ظرف دو سال آینده، مقررات جدید را با سیستم حقوقی خود منطبق کنند و در آن بگنجانند!

بر اساس تخمین‌های کارشناسان پارلمان اروپا، ۱۰ میلیون مهاجر به صورت غیرقانونی در اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند. بیشتر این مهاجران به صورت قانونی وارد خاک کشورهای عضو اتحادیه شده‌اند، اما دیگر به کشور خود بازنگشته‌اند! طبق مقررات جدید، مهاجران غیر قانونی در وهله‌ی اول به کشور خود و در غیر این صورت به کشورهای سوم که با اتحادیه‌ی اروپا “پیمان بازگرداندن” را امضا کرده‌اند، بازگردانده می‌شوند! سوسیال دموکرات‌ها و چپ‌ها از منتقدان تصمیم اشتراسبورگ بودند. آن‌ها با بازداشت پیش از اخراج تا ۳ ماه موافقند و به اعتقاد آن‌ها نوجوانان و کودکان را نمی‌باید به کشورشان بازگرداند! یکی از نمایندگان چپ در مجلس ایتالیا، با انتقاد از “ذهنیت محصور کردن اروپا”، این آیین‌نامه را لکه‌ی ننگ و توهینی به سیستم حقوقی اروپا می‌داند و معتقد است این قوانین با فرهنگ میهمان‌نوازی در اروپا مغایرت دارند! نکته قابل یاد آوری این است که در طرح تصویب شده پارلمان اروپا (که از سوی مخالفان آن به رهنمود شرم ملقب شده است!) اخراج مهاجران غیر قانونی زیر هژده سال را ممنوع نکرده است! پنج سال ممنوعیت از اقامت در کشورهای اتحادیه اروپا پس از بازداشت و اخراج از این کشورها عاملی است که بیش از پیش خشم و انتقاد مخالفان طرح را، اعم از احزاب و سازمان‌های چپ و نهادها و تشکل‌های مدافع حقوق‌بشر، بر می‌انگیزد!

دو روز پس از تصویب رهنمود اروپایی اخراج خارجیان بدون پروانه اقامت، موج مخالفت علیه آن نه فقط در میان شهروندان اروپا شدت گرفته است، بل‌که اینک با ورود برخی از رهبران کشورهای آمریکای لاتین به صحنه، این ناخشنودی‌ها ، ابعاد به‌مراتب وسیع‌تری هم یافته است. پنج‌شنبه شب هوگو چاوز طی سخنانی، اروپا را تهدید کرد که تصویب چنین قوانینی می‌تواند با جلوگیری از ورود نفت به اروپا توام گردد! امروز خاو یر سولانا (رییس دیپلماسی اروپا) در واکنش به سخنان تند چاوز، این تهدید را به‌کلی نامتناسب ارزیابی کرد. هوگوچاوز، با توسل به حربه مقابله به مثل، حتا سرمایه‌گذاری‌های اروپایی را نیز مورد تهدید قرار داد! این در حالی است که اوو مورالس (رییس‌جمهوری بولیوی) و رافائل کره آ (رییس‌جمهوری اکواتور) هم طی سخنانی به تصویب این رهنمود اعتراض کرده و خواستار تشکیل یک جبهه بین‌المللی برای مقابله با آن شدند! رییس جمهوری اکواتور این قانون را تجاوزی به حقوق انسان‌ها قلم‌داد کرد. او مدعی شد که در سطح منطقه تماس‌هایی را آغاز کرده است تا به‌تواند علیه آن‌چه که خود “رهنمود شرم‌آور” نامید جبهه‌ای تدارک ببیند! گرچه شهروندان مهاجر آمریکای لاتین به‌طور عمده به سمت ایالات‌متحده مهاجرت می‌کنند، ولی طبق آمار بانک بین‌المللی توسعه (که سال پیش منتشر شد) بیش از پانزده در صد از پول‌هایی که به‌وسیله مهاجرین به آمریکای لاتین وارد می‌شود از جانب اروپاست.

تصویب قوانین جدید در حوزه‌ی مهاجرت تاثیر چندانی در آلمان ندارد. قوانینی که هم‌اکنون در آلمان برای برخورد با مهاجران غیر قانونی وجود دارد، با استانداردهای حداقلی که پارلمان اتحادیه به دنبال آن‌هاست هم‌خوان‌ هستند! در آلمان مدت زمان بازداشت مهاجران غیرقانونی پیش از اخراج آنان ۶ ماه است! هورست کوهلر (رییس‌جمهور آلمان) در سومین سخنرانی برلین خود در روز سه‌شنبه (۱۷ ژوئن) به گونه‌ای غیرمستقیم از قواعد کنونی پذیرش مهاجران در آلمان انتقاد کرد و گفت دمکراسی‌های دیگر (مانند ایالات‌متحده) مهاجران به کشور خود را با تیزهوشی برمی‌گزینند، به گونه‌ای که این مهاجران معمولن از آموزش بالاتری نسبت به میان‌گین آمریکایی‌ها برخوردارند. کوهلر به سیستم امتیازدهی برای گزینش مهاجران در کشورهای سنتی مهاجرت اشاره کرد و گفت که احزاب سیاسی در آلمان هنوز درباره‌ی چنین سیستمی به توافق نرسیده‌اند! (این در حالی است که شمار انسان‌هایی که به آلمان مهاجرت می‌کنند به تدریج کم و کم تر؛ و شمار آلمانی‌هایی که از کشورشان مهاجرت کردند و در کشور دیگری زندگی‌شان را ادامه دادند بیشتر و بیشتر می‌شود! در نتیجه به تدریج جامعه‌ی آلمان پیرتر می‌شود!)

