از هرتابلین 2-1باختیم....
من بازی رو ندیدم پس نمیتونم نظر خاصی بدم.ولی امیدوارم این باخت باعث نشه بازیکنان به باخت ونتیجه نگرفتن عادت کنن...
باید دید بازی با آرسنال یورگن کلوپ چه کار میکنه میتونه تیم رو از لحاظ روحی احیاء کنه یا...
از هرتابلین 2-1باختیم....
من بازی رو ندیدم پس نمیتونم نظر خاصی بدم.ولی امیدوارم این باخت باعث نشه بازیکنان به باخت ونتیجه نگرفتن عادت کنن...
باید دید بازی با آرسنال یورگن کلوپ چه کار میکنه میتونه تیم رو از لحاظ روحی احیاء کنه یا...
من از طرفداران قدیمی دورتمند هستم با آندریاس مولر عاشق این تیم شدم
خیلی خو ش امدی عزیز دوران آندریاس مولر دوران اوج دورتموندبود .
یه دوران طلایی که امیدوارم به همین زودی دوباره شاهد تکرارش باشیم.
یورگن کلوپ: بازی با آرسنال واقعا تماشایی خواهد بود
مربی سابق ماینتس معتقد است که بازی سه شنبه شب تیمش مقابل آرسنال واقعا جذاب و دیدنی است
![]()
سایت گل- یورگن کلوپ، مربی باشگاه بوروسیا دورتموند معتقد است که تماشاگرانی که بازی سه شنبه شب تیمش مقابل آرسنال را تماشا می کنند، از تماشای این بازی لذت خواهند برد
این اولین دیدار دو تیم در مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از گروه اف این رقابتهاست و اولین حضور دورتموند در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا از فصل 3-2002 به بعد خواهد بود
شاگردان کلوپ فصل گذشته قهرمان بوندس لیگا شدند و اکنون به دنبال موفقیت در عرصه اروپایی هستند
کلوپ در صحبتهایی به رن دات دی ایی گفت:« بازی آرسنال واقعا بازی تهاجمی و جذابی خواهد بود. برخی از ما در تمام عمر فوتبالی مان در انتظار چنین فرصتی بودیم.»
کلوپ مطمئن است که تیمش می تواند از مرحله گروهی رقابتها به دور بعد راه یابد. بوروسیا دورتموند با تیمهای آرسنال، مارسی و المپیاکوس هم گروه است
مربی دورتموند ادامه داد:« ما نمی خواستیم تا برای این مرحله به کشورهایی مثل روسیه و اوکراین سفر کنیم و می دانستیم که هم گروهی با بارسلونا، چلسی یا اینتر سخت است . به دنبال قرعه خوبی بودیم و فکر می کنم که قرعه خوبی هم داریم ولی این بدان معنا نیست که حریفان را دست کم بگیریم.»
مربی تیم آلمانی درمورد محرومیت آرسن ونگر از همراهی تیمش صحبت کرد:« محرومیت ونگر امتیاز مثبتی برای ما نیست. راحت است که بخواهیم تاثیر یک مربی در جریان بازی را با اغراق زیر ذره بین ببریم. ولی باید بدانیم که ونگر رابطه خوبی با پت رایس، دستیارش دارد و انگار این دو نفر 40 سال است که با هم هستند.»
دورتموند در آخرین دیدارش با نتیجه 1-2 مغلوب هرتابرلین شده بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محبوبیت تیم آلمانی از زبان روسیچکی:
دورتموند در قلبم است، اما نميدانم كارگران وستفالن چطور با من رفتار كنند
خبرگزاری فارس: هافبک تیم ملی جمهوری چک و عضو آرسنال انگلیس گفت: تیم فوتبال دورتموند در قلب من است، اما در رویارویی با این تیم نمیدانم هواداران وست فالن چه رفتاری با من خواهند داشت.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، توماس روسیچکی که تیمش سهشنبه شب (فردا) مقابل بورسیادورتموند آلمان از گروه ششم لیگ قهرمانان اروپا قرار خواهد گرفت، در گفتوگویی با نشریه کیکر اظهار داشت: باشگاهی مثل آرسنال میتواند همیشه برنده شود. حتی اکنون که از شش سال قبل در حسرت یک عنوان قهرمانی است. جدی بگویم در لیگ قهرمانان قبل از هرچیزی از دور گروهی عبور کنیم تا بعد ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.
وی که از سال 2000 تا 2006 در خدمت زردپوشان بود، در این مصاحبه به نکات دیگری اینچنین اشاره کرده است:
*آقای روسیچکی، قبل از شروع مسابقات لیگ قهرمانان اروپا فرصتی دست داد تا به آرسن ونگر درمورد بورسیادورتموند توصیههای بکنید؟
ونگر در مورد دورتموند فقط یک بار از من در خصوص بازیکنی از این تیم سئوال کرده است. این مورد هم مربوط به سال 2006 است. او میخواست نظرم را در مورد نوری شاهین که اکنون بازیکن رئالمادرید است، بداند. چون میخواست روی شاهین تمرکز کند تا بلکه بتواند جذبش کند.
*شاهین مربوط به گذشته بورسیادورتموند است، اما ماریو گوتسه مربوط به دورتموند امروزی و آینده است. در انگلیس برداشتها نسبت به این ستاره جوان چگونه است؟
از من در مورد او زیاد سئوال میشود. گوتسه بازیکنی با کلاس است، اما کل تیم دورتموند اکنون خیلی خوب بازی میکند.
*فکر میکنید برای آرسنال بزرگترین خطر درکجا است؟
می دانم که وصل شدن خط دفاع به حمله و بالعکس تیم دورتموند، یکی از نقاط قوت زردپوشان است. در فوتبال مدرن امروزی خیلی مهم است بر این ویژگی بتوان غلبه کرد.
*وقتی با قرعه همگروهی برای آرسنال به نام بورسیادورتموند اصابت کرد، چه حسی داشتید؟
همان زمانی که تیمهای گروه ما داشتند قرعه کشی می شدند، من تازه به خانه رسیده بودم. به نظرم بورسیادورتموند سختترین سدی بود که میتوانستیم به آن برخورد کنیم، ولی من از بازی با آنها استقبال میکنم.
*چون این رویارویی برای شما یک جور بازگشت به گذشتهها است؟
بله. به هرحال شب رویایی را سپری خواهم کرد. هرچه نباشد، ایام زیبایی را در دورتموند سپری کردم. این تیم در قلبم جای دارد.
*هنگامیکه سال 2008 یان کولر با پیراهن نورنبرگ در دورتموند بازی کرد، تماشاگران برایش هورا کشیدند. فکر میکنید از شما چگونه استقبال شود؟
از این موضوع خبر ندارم .تنها می دانم بورسیادورتموند اولین تیم مورد علاقه ام در آلمان است و همیشه هم باقی خواهد ماند، بنابراین نمی دانم که کارگران ورزشگاه وست فالن چه استقبالی از من داشته باشند.
*از تیم آرسنال دو ستاره بزرگ مثل فابرگاس و نصری رفتند و 5 تازه وارد کمی قبل از خاتمه موعد نقل وانتقالات به آن وارد شدند. فکر میکنید امسال به چه دستاوردی برسید؟
ما تازه از روز چهارشنبه همه نفرات خود را با هم در اختیار داشتهایم. وقتی همه نفرات ملیپوش از تیم از بازی تیم کشور خود بازگشتند، تازه توانستیم در کناره هم تمرین کنیم. فکر میکنم با این نفرات تیمی خوبی در فصل جاری خواهیم داشت.
*با وجود تازهواردها آرسنال دنبال چه اهدافی است؟
باشگاهی مثل آرسنال میتواند همیشه برنده شود. حتی اکنون که از شش سال قبل در حسرت یک عنوان قهرمانی است. جدی بگویم در لیگ قهرمانان قبل از هرچیزی از دور گروهی عبور کنیم تا بعد ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.
