عمادرضا: به جاي من با كس ديگري حرف زدهاند/ اگر قلعهنويي نبود آقاي گل نميشدم/ نميگويم در سپاهان با چه كسي مذاكره كردهام
سايت گل ـ عمادرضا مهاجم سابق تيم فوتبال سپاهان نسبت به اين موضوع كه يكي، دو روزنامه ورزشي از قول او مصاحبهاي منتشر كردهاند ناراحت است. از قول عمادرضا نوشتهاند كه حضور امير قلعهنويي در سپاهان در جدايي من از تيم بيتأثير نبوده است ولي او اين موضوع را تكذيب ميكند و با صراحت تأكيد ميكند كه مصاحبهاي انجام نداده است.
عمادرضا كه خودش با خبرنگار سايت گل صحبت ميكرد در گفتوگويي اختصاصي با سايت گل گفت:« من قبلا هميشه از قلعهنويي تعريف كردم و گفتم كه او يك مربي بزرگ در ايران است. من هيچ وقت به قلعهنويي بياحترامي نكردم و اين كار خيلي زشت است كه از قول من حرفهايي را بنويسند كه صحت ندارد. آنها به جاي من با شخص ديگري صحبت كردهاند و من صددرصد شكايت خواهم كرد.»
او ادامه ميدهد:« من هيچ مشكلي با قلعهنويي نداشتم و سالي هم كه از سپاهان بيرون آمدم اين كار را با تصميم خودم انجام دادم و او نقشي در جدايي من نداشت. در ضمن بايد بگويم كه اگر قلعهنويي نبود من آقاي گل نميشدم.»
اين روزها شايعات مختلفي در مورد بازگشت عمادرضا به سپاهان شنيده ميشود. او در اين مورد ميگويد:« فعلا همه چيز در حد حرف بوده و من نميگويم كه با چه كسي در سپاهان صحبت كردهام چون هنوز اتفاقي نيفتاده است. من هنوز مذاكره رسمي با سپاهان نداشتهام ولي فكر ميكنم تا 10 روز آينده وضعيتم مشخص خواهد شد و اميدوارم به ليگ ايران برگردم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هادي عقيلي: قانون سقف قرارداد فقط در كره شمالي اجرا ميشود!/ آيا قراردادهاي اوساسونا مثل قراردادهاي بارسلونا است؟ / مذاكرهام با استقلال صحت ندارد
سايت گل ـ سپاهان در سالهاي اخير پرهزينهترين تيم ليگ برتر بوده و همين موضوع باعث شده كه هر وقت بحث سقف قرارداد مطرح ميشود ناخودآگاه اسم سپاهان به ميان بيايد.
هادي عقيلي مدافع مليپوش سپاهان در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين موضوع ميگويد:« به نظر من اين بدترين قانوني است كه تا به امروز در فوتبال ايران اعمال شده است. آنهايي كه چنين قانوني را به وجود آوردند خودشان هم نميدانند كه چه كاري انجام دادهاند و من معتقدم كه اين قانون هر چه زودتر بايد برداشته شود.»
او ادامه ميدهد:« قانون سقف قرارداد فقط در كشور كره شمالي اجرا ميشود و به غير از اين كشور در هيچ نقطهاي از كره زمين چيزي به نام سقف قرارداد وجود ندارد. سوال من اين است كه آيا قراردادهاي باشگاهي مثل اوساسونا با قراردادهاي باشگاه بارسلونا برابر است؟ آيا حق و حقوقي كه باشگاه منچستر يونايتد به بازيكنانش ميدهد با حق و حقوقي مثل باشگاه بولتون برابر است؟»
مدافع تيم ملي تأكيد ميكند:« تمام آدمهاي دنيا با يكديگر فرق دارند و فوتباليستها هم از اين قاعده مستثني نيستند. واقعا نميدانم چه معنايي دارد كه تمامي بازيكنان 350 ميليون تومان پول بگيرند. مگر توانايي بازيكنان ايران به يك اندازه است و همه بازيكنان شبيه هم هستند. به نظر من قانون سقف قرارداد خيلي زود بايد برداشته شود.»
اين روزها باز هم شايعات زيادي در مورد پيوست هادي عقيلي به تيمهاي مختلف از جمله استقلال شنيده ميشود. او در اين مورد ميگويد:« هيچ مذاكرهاي با استقلال نداشتم. من ميخواهم بعد از اين همه بازي فشرده استراحت كنم و بعداً يك تصميم درست بگيرم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید