من کلاً تبلت های اندروید رو قبول ندارم![]()
Asus Eee Pad Transformer TF101
Samsung Galaxy Tab 10.1
Motorola XOOM
من کلاً تبلت های اندروید رو قبول ندارم![]()
به نظر من موتورولا زوم خیلی عالی هستش ! اندروید 3.2 هم آپدیت میشه ! سخت افزار و دیزاین خیلی خولی داره ! کلا خیلی تبلت عالی هستش ! ولی نسبت به قیمت بخواییم حساب کنیم Eeepad به صرفه تره ولی خب شکل و پشتیبانی زوم بهتر هستش . تقریبا تبلتی هست با همون مشخصات سخت افزاری زوم . ولی خب از اونجایی که موتورولا مال گوگل شد الان زوم رو ترجیح میدم من
گلکسی 10.1V1 به نظرم فعلا ارزش خرید نداره . 10.1 که قراره بیاد به نظرم بهتر هست .
سلام
دوستي که ترانسفورمر رو خريدن ازش,راضي هستند.
قابليت اپديت به اندرويد 3.2 رو داره?
کسي ميدونه قيمت امروزش 19 شهريور چقدره?
چرا؟ میشه مشکلاتی که داره و شما به همون دلایل قبولش ندارید رو توضیح بدید .من کلاً تبلت های اندروید رو قبول ندارم![]()
![]()
نه بابا شوخی کردم فقط می خواستم m.s.95 رو اذیت کنم
به نظر من Samsung Galaxy Tab 10.1 بهترین تبلت اندرویده و به صرفه تره قیمتشم مناسبه!![]()
پیشنهاد می کنم این پست رو مطالعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینجا جای spam نیست ! مگه من با شما شوخی هم دارم ؟نه بابا شوخی کردم فقط می خواستم m.s.95 رو اذیت کنم
به نظر من Samsung Galaxy Tab 10.1 بهترین تبلت اندرویده و به صرفه تره قیمتشم مناسبه!
با اینکه نظرتون محترم هست ولی galaxy tab 10.1 قیمتش الان از بقیه ی تبلت های مشابه از نظر سخت افزاری بالاتر هست و باز نظر قیمت که اصلا به صرفه نیست ! حالا دلیل دیگه ای داره که شما این تلت رو انتخاب کردید یا باز هم برای شوخی با بنده بوده ؟ :|
اگر به آمار دقت کنید متوجه می شوید که چه خبره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)