خیر عزیز
خودم هم هر کار کردم نتونستم اصلاً کلید های برنامه هم نمیشه تغییر داد . با دسته هم نمیتونم بازی کنم !
خیر عزیز
خودم هم هر کار کردم نتونستم اصلاً کلید های برنامه هم نمیشه تغییر داد . با دسته هم نمیتونم بازی کنم !
ایراداتی که من میگیرم
1-این که بازی کردن 4 نفری، دو نفری ، یا تک نفری فرقی به حال گیم پلی بازی نداره در واقع اضافه شدن دوستان چند نفری دیگر فقط جنبه افزایش سرگرمی رو داره و لذت بیشتر تو جمع اوری ایتم ها ، باز کردن صندوق ها و باقی موارد خوردنی گیم پلی تاثیری نداره
2- خیلی دیگه محیط دو بعدی هستش و کلا گیمر این احساس رو داره که تو فضای کاملا مستقیمی داره در یک نوار خطی جلو میره
پس و پیشی در محیط وجود نداره تا ادم از اون احساس فقط دو بعدی بیاد بیرون
3-کاش تو مد های چند نفری کمکی هم به هم میشد دست همدیگرو بگیریم یا به صورت کلی این عامل تاثیری داشت تو گیم پلی که گفتم طوری ساختن که تنها بری یا با چند نفر افسوس نخوری
4- پرشهاش خیلی خوبه اما بعضا وقتی جایی یا لبه ای رو میگیره اطمینان نمیده به گیمر که حتما اونجا وایمیسه یا میفوته این باعث میشه که بازیباز ریسک نکنه و این به ضرر بازی هستش
گیمرهای پروفشنال قبل این که تصمیمی رو اتخاذ کنن سنجش میکنن حرکاتشون رو تا به هیچ وجه لوس نشن که این مورد کمی تو این بازی مورد توجه نیست
باقی همه دیگه مثبته اینا هم خیلی جزیی هستن ولی اگر بودن حرف نداشت
چیزی نمونده بازی رو صد در صد کنم...راستی موافقید..دی
گیمر مرد قبل و بعد از بازی کردن این بازی..
After
گیمر خانم...
قبل و بعد..
بعد
سلام عزیزان
من این بازی را برای pc دانلود کردم .ولی هم مرحله اول که ریش اون مردو میکشی و ستا دوستات رو هر کدام رو از داخل حباب بیرون میاری و میری داخل هفره درخت و از دوباره از اول بازی شروع میشه .عزیزان رهنمایی کنید باید چه کارکنم.
مرسی
سلام دوستان
مگه این بازی برای pc هم اومده؟
پست اول که چیزی نگفته
نخیر دوست عزیز
اما میشه بوسیله ی شبیه ساز کنسول wii این بازی رو روی پی سی بازی کرد که البته دوستان بازی کردن اما من هنوز نتونستم اجرا کنم. اجرا کردم خبر میدم که چجوریاست ولی اجرا میشه اینجور که دوستان گفتن.
بچه ها من پورت شده Wii شدشو دارم بازی باحالیه![]()
من این ارور را دارم ؟ با نمیشه بازی ؟
سلام naim697 عزیز
شما این نرم افزار را دانلود و اجرا کنید مشکل dll حل میشه .
و برای رفع سقوط ثابت گرافیکی همانند تصاویر زیر نرم افزار Dolphin.exe تنظیم کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر شماره 4 رزولیشن را با مانیتور خود یکی کنید
منبع: پی اس دی
چطوری میشه با دستگیره بازیش کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)