تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 69

نام تاپيک: کمک کنین در خرید گرافیک تا 200

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

تازه خیلی کم گفتین من الان با رزولیشن 1600*900 دارم بازیها رو با اخرین تنظیمات بازی میکنم

xfx
    دوست من درسته که کارت 5770 کارت خوبیه، اما شما باید ببینید کسی که میاد دنبال این کارت مشخصات سیستمش چیه، آیا این کارت همون قدر که برای شما با سیستم قدرتمندتون پر قدرت کار میکنه برای دیگران میتونه بهمون صورت کار کنه یا نه! در ضمن با سیستمی که برای گرافیک محدودیت ایجاد نکنه 5770 تا FULL HD هم بدون AA راحت اکثر بازیها رو با فریم مناسب احرا میکنه!

2. 3 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست من درسته که کارت 5770 کارت خوبیه، اما شما باید ببینید کسی که میاد دنبال این کارت مشخصات سیستمش چیه، آیا این کارت همون قدر که برای شما با سیستم قدرتمندتون پر قدرت کار میکنه برای دیگران میتونه بهمون صورت کار کنه یا نه! در ضمن با سیستمی که برای گرافیک محدودیت ایجاد نکنه 5770 تا FULL HD هم بدون AA راحت اکثر بازیها رو با فریم مناسب احرا میکنه!
    بله من خودم 5770 از برند گیگابایت دارم.که تمام بازیارو Full HD با حداقل 4AA بازی میکنم.اصلا تو هیچ بازی مشکل نداشتم تاحالا.(مانیتورمم 22500 هستش که کیفیت فوق العاده ای داره،قابل توجه دوستمون که 22500 میخواد.)
    فقط تو بازی METRO 2033 بودش که تو FULL HD تو DX11 باید AA رو 4 میزاشتم بالاترش افت فریم داشت.
    کلا به نظر من نسبت به قیمتش واقعا انتخاب مناسبیه پرفورمنس خوبی میده البته اگه طبق گفته دوستمون بقیه قطعات هم جوابگو باشن..چون خودم باهاش کار کردم به این نتیجه رسیدم.

4. 2 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

1- دوست عزیز شما 22500 رو چند خریدین؟
    2- الان قیمت روزش چنده ؟
    3- مانیتور خوبیه ؟
    4- و اینکه وقتی روی میز هست روی زمین دراز بکشین میشه فیلم دید ؟ )

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1- دوست عزیز شما 22500 رو چند خریدین؟
    2- الان قیمت روزش چنده ؟
    3- مانیتور خوبیه ؟
    4- و اینکه وقتی روی میز هست روی زمین دراز بکشین میشه فیلم دید ؟ )
    1-من تقریبا یه سال اندی پیش خریدم 255 با گارانتی سام سرویس.گارانتی متفرقه ارزونتره ولی هرگز گارانتی متفرقه نخر.حتما سام سرویس باشه.
    2-حدود 240 تا 250
    3-خوب نه عزیز عالیه.مخصوصا تو بازیا و فیلم های HD خودشو نشون میده.FULL HD باشه که دیگه جای خود داره.
    4-ارتفاع میز من تا زمین حدودا 1 متره که اگه از زاویه خیلی پایین بخوای بهش نگاه کنی یه کوچولو تغییر رنگ داره.من که میزارمش زمین.
    ولی از زوایای بالا یا اطراف اصلا مشکلی نیست.وسعت دید خیلی خوبی بدون تغییر رنگ داره.
    درکل اگه از ظاهرش هم خوشت اومده به انتخابت شک نکن.(که ظاهر خیلی شیکی هم داره)

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بله من خودم 5770 از برند گیگابایت دارم.که تمام بازیارو Full HD با حداقل 4AA بازی میکنم.اصلا تو هیچ بازی مشکل نداشتم تاحالا.(مانیتورمم 22500 هستش که کیفیت فوق العاده ای داره،قابل توجه دوستمون که 22500 میخواد.)
    فقط تو بازی METRO 2033 بودش که تو FULL HD تو DX11 باید AA رو 4 میزاشتم بالاترش افت فریم داشت.
    کلا به نظر من نسبت به قیمتش واقعا انتخاب مناسبیه پرفورمنس خوبی میده البته اگه طبق گفته دوستمون بقیه قطعات هم جوابگو باشن..چون خودم باهاش کار کردم به این نتیجه رسیدم.
    تمام گفته های شما درسته... ولی همش بر میگرده به سلیقه گیمر و انتظار و توقع اون از Frame Rate .

برای مثال این وضعیتی که شما تشریح میکنی رو برخی دوستان من با HD5870 هم ندارن

8. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تمام گفته های شما درسته... ولی همش بر میگرده به سلیقه گیمر و انتظار و توقع اون از Frame Rate .

برای مثال این وضعیتی که شما تشریح میکنی رو برخی دوستان من با HD5870 هم ندارن
    پس اگه اینجوریه که خوش به حال منه.
    تو تکمیل حرفای شما همچنین برمیگرده به سایر قطعات دیگه جمع آوری شده.
    با 5870 هم تجربه نمیکنن که دیگه اغراقه

10. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

پس اگه اینجوریه که خوش به حال منه.
    تو تکمیل حرفای شما همچنین برمیگرده به سایر قطعات دیگه جمع آوری شده.
    با 5870 هم تجربه نمیکنن که دیگه اغراقه
    نه اصلا اغراق نیست... میگم دیگه اکثرا بستگی به توقع کاربر از Frame Rate داره... یکی با فریم 30 حال میکنه... یکی فریم از 40 میاد پایین از بازی میاد بیرون...

موفق باشید.

12. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه اصلا اغراق نیست... میگم دیگه اکثرا بستگی به توقع کاربر از Frame Rate داره... یکی با فریم 30 حال میکنه... یکی فریم از 40 میاد پایین از بازی میاد بیرون...

موفق باشید.
    بله حرفت درسته.
    راستی من تو DiRT 2 تو DX11 باتمام جزئیات و FULL HD ، میانگین فریمم 35تا بود.الان تو DiRT3 چجوریه به نظرت.احتمالا باید AA رو کم کنم دیگه...

14. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه varians's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    گنبد کاووس استان گلستان

پيش فرض

پس اگه 5770 با مانیتور فول اچ دی به گفته دوستمون اینقد جواب بده پس EVGA GTX 460 768MB که دیگه میترکونه . درسته دوستان ؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس اگه 5770 با مانیتور فول اچ دی به گفته دوستمون اینقد جواب بده پس EVGA GTX 460 768MB که دیگه میترکونه . درسته دوستان ؟
    نه نمیترکونه.ترکوندن یعنی 60 فریم به بالا.یا حداقل 40 فریم.شما تو بازی مثل Crysis Warhead نمیتونی حتی با مدل 1G هم تو بالاترین حالت گرافیک و Full HD حتی 30 فریم بگیری.شما همونطور که گفتم باید برای بازیهای سنگین AA و AF رو کم کنی.5770 بازی مثل Crysis رو اگه AA رو روی 4x بذاری میزان فریم تا 20 میاد پایین و حتی تو انفجار ها فریم تا 15 هم پایین میاد.شما بهترین انتخابت با سیستمی که برات نوشتم GTX 460 1G است.

17. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •