تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 103 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

G4tv هم یک پیشنمایش از بازی نوشته، قسمت هایی از این دمو(نسخه ی آزمایشی) بازی رو گفته که همون مطالب پست اول هست، یه سری صحبت هایی هم کرده که براتون میزارم.
    تو پیشنمایش گفته که افکت های بازی خیلی مهیج کار شده، شما می تونید در بازی به چراغ شلیک کنید و تو تاریکی مسیر رو ادامه بدید یا هواس دشمن هارو به جایی که میخواید پرت کنید.(دقیقا مثل Splinter !!).
    ادامه داده و گفته با وجود این ویژگی ها بازی که ما انجام می دادیم هیتمن تو Blood Money نبود، در واقع Hitman: Absolution میشه گفت کمی از نسخه های قبلی فاصله گرفته.
    بازی بیشتر سینمایی تر و خطی تر و شبیه بازی هایی مثل Splinter Cell: Conviction و Batman: Arkham City شده.
    همون طور که تو پست اول هم گفتم اینجا هم از قابلیت 47 صحبت شده، قابلیت Instinct (غریزه) که تقریبا شبیه Detective mode در بازی Batman است و به شما این امکان رو به شما میده که ببینید دشمن ها کجان یا طبق مسیری که برای هر فرد نمایان میشه بفهمید کجا رفتند!!
    همچنین نویسنده این مطلب این نسخه رو با نسخه های پیشین در مورد Sandbox بودن و آزادی مقایسه کرده و گفته به طور باورنکردنی(!) بازی اسکریپت شده(از پیش تعیین شده) و خطی بوده و از اون فضاهای باز ای که در نسخه های قبلی شاهدش بودیم خبری نبود و شما مثلا برای فرار کردن راه ها مختلفی برای انتخاب نداشتید.
    جالب این جاست که میگه حتی ماموریتی هم که انجام دادید شباهتی به نقشه های قتل (ماموریته ها) نسخه های قبلی نداشته.
    این همه از بازی بد میگه آخر سر اضافه می کنه که بازی از نظر بصری خوب کار شده، سینماتیک های بازی هم یکی از بهترین ها تو E3 بود و فقط یک رغیب داداش داشت که اونم Tomb Raider بود و با توجه به Tomb Raider از Crystal Dynamics و Hitman Absolution از IO Interactive که در سال 2012 منتشر میشن، سال خیلی خوبی برای SquareEnix می تونه باشه!!!
    در آخر هم گفته که اگه اسم بازی Hitman نبود انقدر حساسیت به خرج نمی داده و نگران نبوده، فقط خواسته نظرشو بگه، بلکه سازنده های بازی با توجه به وقت زیادی که دارن اون رو اصلاح کنن...

2. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

G4tv هم یک پیشنمایش از بازی نوشته، قسمت هایی از این دمو(نسخه ی آزمایشی) بازی رو گفته که همون مطالب پست اول هست، یه سری صحبت هایی هم کرده که براتون میزارم.
    تو پیشنمایش گفته که افکت های بازی خیلی مهیج کار شده، شما می تونید در بازی به چراغ شلیک کنید و تو تاریکی مسیر رو ادامه بدید یا هواس دشمن هارو به جایی که میخواید پرت کنید.(دقیقا مثل Splinter !!).
    ادامه داده و گفته با وجود این ویژگی ها بازی که ما انجام می دادیم هیتمن تو Blood Money نبود، در واقع Hitman: Absolution میشه گفت کمی از نسخه های قبلی فاصله گرفته.
    بازی بیشتر سینمایی تر و خطی تر و شبیه بازی هایی مثل Splinter Cell: Conviction و Batman: Arkham City شده.
    همون طور که تو پست اول هم گفتم اینجا هم از قابلیت 47 صحبت شده، قابلیت Instinct (غریزه) که تقریبا شبیه Detective mode در بازی Batman است و به شما این امکان رو به شما میده که ببینید دشمن ها کجان یا طبق مسیری که برای هر فرد نمایان میشه بفهمید کجا رفتند!!
    همچنین نویسنده این مطلب این نسخه رو با نسخه های پیشین در مورد Sandbox بودن و آزادی مقایسه کرده و گفته به طور باورنکردنی(!) بازی اسکریپت شده(از پیش تعیین شده) و خطی بوده و از اون فضاهای باز ای که در نسخه های قبلی شاهدش بودیم خبری نبود و شما مثلا برای فرار کردن راه ها مختلفی برای انتخاب نداشتید.
    جالب این جاست که میگه حتی ماموریتی هم که انجام دادید شباهتی به نقشه های قتل (ماموریته ها) نسخه های قبلی نداشته.

