به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.![]()
به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.![]()
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه اسپلیت کم مصرف با برچسب انرژی A میخواستم که ازنظر سرمایشی خیلی خوب باشه و فضای خونه خنک بمونه نه اینکه بعد از اینکه خاموشش کردیم بلافاصله خونه گرم بشه ، خونمون زیاد بزرگ نیست و کلا 90 متره ، قیمتش هم تا یک و پونصد ، اگه میشه راهنمایی کنید
Last edited by ahshokouhy; 04-08-2011 at 12:00.
برچسب انرژی الان روی بیشتر کولرها هست. موقع خرید خودتون ببینید کدومشون برچسب A دارند.
متاسفانه اگر خونتون عایق بندی نشده باشه بعد از حدود نیم ساعت باید کولر را دوباره روشن کنید.
سلام دوستان
تهران هستیم حدود 80 متر آپارتمان رو میخوام خنک کنم و اصرار به ال جی هم دارم !!
چی پیشنهاد میکنین و قیمت چنده؟ آیا این برند خوبه (تقریبا میخوام همه چی رو از این برند بگیرم، تی وی و یخچال و ماشین لباسشویی و ...) نظرتون چیه؟
با تشکر
فرهاد
سلام تو رو خدا نخندینا کسی در مورد این دستگاه اطلاعاتی داره؟
![]()
تصفیه کننده هوا و تولید کننده یون منفی هست.(با این سایز فسقلیش هوای مورد نیاز یه کبوتر رو تصفیه میکنه)
ممنون ازتون حالا واقعا کار میکنه؟؟؟؟؟
یون منفی چیه؟
نه بابا.برای تصفیه هوا چند لایه فیلتر به کار میره که حتی یک لایش تو این جا نمیشه.البته اینم بگم که بعضی لپ تاپ های ASUS تو خودشون تصفیه کننده دارن ولی به نظر من یه چیز کاملا تبلیغاتی و بی کاربرده.
برای اطلاعات بیشتر در مورد یون منفی و کاربردش به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی ازتون اما من واقعا موندم دستگاه های حرفه ای با اون قیمت و این چیز کوچولو...!!!!
ممنون از راهنماییتون !!!
یعنی هیچکی نیست جواب بده!!!
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
یعنی کسی نیست جواب بده !!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)