ویدئو لینک Watch اش بلاک شدس ( ف*یلتره)
ویدئو لینک Watch اش بلاک شدس ( ف*یلتره)
با سلام
به نظر من گیم پلی و حسی که بازی god of War داره هیچ بازی ای دیگه نداره .
god of war گرافیکش خوبه - طراحی چهره ها هم عالیه و داستانش هم عالیه و مراحل عالی .:-d
مشکل من با گاد آف وار (البته 1 و 2 رو عرض می کنم چون 3 رو قسمت نشده بازی کنم فقط دیدم) و حتی کستلونیا دارم و داشتم دوربینشونه... دارکسایدرز این دوربینش منو کشته... من عاشق نسخه یک بازی بودم و هستم البته چون بازی رو 100 درصد کردم چیومنت هاشو دیگه بازی نمی کنم و الانم که می بینم نسخه دوش داره میاد بی صبرانه منتظرشم خیلی گیم پلی و نو آوری خوبی داره... در مورد GoW 3 اطلاعای ندارم که دوربنش رو پلیر می تونه با حرکت دادن استیک راست تغییر بده یا نه توی GoW 2 ,1 و کستلونیا که نمیشد...
سهیل بابت عکسا و تریلر ها ممنون جیگرم حال اومد
من God of War 3 روی توی LCD 30 Inch دیدم کیفیت و گرافیک عالی !
DarkSiders رو بازی نکردم ولی فکر کنم بازی خوبی باشه ولی نمیشه با God of War مقایسه کرد
Darksiders از همه نظر خوب بود و داستان حماسی البته با چاشنی مسیحیت داشت . فقط از نظر باس فایت ها یکم کم کاری شده بود . این نسخه هم مشکوک میزنه خدا کنه خوب از اب دربیاد
تو Gow 3 هم دوربین با تغییر انالوگ سمت راست حرکتی نمی کرد و مثل قبلی بود...
البته من هر دو دوربین رو دوس دارم![]()
دارکسایدرز و گاد آف تا حدودی هم ژانر هستند هر دوتاشون و میشه مقایسه کرد ولی به نظر من اگه می خواد مقایسه جز به جز بشه خیلی صحیح نیست دارکسایدرز با گاد آف وار مقایسه بشه درسته از لحاظ موضوعی و داشتن محتویات موجودات افسانه ای و نوع نبرد و گرفتن اسکیل و اینا مقایسه کرد ولی گیم پلی این دوتا فرق داره همون نوع دوربین و قرار گیری پلیر توی محیط خیلی متفاوت هست به نظرم کستللونیا رو بیشتر میشه با گاد آف وار مقایسه کرد من اصلا بازی نکردم 3 رو ولی اگه بنا باشه کستلونیا رو با گاد 1 و 2 مقایسه کنم کستلونیا رو در کل می پسندم ولی شنیدم که گاد آف 3 خیلی سرتر از این حرفاس به هر حال من معتقدم دارکسایدرز در عرصه گیم خیلی تک هست و برای خودش یه مسیر جدا داره روند داستان هم واقعا جالب و هیجان انگیز هست...
+
آرش جان با اینکه چاشنی مسیحیت داشت که موافق نیستم جون مایه داستان بر اساس موجودات اسطوره ای و اینا هست که بیشتر با عقاید سامری آمیخته هست... اتفاقا مسیحیت یه همچین عقایدی رو رد می کنه... یکی بره عزرائیل رو از بند نجات بده!!! به هر حال اینا برای ما و مسیحیان خیلی بعید هست...
در مورد بوس فایتینگ هاش بگم که کم کاری حالا نمی دونم منظورت چیه! بوس ها هر کدوم قلق خاصی داشتن نمیشه گفت کم کاری شده بود... من در کل بازی رو 100 درصد تموم کردم کل اچیومنتاشو هم گرفتم حتی یک ایراد هم توی بازی نتونستم ببینم هر ایرادی هم که گرفتم بعدا دیدم اشکال از خودم بوده و ایراد بازی نبوده
امیدوارم نسخه دوم خوب باشه براش برنامه ریزی کرده باشن نه اینکه به صرف اینکه نسخه اول استقبال خوبی شد ازش بیان یه نسخه دیگه بدن یه فروشی بزنن به جیب چیزی که مثال های زیادی هست خیلی از نسخه دومی ها آبکی از آب در میان امیدوارم در مورد این بازی این قضیه صادق نباشه
اره میدونم این حماسه مصنوع هستش ولی برپا شدن اخر زمان و اومدن چهار اسب سوار اخر زمانی توی افشاسازی یوحنا اومده . البته موافقم ازرایل یا ابادون رو اورده توی دین مسحیت نشانه های صریحی ازشون نیست ولی در کل مربوط به horseman هاست و از عقاید Goetia استفاده شده که مربوط فراماسون هاس . لپ مطلب رو که میدونی این چهار نفر ارتش بی طرفن و ...
سلام
توی تریلری که دیدم مثل اینکه بازم گرافیکش شبیه نسخه 1 هست
امیدوارم بهتر شده باشه هرچند که روی خود من گرافیک هیچ تاثیری نداشت و بیشتر داستان بازی منو جذب کرده بود و اون موقع اصلا به گرافیک فکر نمیکردم
THQ تاریخ انتشار بازی رو رسما اعلام کرد
بازی 26 ژوئن 2012 یعنی مصادف با 6 تیر 1391 منتشر خواهد شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)