مبارکه خیلی خوب بهت داده قیمتش واقعا مناسبه. چون الان 2270 شده.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
مبارک باشه. نصب کردی؟ ازش راضی هستی؟ یکم از امکاناتش بگو. وبکم هم باید همراش باشه بود؟
مبارکه خیلی خوب بهت داده قیمتش واقعا مناسبه. چون الان 2270 شده.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
مبارک باشه. نصب کردی؟ ازش راضی هستی؟ یکم از امکاناتش بگو. وبکم هم باید همراش باشه بود؟
متشکرم دوست عزیز ولی اگر بودجه ام میرسید hx925 می گرفتم .واقعا 3d خدائی میکنه یعنی از ان مدل هائیه که سونی بهش افتخار می کنه .....البته در بانه کمیاب شده ؟ 55 را میگفتند4600ولی دیروز از بازرگانی ایران سئوال کردم سایز 46 را 4350 اعلام کرد
ex520 سونی با گارانتی 2100
بسیار بسیار راضی هستم .
مبارکه
چند اینچ؟
گیرنده دیجیتال داره؟
من هم یه هیولای کوچولو خریدم بی نهایتم دوسش دارم lv5500 32 قیمتشم 979 تومن ازش راضیم خدام ازش راضی باشه.
مبارکه
با این قیمت فکر کنم 46" خریده باشی ، میشه بگین از کجا خریدین .
چون من از جمهوری خریدم 1960 .
.
. عزیز چون قصد خرید"LV55000 37 رو دارم ممکنه بیشتر در موردش توضیح بدید.. اگه تصاویر مختلف بخصوص در حین کار کردن ازش بگیرید و اینجا بزارید ممنون میشم..
. سپاس.
nx720 سونی 40 اینچ با دو عینک سه بعدی و پایه المومینیومی sub401s رایگان 2.5 میلیون تومان با گارانتی
فقط یک سوال؟ میخوام یک بلوری بگیرم , که wifi داخلی داشته باشه. بهترین بلوری جهان oppo هست که تو ایران پیدا نمیشه اگه هم بشه 1 میلیون کمتر نیست بعدشم پاناسونیک هست مدل DMP-BDT210 که نتونستم قیمت گیر بیارم اگه کسی قیمت داره بگه بعد اونم سونی bdp-s780 که اونم فکر نکنم داخل پیدا بشه اونچیزی که داخل هست برای سونی خوبش s480 و برای سامسونگ d6700 و ال جی bd670 که برای سونی وایفای داخلی نداره باید مودم usb بگیری براش .دل خودم با سونی و پاناسونیک هست ولی اگه کسی راهنماییم کنه در مورد برند دیگه ممنون میشم . اگر جواب به این سوال نظم تاپیک بهم میزنه پیغام بدید .
سلام
امروز (دیروز 7.10.90) یه EX720 سونی خریدم 1.445.000 تومن تو رشت
یه عینک شارژی هم اشانتیونشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)