دوست گرابی شما یه لطفی کن سوالاتی که دوستان مطرح کردن رو از سایت های فوق جوابشو بپرس
اینجا جواب ها رو اعلام کنن ماه رمضان ثواب هم داره
خیلی از دوستان دوست دارند نظرات هم رو در مورد جواب های داده شده بدونن
دوست گرابی شما یه لطفی کن سوالاتی که دوستان مطرح کردن رو از سایت های فوق جوابشو بپرس
اینجا جواب ها رو اعلام کنن ماه رمضان ثواب هم داره
خیلی از دوستان دوست دارند نظرات هم رو در مورد جواب های داده شده بدونن
شیطانی بودن رو با وجود شخص شیطان مخلوط کردین باید فرقی بین شیطانی بودن (شرور) ، و بودن موجودی به اسم شیطان قائل شد.
با این حساب تکلیف جریان تعظیم نکردن شیطان در مقابل آدم و حوا و بقیه ماجرا ها چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اتفاقا با کمی جستجو و مطالعه پی خواهید برد که اسامی فوق از برجسته ترین فیلسوفان مسلمان معاصر هستند
کتاب های بدایه و نهایه الحکمه علامه طباطبایی در رابطه با فلسفه اسلامی موجود است
شهید مطهری که دیگه همه می شناسند
علامه جوادی آملی حسن زاده را هم مطالعه کنید متوجه خواهید شد
با تشکر
دو لینک گذاشته شده هم را مطالعه کنید سوال و پاسخ عینا وجود داره و می تونید در صورت عدم رضایت بحث را از خودشون ادمه بدین و بپرسین
فیلسوف شک می کنه خط قرمز نداره ولی عالم دینی و علم کلام شک نمی کنه کارش دلیل اوردن برا اعتقاداتش و رفع شبهات
یک فیلسوف ذهنیت قبلی نداره تو برخورد با مسایل خودش نمی دونه اخر افکارش به کجا میرسه
شما عالمان ایین های مختلف رو نگاه کن همون حرفی رو که در 15 سالگی میزنند در 80 سالگی هم می زنند
فقط یه سری دلیل یاد میگیرن برا دفاع ازافکار قبلیشون اگر هم در موردی دلیلی پیدا نکنه می گن حکمتی در کار
یا عقل ناقصه
هر ایینی برا خودش افرادی رو داره که به شبهات پاسخ میدن
فلسفه یه واژه یونانی دوست دار خرد و دانایی برهان های هم که میگین فیلسوفان مسلمان گفتن ترجمه
برهان های یونان باستان
چون بحث از موضوع اصلیش خارج میشه من یه مطلب بگم
پیشنهاد میکنم در رابطه با بکگراند ذهنی فیلسوف و در کل تاثیر اونها و.. یکمی مطالعه کنید چون شما خیلی با اطمینان میگید فیلسوف هیچ بکگراندی نداره در صورتی که امروزه همه به این اذعان دارند که تاثیر سابقه زندگی فرد بر افکارش را نمیشه نادیده گرفت
کمی هم در رابطه با فلسفه اسلامی بیشتر تحقیق کنید ، واژگان در طول تاریخ تغییر می یابند و بر چیزهای دیگری هم اطلاق میشه
و اینکه امروزه فلسفه به چه چیزی اطلاق میشه را بررسی کنید
و تفاوت فلسفه و کلام را هم در کتاب های شهید مطهری بیان شده این دورشته علیرغم نزدیکی ، دارای تفاوتهای مهمی هستند ،
Last edited by golden111; 08-08-2011 at 10:08.
عجب تحلیل جالبی!!!به نظر شما سایه و تاریکی وجود داره؟
نه نداره! در واقع انسان به وجودش آورده یعنی جایی که نور نبوده رو بهش گفته تاریکی و سایه
سرما چی؟
نه اونم نیست انسان جایی رو که گرم نبوده گفته سرده زیرا انرژی به نام سرمایی وجود نداره
یعنی چی انسان سایه و تاریکی رو بوجود آورده؟!
سایه و تاریکی وجود داره چون شما داری اثرات اون رو می بینی
سرما - روشنایی - درد - اکسیژن و ... وجود دارن چون شما اثرات اون رو می بینی یا درک میکنی
به نوعی ماهیت خودشون رو نشون میدن
پس یعنی خدا دروغ گفته که شیطان وجود داره...چون شما اونو نمی بینیپس شیطان هم وجود نداره
هر جایی که خدا نباشه شیطان هستش
شمایی که خدا رو نمی بینی چطور از حضور اون اطلاع داری؟!
بهتره کلا با اون دانشمند ژاپنی صحبت نکنی...چون به هیچ وجه قانع نمیشهو من این طوری دانشمند رو قانع میکنم
دوست عزیزچون بحث از موضوع اصلیش خارج میشه من یه مطلب بگم
پیشنهاد میکنم در رابطه با بکگراند ذهنی فیلسوف و در کل تاثیر اونها و.. یکمی مطالعه کنید چون شما خیلی با اطمینان میگید فیلسوف هیچ بکگراندی نداره در صورتی که امروزه همه به این اذعان دارند که تاثیر سابقه زندگی فرد بر افکارش را نمیشه نادیده گرفت
کمی هم در رابطه با فلسفه اسلامی بیشتر تحقیق کنید ، واژگان در طول تاریخ تغییر می یابند و بر چیزهای دیگری هم اطلاق میشه
در ایران به فلسفه اون طوری که باید پرداخت نمیشه
معمولا فلاسفه ایران بیشتر در حمایت از مسائل دینی بار میان تا پاسخ به سوالات علمی و فلسفی.
وقتی چیزی به اسم علوم ماورآء الطبیعه در ایران تحصیل میشه و مدرک دانشگاهی هم برای اون در نظر میگیرن شما خودت تا ته قضیه رو بخون.
چیزی به اسم ماوراء الطبیعه وجود نداره...ولی توی ایران هم تدریس میشه و هم این که مدرکی هم برای اون در نظر گرفته شده
بابا کاری نداره که
شما اول میای خدا رو اثبات می کنی
بعد اسلام رو اثبات می کنی
اسلام هم که اثبات بشه قرآن هم باهاش ثابت می شه
بعد می گی طبق چیزهایی که اثبات شده و قبول کردی جن و شیطان وجود دارن![]()
خوب اثبات کنین اگه اثبات شده بو که همه می دونستن
مثلا جاذبه اثبات شده هم هم قبول دارند
الکترون اثبات شده همه هم قبول دارند
اگه اینها اثبات شده بود چرا انقدر فلاسفه رو تکفیر کردند خوب منطقی جوابشونو میدادن
300 تا فیلسوف برتر اخیر همه بیخدا بودند
جالبه این مسایل اثبات میشن
ولی امثال راسل بزرگترین ریاضی دان و منطق دان قرن 20 این اثبات هارو درست نمی دونن
چرا کسی نمی گه الکترون وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
فلسفه اسلامی فلسفه یونان باستان چیزی از خودشون نگفتن فقط از کلمات عربی مشگل استفاده کردن لغات رو خوب تعریف نکردن هم اکنون قرن 21 فلسفه دگرگون شده
ارسو نابغه بود ولی نسبت به دانش زمان خودش حرف میزد برا همین اشتباه هم داشت
اثبات های ارسطو و توماس اکویانس و غیره خیلی وقته رد شدن
چرا می خواهید همه چیز با دانش بشری(آن هم از نوع تجربی) توجیه شود؟
یک دلیل بر امکان وجود جن:
این موجودات در حالت عادی دیده نمی شوند چون در فاز دیگری زندگی می کنند...ممکن است طبق چیزی شبیه فرمول معروف E=mc^2 انشتین بتوانند از حالت انرژی به حالت مادی در آیند و دیده شوند(بعضی علما هم ویژگی های مشابه این را برای وجود جن ذکر کرده اند.مثلاً یکی از آن ها گفته که آن ها با تراکم از حالت موجود لطیفه به موجود مادی تبدیل می شوند.شیطان هم که گفته شده یک جن است)
حتی ممکن است در آن سوره ای که قرآن گفته که با شهاب سنگ جلوی استراق سمع شیاطین گرفته می شود(یا چیزی شبیه این) به این موضوع علمی اشاره شده باشد...ممکن شهاب سنگ ها خاصیتی داشته باشند که مثلاً با جرم یا سرعت زیاد بعضی از آن ها انرژی جنیان را بگیرد.چیزی شبیه سیاه چاله که نور را هم منحرف می کند یا...
دقت کنید که این ها فقط احتمالات ساخته ی ذهن خود من هستند(که از جایی نخواندم) فقط خواستم بگویم که می شود تفسیری علمی برای وجود آن ها پیدا کرد.بدیهی است که خود من هم نمی دانم "یعنی چه در فازی دیگر زندگی می کنند" یا" چطور از حالت انرژی به حالت مادی تبدیل می شوند"..این ها فقط و فقط ایده ساخت ذهن من بود...
دعا کنیم به زودی همه ی غیر معتقدین به راه راست هدایت شوند...
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)