این همه از بازی بد میگه آخر سر اضافه می کنه که بازی از نظر بصری خوب کار شده، سینماتیک های بازی هم یکی از بهترین ها تو E3 بود و فقط یک رغیب داداش داشت که اونم Tomb Raider بود و با توجه به Tomb Raider از Crystal Dynamics و Hitman Absolution از IO Interactive که در سال 2012 منتشر میشن، سال خیلی خوبی برای SquareEnix می تونه باشه!!!
    در آخر هم گفته که اگه اسم بازی Hitman نبود انقدر حساسیت به خرج نمی داده و نگران نبوده، فقط خواسته نظرشو بگه، بلکه سازنده های بازی با توجه به وقت زیادی که دارن اون رو اصلاح کنن...
    تو نسخه ی قبلی واسه هواس پرتی دشمنا میشد از سکه استفاده کنی ولی به نظر من اصلا جالب نبود و خیلی غیر طبیعی بود امیدوارم تو این نسخه اینجوری نباشه.
    قضیه ی این غریزه چیه ؟ یعنی هیتمن خودش میفهمه دشمنا کجان یا کجا رفتن ؟ یعنی مسیر حرکت دشمنا رو نشون میده ؟ یعنی چی ؟
    بازی هم که حالت خطی داره ماموریت هام که مثل قبل نیست

یه دفعه بگید کلا برداشتید یه بازی دیگه ساختید فقط شخصیتشو هیتمن کردید
    خیلی نا امید کننده بود

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو نسخه ی قبلی واسه هواس پرتی دشمنا میشد از سکه استفاده کنی ولی به نظر من اصلا جالب نبود و خیلی غیر طبیعی بود امیدوارم تو این نسخه اینجوری نباشه.
    قضیه ی این غریزه چیه ؟ یعنی هیتمن خودش میفهمه دشمنا کجان یا کجا رفتن ؟ یعنی مسیر حرکت دشمنا رو نشون میده ؟ یعنی چی ؟
    بازی هم که حالت خطی داره ماموریت هام که مثل قبل نیست

یه دفعه بگید کلا برداشتید یه بازی دیگه ساختید فقط شخصیتشو هیتمن کردید
    خیلی نا امید کننده بود
    با شناختی که من از ناشر این بازی دارم، یا بازی فوق مسخره رو ساپورت میکنه یا بازی که از هر نظر عالی باشه...به نظر من این بازی هم از دسته دوم هستش....ببینید حدود 5-4 سال از نسخه قبلی میگذره...مطمئن باشید که این بازی از همون موقع استارت خورده و مطمئنا از این حالت بیرون خواهد اومد،با توجه به خصوصیات دنیای گیم در حال حاظر و نسل فعلی،پس اگر خصوصیات خوبی که در بازی های قبلی بود رو بگیره از این نسخه،مطمئنا عقب خواهد موند....من که فکر نکنم همچین اشتباهی رو بکنه...در ضمن نسخه دمو،مگه مرحله اول نیست معمولا؟پس از مرحله اول بازی نمیشه خیلی خرده گرفت....

5. 5 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

در ضمن نسخه دمو،مگه مرحله اول نیست معمولا؟پس از مرحله اول بازی نمیشه خیلی خرده گرفت....
    اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.
    مرحله اولش از دست پلیسا در بره مرحله های دیگه به کشتن و انجام ماموریت هاش بپردازه

7. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه.
    مرحله اولش از دست پلیسا در بره مرحله های دیگه به کشتن و انجام ماموریت هاش بپردازه
    والا قاعدتا دمو ی بازی،مخصوصا دمویی که به منتقدین میدن،همون مرحله اول بازی هست....البته ممکنه بطور کامل هم مرحله اول نباشه،چون داستان لو میره....در ضمن میدونیم که مرحله اول 90% بازی ها(بقیه شون قسمتی برای آموزش دارن قبل از بازی) برای آموزش بکار میره و چندان سخت نیست....پس میشه امید داشت....

9. 2 کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

هیتمن یکی از بهترین بازی های تاریخ بازیاس!! من که با این بازی زندگی کردم و چندین بار نسخه های مختلفشو تموم کردم. کلا میشه از شخصیت 47 الگو برداری کرد ! منظورم خونسردی و بی تفاوتیش تو شرایط مختلفه! اینکه هیچ وقت استرس نمیگیره و همیشه روی هدفش تمرکز 100% داره!! کلا شیفته ی شخصیتشم! بهترین شخصیت تمام بازی ها!
    البته به نظر من بهترین نسخه blood money بود. دفعه اولی که تمومش کردم فکر کردم هیتمن مرده!! 1 هفته دپرس بودم حتی بازی و پاک کردم بعد رفیقم بهم گفت صحنه ی آخرش باید هیتمن و بیدارش کنی سریع بازی وریختم و با سرعت تمومش کردم اون صحنه ای که هیتمن بلند میشه خیلی تاثیر گذار بود
    خلاصه بی صبرانه منتظر این نسخه هستیم!
    Last edited by hoomi_gta; 12-06-2011 at 09:37.

11. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

من دیشب داشتم نسخه ی چهارمو بازی میکردم ... واقعا احساس کردم جای کاور گرفتن و مخفی کاری بیشتر برای هیتمن خیلی خالیه. الان نظرم عوض شده ! با این که نسخه ی جدید ممکنه یه کم شبیه اسلینتر سل بشه و یا حرکاتی که توی بازی های دیگه م دیدیم ولی واقعا این حرکات و اکشن کردن بازی برای هیتمن نیازه ! من مطمئنم اگه نسخه ی جدید رو میخواستن عین قبلی بسازن خیلی تکراری میشد !
    آخر تریلر اونجا که نشون میده 47 پشت دیوار کاور گرفته و از بیرون یه پلیس داره دنبالش میگرده و میاد داخل ... واقعا یه لحظه احساس کردم دارم فیلم سینمایی میبینم سینماتیک بازی فوق العاده قشنگه.
    حیف که خیلی مونده تا این بازی منتشر بشه خدا صبرمون بده

13. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والا قاعدتا دمو ی بازی،مخصوصا دمویی که به منتقدین میدن،همون مرحله اول بازی هست....البته ممکنه بطور کامل هم مرحله اول نباشه،چون داستان لو میره....در ضمن میدونیم که مرحله اول 90% بازی ها(بقیه شون قسمتی برای آموزش دارن قبل از بازی) برای آموزش بکار میره و چندان سخت نیست....پس میشه امید داشت....
    من هم موافق هستم و این که همه هیتمن ها مرحله اول شون متفاوت بود این هم همین مثل بقیه اما من میگم حتی اگه بازی مالی نباشه ای کاش اهنک Ave maria رو توش باشه حس ارامش عجیبی به ادم میده و کلا به این بازی میخوره امید وارم این قسمت به خوبی گزشته بشه من HITMAN 2 رو خیلی دوست داشتم

15. 3 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این آهنگ ave maria مخصوص خود هیتمنه!! من بعد از این بازی دیوانه ی این آهنگ شدم و ورژن های مختلفشو دانلود کردم.

17. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مطمئن باشید بازیه توپی خواهد بود ولی تا اون مو قع خدا صبرمون بده

19. 2 کاربر از amaranth_silent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •