لطفا کامل بخوانید
ضمن انتظار برای جواب سوال قبلی !!!
با توجه به گفته های دوستان، فعلا این قطعات رو انتخاب کردم، دلایلم رو هم ذکر کردم ( البته میدونم دلایلم کاملا مبتدیانه است )
لطفا نظراتتون رو بگید...
CPU: Phenom X4 840
چون الان فکر نمیکنم CPU براش کاربرد فراوانی داشته باشه و فکر کنم بهتر باشه اختلاف قیمت رو برای گرافیک صرف کنم ( آره ؟ )
RAM: KingMax 2*2G 1600 nano
آیا این رم با این مادربرد و CPU و گرافیک همخونی داره ؟ و البته، ارزش خرید داره ؟
VGA: SAPHAIR HD6870 1G GDDR5
or
GTX560
خب، اینم از اون کارای سخت بود، انتخاب گرافیک. چطوره ؟؟
H.D.D: SAMSUNG HD103HJ
این مدل رو اینجا معرفی کردند و اطلاعاتی در مورد اون ندارم، اگر میشه لطف کنید در مورد حافظه و کش اون توضیح بدید، البته اگر این مدل رو تایید می کنید
MAIN: AsRock 870 Extreme 2.0
این یکی نمیدونم چرا به دلم نچسبید

یه وقت بر اثر روشن بودن زیاد یا گرما نسوزه آبروم بره !!! اما اگر دوستان تاییدش می کنند، رو حرف با تجربه ها حرف نمیزنم

البته اگر پیشنهادی با این امکانات، از برندهای بیشتر شناخته شده دارید، استقبال می کنیم.!
من میخوام AM3+ باشه تا اگر روزی خواستیم بلدوزر رو استفاده کنیم مشکلی نباشه. در ضمن USB 3 و SATA 3 هم داشته باشه. گرافیک آنبرد فکر نمیکنم لازم باشه.
و
من در مورد چیپ های AMD اطلاعاتی ندارم، اگر یکی لطف کنه در مورد اونا هم توضیحاتی بده، خیلی خیلی ممنون میشم ( این چیپ مفید هست ؟ )
راستی اینا چی ؟؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
POWER: Green 530EA-U
در مورد پاور اصلا چیزی نمیگم چون میدونم تخصص میخواد و من ندارم.
فکر کنم کل خرج زیر 750 باشه، فردا قراره از دبی، مشهد و بندرعباس قیمت بگیرم. دوستان اگر بتونند برام از شهرهای خودشون هم قیمت بگیرند که عاالیه.
فقط سوال قبلیم هم جواب بدید که آیا اینکه از دبی این قطعات خریداری بشه، خوبه یا بد ؟ ( گارانتی و غیره )
منتظر دوستان حرفه ای و غیر حرفه ای هستم...