درود بر دوست من اکتروس جان.
والا من هنوز پخشی رو ندیدم که رو دست سری های مولفه ای پایونر بلند بشه.
البته با 9006 کار کردم پخش جالب و صدای تمیزی تحویل میده اما در مقابل P90RS مشخصا سر نیست.
درود بر دوست من اکتروس جان.
والا من هنوز پخشی رو ندیدم که رو دست سری های مولفه ای پایونر بلند بشه.
البته با 9006 کار کردم پخش جالب و صدای تمیزی تحویل میده اما در مقابل P90RS مشخصا سر نیست.
سلام NirvanaH عزیز.
داداش یه مقدار اطلاعات از هد یونیت های آلپاین اگه داری بزار.
پایونیر رو دارم 4 سال توی ماشین باهاش کلنجار میرم.
خدایا با نام تو
سلام به همگی
یه چند وقتی بدجوری درگیر درس و دانشگاه بودم. ظاهراً تاپیک بدجوری گرد و خاک گرفته.اووه.اووه.آره ضاهرا حسابی خاک گرفته.
برسیم به بررسی هامون.....
حامد![]()
به دیده منت.
رویایی ترین مدل هدیونیتهای آلپاین. مدلی در خور تحسینو زیبا، شکیل و جذاب.
مدل iDA-X305S:
مدلی که از لحاظ قابلیت هیچ چیزی از رقبای خود کم ندارد. که باید مونیتور رنگی این مدل را نیز به ویژگی های بارز آن اضافه کرد.
ویژگی های این مدل در یک نگاه:
حامد
Last edited by NirvanaH; 17-08-2011 at 15:15.
سلام
بله آلپاين جزو برندهاي مطرح تو Car Audio هستش و بسيار مورد علاقه من
صداي پخشهاي آلپاين (البته سريها بالا)اگر با درايورهاي خوب بسته بشن داراي صداي بسيار شفاف،LIVE و با ديتيل بالا هستند![]()
این یه مدل دیگه از آلپاین. خداییش حق با دوستمونه. من که یه بار صدای آلپاین رو شنیدم چند وقتی صدای پایونییر از گوشم افتاده بود.
بگذریم...
این هم یه مدل با مونیتور کشویی.
مدل IVA-D800E
مشخصات کلی این مدل:
قیمت:......
حامد![]()
سلام
باز هم آلپاین. باز هم زیبایی. باز هم جذابیت!
این بار مدل
CDA-117E:
این بار هم قصد معرفی یکی دیگه از مدلهای آلپاین. مدلی خاص از لحاظ ظاهر! مجهز به بلوتوث و یک صفحه نمایش نقطه ای. دارای 5 باند اکولایزر گرافیک و 5 باند اکولایزر پارامتریک. پس با این ویژگی هیچ کجای صدا از گوش شما پنهان نمی مونه. و می تونید به بهترین نحو ممکن صدا رو تنضیم کنید. این مدل دارای 4خروجی 50واتی Hi-Power AMPهستش که به راحتی میتونید به آمپ وصلش کنید.
مشخصات کلی:
حامد
Last edited by NirvanaH; 17-08-2011 at 15:12.
دوست عزیز ممنون از زحماتت
قیمتهایی که برای پخش های الپاین گذاشتی درست نیست
x305s قیمت 420.30
cda-117 قیمت 380.90
در مورد این پخشا این توضیح بدم که دوستانی که قصد خرید دارن حساب کار دسشون بیاد
305s پخش خوبیه و ظاهر فوق العاده ای داره ولی این پخش کلا تنظیماتش تعطیله و پروسسور داخلی نداره و باید براش پرسسور تهیه کرد تقریبا 350 چوق باید پیاده شد براش
117 پخش خیلی خوبیه تنظیمات عالی و البته usb برای کسی که میخواد سیستم خوبی ببنده و البته تو کار نتورک بستن نیست بهترین گزینس اشکالش ستاپ نکردن نتورکه
و اما 9887 که یکی از بهترین های الپاینه این پخش هم تنظیماتش کامله هم نتورک ستاپ میکنه و برای همینه که بین سیستم بازا(هرکی که سیستم تو ماشینش داره سیستم باز نیست)
خیلی محبوبه ولی اشکالش اینه usb نمیخوره و یا باید ایپاد خرید یا کیت usb که اونم 200.300 تومنه
کلا پخشی که همه مشخصاتو با هم داشته باشه توی برند الپاین نیست
امیدوارم تونسته باشم تو انتخاب دوستان کمک کرده باشم
موفق باشین
سلام دوست گلم
از تذکر بجا و خوبت ممنونم. پستها رو اصلاح کردم. امیدوارم که شاهد حضور هر بیشتر شما در این تاپیک باشیم و از اطلاعات خوبتون استفاده کنیم.
انشاالله.
حامد
سلام
باز هم پایونییر وباز هم یه مدل دیگه.
این بار مدل DEH-8350SD که ظاهر زیبایی داره.
این پخش از درگاه جلوی USBپشتیبانی میکنه. مجهز به یه نمایشگر نقطه ای هستش و از آیپاد و آیفون هم پشتیبانی میکنه.
مشخصات کامل:
7-Way Rotary Commander
For speedy music search within a multi purpose rotary commander.
Advanced Sound Retriever
For enhanced audio reproduction by restoring lost data during digital compression process.
MOSFET 50 W x 4 Amplifier
For excellent sound quality, minimal distortion and efficient power handling.
Front AUX Input
For easy connectivity with portable players and other external auxiliary devices.
MP3/ WMA Multi-Format Compatibility
For undisturbed listening pleasure with compressed and coded audio files.
حامد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)