تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 33 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 321

نام تاپيک: SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony

داره خودمونی میشه lacoste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اي كاش ميفهميدم كه كجا كاشانه ي من است!

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    دوستان من قصد داشتم پلاسما 42 اينچ پاناسونيك مدل 42ST30 را به قيمت 1850 به همراه دو عينك و كارت قرعه كشي بخرم ولي با ديدن اين مدل سوني (40EX720) نظرم عوض شده....الآن هم در سردرگمي عجيبي به سر ميبرم و تا حالا 3 تا سوال اصلي در ذهنم نقش بسته :
    1- اصولا كار درستي ميكنم كه به جاي پلاسماي پاناسونيك با اون اوصاف خاص خودش برم سراغ LED 3D سوني؟
    2-اين مدل سوني قابليت تبديل تصوير 2بعدي به 3بعدي را دارد؟
    3-اساساً ضعف هاي عمده اين مدل به طور كلي چيست؟
    ممنون از همه ي شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    دوستان من قصد داشتم پلاسما 42 اينچ پاناسونيك مدل 42ST30 را به قيمت 1850 به همراه دو عينك و كارت قرعه كشي بخرم ولي با ديدن اين مدل سوني (40EX720) نظرم عوض شده....الآن هم در سردرگمي عجيبي به سر ميبرم و تا حالا 3 تا سوال اصلي در ذهنم نقش بسته :
    1- اصولا كار درستي ميكنم كه به جاي پلاسماي پاناسونيك با اون اوصاف خاص خودش برم سراغ LED 3D سوني؟
    2-اين مدل سوني قابليت تبديل تصوير 2بعدي به 3بعدي را دارد؟
    3-اساساً ضعف هاي عمده اين مدل به طور كلي چيست؟
    ممنون از همه ي شما
    خداییش اصلاً نمیشه ST30 رو با EX720 مقایسه کرد . EX720 فقط تصویر دو بعدی خوبی داره و مهم ترین ضعفش هم تو عملکرد ضعیف 3 بعدیشه . همچنین سرعت پایین در تصاویر سریع و کنتراست نه چند عالی .
    اگه میخوای LED رو با ST30 مقایسه کنی فقط NX720 . که اونم فقط 40 و 60 اینچش با گارانتی وارد شده . 40 اینچش که رقیب ST30 نمیشه و 60 اینچش هم 6500000 قیمتشه .
    تو خرید ST30 شک نکن . شاید بشه تا حدی با 46NX720 مقایسش کرد وگرنه از تمام رقبای خودش قدر تره !

3. 2 کاربر از shamika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام به همه دوستان و تشكر ويژه از SHAMIKA ي عزيز:
    بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با خودم و با در نظر گرفتن برخي ملاحظات سياسي و اجتماعي و فرهنگي!!! و چشم پوشي از مباحث فني ، متاسفانه يا خوشبختانه ديروز تصميم خودمو گرفتم و برند SONY مدل 40EX720 رو انتخال كردم و خريدم ولي هنوز نصب نشده كه راجع به اون بحث فني داشته باشم...فقط چند تا نكته رو براي دوستاني كه ميخوان اين مدل رو خريداري كنند بايد يادآوري كنم:
    دوستان آگاه باشيد كه شركت سوني يا بهتر بگم نمايندش شركت بازرگاني ايران يك كارگاه (ياسوله يا كارخانه) در حوالي شورآباد تهران راه اندازي كرده كه به گفته خودشون توسط روبات هاي خود شركت سوني و نظارت كارشناسان ژاپني مشغول اسمبل برخي از مدل هاي LCD , LED سوني در اين كارگاه است كه البته مدل پرفروش 40EX720 نيز جزو همين مدل هاست و قيمت باورنكردني اون هم دقيقا به همين علته و برخلاف گفته نمايندگي ها كه ادعا ميكنن اين TV ساخت مالزي است هيچ LED ي از اين مدل ساخت مالزي با گارانتي شركت بازرگاني ايران در نمايندگي ها توزيع نشده و همه ساخت ايران است و عبارت made by sony corporationدر پشت اين TVها و روي كارتن بدون اشاره به كشور سازنده دقيقاً به همين علته ! پس باز هم متوجه شديم هيچ ارزوني بي علت نيست!
    البته اين رو هم بايد بگم كه بنده با علم به اين مطلب ديشب اين مدل رو خريداري كردم يعني از نظر من اين موضوع الزاماً نكته منفي براي اين مدل محسوب نميشه چه بسا به خاطر وجود قطعات فراوون اين مدل در ايران به اين علت ، خدمات پس از فروش بهتري براي اين مدل ارائه بشه ...ولي يه دل چركيني هم به خاطر انگ ايراني بودنش براي خريدار بوجود مياد ديگه !
    دوستاني كه تمايل ندارند محصول سوني ايراني داشته باشند ميتونن با پرداخت يك ميليون تومان ناقابل بيشتر از امكانات و زيبايي مدل 40NX720 ساخت كشور مالزي لذت ببرند.
    در ضمن مدل 40EX420 از پنل ساخت كره و قطعات ساخت چين بهره ميبره و از اين نظر هيچ تفاوتي با برادر مالزياييش نداره.
    قيمت اون هم در نمايندگي با يك عينك هديه 1،480،000 تومان ميباشد.
    موفق باشيد و اميدوارم بهترين انتخاب رو داشته باشيد.
    Last edited by lacoste; 23-11-2011 at 09:24.

5. 4 کاربر از lacoste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بالاخره بعد از كلي كلنجار رفتن با خودم و با در نظر گرفتن برخي ملاحظات سياسي و اجتماعي و فرهنگي!!! و چشم پوشي از مباحث فني ، متاسفانه يا خوشبختانه ديروز تصميم خودمو گرفتم و برند SONY مدل 40EX720 رو انتخال كردم ...............
    مبارک باشه
    من هم یکی از موارد انتخابیم همین مدله. شما تی وی رو چند خریدید؟ کیفیت تصویر 2 بعدی و زاویه دیدش چطوره؟ شبکه های دیجیتال را میگیره؟ قابلیت ضبط شبکه ها را داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون moslem جان
    اين دستگاه رو با يك عينك اضافي (جمعاً 2 عينك) با 24 ماه گارانتي بازرگاني ايران خريدم 1،550،000 تومان
    ضمناً از فروشنده خواستم با اين دستگاه، تلويزيون ايران و خصوصاً شبكه خبر را با گيرنده داخليش بهم نشون بده كه بتونم كيفيت تصوير آنالوگش رو مخصوصاً با زير نويس ببينم و جالب اينكه اول يه مقدار بهونه آورد كه نميشه و آنتن نميرسه و ... ولي آخرش قبول كرد و TV رو جابجا كرد و روي تلوزيون ايران تنظيم كرد كه حقيقتش از تصويرش اصلاً بدم نيومد و قابل قبول بود خصوصاً اينكه زير نويس ها بر خلاف مدل هاي پايين تر سوني كه اكثراً 50 هرتز بودن، جاموندگي تصوير و سايه نداشت كه خوشم اومد و كيفيت تصويرش هم عالي نبود ولي كاملاً راضي كننده بود خصوصاً وقتي از فاصله استاندارد (بيشتر از 1/5 متر) تماشا كنيد.در ضمن اين دستگاه داراي تنظيمات كامل و تقريباً حرفه اي صدا و تصوير هست كه جالب توجهه چون دستگاهي مثل پلاسما پاناسونيك 42ST30 از اين تنظيمات كاليبريزاسيون خصوصاً در سري M كه در ايران توزيع ميشه تقريبا بي بهره است.
    در مجموع و با در نظر گرفتن همه جوانب (قيمت فوق العاده عالي-تصوير آنالوگ قابل قبول-تكنولوژي هاي 2011 سوني و... با وجود معايبي چون كشور سازنده ايران-قطعات كره اي و چيني و...) از خريدم راضي هستم و اگه دوباره بتونم انتخاب كنم همين مدل رو انتخاب ميكنم.
    ولي دوستان اگه محدوديت بودجه نداريد و برند انتخابيتون قطعاً سوني هست مدل 40NX720 با قيمت 2،430،000 به همراه 2عينك انتخاب بهتري است..ولي به نظر من پرداخت950،000 اضافي براي داشتن مزيت هاي مدل 40NX720 نسبت به 40EX720 منطقي نيست چون با 950،000 تومن ميشه يك سينماي خانگي معمولي 1000 وات سوني به قيمت 540،000 تومن و يك دستگاه پلي استيشين 3 با قابليت پخش سه بعدي به قيمت 410،000 تومن خريد و از اين مجموعه بي نظير لذت برد.
    موفق باشيد.
    Last edited by lacoste; 23-11-2011 at 12:28.

8. 3 کاربر از lacoste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان ...
    دوستان آيا كسي تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-40EX720 : رو داره ؟
    اگه هست لطفاً دريغ نفرماييد.
    ممنون از همتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

شرکت سونی قیمت 40EX720 را خیلی کاهش داده . چند روز پیش یکی از آشنایان با گارانتی خرید 1450000 تومان. با حمل و نصب رایگان.

دوستان 46 الان چنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ببخشید بین tv های زیر کدومش سرتره گذشته از سال تولید،منظورم ازنظر کیفیت تصویر و امکانات وهمچنین معایب کمتر:
    hx800 و ex720

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

ببخشید بین tv های زیر کدومش سرتره گذشته از سال تولید،منظورم ازنظر کیفیت تصویر و امکانات وهمچنین معایب کمتر:
    hx800 و ex720

hx800 رو من تصویر سه بعدی ( دوربینی که فروشگاه داشت ) ازش دیدم میتونم بگم عالی هست ولی سه بعدی از ex720 ندیدم ولی امکاناتش از 800 بروزتر هست

13. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

آیا هنوز خرید hx800 با توجه به بهتر بودن نسبت به ex720 و برابری تقریبا خفیف نسبت به nx720 وهمچنین قیمت مناسبش در مرز عاقلانه هست یا نه؟
    لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •