تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 45 از 45

نام تاپيک: Ninja Gaiden III

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من شماره 2 رو به خاطر سختی بیش از حدش یکی دو ساعت بیشتر نتونستم بازی کنم ولی این شماره علی رغم
    اتفاقا ninja gaiden2 یکی از زیبایی هاش همین سختیش بود....یعنی سختیش الکی نبود اگه شما میدونستی در مقابل هر دشمن و در هر شرایط از کدوم اسلحه یا nimpo یا جادو استفاده کنی به غیر از چند مورد اندک بقیه جاهای بازی کاملا روال یه بازی متوسط(نه آسون و نه سخت) رو پیدا می کرد..... .
    اضافه کردن امکاناتی مثه new game plus هم واسه همین خاطر بود تا شما چند بار بازیش کنی و متد مقابله با دشمنو یاد بگیری......نه مثه 90 درصد بازیهای بازار که سخت بودن بازی توشوت مساویه با جون سخت شدن دشمن یا کمتر شدن مهمات گیمر......

خلاصه ninja gaiden 2 از بعد گیم پلی مثه یه نگین درخشان تو سبک خودش میدرخشه که حتی نسل بعد هم میتونه
    با بازیهای مشابه این سبک رقابت کنه.....

.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مثل اینکه این بازی هم شده مثل راکون سیتی
    نسخه ی دومش خیلی قشنگ بود اما نسخه ی اولش خیلی سخت بود
    من تو چاپتر دوم پاک کردم نسخه ی اولشو از سختی

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

بازی بذی نیس، ارزش 1 بار بازی کردنو داره اگه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بازي زيبايي هست ولي هركسي رو بايد يك دقيقه بزني تا بميره. كد و نميدونم كمبو و اين چيزا داره؟؟؟ من توي يوتيوب ديدم جزو 10 فيلم برتر 2012 شناخته شده!

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

دوستان،
    به نظرم این بازی رو باید فارغ از نسخه قبل در نظر گرفت(نسخه اول که سنمون قد نداد بازیش کنیم)
    چون که کلا تغییرات زیادی صورت گرفته که مهم ترینش نبود ایتاگاکیه! اگه با این دید سراغ بازی برید
    لذت میبرید از این بازی-فیلم.NG 2 یکی از سلاطین این سبک بود من موندم این همه سلاح چجوری
    تو inventory جا میشد!! البته بعضیاش کاربرد چندانی نداشت.
    تو نسخه سوم همش منتظر بودم سلاح بعدی کی میاد دستم خون راه بندازم!!ولی دندونام سفید شد
    چیزی ندیدیم.اون شیروکن ها(اگه اشتباس بگید) هم که فقط واسه زرقو برقه.تنها نکته خوب نسبت به نسخه دوم
    از نظر فنی کمان ریو بودش که بهتر شده بود.نسخه قبلی رو مخ بود!
    سیستم سیو بازی هم بهتر شده بود.نسخه دوم یک استثنا بود و بازم میگم مقایسه نشه بهتره!
    اما به تنهایی هم این بازی حرفی واسه گفتن نداره.ولی سه تومن بدی واسه چند ساعت نینجا بازی فکر نمیکنم
    ضرر کنید. بخرید و لذتشو ببرید....

این چند خطم سالهای اوجم نوشتمD دیگه فرصت نشد بفرستم.

معرفی شخصیت اصلی:
    ریو هایابوسا* (Ryu Hayabusa) شخصیت اول سری NG است.همچنین او در سری بازی Dead or Alive یک شخصیت قابل بازی است.ریو (اژدها) هایابوسا (شاهین) پسر Joe Hayabusa است که Joe رهبر گروه Dragon Ninja می باشد.این گروه روابط معنوی ، فیزیکی و جادویی با اژدهای باستان دارند.ریو وارث اصل و نسب اژدهاست و همچنین دارنده شمشیر افسانه ای اژدها می باشد.در اصل باید پدر ریو شمشیر را حمل کند ولی ریو به دلیل شجاعت و دلیری که از خود نشان داده این شمشیر را به دست آورده است.مادر ریو در هیچکدام از بازی هایی نه دیده شده و نامی از او به میان آورده شده است.فقط یک بار در نسخه Worlds of Power در نامه ای که پدر ریو به او داده است نامی از مادرش به میان می آید.ریو در NG بیست و یک سال سن دارد.ریو یک انسان عادی به نظر می رسد ولی در واقع او یک نیمه انسان است ، این واقعیت در نسخه Dark Dragon Blade کشف شد.این اتفاق به دلیل این رخ داده که پدران و اجداد ریو خون Fiend های Vigoor را خورده اند و در نتیجه این عمل بر روی ریو تاثیر گذاشته است.ریو در NG به عنوان The Ninja Dragon یا The Dragon Ninja شناخته می شود.سازمان سیا اطلاعات کاملی از جمله قبیله و توانایی های ریو دارد.او همچنین متهم است که به عموی خود Murai خیانت کرده است.ریو برای اولین بار در نسخه سال 1988 ظاهر شد.

6. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •