تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 37 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

صلح بعد از جلسه هیئت مدیره / ساکت: ادامه مذاکرات با قلعه‌نوعی و حفظ بازیکنان، در دستور کار ماست

سایت گل- محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان که گفته می‌شد از سمت خود استعفا داده است، در مصاحبه با سایت باشگاه سپاهان بر دنباله‌روی از سیاست‌های هیات‌مدیره صحه گذاشت.

به گزارش گل، ساکت در این مصاحبه تاکید کرده است که حذف امیر قلعه‌نوعی در دستور کار سپاهان قرار دارد. او در این گفت‌وگو بارها و بارها از هیات‌مدیره تشکر کرده است که این موضوع کمی عجیب به نظر می‌رسد اما از جناب ساکت چندان هم بعید نیست!

ساکت می‌گوید: «فرآیند جذب بازیکن و مربی در باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در چند سال گذشته بر اساس اجماع و تصویب در هئیت مدیره انجام می شده و امسال نیز با توجه به شرایط خاص و اهمیت مسابقه‌های آسیایی، باشگاه با اجماع نظر همه اعضاء و براساس سیاست گذاری های مجمع باشگاه و منطبق بر قوانین فدراسیون و سازمان لیگ در جهت بستن یک تیم قوی و با اقتدار تلاش می‌کنیم.»

ساکت که اقتدار و همدلی اعضای هیات مدیره سپاهان را جزو ارکان اصلی موفقیت این باشگاه می‌داند، در ادامه گفت: «اهتمام تک تک اعضای هیات مدیره آقایان مهندس حسینی، مهندس پورسینا، دکتر زیویار، مهندس مسعودی و اینجانب با وحدت نظر در راستای حضور قدرتمند در رقابت های لیگ و بازی های آسیایی می‌باشد. در این راستا استراتژی ثبات در کادر فنی و بازیکنان به عنوان الفبای حرکتی ما است و از همه علاقه‌مندان و هواداران عزیزمان می خواهم که صبوری پیشه کنند و بدانند تصمیمات هئیت مدیره همچنان برحضور یک تیم قدرتمند در مسابقات می باشد.در همین زمینه ادامه مذاکرات با آقای قلعه‌نوعی و حفظ بازیکنان موجود و تقویت تیم در دستور کار قرار دارد.»

مدیرعامل سپاهان در ادامه صحبت‌هایش درباره سقف قرارداد و اینکه می‌گوید این قانونی خوب ولی ناقص است، می‌گوید: «بنده قانون سقف قرارداد را قانونی خوب و ضروری اما ناقص می دانم وجود قانون سقف قرارداد برای ایجاد یک فضای هماهنگ کاری برای همه بخش‌ها امریست ضروری و چه خوب است که فرمول‌ها و تبصره‌هایی برای این قانون از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تعریف شود. ضمنا باشگاه‌هایی که فاقد سیستم مالی روشن و شفاف هستند و اخیرا نیز به تائید نمایندگان AFC نرسیده‌اند می‌توانند در اجرای این قانون جای نگرانی باشند.

ساکت در پایان صحبت‌هایش باز هم از حمایت‌های هیات‌مدیره تشکر قدردانی کرد و گفت: «از حمایت های مکرر هیات مدیره باشگاه سپاسگزاری می کنم و خوشحالم که با فعال‌ترین هیئت مدیره باشگاه‌های کشور کار می‌کنم چرا که حضور مستمر و جلسات منظم بستر فعالیت موفق را فراهم می‌کند.»

با این وصف، اختلافی که گفته می‌شد بین ساکت و هیات‌مدیره باشگاه وجود دارد، چندان وارد نیست. آیا سپاهان با آنچه که درباره رعایت سقف قرادادها گفته می‌شود، روند قبلی خود را حفظ می‌کند؟

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سايت گل ـ اگر اتفاق خاصي نيفتد سيدمهدي رحمتي دروازه‌بان سپاهان پس از چند سال دوري از استقلال به جمع آبي‌هاي تهران بازخواهد گشت.
    به گزارش سايت گل رحمتي ديگر تمايل براي ماندن در سپاهان ندارد و اتفاقات به وجود آمده در سپاهان تصميم اين بازيكن را براي رفتن از اصفهان قطعي كرده است. در ضمن اين دروازه‌بان براي حل مشكل مدرسه پسرش تحت هر شرايطي مي‌خواهد به تهران برگردد.
    رحمتي در فهرست مورد نظر پرويز مظلومي قرار دارد و اخبار پشت پرده حاكي از آن است كه دروازه‌بان شماره يك تيم ملي به زودي پيراهن استقلال را برتن خواهد كرد. رحمتي در اين چند سال دوست داشته كه هميشه در تيمي بازي كند كه مدعي اصلي كسب عنوان قهرماني است و استقلال شرايط دلخواه اين دروازه‌بان را دارد.
    يكي از مسئولان باشگاه استقلال كه قصد نداشت اسمش فاش بشود در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«‌فكر مي‌كنم رحمتي اولين بمب خبري ما باشد. او تمايل به آمدن دارد و اگر اتفاق خاصي نيفتد با استقلال قرارداد امضا خواهد كرد. در ضمن از بين محمد محمدي و وحيد طالب‌لو هم جدايي يك نفر قطعي است ولي در اين مورد بايد فعلا منتظر بمانيم.»

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سايت گل – جدايي ابراهيم توره از سپاهان، يک شوک بزرگ براي مسوولان اين باشگاه بود. توره که عملکرد فوق‌العاده‌اي در تيم اصفهاني داشت، سرانجام تصميم گرفت از سپاهان جدا شده و به ليگ امارات برود. حالا سپاهاني‌ها به دنبال جايگزين اين مهاجم سنگالي هستند و آخرين اخبار حاکي از آن است که مسوولان سپاهان قصد بازگرداندن عمادرضا را به تيمشان دارند.

يک منبع آگاه در باشگاه سپاهان به خبرنگار سايت گل خبر داد که اين باشاه مذاکراتش را با عماد رضا آغاز کرده تا دوباره اين بازيکن را به اصفهان بياورد. عمادرضا سال گذشته به شاهين بوشهر پيوست ولي در اين تيم عملکرد خوبي نداشت.
    من تازه الان اين خبر رو ديدم !!
    توره هم رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چه مسخره بازي ايه راه انداختن اينا ؟؟؟
    جالبه !! از اینطرف همه ی بازیکنا و سرمربی سپاهان میرن از اونور استقلال هر چی بازیکنه رو داره میخره !!
    جالبه نه خیلی جالبه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

رئيس هيئت مديره سپاهان: از اين به بعد مي‌خواهيم به طور واقعي قهرمان شويم!/ ساكت با سياست‌هاي جديد باشگاه كارش را ادامه مي‌دهد/ 4گزينه داريم كه يكي از آنها ابراهيم‌زاده است

سايت گل ـ‌ پس جدايي امير قلعه‌نويي از سپاهان، حالا مسئولان اين باشگاه حتي يك درصد هم به فكر بازگشت او نيستند و طبق گفته حسيني رئيس هيئت مديره سپاهان اين باشگاه مذاكرات خود را با مربيان مورد نظرش آغاز كرده است. حسيني گفت‌وگويي اختصاصي را با خبرنگار سايت گل انجام داد كه حرف‌هايش را مي‌خوانيد.

*مثل اينكه مذاكره با مربيان مورد نظرتان را آغاز كرده‌ايد؟

بله، ما مذاكرات را شروع كرديم تا در چند روزه آينده به جمع‌بندي نهايي برسيم.

*سرمربي جديد سپاهان چه روزي انتخاب مي‌شود؟

فكر كنم يكشنبه هفته آينده سرمربي را اعلام كنيم.

*اسم گزينه‌ها را نمي‌گوييد؟

اجازه بدهيد نگويم.

*مربي بعدي ايراني است يا خارجي؟

ما 4 گزينه را مد نظر قرار داديم كه در بين آنها يك گزينه خارجي هم حضور دارد. ما مذاكرات را انجام مي‌دهيم و هنوز مشخص نيست كه سرمربي سپاهان ايراني خواهد بود يا خارجي.

*حتما گزينه خارجي شما برانكو ايوانكوويچ يا لوكا بوناچيچ است؟

به هر حال اين هم حدس شما است ولي شايد يك پديده ديگر رو كرديم!

*منصور ابراهيم‌زاده هم جزو گزينه‌هاي ايراني شما محسوب مي‌شود، درست است؟

ابراهيم‌زاده يك مربي اصفهاني است كه سابقه مربيگري در سپاهان را هم دارد. ما نمي‌دانيم اين مربي چه وضعيتي در ذوب آهن دارد ولي مطمئنا او يكي از گزينه‌هاي ما است.

*در مورد شايعه استعفاي محمدرضا ساكت چه صحبتي داريد؟

جلسه هيئت مديره باشگاه روز دوشنبه برگزار شد و ايشان به هيچ عنوان از استعفا حرفي نزد. طبق سياست‌هاي جديدي كه از طرف وزارتخانه براي باشگاه سپاهان تعيين شده است، كارمان را ادامه مي‌دهيم و ساكت هم طبق اين سياست‌هاي جديد فعاليتش را ادامه مي‌دهد.

*سياست جديد شما چيست؟

ما مي‌خواهيم از اين به بعد در بخش سازندگي توجه بيشتري كنيم و ديگر به اين فكر نباشيم كه فقط بازيكنان ستاره و گرانقيمت را به سپاهان بياوريم و قهرمان شويم. اين قهرماني‌ها لذتي مقطعي دارد ولي ما از اين بعد مي‌خواهيم به بحث سازندگي اهميت قائل شويم تا مردم اصفهان يك لذت طولاني را تجربه كنند. ما مي‌خواهيم از اين به بعد به طور واقعي و با ميدان دادن به جوان‌ها قهرمان شويم.

*مثل اينكه فراموش كرديد در جمع 8 تيم برتر آسيا هستيد و بايد با يك تيم قوي در اين مرحله حاضر شويد؟

به نظر من سپاهان با تلفيقي از بازيكنان جوان و ستاره مي‌تواند موفقيتش را در آسيا ادامه دهد.

5. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نظرتون در رابطه با این مساحبه ی حسینی چیه ؟
    اگه واقعا قصدش پایه سازی باشه و نخواد تیم رو تخریب کنه به نظر بد نیست واسه ی اینده....ولی باید حقوق رو جوری بدن که بازیکن ها نخوان از تیم برن

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه دورستان سپاهان داره اشتباه میکنه.
    فوتبال پایه؟
    سازندگی؟
    پس بی خیال قهرمانی.
    پس بی خیال افتخار.
    پس بی خیال آسیا.
    پس بی خیال سهمیه تیم ملی.
    ...و
    شما یه نگاه به اوضاع فوتبال بندازید؟
    توی فوتبالی که پول+مافیا+دلالی و.....حرف اول وآخر رو میزنه پایه وسازندگی معنا نداره...
    برای موفقیت باید TOPترین ها رو داشته باشی تا بتونی به هرجایی که بخوای برسی.
    خوزستان که مهد فوتبال ایرانه وتوی هرکوچه وپس کوچه ش، هزاران مبعلی،کعبی،بداوی،لفته حمیدی،عرب،کلاه کج و....درحال دوگل کوچک بازی کردن هستن به کجا رسید؟
    نه دوستان مشکل جای دیگست.
    دردسپاهان رو باید درجای دیگر جستجو کرد.
    اونجایی که.....استغفرالله.....
    ببینم مگه سپاهان دارای تیم های پایه وامید ومدرسه فوتبال نبود؟
    مگه سپاهان نوین از دل همین سپاهان قدنکشید؟ مگه تا لیگ برتر نرسید؟
    پس سپاهان کار پایه ای رو همیشه در برنامه خودش داشت.
    اما چیزی که پیش بینی نکرده بود.......................!!
    نتیجه:بدون پول وبهترین ها بی خیال قهرمانی باید شد.
    استیل آذین هم اگه در کنار پول،یه مربی کاربلد داشت تا جنسش رو جور کنه الان داشت جشن قهرمانی رو برپامیکرد.

8. این کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عمادرضا: به جاي من با كس ديگري حرف زده‌اند/ اگر قلعه‌نويي نبود آقاي گل نمي‌شدم/ نمي‌گويم در سپاهان با چه كسي مذاكره كرده‌ام

سايت گل ـ عمادرضا مهاجم سابق تيم فوتبال سپاهان نسبت به اين موضوع كه يكي، دو روزنامه ورزشي از قول او مصاحبه‌اي منتشر كرده‌اند ناراحت است. از قول عمادرضا نوشته‌اند كه حضور امير قلعه‌نويي در سپاهان در جدايي من از تيم بي‌تأثير نبوده است ولي او اين موضوع را تكذيب مي‌كند و با صراحت تأكيد مي‌كند كه مصاحبه‌اي انجام نداده است.

عمادرضا كه خودش با خبرنگار سايت گل صحبت مي‌كرد در گفت‌وگويي اختصاصي با سايت گل گفت:« من قبلا هميشه از قلعه‌نويي تعريف كردم و گفتم كه او يك مربي بزرگ در ايران است. من هيچ وقت به قلعه‌نويي بي‌احترامي نكردم و اين كار خيلي زشت است كه از قول من حرف‌هايي را بنويسند كه صحت ندارد. آنها به جاي من با شخص ديگري صحبت كرده‌اند و من صددرصد شكايت خواهم كرد.»

او ادامه مي‌دهد:« من هيچ مشكلي با قلعه‌نويي نداشتم و سالي هم كه از سپاهان بيرون آمدم اين كار را با تصميم خودم انجام دادم و او نقشي در جدايي من نداشت. در ضمن بايد بگويم كه اگر قلعه‌نويي نبود من آقاي گل نمي‌شدم.»

اين روزها شايعات مختلفي در مورد بازگشت عمادرضا به سپاهان شنيده مي‌شود. او در اين مورد مي‌گويد:« فعلا همه چيز در حد حرف بوده و من نمي‌گويم كه با چه كسي در سپاهان صحبت كرده‌ام چون هنوز اتفاقي نيفتاده است. من هنوز مذاكره رسمي با سپاهان نداشته‌ام ولي فكر مي‌كنم تا 10 روز آينده وضعيتم مشخص خواهد شد و اميدوارم به ليگ ايران برگردم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هادي عقيلي: قانون سقف قرارداد فقط در كره شمالي اجرا مي‌شود!/ آيا قراردادهاي اوساسونا مثل قراردادهاي بارسلونا است؟ / مذاكره‌ام با استقلال صحت ندارد

سايت گل ـ‌ سپاهان در سال‌هاي اخير پرهزينه‌ترين تيم ليگ برتر بوده و همين موضوع باعث شده كه هر وقت بحث سقف قرارداد مطرح مي‌شود ناخودآگاه اسم سپاهان به ميان بيايد.

هادي عقيلي مدافع ملي‌پوش سپاهان در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين موضوع مي‌گويد:« به نظر من اين بدترين قانوني است كه تا به امروز در فوتبال ايران اعمال شده است. آنهايي كه چنين قانوني را به وجود آوردند خودشان هم نمي‌دانند كه چه كاري انجام داده‌اند و من معتقدم كه اين قانون هر چه زودتر بايد برداشته شود.»

او ادامه مي‌دهد:« قانون سقف قرارداد فقط در كشور كره شمالي اجرا مي‌شود و به غير از اين كشور در هيچ نقطه‌اي از كره زمين چيزي به نام سقف قرارداد وجود ندارد. سوال من اين است كه آيا قراردادهاي باشگاهي مثل اوساسونا با قراردادهاي باشگاه بارسلونا برابر است؟ آيا حق و حقوقي كه باشگاه منچستر يونايتد به بازيكنانش مي‌دهد با حق و حقوقي مثل باشگاه بولتون برابر است؟»

مدافع تيم ملي تأكيد مي‌كند:«‌ تمام آدم‌هاي دنيا با يكديگر فرق دارند و فوتباليست‌ها هم از اين قاعده مستثني نيستند. واقعا نمي‌دانم چه معنايي دارد كه تمامي بازيكنان 350 ميليون تومان پول بگيرند. مگر توانايي بازيكنان ايران به يك اندازه است و همه بازيكنان شبيه هم هستند. به نظر من قانون سقف قرارداد خيلي زود بايد برداشته شود.»

اين روزها باز هم شايعات زيادي در مورد پيوست هادي عقيلي به تيم‌هاي مختلف از جمله استقلال شنيده مي‌شود. او در اين مورد مي‌گويد:«‌ هيچ مذاكره‌اي با استقلال نداشتم. من مي‌خواهم بعد از اين همه بازي فشرده استراحت كنم و بعداً يك تصميم درست بگيرم.»

کد:

10. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

حاج صفی مشکل سربازی داشت و قرار بود بره ملوان عجیبه که رفته تراکتور!

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رييس هيات مديره باشگاه سپاهان :حاج صفي بااين باشگاه قرارداددارد

رييس هيات مديره باشگاه فولاد مبارکه سپاهان بابيان اين مطلب که حاج صفي مشمول است ، گفت: اين بازيکن يکسال ديگر با سپاهان قرارداد دارد و به هر تيم نظامي که بپيوندد پس از طي دوران سربازي خود به سپاهان بازمي گردد امشب نيز ساکت با قلعه نويي ديدار مي کند.

غلامحسين حسيني افزود: احسان حاج صفي قرار بود براي طي دوران خدمت سربازي به يکي از تيم هاي ملوان ، مقاومت سپاسي شيراز و يا تراکتورسازي تبريز بپيوندد و اما امروز شنيدم تراکتورسازي تبريز را بعنوان تيم مورد علاقه خود انتخاب کرده است.
    وي اظهارداشت: تراکتورسازي تبريز زير نظر سپاه پاسداران مي باشد و به همين دليل حاج صفي مي تواند دوران سربازي خود را در خدمت اين تيم باشد .
    رييس هيات مديره باشگاه سپاهان درباره وضعيت سرمربي تيم فوتبال اين باشگاه نيز گفت: تا اواسط هفته آينده وضعيت سرمربي تيم مشخص مي شود اما قرار است امشب ساکت مديرعامل باشگاه سپاهان با قلعه نويي مذاکره کند.
    وي افزود: درصورت توافق با قلعه نويي ، اين مربي به فعاليت خود ادامه خواهد داد و درغير اينصورت به گزينه هاي ديگر فکر مي کنيم که تا اواسط هفته آينده مذاکره باآنها را نهايي خواهيم کرد.
    حسيني ، نگراني علاقمندان به تيم فوتبال سپاهان را وارد ندانست و افزود: هيات مديره باشگاه ، نگاه حرفه اي تري براي تقويت تيم فوتبال سپاهان دارد و قطعا'' با همتي که اعضاي هيات مديره اين باشگاه انجام خواهند داد ، تيم قويتري را براي فصل آينده و ليگ قهرمانان باشگاههاي آسيا خواهيم بست.
    وي افزود: سپاهان ، قدمتي ديرينه دارد و در گذشته نيز به افتخارات بزرگ دست يافته است از اينرو اگر به تاريخ اين باشگاه رجوع کنيم خواهيم ديد که سپاهان افتخارات بزرگي را با افرادي بدست آورده است که اکنون دراين تيم مسووليتي ندارند.
    رييس هيات مديره باشگاه سپاهان درخصوص ارسال نامه اين باشگاه به سازمان ليگ مبني بر رعايت سقف قراردادها ، گفت: در اين نامه نگراني سپاهان و تماشاگران بي شمار اين تيم را از احتمال عدم رعايت سقف قراردادها از سوي برخي تيم ها به سازمان ليگ برتر فوتبال اعلام کرديم و از آنها خواستم تا تصميات اتخاذ شده در اينخصوص بصورت شفاف و صادقانه اجرا شود تا تيم هايي که اين قانون را اجرا مي کنند مغموم نشوند.

کد:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

توضيحات باشگاه سپاهان در مورد پيوستن حاج صفي به تراکتور سازي
    لطفا با ما مذاكره كنيد!

باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در رابطه با خبر پيوستن احسان حاج صفي به تيم تراکتور سازي تبريز توضيحاتي را ارائه كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)؛‌ در اين اطلاعيه آمده است : احسان حاج صفي همچنان با باشگاه فولاد مبارکه سپاهان براي يک فصل ديگر(90-91 ) قرارداد دارد و همچنين تا مهرماه مشمول خدمت سربازي نبوده است. لذا از باشگاه تراکتور سازي تبريز( و يا ساير باشگاه هاي نظامي ) درخواست مي كنيم با عنايت به اين موضوع جهت حل و فصل 4 ماهي که اين بازيكن خارج از بحث مشموليت با فولاد مبارکه سپاهان قرارداد دارد با اين باشگاه مکاتبه و مذاکره كنيد.
    Last edited by Mahdi.p30; 10-06-2011 at 12:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •