خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
آره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....در باره كارت خيلي ديواراش نازكن 2 تكسچر ديوار كشيده شدس از بالا تا پايين
ویرایش شد...خوبه فقط يه چيزي همون حركت اوليه خوب بود اين كار صفحه رو سنگين ميكنه يه كاري كن لينك كن عكساتو
چه كاري هر چي بشه تو تو مكس اگه بهش modife اين يارو چي بود اسمش اها UVWmap رو بدي برات تنظيم مكنه كه چه شكلي باشهآره واسه مدلینگه ....اول اکسترود میکردم یه پلیگانو همین مشکلو داشت بعد از یهباکس جدا استفاده کردم دوباره همین مشکلو داره واس همین میخوام دیوارا رو با براش بزنم....
---------- Post added at 09:25 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
بزا سه چهارتا قلق توپ بهت ياد بدم مدلينگت آسون شه و با كيفيت
boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
وقتی از بولین استفاده میکنم یه قسمتایی از مدل تو انجین مثل حذف کردن پولیگان میشه یعنی از اینور اونور معلوم میشه باید یه فکری به حالش بکنم....boolian ميدوني چيه ؟
UVWmap ميدوني چيه ؟
shell چطور ؟
vertex bake و texture bake چطور ؟
UVWMAP رو بلدم ولی نیاز دارم یه چندتا لینک با حال بهم بدی ....باز کردن UV رو زیاد بلد نیستم...
shell و vertex bake و texture bake رو یه توضیحی بهم بدی ممنون دارت میشم....![]()
سلام
خوب حسین جان از Tow Sided استفاده کن،بعد من متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!![]()
مشکل خاصی نیست فقط بلد نیستم درست استفاده کنم...کی دوتا لینک درست و درمون برا یاد گیری میخوام.....متوجه نشدم مشکلت با UVW Map چیه؟!![]()
Last edited by NINJA0098; 14-08-2011 at 17:10.
راستی با بولین مشکلی ندارم فقط بعضی وقتا اونجوری میشه که گفتم....
نه عزيزم تو سايد نكن چون انگاري كه دو برابر كرده باشي ورتكساتو فشار مياره
بجاش مدلتو بعد از بولين كانورت تو پلي كن بعد برو تو موديفاي پليت بگرد دنبال اونجايي كه flip , inservertex اينارو داره
يه دوكمه داره retriangulate اونو كه بزني نرمال هاتو همرو فليپ ميكنه به سمت بيرون
uvwmap كه نيازي به لينك نداره دو بار اگه رو مدويفايش كليك كني ( اسم موديفايت زرد بشه ) بعد تو ميتوني اسكيل رو انتخاب كني فك كنم با كليد R يا T انتخاب ميشه ميتوني ببيني كه چقدر كشيدگي داري تو تكسجرت تا دستش كني
shel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه
vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه )
texture bake همون رندر تو تكسچر خودمونه
البطه حالا كه اسمشو ياد گرفتي ميتوني بري سرچ كني از انحسار درش بياري
کسی بلد نیست ؟! هه ! یادت نیست 2 سال پیش خودت بهم یاد دادی !vertex bake تو ايران كسي بلد نيست ( انحساريه )
راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد
راستی اگه برنده شدی باید 5 تومن منو برگردونی من اعصاب درست درمون ندارما
راستی دادا احسان این شل هم مدلو دو لایه میکنه که تعداد پولی ها میره بالا واسه بازی خوب نیست . بیشتر جاهایی کاربرد داره که بخای یه جسم دو بعدی رو بهش حجم بدیshel رو كه انتخاب كني مدلاتو تپل ميكنه![]()
Last edited by Reza Azimy_RW; 14-08-2011 at 23:31.
آخی چرا؟حالا که تو نیستی کی آخر میشه؟راستی حسین من فکر نکنم وقت کنم واسه مسابقه بازی رو تموم کنم . تو لیست انصرافیام ! جایه نفره اول باز شد سعیتو بکن شاید شد
راستش منم شاید نتونم مسابقه رو ادامه بدم...از شهرداری و سازمان تبلیغات اسلامی شهرمون طلبکارم پولمو نمیدن الان تازه کارمون داره میکشه بالا شاید مجبور بشم یکی دو هفته ای برم تهران واس شکایت و این حرفا....ما که نباشیم میمونن سه نفر که دوتاشون فعالن و یکیشون داره بازیو تموم میکنه....حالا به نظرت کی اول میشه؟
راستش حالا که فکرشو میکنم میبینم نامردیه...من بازیو حتی مزخرفشو تموم میکنم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)