من هنوز 2 رو از سیستمم پاک نکردم فقط چند ماههی هست که ماد آنلاینشو بستن سرورشو نمیشه آن زد
من هنوز 2 رو از سیستمم پاک نکردم فقط چند ماههی هست که ماد آنلاینشو بستن سرورشو نمیشه آن زد
یه سری امتیاز جدید:
GameShark 10/10
GameInformer 9/10
GamingTrend 9/10
Gamespot 8.5/10
HookedGamers 8.5/10
PC Gamer UK 8.3/10
دوستان یکی لطف کنه بگه بازی چه سبکیه و چه جوریه ؟
آیا مثل Just Cause هستش یا جور دیگه ایه ؟
من که تو سایت گیم اسپات چیزی ندیدمGamespot 8.5/10![]()
Xbox 360 این نمره رو گرفته.
یک سری نمرات دیگه که منتشر شده :
- IncGamers - 9 out of 10
- AtomicGamer - 9 out of 10
- Play UK - 88 out of 100
- GameFocus - 8.3 out of 10
- Giant Bomb - 4 out of 5
- GamersHell - 7.5 out of 10
- Playstation Official Magazine UK - 7 out of 10
وااااووو بازی نمره های قابل قبولی گرفته
واسه PC اومده ؟
منم نسخه 360 بازی را گرفتم .
راستش نسخه های یک و دو را بازی نکردم ولی این یکی یه جوری بود و شبیه کارتون بود و اصلا حال و هوای جی تی ای را نداشت .
البته جو بازی نسبتا خوبه ولی اون حس واقعی جی تی ای را به من نداد و خالی بندی هم زیاد تو بازی هست .
به نظرم اینجوری خیلی بهتره. چون دیده به پای gta که نمیرسه ، پس زد ه تو فاز مسخره بازی و خالی بندی. الان شاید این بازی برای گشت و گذار ، وقت گذرونی و مسخره بازی بیشتر حال بده چون امکانات با مزه تر و بیشتری نسبت به gta داره.راستش نسخه های یک و دو را بازی نکردم ولی این یکی یه جوری بود و شبیه کارتون بود و اصلا حال و هوای جی تی ای را نداشت .
البته جو بازی نسبتا خوبه ولی اون حس واقعی جی تی ای را به من نداد و خالی بندی هم زیاد تو بازی هست .
امروز بازی رو گرفتم.
همون چیزیه که از بازی انتظار داشتم!بازی نسبت به 2 شماره قبل خیلی فان تر شده!
نسبت به شماره قبل همواقعا پیشرفت داشته!گرافیک و فیزیک بازی(مخصوصا انفجار ها)واقعا بهتر شده،کنترل بازی هم تغییر آنچنانی نکرده فقط سیستم رانندگی بازی تغییر کرده که ممکنه اول بازی باری اونایی که به 2 شماره قبل عادت کرده بودن مشکل بوجود بیاره.
شهر بازی هم تقریبا 2 برابر نسخه قبل شده.
در کل بازی خوبیه و اگه از بازی های فان خوشتون میاد حتما تهیه کنید بازی رو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)