بیا ببر پاناسونیک پلاسما
بیا ببر پاناسونیک پلاسما
عزیز من 42 میخوهم نه بالای 50
Last edited by Silent TR; 25-08-2011 at 14:22.
پلاسمای فول سامسونگ D550 هست که زیر 51 اینچ نداره سه بعدی هست قیمت هم 1.700 من که کیفیت تصویرش رو دیدم واقعا شوکه شدم.. ولی قیمتش بالاست..من خیلی گشتم ولی مثل اینکه ال جی و سامسونگ پلاسما فول اچ دی نزدند
ولی این pw350 مثل ابنکه امکانات بالایی داره ! و فرمت های زیادی رو از طریق یو اس بی پشتیبانی میکنه !
حالا این 42PT3510 هم دقیقا امکاناتش مثل pw350 هست با این تفاوت که سه بعدی نیست !
دوستان یعنی این تلویزیون ها مصرف برقشون خیلی بالاست ؟
مدل فول LG هم اگر سه بعدی بخوای که ارزونترینش PZ550 هست 1.300 دلار قیمت داره که اگر تو ایران باشه 1.600 تومنی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگر پلاسمای معمولی میخوای مدل PV450 با قیمت 750 دلار به نظر من چیز خوبی هست.. فقط زیر 50 نداره..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا جواب نمیدید فقط تبلیغ میکنید ؟؟؟/؟؟
بی زحمت جواب پست صفحه قبل منو بدید اگه با قوانین جور نیست p.m لطفا.
دوستان خبر ندارین که ال جی کی پلاسما فول اچ دی هاش میاد تو بازار که سایزشون هم 42 باشه ؟
راستی من قید سه بعدی رو زدم و فقط پلاسما معمولی میخواهم بگیرم با امکانات بالا
LG اصلا مدل 42 اینچ Full HD نداره..دوستان خبر ندارین که ال جی کی پلاسما فول اچ دی هاش میاد تو بازار که سایزشون هم 42 باشه ؟
راستی من قید سه بعدی رو زدم و فقط پلاسما معمولی میخواهم بگیرم با امکانات بالا
می تونی بری تو سایتش ببینی..
من هم US رفتم هم UK
plasma u 30 panasonic که داری فقط یه لامپ می شه روشن کنی لامپ چند وات روشن می کنی ؟ یعنی 2 تا لامپ هم نمی شه روشن کنی؟
شاید کالیبره نیست. این نور صفر یعنی چی اتاق بدون هیچ لامپی کاملا تاریک؟من خودم پلاسمای پانا دارم و تو اتاقم با نور صفر می بینم ولی چون pioneer KURO رو دیدم خیلی راضیم نمی کن
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
واقعا اینجوریه؟ با چه سورسی نگاه می کنی؟البته یه سر و گردن از tv های 4-5 تومنی sony بهتره ها .
چشمی تا اونجا که میشه کالیبره هست . ببین برای گرفتن black level واقعی یدونه لامپ هم نباید روشن کرد . ولی با چراغ روشن هم توهم رنگ مشکی در کنار رنگهای دیگه ایجاد میشه . به نظرم دقیق ترین توضیحی که میتونم بدم اینه که این تلوزیون حس CRT رو داره با همه ی مشخصات تصویری. به همین خاطر هست که میگم از tv های 4-5 تومنی lcd یا led هم بهتره . نمی دونم شاید به این خاطر هست که چشم من به CRT عادت کرده . راستش ما از 7-8 سال پیش تلوزیون پروجکشن داریم . برادرم هم lcd ولی هنوز تصویر مانیتور crt کامپیوترم رو به اونا ترجیه میدم . البته به جز u30 خودم.
از بین اینهمه تلویزیون آدم واقعا گیج میشه
که کدوم رو انتخاب کنه
والا من هنوز هم نمیدونم با بودجه زیر یک تومن کدوم تلویزویون 42 اینچی مناسبمه ! که امکانات خوبی هم داشته باشه
ببین میتونی لومن یا لوکس این tv رو بدست بیاری اگه نتونستی این TESTانجام بده .
زمانی که لامپها خاموش هست تصویره سیاه رو در نظر بگیر بعدا یک یکی لامپ روشن کن ببین لامپ اول چه تغییری میکنه لامپ دوم به بعد باز چه تغییری ایجاد می شه در رنگ مشکی و بقیه رنگها. رو لامپها هم اکثرا وات و لومن نوشته شده ببین تا چند تا لامپ می شه روشن کنی که دودی نشه تصویر و تغییرات دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)