" منم اون متـــــرسکی که شدم عاشق کلاغا
واسه من ابد بریدن میون حصــار باغـــا
آخه این صورت زشتو کی به من داده خدایـــا
آدما رو دوست ندارم عاشق شمام کلــاغـا ...! "
" منم اون متـــــرسکی که شدم عاشق کلاغا
واسه من ابد بریدن میون حصــار باغـــا
آخه این صورت زشتو کی به من داده خدایـــا
آدما رو دوست ندارم عاشق شمام کلــاغـا ...! "
دانلود آهنگ جدید مازیار فلاحی با نام تیم عاشق
ترانه ، آهنگ و تنظیم : مازیار فلاحی ، میکس و مستر : رضا پوررضوی
متن آهنگ جدید مازیار فلاحی با نام تیم عاشق :تو این لحظه ها گریه ها بی صدابه تو تکیه دادم به تو بی هوا
به حرفای من این صدا گوش کنبیا غصه هات و فراموش کنتو عشقی تو اوسطوره ی قلبمیهمین که تو باشی ندارم غمیدرسته رو لب های تو خنده نیستولی تیم عاشق که بازنده نیستولی تیم عاشق که بازنده نیستیه روزی یکی ساده از جون گذشتیکی دیگه از قلب بارون گذشتمثل یک ستاره درخشان شدیخدا رو دوباره صدا می کنیهمه از ته دل دعا می کنیمبازم دستتو روی قلبت بذاربازم اسم ایران و با من بیاربازم اسم ایران و با من بیاربازم اسم ایران و با من بیاربازم اسم ایران و با من بیاربازم اسم ایران و با من بیارMP3 – 320MP3 – 128
دانلود آهنگ جدید مازیار فلاحی به نام ازت متشکرماین آهنگ تیتراژ سریال هفت سنگ می باشد.
متن آهنگ جدید مازیار فلاحی بنام ازت متشکرم :ازت مچکرم دیونه ی من از این که چشم به این دنیا گشودیاز این که پا تو زندگیم گذاشتی از این که پا به پام همیشه موندیازت ممنونم ای تنهای عاشق که یادم داد دستات و بگیرماجازه دادی با تو هم نشین شم تو جون دادی به این احساس بی رحمازت مچکرم دیونه ی من ، ازت مچکرم دیونه ی من♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫کسی جز تو ، تو قلبم جا نداشته تو پای عشق و به قلبم کشیدیتو نیستی با بد و خوبم بسازی تو طعم سختی رو با من چش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیتو یادم دادی با چشمام بخندم به اون روزای تلخم بر نگردماز این ناراحتم کم با تو بودم باید زود تر تو رو پیدا می کردماز این ناراحتم کم با تو بودم شبای بی تو من بی خواب میشمکسی هم اسم تو هر جا که باشه مثل پروانه ها بی تاب میشمازت مچکرم دیونه ی من ، ازت مچکرم دیونه ی منMP3 – 320MP3 – 128
دانلود آهنگ جدید مازیار فلاحی به نام تاب گیسو
متن آهنگ جدید مازیار فلاحی به نام تاب گیسو :تو شبی که باد میومد آمدی از خونه بیرونباد افتاد توی موهات، موهات و کردی پریشونتو شبی که باد میومد یه درخت کاج خستهسر پناه یه نفر شد یه نفر که دل شکستههمه دنیا پای چشای تو داده بودهدل خستش و ندیدی زیر پات افتاده بوده♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫دل تنهای من شب روسوای من تاب گیسوی تو برده قرارمهمه غم های من توی شب های من خم ابروی تو بوده نگارم♫♫♫♫♫♫تو بی که باد میومد همه آمدن دوبارهیه آتیش کنار ساحل یه شب پر از ستارههمه بودن و نبودی غم و قصم و ندیدیهیشکی ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی نمی دونه که تو رفتی و بریدیتو ترنم خیالم نوبت دیدار من شدیه صدای تلخ و تنها همدم صدای من شد♫♫♫♫♫♫دل تنهای من شب روسوای من تاب گیسو ی تو برده قرارمهمه غم های من توی شب های من خم ابروی تو بوده نگارمMP3 – 320MP3 – 128
تیزر تصویری آلبوم جدید «مازیار فلاحی» با نام «ماه هفتم»
تیزر تصویری آلبوم جدید «مازیار فلاحی» منتشر شد. این اثر که سومین آلبوم رسمی فلاحی است، «ماه هفتم» نام دارد و 23 مهر 1393 روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.
در «ماه هفتم» خود مازیار فلاحی ملودیها را ساخته و در سرودن ترانهها و تنظیم قطعات نیز نقش داشته است. «یاحا کاشانی»، «زهره زمانی» و «مهدی کرباسیان» دیگر ترانه سرایان آلبوم سوم فلاحی هستند و «کوشان حداد»، «میلاد ترابی»، «شهاب اکبری» و «نوید اسکندر» به عنوان تنظیمکننده در آن حضور دارند.
تیزر این آلبوم که کارگردانی آن را «شکیبا امیرک» بر عهده داشته در ادامه از «تماشاخانه» بشنوید و دانلود کنید.
از مازیار فلاحی تا کنون دو آلبوم «قلب یخی» و «لعنت به من» و چندین تک آهنگ و تیتراژ منتشر شده که آخرین آنها «تاب گیسو» بوده است. این خواننده 25 مهر در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران کنسرت برگزار خواهد کرد.
MP4 – 720MP4 – 480[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاور رسمی آلبوم ماه هفتم
مازیار فلاحی خواننده محبوب موسیقی پاپ آلبوم جدید خود را ۲۳ مهر ماه روانه بازار خواهد کرد.
مازیار فلاحی برای جدیدترین اثر خود نام «ماه هفتم» را برگزیده است و آهنگسازی تمام قطعات را خود بر عهده داشته است. از جمله ترانه سراهای این آلبوم می توان به زهره زمانی، یاحا کاشانی، مهدی کرباسیان و خود مازیار فلاحی اشاره کرد.
فلاحی اینبار اغلب تنظیم های آلبوم را نیز خود انجام داده و از کوشان حداد، میلاد ترابی، نوید اسکندر و شهاب اکبری نیز برای تنظیم دیگر قطعات آلبوم بهره برده است.
گفتنی است این آلبوم به تهیه کنندگی شرکت «آوای فروهر» به مدیریت محمد و مجتبی حاتم پور ۲۳ مهر سال جاری روانه بازار خواهد شد.
فلاحی برای اولین بار در سال ۸۶ و برای اولین بار کار خود را با فیلم سینمایی مجنون لیلی آغاز کرد و تیتراژ این اثر سینمایی را می توان اولین کار رسمی این خواننده دانست. پس از آن این خواننده با خواندن تیتراژ مجموعه قلب یخی ساختن اولین آلبوم خود را آغاز کرد و حاصل آن آلبومی با ۱۳ آهنگ شد که «قلب یخی» نام گرفت، این آلبوم در تاریخ خرداد ماه سال ۹۰ پخش شد و پس از آن فلاحی مشغول ساخت تک آهنگ ها و کنسرت های خود شد تا این که در تاریخ ۴ شهریور ماه سال ۹۲ دومین آلبوم او با نام «لعنت به من» روانه بازار شد. آلبومی با ۱۵ قطعه که در آن زمان بازخورد های بسیار خوبی را برای این خواننده داشت.
حال این خواننده پس از تجربه دو آلبوم قبلی تصمیم به انتشار آلبوم جدید گرفته است. آلبومی که این بار هم خود او آهنگسازی تمام قطعات را بر عهده دارد، نکته ای که می تواند پاشنه آشیل آلبوم باشد و با یکدست بودن و نظم و ثبات در آلبوم به نقطه مثبت آن تبدیل شود. باید صبر کرد و دید حاصل تلاش ۲ساله این خواننده خوش صدا چه اثری شده است.
امیدوارم این آلبوم مازیار انتظارات برآورده کنه...آلبوم قبلی بنظر من تکرار ضعیف البوم قلب یخیش بود.ببدون هیچگونه پیشرفت و تغییر
از صبح امروز و در سراسر کشور؛
آلبوم «ماه هفتم» با صدای «مازیار فلاحی» منتشر شد
آلبوم «ماه هفتم» با صدای «مازیار فلاحی» از صبح امروز در بازار موسیقی کشور منتشر شد.
این خواننده پس از انتشار آلبوم های «قلب یخی» و «لعنت به من»، جدیدترین اثر خود را به نام «ماه هفتم» در بازار موسیقی کشور منتشر کرده است.
این خواننده در آلبوم جدیدش و در بخش ترانه سرایی با چهره هایی چون یاحا کاشانی، زهره زمانی و مهدی کرباسیان همکاری داشته است.
ملودی های این آلبوم را خود «مازیار فلاحی» ساخته و در بخش تنظیم کننده ها نیز اسامی چون: شهاب اکبری، میلاد ترابی، کوشان حداد و نوید اسکندر به چشم می خورد.
این آلبوم در یازده قطعه منتشر شده است و از صبح امروز در سراسر کشور توزیع شده است.
ترانه سرایان : یاحا کاشانی – مازیار فلاحی – مهدی کرباسیان – زهره زمانی
آهنگ ساز تمامی قطعات : مازیاز فلاحی
تنظیم : میلاد ترابی – کوشان حداد – شهاب اکبری – مازیار فلاحی – نوید اسکندری
میکس و مستر : میلاد ترابی – کوشان حداد – شهاب اکبری – آرش پاکزاد – رضا پوررضوی
محتوای مخفی: کاورها
من خیلی از آهنگای مازیار فلاحی رو واقعا دوست دارم ولی این آلبوم جدید...
حتی یه آهنگشم به دلم نشست
واقعا بد بود
از بس بد گفتن از این البوم ادم دلش نمیره دانلود کنه البومو
یعنی واقعا اینقدر افتضاح شده البوم؟
البته چند وقتی بود که بیشتر ملودی ها تکراری شده بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)