در نیمه اول سال ٢٠٠٧ نزدیک به نود هزار مهاجر غیرقانونی از کشورهای اروپایی اخراج شده‌اند! به گفته بریس اورتوفو (وزیر مهاجرت فرانسه) با روی کار آمدن دولت جدید پس از پیروزی نیکلا سارکوزی (در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه) روند اخراج مهاجران غیرقانونی شدت گرفته است و این روند در سال ٢٠٠٧ سی ویک درصد و در شش ماهی که از سال جاری می‌گذرد هشتاد درصد افزایش داشته است! اومانیته (روزنامه نزدیک به حزب کمونیست فرانسه) در مقاله‌ای ضمن انتقاد از سیاست‌های سخت‌گیرانه دولت در مقابل مهاجران غیر قانونی به طعنه می‌نویسد که تنها پدیده روبه‌رشدی که دولت می‌تواند بدان ببالد اوج‌گیری منحنی اخراج این مهاجران است! در پایان باید این نکته را یادآور شد که همه مهاجران غیرقانونی از راه‌های غیر قانونی وارد کشورهای میزبان از جمله فرانسه نشده‌اند! و بخشی چشم‌گیر از آنان پس از سال‌ها اقامت قانونی، به‌خاطر قوانین سخت‌گیرانه و شرایط اقتصادی (از جمله ناتوانی در یافتن کار) به خیل مهاجران غیرقانونی پیوسته‌اند!

رادیو فارسی فرانسه ، دویچلند رادیو ، دویچه‌وله رادیو

خب شاید بگی این همه مطلبی که گفتی هیچکدومش ربطی به اینترنت نداشت! درست میگی ! و منم علتشو بهت میگم > اینترنت با این سرعت ها تا چندین سال دیگه هم به اینجا راه پیدا نمیکنه! و ما اگر هوس این سرعت ها رو بکنیم باید بریم اونطرف !( استثناعاتی مانند اینترنت ماهواره ای و... رو در نظر نمیگیریم. با این همه پیگرد و..)

راستی این حقوق ماهیانه 8000 دلار رو منبع معتبر داری؟ شنیده ها و... اینا رو بیخیال
    اینجا رو بخون :
    کد:
    برادر شما مثل اینکه از پست من بسیار عصبانی شده و همه چی رو قاطی کردید!اول بهتون پیشنهاد میکنم کمی خونسرد باشید و از چیزهایی که میخواهید بنویسید مطمئن بشید بعد روی قلم بیارید.
    اول این رو بگم که فارغ اتحصیل حقوق هستم و به دلیل نوع تحصیلاتم مجبور اطلاعات خودم رو در زمینه مسایل سیاسی-اجتماعی-تاریخی-اقتصادی-... به روز کنم.
    اما بریم سر صحبت های شما:
    خواهر خود من معلم رسمی اموزش و پرورش هست .در دبیرستان هم تمام وقت تدریس میکنه.حقوق ماهیانه اش 350 هزار تومان است.حالا اگه تدریس خصوصی میکنه این دیگه به حقوقی که میگیره ربطی نداره.در صورتی که اون حقوق رو در کشورهای امریکای شمالی واسکاندیناوی معلم تنها از طریق تدریس در مدرسه بدست میاره.

اگر شما قیمت منزل در نیویرک رو نمیدونید ولی من میدونستم که ذکر کردم.
    این مساله فرش قرمز رو متوجه نمیشم!مگه کسی گفت میخواد بره امریکا!در ضمن جایی که قدرت خرید اقتصادی و امنیت و رعایت ازادی های فردی بیشتر باشه مگر کسی بدش میاد بره اونجا زندگی کنه!
    مسایل بعدی رو هم که مطرح کردید پاسخش در خط بالا ست.
    اینترنت پرسرعت به محض تغییر فضای سیاسی مملکت به سرعت در دسترس همه قرار میگیره.در ضمن من تصور نمیکنم با این تاپیک اینترنت پر سرعت میگیرم.راهش چیز دیگه ای هست که همه میدونن ودنبالش هستن!

در ضمن شنیده های من شاید با شنیده های شما خیلی فرق کنه.خیلی از مطالبی که من میشنوم از زبان کسایی هست که در روزنامه ها و رسانه ها بعنوان منبع ازشون یاد میشه

نمیدونم چرا وقتی این پست رو دارم مینویسم یاد مناظره هایی می افتم که توی دانشگاه با بسیج دانشجویی داشتیم.
    Last edited by GHAGHALEELEE; 17-08-2011 at 01:10.

16. 7 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برادر شما مثل اینکه از پست من بسیار عصبانی شده و همه چی رو قاطی کردید!اول بهتون پیشنهاد میکنم کمی خونسرد باشید و از چیزهایی که میخواهید بنویسید مطمئن بشید بعد روی قلم بیارید.
    اول این رو بگم که فارغ اتحصیل حقوق هستم و به دلیل نوع تحصیلاتم مجبور اطلاعات خودم رو در زمینه مسایل سیاسی-اجتماعی-تاریخی-اقتصادی-... به روز کنم.
    اما بریم سر صحبت های شما:
    خواهر خود من معلم رسمی اموزش و پرورش هست .در دبیرستان هم تمام وقت تدریس میکنه.حقوق ماهیانه اش 350 هزار تومان است.حالا اگه تدریس خصوصی میکنه این دیگه به حقوقی که میگیره ربطی نداره.در صورتی که اون حقوق رو در کشورهای امریکای شمالی واسکاندیناوی معلم تنها از طریق تدریس در مدرسه بدست میاره.

اگر شما قیمت منزل در نیویرک رو نمیدونید ولی من میدونستم که ذکر کردم.
    این مساله فرش قرمز رو متوجه نمیشم!مگه کسی گفت میخواد بره امریکا!در ضمن جایی که قدرت خرید اقتصادی و امنیت و رعایت ازادی های فردی بیشتر باشه مگر کسی بدش میاد بره اونجا زندگی کنه!
    مسایل بعدی رو هم که مطرح کردید پاسخش در خط بالا ست.
    اینترنت پرسرعت به محض تغییر فضای سیاسی مملکت به سرعت در دسترس همه قرار میگیره.در ضمن من تصور نمیکنم با این تاپیک اینترنت پر سرعت میگیرم.راهش چیز دیگه ای هست که همه میدونن ودنبالش هستن!

در ضمن شنیده های من شاید با شنیده های شما خیلی فرق کنه.خیلی از مطالبی که من میشنوم از زبان کسایی هست که در روزنامه ها و رسانه ها بعنوان منبع ازشون یاد میشه

نمیدونم چرا وقتی این پست رو دارم مینویسم یاد مناظره هایی می افتم که توی دانشگاه با بسیج دانشجویی داشتیم.
    نه دوست عزیز من عصبانی نشدم اما اگر کمی دقت کنید میبینید که همتون منتظر پستی اینطوری حالا از جانب هر کسی بودین تا تمام کمبود های اینترنتی اینجا رو بریزید سرش
    من هم خودم دارم میگم اینترنت اینجا بدرد نمیخوره ولی باید فکر همه هزینه ها رو کرد! تویه پست قبلیم هم گفتم که اون اینترنت ماله خودشونه! و ما حالا حالا ها نباید فکر یه اینچنین اینترنتی باشیم! و اگر بخوایم فکر چینین اینترنتی باشم باید بریم اونطرف! پس لازم دونستم که بگم فعلا نه راه پس هست و نه راه پیش یعنی باید سوخت و ساخت! چون نه میشه با این وضعیت رفت اونطرف و فکر حقوق ماهی 8000 دلاری بود! و نه سرعت اینترنت ابنجا درست میشه!
    و در جواب دوستمون که گفتن بحث رو بردی سر مهاجرت عرض کنم > لازم دونستم بگم با مهاجران اعم از ایرانی و ... چه برخوردی میشه! و شما فکر خونه و زندگی مرفه و.. اونجا هستین!
    و خود بنده مطمئنم و با اطمینان خدمتتون عرض میکنم اگر به یکی مثل شما یه اینترنت حتی با سرعت 200 کیلو بایت و نامحدود بدن هیچ وقت هوس سر زدن به چنین تاپیک هایی به سرت نمیزنه! نمونش تا دو ماه پیش خودم!
    حالا ما هر چی میگیم شما فقط سرعت اینترنت رو ملاک کنید
    نمیخواستم اینو بگم ولی> حدود 2 سال پیش یکی از اقواممون رفت یه کشور اروپایی ! خدمتتون عرض کنم از لحاظ مالی هم مشکل خاصی نداشت اما همین طرف حدود 4 ماه هست اومده اینجا و داره همین جا زندگی میکنه!
    در اصل منظور من اینه:::> شمایی که دم از حقوق هزاران دلاری اونجا میزیند! میدونید یه اب میوه اونجا حدود 2 تا 3 دلاره!
    میدونید اونجا میوه رو دونه ای میخرن؟!
    یا...
    نه خیر شما فقط مبلغ دریافتی رو میینید و فکر میکنید که طرف نه خرج روزانه و نه لباس و نه ... هیچی نمیخواد!
    به هر حال همونطوی که گفتم افکار و نظرات متفاوته و هرکس به هر چیز با دید خودش نگاه میکنه!
    منم امیدوارم حداقل مسئله اینترنت اینجا رو حل کنند

18. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •