بازی رو تموم کردم , فقط میتونم بگم شبیه یک آثر هنری بود تا بازی . مخصوصا نوع روایت و تم بازی . المانهای شرقی بازی هم حرف نداشت . در کل یکی از بهترین های سال بود .
بازی رو تموم کردم , فقط میتونم بگم شبیه یک آثر هنری بود تا بازی . مخصوصا نوع روایت و تم بازی . المانهای شرقی بازی هم حرف نداشت . در کل یکی از بهترین های سال بود .
دوستان من نميتونم بازي رو بر روي xp اجرا كنم . آيا اين بازي فقط روي 7 اجرا ميشه ؟
نه اینطور نیست..
من دارم روی xp بازی میکنم..
شما این رو نصب کن شاید درست شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه عجیبغریب به نظر میاد ! حالا چجور بازیی هس ؟ rpg یا Action rpg?
Action RPG هست که بازی قشنگیه اگه اینجور سبکی رو میپسندین.
در مورد داستان صحبتی نمیکنم. گرافیکم که وضعیتش مشخصه. گیم پلی بازی خیلی خلاصه به این صورته که ساختارش به صورت مرحله مرحله است و آروم آروم در نقشه باز میشن. اما در بین همین مراحل هم, مراحل Challange رو هم دارین به اینصورت که تو این مراحل باید با یه اسلحه مخصوص کاری رو مثلا در کمترین زمان ممکنه یا با حداقل صدمه دیدن و... به انجام برسونین تا جایزه ایی رو بدست بیارین. یه شهر کوچیک دارین در قالب یه مرحله که بعد از تموم شدن هر مرحله به همون جا برمیگردین. با قطعاتی که در پایان هر مرحله بدست میارین میتونین اون شهر رو آپگرید کنین. ساختمون های تعریف شده ایی رو ایجاد میکنین و بعدش اقدام به تقویت اونا میکنین. یکی از ساختمون ها این اجازه رو بهتون میده که اسلحه هایی مورد نظرتون رو انتخاب کنین. در جایی دیگه میتونین اونها رو تقویت کنین و از جای دیگه هم آیتمهایی رو خریداری کنین... واقعا بازی کاملیه.
من بالاخره امروز تموم کردم بازیو...
می تونم بگم فوق العاده بود...
گرافیک بسیار هنری و زیبا طراحی شده بود و تک تک صحنه ها مثل یک نقاشی قشنگ برای من بود...
گیم پلی که خیلی جذاب بود... حتی اگه المان های نقش افرینی هم نداشت قشنگ بود چه برسه که دیگه لول گیری و قابلیت ها و نیرو های ویژه هم توی بازی بود...
فضاش که دیوانه کننده بود... خیلی خوب فضا رو درست کرده بودن...
صداگذاری پیرمرد واقعا شاهکار بود... صدای خیلی قشنگ و متناسب داشت... افکت ها هم عالی بودن...
داستانش هم خوب بود... بعضی جاهاش دیگه خیلی یکنواخت شده بود و هیچ پردازشی نداشت... ولی باز هم روی داستانش مشخص بود که کار کردن... ولی جای بهتر شدن هم داشت...
من به بازی در کل 9 میدم... نکات بدش هم یکم تکراری شدن بازی در اواخرش و داستانش بود...
یکی از بهترین آرکید های امسال هم بود... احتمال زیاد شانس بهترین بازی آرکید رو این بازی داره...
تاپیکو میارم بالا!
بازی رو در همون روزهای نخستین انتشار دانلود کرده بودم و تا انتهاش هم رفته بودم که به دلایلی ولش کردم و پَیروز بود که نشستم دوباره از اول بازی رو رفتم و امروز هم تمومش کردم.
بازی از هر نظر که فکرشو بکنید عالی بوده!
گرافیک بازی به نظر بی نظیر هستش، واقعاً طراحی های خاص و زیبایی داره و لذت خاصی میده به آدم.
گیم پلی بازی هم که عالی! المان های نقش آفرینی مثل آپگرید کردن سلاح ها و خانه ها هم هم به این قسمت روح تازه ای داده، مبارزات هم جذاب هستن.
صداگذاری در حد انفجار قشنگ بود، صدای راوی بازی که فوق العاده بود از اون طرف آهنگ های گوش نواز بازی که عالی کار شده بود! مخصوصاً 2 آهنگی که با کلام هست.
میرسیم به داستان که اون هم خیلی قشنگ بود. روند کلی داستان در کل خیلی خوب بود به نظرم، شاهد سکانس ها و صحنه های فوق العاده زیبایی بودیم، در آخر بازی هم تو 2 صحنه برامون انتخاب های جالبی میزاره، معلوم بود واقعاً روش کار شده.
در کل این بازی اگه یکی از بهترین بازی های آریکدی بود که تا حالا انجام دادم...
محتوای مخفی: اسپویل سکانس آخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)