[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرون رمسی در حالی بار دیگر پیراهن آرسنال را بر تن کرد که با استقبال گرم تمام آرسنالی ها روبرو شد.
یک گل مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات و شادی پس از آن بیانگر این بود که ظاهرا 15 ما دلسردی آرون کنار رفته و البته به ما نشان داد در این مدت چه چیزی را از دست داده بودیم.
وقتی آرون در ماه نوامبر بار دیگر پیراهن آرسنال را اینبار در قالب تیم رزرو بر تن کرد، به 9 ماه دوری خود از رقابت ها پایان داد و 45 دقیقه با موفقیت در زمین حضور داشت.
دو دوره موفق قرضی در ناتینگهام فارست و کاردیف سیتی آمادگی او برای حضور در مسابقات را تکمیل کرد تا به ترکیب آرسنال بازگردد و به عنوان یار جانشین در جریان دیدار جام حذفی مقابل منچستر یونایتد به میدان برود.
بیست دقیقه بازی در الدترافورد با حضور 56 دقیقه ای در مقابل وست بروم همراه بود و در غیاب کاپیتان سسک، آرون در هفته های پایانی نقش او را در تیم ایفا می کرد.
مرد پیروز دیدار با منچستر یونایتد بار دیگر به استادیوم بریتانیا بازگشت تا خاطره آسیب وحشتناکش در مقابل استوک سیتی در ذهنش زنده شود اما او نشان داد که آن ماجرا را فراموش کرده و وقتی در ماه نوامبر وقتی به عنون کاپیتان تیم ملی ولز انتخاب شد، اینبار مسئولیت جدید را تجربه کرد.
با انجام یک پیش فصل کامل، انتظار می رود آرون به بخشی جدایی ناپذیر از ترکیب آرسن ونگر برای فصل بعد تبدیل شود.
آرون در مورد خود گفت:
" فکر می کنم نزدیک به آن سطحی هستم که قبلا بودم. فکر مصدومیت به هیچ وجه در طول بازیها در ذهنم وجود ندارد. دوران قرضی در کاردیف یک دنیا برایم ارزش داشت. به خارج از اینجا رفتم، بازی کردم و رو به راه کردن برخی چیزها کمک عظیمی برایم بود. اکنون تنها امید دارم که میتوانم در ترکیب آرسنال کار را شروع کنم."
بهترین لحظه فصل:
آرون گل پیروزی بخش آرسنال در دیدار مقابل منچستر یونایتد در ماه می در استادیوم امارات را به ثمر رساند تا امیدهای توپچی ها برای ادامه کورس قهرمانی را زنده نگه دارد. رابین ونپرسی پاس خوبی را روی خط مجوطه جریمه برایش فراهم کرد و او نیز با یک ضربه به گوش دروازه پیروزی 1 - 0 آرسنال را رقم زد. این اولین گل آرون برای آرسنال پس از گل تساوی بخش د دیار 3 ژانویه 2010 مقابل وستهم بود که در جریان دور سوم جام حذفی برگزار می شد.
----------------------------------------------------------------------------------------
لورن کوسیلنی :
هواداران آرسنال پس از نمایش عالی لورن، او را به عنوان موثرترین خرید فصل گذشته انتخاب کردند.
کوسیلنی پس از اینکه در تابستان گذشته از باشگاه لورینت فرانسه به آرسنال پیوست، توانست به خوبی خود را در لیگ انگلس نشان دهد.
آرسن ونگر اعلام کرده بود که می خواهد هموطن خود را در ترکیب آرسنال قرار دهد اما قبل از آن لورن به انتخاب اول خط دفاع در غیاب توماس ورمالن تبدیل شده بود. در حالی که اسکیلاچی و جورو به عنوان بازیکنان ذخیره کار را ادامه می داند، او توانست 43 بازی برای آرسنال انجام دهد و با عملکرد خود، تصمیم مربی را توجیه کند.
فصل درخشان او با چند نقطه تاریک همراه بود!! دو کارت قرمزی که دریافت کرد و آن لحظه بد در فینال جام اتحادیه. اما بازیکنان زیادی مانند لورن نیستند که بتوانند به خوبی او خود را با کلاس لیگ برتر هماهنگ کنند و این مسئله می تواند نشان دهنده موفقیت او در فصل های آینده باشد.
کوسیلنی : " اکنون اعتماد به نفس بیشتری دارم و دریافته ام که می توانم اینجا به یک بازیکن منظم تبدیل شوم و برای این باشگاه عملکرد خوبی داشته باشم. این کار آسان نیست اما بازی های زیادی را می خواهم انجام دهم و از آنها درس بگیرم و تجربه کسب کنم. اکنون احساس واقعا خوبی دارم "
بهترین لحظه :
اورتون توانسته بود آرسنال را ناامید کند. آرسنالی که بیشتر بازی را در اختیار داشت. تا اینکه آرشاوین در دقیقه 70 آرسنال را به پیش انداخت و شش دقیقه بعد کوسیلنی تماشاگران را در ورزشگاه امارات به وجد آورد. او روی کرنر ون پرسی توانست با ضربه سر سه امتیاز را برای آرسنال به دست آورد.

----------------------------------------------------------------------------------------
امانوئل فریمپونگ( آقای تانک
)
به نظر می رسید فریمپونگ می تواند در این فصل اولین حضور خود را در ترکیب اصلی آرسنال تجربه کند اما مصدومیت او از ناحیه زانو باعث شد کل فصل را از دست دهد.
در پیش فصل او عملکردی عالی داشت و خود را به خوبی نشان داد اما قبل از شروع لیگ برتر انگلیس او از ناحیه لیگامنت زانو دچار آسیب دیدگی شد و این شانس بزرگ را از دست داد.
مصدومیت باعث شد فریمپونگ برای شانس خود یک سال دیگر صبر کند !!
پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت که تقریبا تمام فصل را در بر گرفت، او توانست در ماه آپریل پس از هشت ماه دوری از فوتبال برای تیم رزرو به میدان برود.
پس از اینکه جک ویلشر دوست او در آکادمی توانست خود را به عنوان یکی از بهترین استعداد های فصل 2010/11 بشناساند، شما می توانید انتطار داشتید باشید او هم جا پای جک بگذارد.
فریمپونگ : " هشت ماه گذشته لحظات سختی داشتم زیرا داشتم خوب عمل می کردم! شما می خواهید به زمین بروید و نشان دهید چه توانایی های دارید. فصل گذشته می خواستم به صورت قرضی به تیم دیگری بروم اما ناگهان رئیس به من گفت می خواهد مرا نگه دارد و جزئی از تیم باشم. بدبختانه من مصدوم شدم! فکر می کنم مصدومیت طولانی مدت فقط مرا قوی تر خواهد کرد "
بهترین لحظه :
پس از مصدومیت اول فصل، او توانست به عنوان یار جانشین 22 دقیقه برای تیم رزرو به میدان برود.
منبع کلیه خبر ها :
gunnerstrust.com