*آرسنال چگونه می تواند به پرمرته ساکر برای ثبات بیشتر در دفاع کمک کند؟
مرتهساکر همان سالی که من به آرسنال رفتم، به وردربرمن آمد، بنابراین از نزدیک او را نمیشناسم، ولی در اولین جلسات تمرینی که با او داشتم، نسبت به همراهی او با تیم خوشبین شدم.
*چطور؟
خب به بازیکنی مثل او از قبل نیاز داشتیم. فصل قبل روی ضربات ایستگاهی متحمل لطمات فراوانی شدیم. ضمن اینکه در لیگ برتر تیم های زیادی میکوشند با ارسال توپ های بلند دروازه ما را باز کنند. پس حضور یک مدافع جنگنده و بلندقامت مثل او برای بازی هوایی بسیار مهم است. به این ترتیب تک تک نفرات تیم به او کمک خواهند کرد تا در ترکیب خوب جا افتد.
*آرسنال اکنون در درون دروازه اسژنی 21 ساله را دارد. فکر میکنید او برای همراهی تیم کاملا آبدیده شده است؟
به نظرم اسژنی اگر همینگونه با شدت و تلاش بسیار به کارش ادامه دهد، بزودی به دروازهبانی با کلاس تبدیل خواهد شد.
*به عنوان سئوال آخر، نتیجه بازی با دورتموند را چگونه پیش بینی میکنید؟
پیش بینی که نه،بلکه تنها میگویم انتظار دو بازی زیبا مقابل دورتموند را دارم.
ليگ قهرمانان اروپا8 نکته از رويارويي دورتموند آلمان وآرسنال انگليس
دو تيم بورسيادورتموند و آرسنال انگليس با شرايط متفاوتي اولين مسابقه خود را در ليگ قهرمانان اروپا برگزار مي کنند.
![]()
به نقل از کیکر، این دو تیم آلمانی و انگلیسی فرداشب در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک در حالی به مصاف هم خواهند شتافت که در چند روز گذشته هریک شرایط خاص خود را داشتهاند.
بورسیادورتموند در حالی پذیرای اولین مسابقهاش در این جام میشود که فصل گذشته را با استفاده از جوانانش با قهرمانی بوندسلیگا به پایان رسانده و مسئولان این تیم امیدوارند به لطف نیروی جوانی بتوانند در سطح اروپا نیز بدرخشند.
در حالیکه آرسنال فصل گذشته را با کسب مقام چهارم به پایان برد و برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا راهی بازی پلیآف با اودینزه شد تا عاقبت به لیگ قهرمانان رسید.
توپچی ها پس از دست دادن ستارگانی همچون سسک فابرگاس و سمیر نصری، به نظر میرسد از قدرتشان بسیار کاسته شده است.
نکات قابل تامل این رویارویی از گروه ششم به شرح زیر است:
*نکته ا:
بورسیادورتموند و آرسنال آخرین مرتبه که در لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم قرار گرفتند، در فصل 2003-2002 بود، در بازی رفت که در لندن انجام گرفت، دورتموندیها 2 بر صفر بازنده شدند. ولی در بازی برگشت به لطف توماس روسیچکی ،بازیکن چکی که اکنون در خدمت آرسنال است، 2 بر یک پیروز شدند.
*نکته 2:
بورسیادورتموند که فصل قبل به مقام قهرمانی بوندسلیگا رسید، تاکنون در جدال با رقبای انگلیسی عملکرد خوبی داشته است. در سال 1966 پس از آنکه در مرحله نیمه نهایی جام جامداران در مجموع 5 بر 2 وستهام را حذف کردند، در بازی نهایی نیز 2 بر یک بر لیورپول غلبه کرده و فاتح جام شدند.
*نکته 3:
در راه قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا در فصل 1997-1996، بورسیاییها در مرحله نیمهنهایی منچستریونایتد را در دو بازی یک بر صفر شکست داده و حذف کردند.
*نکته 4:
آرسنال که فصل گذشته را با کسب مقام چهارمی لیگ برتر به پایان رساند، از طریق مسابقه پلیآف به پیکارهای امسال رسید. آنها از شش دوره اخیر لیگ قهرمانان، توانسته اند در پنج دوره از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به دور بعد صعود کنند.
*نکته 5:
در فصل گذشته آرسنال تا مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کرد. در آن مرحله آنها در مجموع 4 بر 3 مقابل بارسلونا، قهرمان فصل قبل این پیکارها شکست خوردند.
*نکته 6:
تیم تحت رهبری آرسن ونگر فصل قبل در اولین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا 6 بر صفر در خانه براگا پرتغال را خرد کرد.
*تیم بورسیادورتموند امسال هفتمین حضور خود را در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه میکند. آنها در سال 1996 حتی توانستند اولین تیم آلمانی شوند که فاتح این جام شده است. برای این منظور تیم زردپوش که توسط اوتمار هیتسفلد هدایت میشد در بازی نهایی 3 بر یک یوونتوس را شکست داد.
*نکته 7 :
توماس روسیچکی که اکنون در خدمت لندنیها است، از سال 2000 تا 2006 برای زردپوشان دورتموندی بازی کرد. او 149 مرتبه در بوندسلیگا با پیراهن دورتموند حضور یافت و 19 گل نیز زد.
*نکته 8:
رویارویی دورتموند و آرسنال از لحاظ حضور ملیپوشان آلمانی در دو تیم جالب توجه است. نزد زردپوشان ماریو گوتسه، مارسل اشملسر و اسوون بندر از تیم ملی آلمان حضور دارند. در حالیکه پرمرتهساکر که دو هفته قبل به عضویت لندنیها در آمد، اولین تجربه خود را در لیگ قهرمانان با پیراهن تیم جدیدش سپری می کند.
پ ن:نکته اخر اینکه دورتموند4-0میترکونه
برنامه بازی های دورتموند در اروپا:
13 سبتامبر دورتموند - آرسنال ( وستفالن دورتموند )
28 سبتامبر مارسی - دورتموند ( مارسی فرانسه )
19 اکتبر المپیاکو - دورتموند ( یونان )
1 نوامبر دورتموند - المپیاکو ( وستفالن دورتموند )
23 نوامبر آرسنال - دورتموند ( امارات لندن )
6 دسامبر دورتموند - مارسی ( وستفالن دورتموند )
دورتموند - آرسنال سه شنبه شب ساعت 23 به وقت ایران
ورزشگاه بزرگ وستفالن دورتموند...
اظهار نظرها پس از شکست غیر منتظره برابر هرتابرلین
یورگن کلوپ: این 1 درصد از توان ما هم نبود
نون سوبوتیچ: برابر آرسنا جبرا میکنیم
مارسل اشملتزر : خوب نبودیم ولی حقمان شکست نبود
رومن وایدنفلر : قهرمان می شویم
روبرت لواندووسکی: به هوادارن قول میدهم جبران کنیم
دورتموند و مصدومیت هوملس، اشملزر و لواندووفسکی
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x355 and weights 21KB.
سایت گل- اخبار بدی در اردوی بوروسیادورتموند به گوش می رسد. بعد از شکست 1-2 مقابل هانوفر، مصدومان این تیم در حال افزایش است. در جریان این بازی متس هوملس، مارسل اشملزر و روبرت لواندوفسکی همگی مصوم شدند و مشخص نیست که چه زمانی به زمین چمن بازی می گردند.
هوملس و اشملز از ناحیه کشاله ران به مشکل خورده اند و لواندوفسکی از ناحیه صورت آسی دیده است. البته هیچ یک از این مصدومیتها جدی نیست ولی بعد از انجام معاینات به عمل آمده دکتر مارکوس براون اعلام کرد که اشملزر برای 7 روز از تمرینات تیم به دور خواهد بود و به نظر می رسد که شانس حضور در دیدار تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل مارسی که در روز بیست و هشتم سپتامبر برگزار خواهد شد را از دست خواهد داد
البته مصدومان دورتموند، تنها این سه نفر نیستند. چرا که سون بندر و لوکاس بارریوس هم به دلیل مصدومیت شانس حضور در دیدار مقابل هانوفر را از دست دادند
ماریو گوتزه و سباستین کهل هم در آخرین بازی دورتموند محروم بودند و البته قادر خواهند بود تا روز شنبه در دیدار مقابل ماینتس حاضر باشند
ليگ قهرمانان اروپاگوتسه: خوشحالم عاقبت نتيجه را برابر کرديم
هافبک جوان و تکنيکي بورسيادورتموند تساوي يک بر يک خانگي مقابل آرسنال نتيجهاي اميدوارکننده براي روزهاي آينده دانست.
![]()
به نقل از کیکر، ماریو گوتسه اظهار داشت: تساوی یک بر یک آن هم مقابل تیمی مثل آرسنال نتیجهای بد نیست. باید در نظر داشت این بازی، اولین نمایش ما در تورنمنتی به نام لیگ قهرمانان بود. البته میشد بهتر هم نتیجه گرفت، هرچند وقتی که ناباورانه از میهمان خود عقب افتادیم، مجبور شدیم با تمام قوا حداقل برای کسب تساوی تلاش کنیم.
گوتسه که با داشتن 18 سال سن از توان تکنیکی بالایی بهره میگیرد و برخی به او لقب «لیونل مسی ژرمنی» دادهاند، این اظهارات را پس از بازی منجر به تساوی یک بر یک شب گذشته در لیگ قهرمانان در ورزشگاه زیگنال ایندوناپارک برابر آرسنال بیان کرد.
وی افزود: خوشحالم عاقبت نتیجه را برابر کردیم، از این بازی باید نکات آموزندهای را فرا بگیریم. خوشحالم مردم مقابل آرسنال یکبار دیگر دیدند چه توان بالقوهای در وجود بورسیا نهفته است. اگر بتوانیم از موقعیتهای خود به شکلی کاملا مطلوب بهره گیریم، به طور قطع در مسیری کاملا امیدبخش قرارخواهیم گرفت.
در دیدار مذکور برای میزبان ایوان پرسیچ در دقیقه 88 گل زد، در حالیکه تک گل میهمان توسط روبین فان پرسی در دقیقه 42 به دست آمد.
ليگ قهرمانان اروپامرته ساکر: گل دورتموند خارقالعاده بود
مدافع تازهوارد تيم فوتبال آرسنال گفت: گلي که دورتموند به ثمر رساند استثنايي بود.
![]()
به نقل از سایت این باشگاه انگلیسی، پر مرتهساکر اظهار داشت: فکر می کنم از تساوی به دست آمده باید خرسند باشیم، گلی که دورتموندیها زدند، خارقالعاده و کاملا استثنایی بود.
این مدافع ملیپوش آلمانی که تا دو هفته قبل عضو وردربرمن بود و در آخرین ساعات موعد نقل و انتقالات تابستانی راهی تیم شهر لندن شد، این جملات را پس از تساوی یک بر یک شب گذشته در لیگ قهرمانان اروپا مقابل بورسیادورتموند بر زبان آورد.
بازیکن 26 ساله و بلندقامت توپچیها افزود: به تیم دورتموند بابت ارائه فوتبالی رو به جلو تبریک میگویم، آنها در کل زمان بازی روی دروازه ما فشار وارد کردند، به خصوص از نظر دوندگی بسیار قوی بودند.
او ادامه داد: نگران وضعیت آرسنال نیستم، زیرا باور دارم مسئولان، به ویژه آرسن ونگر کاملا متوجه اشکالات تیم قرار دارد و اکنون سرگرم رفع آن است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)