تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 90 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شایعه ای نزدیک به واقعیت ... آرسنال به دنبال مهاجم وست برم با 4 میلیون پاند...

آرسن ونگر پیشنهاد 4 میلیون پاندی برای مهاجم نیجریه ای تیم وست برم آماده کرده است.
    آرسن ونگر سعی دارد با این خرید و قراردادن وی در کنار ون پرسی مشکلات 6 ساله آرسنال را حل کند. به هر حال به نظر غیر ممکن میرسد که هاجسون بدون آنکه جایگزینی مناسب برای این بازیکن پیدا کند وی را به آرسنال بفروشد. در همین راستا وست برم پیشنهادی 2.5 میلیون پاندی را برای مهاجم واتفورد یعنی دنی گراهام آماده کرده است.
    گراهام فصل قبل در دسته یک بازی کرده و در 49 بازی 27 گل به ثمر رسانده است.

این بازیکن در فصل اخیر نفر پنجم جدول گلزنان شده و از رونی بیشتر گل زده است. وی 15 گلزده در بازی های لیگ داشته و این به آن معناست که بدون داشتن هافبک هایی چون نصری و فابرگاس فقط 3 گل کمتر از ون پرسی و تنها 6 گل کمتر از بهرترین گلزن فصل داشته است.

2. 2 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دنيلسون مي خواهد آرسنال را ترک کند!

دنيلسون هافبک برزيلي آرسنال بعد از اينکه در فصل گذشته نتوانست جايي در ترکيب توپچي ها پيدا کند بار ديگر از علاقه اش به ترک اين تيم را ابراز کرد.

دنیلسون که گفته می شود از سویا و ولفسبورگ پیشنهاد خواهد داشت می گوید هر تیمی در ایتالیا، آلمان یا اسپانیا که بتواند در لیگ قهرمانان اروپا باشد مقصد بعدی او است. دنیلسون در گفتگویی گفت:" دو بار تا به حال با ونگر صحبت کرده ام و تصمیمم قطعی است. من در آرسنال خوشحال نیستم و بعد از 5 سال حضور در این تیم اکنون زمان رفتن است."
    " من هنوز جوان هستم. اگر در اروپا پیشنهاد مناسبی نداشته باشم به برزیل بازمی‌گردم. پیشنهاد هر باشگاهی از آلمان، ایتالیا و یا اسپانیا که در لیگ قهرمانان حضور داشته باشد را می پذیرم. آرزویم پیدا کردن جایگاهی در تیم ملی برزیل است."

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بی‌خیال، سسک می‌خواد تو آرسنال بمونه؟
    دیگه همه جز خواجه حافظ شیرازی هم میدونن داره له له میزنه به باشگاه سابقش و دوستا قدیمیش بپیونده
    من حاضرم شرط ببندم سر ۳ ماه آواتار اگه سسک موند ۳ ماه آواتار آرسنال رو میزارم هر اواتاری که دادی ولی‌ اگه اومد بارسا ۳ ماه رو، اواتاری که من میدم رو بذاری
    Deal?
    این فصلو میگی؟
    آواتار فوتبالی دیگه؟
    Deal
    -------------------------------------------------------------------------------

مرور فصل 2010/11 - لیگ قهرمانان اروپا
    سایت رسمی باشگاه آرسنال از امروز بررسی جداگانه عملکرد آرسنال در هر رقابت را آغاز کرده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کریس هریس گزارشگر سایت رسمی باشگاه در مورد فراز و نشیب های ماجرای لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته می گوید.

آرسنال لیگ قهرمانان را بسیار عالی شروع کرد اما با یک پایان بحث برانگیز از این رفابت ها کنار رفت.

در اوایل مرحله گروهی تیم آرسن ونگر تقریبا در این رقابت ها شکست ناپذیر شده بود. براگا با 6 گل در هم کوبیده شد و شاختار دونتسک اوکراین هم با 5 گل بدرقه شد! پارتیزان بلگراد هم از آرسنال در زمین خود شکست خورد.

اما در اواسط اکتبر بود که آرسنال با دو شکست، وضعیت نگران کننده ای به دست آورد. سپس همه چیز تغییر یافت.

تئو والکات با فراری عالی توانست آرسنال را در اکراین پیش بیاندازد اما این شاختار بود که بازی را به سود خود به پایان رساند و ناگهان موقعیت درگروه H آنقدر ها هم آسان به نظر نرسید.

این مسئله زمانی سخت تر شد که براگا در زمین خود توانست آرسنال را شکست دهد و در نتیجه با وجود پیروزی آرسنال در آخرین بازی مقابل پارتیزان، توپچی ها به عنوان تیم دوم به دور بعد صعود کردند.

جواب این بی دقتی را بازیکنان ونگر با قرعه مقابل بارسلونا در دور بعدی گرفتند!! که باعث حذف آنها ار مسابقات شد.

ورود کاتالان ها به شمال لندن، یکی از خاطره انگیز ترین لحظات ورزشگاه امارات را رقم زد. آرسنال پا به پای تیم گواردیولا حرکت کرد و توانست آنها را با دو گل ون پرسی و آرشاوین شکست دهد.

در آن شب همه چیز خوب پیش رفت. اما سه هفته بعد داستان دیگری اتفاق افتاد ...

آرسنال در یک ساعت اول در نیوکمپ با وجود گلی که دریافت کرد سخت و محکم بود. گل به خودی سرجیو بوسکتس باعث شد آرسنال به دور بعد صعود کند اما کارت زرد دوم ون پرسی و اخراج او از بازی همه چیز را خراب کرد.

مرد هلندی آرسنال در آن جو شلوغ نیوکمپ صدای سوت را نشنید اما او باید به بیرون از زمین میرفت!! و از آن لحظه به بعد بارسلونا توانست نتیجه بازی را کاملا تغییر دهد.

حتی تیم 10 نفره آرسنال هم در دقایق پایانی فرصتی برای جبران داشت اما استپ اولیه نیکلاس بنتنر بسیار بد بود و آرسنال در آن شب با نتیجه 3-1 شکست خورد تا وداع تلخی با این جام داشته باشد. بارسلونا تا فینال پیش رفت و در منچستر را شکست داد تا نشان دهد چه نیرویی دارند.

اما آرسنال نزدیک آنها حرکت کرد . خیلی نزدیک ...

---------------------------------------------------------------------------------------------

نصری از تمدید قرارداد خود مطمئن نیست
    آینده سمیر نصری در آرسنال همچنان مشخص نیست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها یک سال دیگر تا پایان قرارداد سمیر نصری باقی مانده است و آرسنال همچنان در حال مذاکره با این بازیکن فرانسوی است.

تمدید نکردن با او ممکن است باعث شود ونگر او را در این تابستان بفرشد و یا اینکه فصل دیگر به صورت بازیکن آزاد از آرسنال جدا شود.

سمیر نصری که اکنون در اردوی تیم ملی به سر می برد در مصاحبه ای با شبکه TF1 فرانسه اعلام کرد هنوز مذاکرات به نتیجه نرسیده است و تا پایان دیدار های ملی نتیجه اعلام نخواهد شد.

" نمی دانم که آیا قرارداد جدید امضا خواهم کرد یا خیر !

به هر حال ، مذاکرات در حال انجام است. در حال حاضر به آن فکر نمی کنم. پس از بازی با لهستان (9 ژوئن) در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

آیا می خوام به منچستر بروم ؟؟ ابتدا ، باید ببینیم آیا واقعی بوده است یا خیر !!! "

لازم به ذکر است که منچستر یونایتد ، رئال ماردید و منچستر سیتی به دنبال خرید نصری هستند.

منبع :
    gunnerstrust.com

------------------------------------------
    و یه خبر که احتمالا خیلی ها ازش آگاهین

کریستوفر سامبا کاپیتان و مدافع آخر بلکبرن خیلی خیلی به باشگاه نزدیکه و خبر ها حاکی از اینه که به آرسنال میاد و توافقات انجام شده
    یه مدافع کاملا فیزیکی

6. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مشتری های جدید سسک فابرگاس
    علاوه بر میلان
    1-اینتر با پیشنهاد اولیه 50 میلیون یورویی
    2-دسته چک 60 میلیونی جناب آبراموویچ

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Arsenal to offer €17m for Lille's Gervinho - report

گزارش ها حاکی از اونه که آرسنال پیشنهادی ۱۷ میلیون یورویی برای بخـدمت گرفتن جروینیو از لیل ارائه داده.
    جروینیو بعد از گذروندن فصلی درخشان در فرانسه گفته که میخواد فصل آینده برای باشگاهی در لیگ قهرمانان
    بازی کنه. آرسن ونگر هم تحـت تاثیر بازی جرویـنیو قرار گرفته و به همین خاطر برای عــقب زدن رقباش که در پی
    بخدمت گرفتن این بازیکن هستن از جمله لیورپول، تاتنهام ، نیوکاسل و اورتون پیشنهادی ۱۷ میلیون یورویی ازائه
    کرده. لیورپول قبلا با پیشنهادی ۱۲.۵ میلیون یورویی خواستار بخدمت گرفتن این مهاجم ساحل عاجی شده بود
    اما سران لیل با رد این پیشنهاد اعلام کرده بودن برا فروش جروینیو ۱۷ میلیون یورو میخـوان. جروینیوی ۲۴ ساله
    در این فصل بازی های خوبی انجام داد و در ۴۰ بازی که برای لیل انجام داد ۱۵ گل به ثمر رسوند و یکی از عوامل
    قهرمانی مجدد لیل در فرانسه بعد از ۵۷ سال بود .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .

9. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Scud_MD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مشتری های جدید سسک فابرگاس
    علاوه بر میلان
    1-اینتر با پیشنهاد اولیه 50 میلیون یورویی
    2-دسته چک 60 میلیونی جناب آبراموویچ
    چلسی
    100 سال دیگه هم سسک به چلسی نمیره
    حتی با پیشنهاد 100 میلیون پوندی

11. 2 کاربر از Scud_MD2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان چرا کسی از مذاکره تیم با جرمین دفو صحبت نکرده
    در سایت گل خوندم که ونگر حاضر شده 10 میلیون پوند برای این ملی پوش تاتنهامی بپردازه

13. 3 کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان چرا کسی از مذاکره تیم با جرمین دفو صحبت نکرده
    در سایت گل خوندم که ونگر حاضر شده 10 میلیون پوند برای این ملی پوش تاتنهامی بپردازه
    راستش سایت گل خیلی خبر هاش موثق نیست
    اگه خبری بود توی سایت های کانون هواداری میپیچید
    مثبت اینکه بعید میدونم از تاتنهام بازیکنی به آرسنال بیاد!
    اوضاع نقل و انتقالات به اندازه کافی عجیب و غریب شده!
    خیلی بعید میدونم از تاتنهام بازیکنی بگیریم

15. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب!!!
    بعد از گذشت 2 روز!
    هودار های آرسنال کجان؟
    بیاین پستی بدین
    بحثی کنین
    نظری بدین!
    شاید به این دلیل چیزی نمیگین که توی سایت های هواداری حرف هاتون رو میزنین
    چون سایت های خوبی داریم
    بگذریم و برین سراغ اخبار این چند روز
    توی این پست اول عملکرد بازیکن ها رو میذاریم توی فصلی که گذشت( 2010/11 ) که توسط سایت رسمی باشگاه تحلیل شده
    ----------------------------------------------------------------------------------------

مانوئل آلمونیا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وجود اینکه مانوئل آلمونیا رقابت های این فصل را به عنوان گلر شماره یک آغاز کرد، بخاطر آسیب دیدگی که به سراغش آمد 4 ماه پشت سر لوکاس فابیانسکی و ووچیچ ژسنی قرار گرفت.

فشارهای زیاد موجود بخاطر شکست مقابل وست ببروم با اسیب دیدگی شانه او همراه بود و این مساله موجب شد تا اوایل ژانویه از مسابقات دور باشد.

آرسن ونگر اذعان کرد که مانوئل المونیا می تواند در پنجره نقل و انتقالات ژانویه باشگاه را ترک کند اما پس از بازگشت به مرز کامل آمادگی، مانوئل در دیدار برگشت مقابل بارسلونا و پس از آسیب دیدگی ژسنی به عضو محوری تیم تبدیل شد.

همانند فصل قبل از ان، گلر اسپانیای توپچی ها با مجموعه ای از واکنش های خود در مقابل غول های کاتالان چندین بار دروازه تیم را نجات داد اما سر انجام با شکست آرسنال همراه بود.

این عملکرد خوب او با نمایش خوب دیگری مقابل منچستریونایتد در جام حذفی ادامه پیدا کرد اما مانوئل یک هفته بعد در جریان تساوی 2 - 2 مقابل وست بروم باز هم مورد سرزنش قرار گرفت. سپس در حال گرم کردن مقابل بلکپول در اوایل آپریل دچار آسیب دیدگی شد و ادامه فصل را از دست داد.

بهترین لحظه فصل:
    در دیدار برگشت مقابل بارسلونا، ووچیچ ژسنی پس از گذشت 18 دقیقه از ناحیه انگشت دچار آسیب دیدگی شد و جای خود را به مانوئل آلمونیا داد. او نیز پس از ورود به زمین موقعیت هایی را از لیونل مسی و داوید ویا گرفت و دو بار نیز مانع گلزنی آفلای شد. متاسفانه این دفع توپ ها کافی نبود تا مانع پیروزی 3 - 1 بارسلونا در ان شب شود و آرسنال در مجموع 4 - 3 از دور بازی ها حذف شد.

----------------------------------------------------------------------------------------

آرون رمسی
    :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرون رمسی در حالی بار دیگر پیراهن آرسنال را بر تن کرد که با استقبال گرم تمام آرسنالی ها روبرو شد.

یک گل مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات و شادی پس از آن بیانگر این بود که ظاهرا 15 ما دلسردی آرون کنار رفته و البته به ما نشان داد در این مدت چه چیزی را از دست داده بودیم.

وقتی آرون در ماه نوامبر بار دیگر پیراهن آرسنال را اینبار در قالب تیم رزرو بر تن کرد، به 9 ماه دوری خود از رقابت ها پایان داد و 45 دقیقه با موفقیت در زمین حضور داشت.

دو دوره موفق قرضی در ناتینگهام فارست و کاردیف سیتی آمادگی او برای حضور در مسابقات را تکمیل کرد تا به ترکیب آرسنال بازگردد و به عنوان یار جانشین در جریان دیدار جام حذفی مقابل منچستر یونایتد به میدان برود.

بیست دقیقه بازی در الدترافورد با حضور 56 دقیقه ای در مقابل وست بروم همراه بود و در غیاب کاپیتان سسک، آرون در هفته های پایانی نقش او را در تیم ایفا می کرد.

مرد پیروز دیدار با منچستر یونایتد بار دیگر به استادیوم بریتانیا بازگشت تا خاطره آسیب وحشتناکش در مقابل استوک سیتی در ذهنش زنده شود اما او نشان داد که آن ماجرا را فراموش کرده و وقتی در ماه نوامبر وقتی به عنون کاپیتان تیم ملی ولز انتخاب شد، اینبار مسئولیت جدید را تجربه کرد.

با انجام یک پیش فصل کامل، انتظار می رود آرون به بخشی جدایی ناپذیر از ترکیب آرسن ونگر برای فصل بعد تبدیل شود.

آرون در مورد خود گفت:
    " فکر می کنم نزدیک به آن سطحی هستم که قبلا بودم. فکر مصدومیت به هیچ وجه در طول بازیها در ذهنم وجود ندارد. دوران قرضی در کاردیف یک دنیا برایم ارزش داشت. به خارج از اینجا رفتم، بازی کردم و رو به راه کردن برخی چیزها کمک عظیمی برایم بود. اکنون تنها امید دارم که میتوانم در ترکیب آرسنال کار را شروع کنم."

بهترین لحظه فصل:
    آرون گل پیروزی بخش آرسنال در دیدار مقابل منچستر یونایتد در ماه می در استادیوم امارات را به ثمر رساند تا امیدهای توپچی ها برای ادامه کورس قهرمانی را زنده نگه دارد. رابین ونپرسی پاس خوبی را روی خط مجوطه جریمه برایش فراهم کرد و او نیز با یک ضربه به گوش دروازه پیروزی 1 - 0 آرسنال را رقم زد. این اولین گل آرون برای آرسنال پس از گل تساوی بخش د دیار 3 ژانویه 2010 مقابل وستهم بود که در جریان دور سوم جام حذفی برگزار می شد.

لورن کوسیلنی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواداران آرسنال پس از نمایش عالی لورن، او را به عنوان موثرترین خرید فصل گذشته انتخاب کردند.

کوسیلنی پس از اینکه در تابستان گذشته از باشگاه لورینت فرانسه به آرسنال پیوست، توانست به خوبی خود را در لیگ انگلس نشان دهد.

آرسن ونگر اعلام کرده بود که می خواهد هموطن خود را در ترکیب آرسنال قرار دهد اما قبل از آن لورن به انتخاب اول خط دفاع در غیاب توماس ورمالن تبدیل شده بود. در حالی که اسکیلاچی و جورو به عنوان بازیکنان ذخیره کار را ادامه می داند، او توانست 43 بازی برای آرسنال انجام دهد و با عملکرد خود، تصمیم مربی را توجیه کند.

فصل درخشان او با چند نقطه تاریک همراه بود!! دو کارت قرمزی که دریافت کرد و آن لحظه بد در فینال جام اتحادیه. اما بازیکنان زیادی مانند لورن نیستند که بتوانند به خوبی او خود را با کلاس لیگ برتر هماهنگ کنند و این مسئله می تواند نشان دهنده موفقیت او در فصل های آینده باشد.
    کوسیلنی : " اکنون اعتماد به نفس بیشتری دارم و دریافته ام که می توانم اینجا به یک بازیکن منظم تبدیل شوم و برای این باشگاه عملکرد خوبی داشته باشم. این کار آسان نیست اما بازی های زیادی را می خواهم انجام دهم و از آنها درس بگیرم و تجربه کسب کنم. اکنون احساس واقعا خوبی دارم "

بهترین لحظه :

اورتون توانسته بود آرسنال را ناامید کند. آرسنالی که بیشتر بازی را در اختیار داشت. تا اینکه آرشاوین در دقیقه 70 آرسنال را به پیش انداخت و شش دقیقه بعد کوسیلنی تماشاگران را در ورزشگاه امارات به وجد آورد. او روی کرنر ون پرسی توانست با ضربه سر سه امتیاز را برای آرسنال به دست آورد.

امانوئل فریمپونگ( آقای تانک )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر می رسید فریمپونگ می تواند در این فصل اولین حضور خود را در ترکیب اصلی آرسنال تجربه کند اما مصدومیت او از ناحیه زانو باعث شد کل فصل را از دست دهد.

در پیش فصل او عملکردی عالی داشت و خود را به خوبی نشان داد اما قبل از شروع لیگ برتر انگلیس او از ناحیه لیگامنت زانو دچار آسیب دیدگی شد و این شانس بزرگ را از دست داد.

مصدومیت باعث شد فریمپونگ برای شانس خود یک سال دیگر صبر کند !!

پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت که تقریبا تمام فصل را در بر گرفت، او توانست در ماه آپریل پس از هشت ماه دوری از فوتبال برای تیم رزرو به میدان برود.

پس از اینکه جک ویلشر دوست او در آکادمی توانست خود را به عنوان یکی از بهترین استعداد های فصل 2010/11 بشناساند، شما می توانید انتطار داشتید باشید او هم جا پای جک بگذارد.

فریمپونگ : " هشت ماه گذشته لحظات سختی داشتم زیرا داشتم خوب عمل می کردم! شما می خواهید به زمین بروید و نشان دهید چه توانایی های دارید. فصل گذشته می خواستم به صورت قرضی به تیم دیگری بروم اما ناگهان رئیس به من گفت می خواهد مرا نگه دارد و جزئی از تیم باشم. بدبختانه من مصدوم شدم! فکر می کنم مصدومیت طولانی مدت فقط مرا قوی تر خواهد کرد "

بهترین لحظه :
    پس از مصدومیت اول فصل، او توانست به عنوان یار جانشین 22 دقیقه برای تیم رزرو به میدان برود.

منبع کلیه خبر ها :
    gunnerstrust.com

17. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب بریم سراغه مصاحبه ها و شایعات :

گالاس: ونگر در اشتباه بود
    ویلیام گالاس باور دارد آرسن ونگر اشتباه کرد به او اجازه داد از باشگاه برود !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاپیتان سابق باشگاه آرسنال تابستان گذشته و با اتمام قراردادش نتوانست برای تمدید آن به توافق برسد و سر انجام باشگاه آرسنال را ترک کرد و به تیم همشهری یعنی تاتنهام پیوست و این در حالی بود که آرسن ونگر یک فصل بر سر تمدید قرارداد با وی مذاکره کرد.

مدافع 33 ساله فرانسوی در گفتگو با نشریه اکیپ اذعان کرد که باور دارد آرسنال و آرسن ونگر نباید به او اجازه خروج می دادند.

" من آرسنال را ترک کردم چون ما نتوانستیم بر سر یک نقطه مالی مشترک به توافق برسیم.

آنها تصمیم گرفتنند برای حفظ من تلاش نکنند، این انتخابی بود که به آن احترام گذاشتم و آنها نیز به این حقیقت احترام گذاشتند که دستمزد پیشنهادی آنها را نمی خواهم.

آیا آرسن ونگر اشتباه کرد که مرا نگه نداشت؟؟ او انتخابی انجام داد اما من معتقدم که او اشتباه کرد !!

در خیابان هواداران آرسنال از من می پرسند چرا اینجا را ترک کردم؟؟ مربی فکر می کرد من یک بازیکن تمام شده هستم اما من ثابت کردم او در اشتباه بود."

گالاس در مورد دوران بحث برانگیز کاپیتانی خود در آرسنال نیز گفت:

" وقتی من کاپیتان بودم می خواهستم پیامی به آنها برسانم اما آنها در گرفتن آن دچار مشکل بودند. ممکن است این کار را درست انجام نداده باشم اما مفهوم کلی آن درست بود.

من از چلسی آمدم که جامها را در آن یروز شدم و می خواستم تجربه خودم را به اشتراک بگذارم زیرا فکر می کردم تعهد را در کار خود کم داریم.

پیام من به انها قابل درک نبود و من البته مسئول آن هستم اما متاسفانه فصل قبل تیم نشان داد هنوز خلع چیزی را احساس می کند.

خیلی آسان است که بگویید تمام مشکلات آرسنال از جانب ویلیام گالاس بود."

گالاس در مورد درگیری با سمیر نصری نیز گفت:

" سمیر نصری؟؟ مردم سعی می کنند مرا به عنوان یک جوجه اردک زشت جلوه دهند اما ذهنیت ها خالف آن را نشان داده. سمیر نصری مشکل را میداند. او نمی تواند به خودش دروغ بگوید !!"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گراوز: نصری مهم تر از فابرگاس است
    پری گراوز معتقد است نقش سمیر نصری در آرسنال مهم تر از سسک فابرگاس است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سمیر نصری چند هفته ای است که تیتر داغ روزنامه ها و رسانه ها تبدیل شده است. مذاکرات وی با آرسنال برای تمدید قرارداد نتیجه ای نداشته است و ممکن است او باشگاه را ترک کند.

در این بین منچستر یونایتد نیز علاقه خود را برای به خدمت گیری نصری اعلام کرده است و مصاحبه چند روز پیش نصری مبنی بر اینکه هنوز نمی داند تمدید خواهد کرد یا خیر، به این شایعات دامن زده است.

اما گراوز توپچی اسبق معتقد است نصری از علاقه منچستر برای پیشرفت درخواست تمدید خود استفاده خواهد کرد. همچنین او اعتقاد دارد نصری در آرسنال مهم تر از فابرگاس است.

" در واقع فکر می کنم او اکنون برای آینده آرسنال مهم تر از فابرگاس است.

اگر سسک بخواهد به بارسلونا برود، به دلیل اینست که او را صدا می زنند و او 100 درصد متعهد نیست. تا وقتی که آرسنال پول مناسبی برای او دریافت کند، چه 40 میلیون چه 50 میلیون، آنها می توانند یک هافبک مرکزی مورد نیاز را بخرند.

سمیر نصری در ابتدای فصل عالی بود. وقتی که او و جک ویلشر از ارکان اصلی تیم بودند. فکر می کنم او تا قبل از کریسمس 10 یا 11 گل به ثمر رسانده بود. سپس وقتی که فابرگاس به تیم برگشت، او معمولا در سمت راست یا چپ بازی می کرد و دیگر آن تاثیرگذاری را نداشت.

قرارداد او فقط یک سال دیگر باقی مانده است بنابراین اکنون می خواهد به یکی از بازیکنانی تبدیل شود که بیشترین دستمزد را میگیرند و فکر می کنم او می خواهد این تضمین را داشته باشد که کجا بازی کند بنابراین کمی یکدنده است. "
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امیدهای والکات برای تقویت تیم
    مهاجم انگلیسی توپچی ها امیدوار است انها بتوانند با تقویت تیم خود فصل آینده به ناکامی ها پایان دهند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواداران آرسنال همچنان در انتظار جذب نخستین بازیکن جدید در نقل و انتقالات تابستان هستند و آرسن ونگر نیز وعده داده تا ترکیب خود را تقویت خواهد کرد.

تئو والکات باور دارد آنها باید هرطور شده فصل آینده جامی بدست اورند و برای رسیدن به این هدف باید به خوبی تقویت شوند.

" اگر بتوانیم ترکیب خود را تقویت کنیم و همچنین بهترین بازیکنان خود را حفظ کنیم، ایم مساله برایمان خوب خواهد بود.

فصل آینده نیاز داریم تا جامی برنده شویم زیرا زمان زیادی طول کشیده.

هواداران مدتی طولانی در انتظار بوده اند و به عنوان بازیکن ما نمی خواهیم ببینیم که هر سال بدون جام تمام می شود، خصوصا برای باشگاه بزرگی مانند آرسنال."

تئو امیدوار است هم تیمی او سمیر نصری در آرسنال بماند.

" او بازیکن بسیار مهمی برای آرسنال است و تنها می خواهیم ببینیم در تابستان چه اتفاقی خواهد افتاد."

لیل به دنبال حفظ ستارگان خود
    سرمربی تیم فوتبال لیل مصمم است که دو ستاره نو ظهور خود را حفظ کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشگاه لیل پس از قهرمانی در لیگ فرانسه، حالا باید در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و این در حالی است که غول های اروپایی از جمله آرسنال به دنبال دو ستاره تاثیرگذار این تیم، ادن هازارد و جروینهو هستند.

رودی گارسیا، سرمربی تیم فوتبال لیل اذعان می کند که تمام تلاش خود را برای حفط این دو بازیکن انجام خواهد داد.

" صادقانه بگویم می خواهیم این دو پسر را نگه داریم.

با آمادگی آنها و با یک نگرش خوب میتوانیم در اروپا شگفتی ساز شویم و در لیگ خیلی خوب کار کنیم.

از نظر من هازارد باید بماند. او چیزهای بیشتری یاد خواهد گرفت و باز هم پیشرفت خواهد کرد. در حالت ایده آل می خواهیم جروینهو نیز همان کار را با یک قرارداد جدید انجام دهد زیرا یک سال تا پایان قراردادش مانده.

رئیس باشگاه و من ذهنیت مشابهی داریم، باید این دو را نگه داریم. می توانیم خروج یکی از انها را بپذیریم اما نه هر دوی آنها. این کار می تواند به مانند یک کابوس باریمان باشد."

منبع کلیه خبر ها :
    gunnerstrust.com

و خبر آخر اینکه سامبا مدافع بلکبرن که خیلی به باشگاه نزدیکه حدود یه ساعت پیش توی تیو-تر خودش نوشته که :
    my final decision will make many fans happy, but others sad. thats football.

19. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •