خیلی سخته !
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
2 GB (ram)
8500 GT
Green 380W
چیزی دیگه هست ؟
خیلی سخته !
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+
2 GB (ram)
8500 GT
Green 380W
چیزی دیگه هست ؟
+ وضعیت باتری 5750 چجوریه ؟ تو شرایط نورمال چند ساعت دووم میاره ؟
شما پردازندت ضعیفه و قدیمی.تقریبا ماله یک نسل قبل.نمیشه با i5 مقایسش کرد.رمت هم که کمه.
i5 برای پخش fhd مشکلی نداره، ولی اگه کانورتش میکنی بعد همزمان یه کار دیگم انجام میدی بهتره بری سمت i7.سریعتره.
بله ....
کانورت زیاد می کنم . (بیشتر فشرده سازی ، که خوب به سی پی یو قوی نیاز داره .) با این سیستمم یه کانورت قوی با فشرده سازی زیاد که انجام می دم حدود 8-9 ساعت زمان می بره ....
در مورد باتری 5750 هم اگر نظری دارین ، خوشحال می شم بشنوم.
دوست عزیز شما حتما core i7 بردار چون کانورتر ها دارن کم کم رو پردازش تریدها کار میکنن
و این خیلی بهتون کمک میکنه
واسه اون زبانهای برنامه نویسی ته تهش قراره با zend studio کار کنی و net beans که نیازی به پردازنده قوی ندارن
فکر کنم حالت نرمال باطریش 2 ساعتی میره
فکر نکنم باتریش از 5742 قوی تر شده باشه .در مورد باتری 5750 هم اگر نظری دارین ، خوشحال می شم بشنوم.
تو حالت معمولی من از ساعت 11:45 تا 3 بامداد داشتم با نور متوسط و wifi خاموش کار میکردم . (فیلم گوش میدادم با هدست )
و تازه آخرشم 25% باز مونده بود .
ولی اگر شما core i7 بگیری به مراتب کارکرد باتریت پایین تر میاد .(حداقل یک ساعت ، البته باز به کاری هم که میکنی رابطه مستقیم داره )
شما رو همون 1:45 الی 2 :15 دیقه فرض کن .
در مورد عمر باتریشم باید بگم که من الان حدود 5 ماهه خریدم و زیاد هم از باتریش در حد متوسط استفاده کردم و الان 2% فرسودگی باتری (wear) شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)