من گفتم این قلعه نویی بالاخره سرمربی تراختور میشه شما باور نکردیفکر کنم تو پست 35 منظورتونو اشتباه گفتی
_________
به نظرتون اون سه تا بازی خانگی بدون تماشاگر با چه تیمایی خواهد بود ؟![]()
من گفتم این قلعه نویی بالاخره سرمربی تراختور میشه شما باور نکردیفکر کنم تو پست 35 منظورتونو اشتباه گفتی
_________
به نظرتون اون سه تا بازی خانگی بدون تماشاگر با چه تیمایی خواهد بود ؟![]()
دیدید گفتم بویه قلعه نویی میاد
به احتماله زیاد طالبلو هم میاد تراکتور
خدا کنه طالبلو اگه میاد تراکتور بتونه شماره یکه تیم ملی بشه
اون پست یک نکته انحرافی بود.
ولی از شوخی گذشته هنوز هم به طور قطع معلوم نیست بیاد.
اون سه تیم هم یکیش از بین تیمهای استقلال و پیروزی و ذوب و سپاهان و اون یکیش از بین تیم های فجرسپاسی و صباباطری و سومیش هم از بین تیم های ملوان و سایپا (همین طور شانسی گفتم ببینیم درست در میاد)
الان تراکتور و نفرین کردی ؟ طالب لو کارش تمام شده است ... در 2 فصل اخیر توپی نبوده که بیاد و تو گل استقلال نره![]()
قلعه نويي با تراکتور قرارداد امضا کرد
قلعهنويي مذاکره با بازيکنان را هم شروع کرده و گفته ميشود کريم انصاريفرد اولين صيد او خواهد بود.
امير قلعهنويي سرمربي سابق سپاهان سرانجام بر ترديدهاي ذهني فائق آمد و با تراکتورسازي تبريز قرارداد همکاري امضا کرد.
به گزارش گل قلعهنويي که روز گذشته با مديران سپاهان پاي ميز مذاکره نشسته بود، سرانجام تصميم خود را در اين زمينه قطعي کرد و قيد کار کردن در تيم قهرمان ايران را زد. با وجود اينکه گفته ميشد او با توجه به قرعه ساده سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و البته شرايط خاص اين تيم در جمع سپاهانيها باقي خواهد ماند اما او در نهايت ترجيح داد در تيم ديگري به فعاليت ادامه دهد.
قلعهنويي براي کار در تبريز قصد دارد از يک دستيار بومي استفاده کند که اين بخشي از سياست هميشگي او در کار کردن در شهرهاي مختلف است.
او که حالا از اصفهان به تبريز ميرود کار در اين فضاي جديد را تجربه خواهد کرد فضايي که البته براي هر مربياي ميتواند رويايي باشد.
تراکتورسازي با هواداران بيشمارش يکي از مهمترين تيمهاي ليگ برتر است که حالا با حضور قلعهنويي چهره جديتري از يک مدعي را نشان خواهد داد، قلعهنويي مذاکره با بازيکنان را هم شروع کرده و گفته ميشود کريم انصاريفرد اولين صيد او خواهد بود.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مديرعامل تراكتور: هواداران منتظر خبرهاي خوش باشند
سردار جعفري اعلام کرد: «با توجه به اقدامات و تلاشهاي روزهاي اخير خوشبختانه هيچگونه نگراني باشگاه تراکتورسازي را تهديد نميکند و هواداران پرشور اين تيم با آرامش خاطر منتظر خبرهاي خوش و مسرتبخش از تيم خود باشند.
هواداران مطمئن باشند که دغدغه خاطر همه ما مشترک بوده و انشاءا... در مراسم همایش هواداران این تیم که فردا در محل باشگاه برگزار خواهد شد اگر نتوانم مژده کاملی نیز تقدیم این عزیزان کنم نیمچه مژدهای که میتواند برایشان اطمینانبخش و شادیآور باشد تقدیم خواهم کرد.» در همین رابطه گفتنی اینکه طی دیروز مدیرعامل باشگاه، سردار جعفری در تهران و در محل دفتر این باشگاه مذاکرات خیلی خوبی را با چند بازیکن سرشناس جدید و تنی چند از بازیکنان فصل گذشته خود داشتهاند که به نظر میرسد همراه با خبرهایي از توافقات بهدست آمده با سرمربی جدید در جمع هواداران این تیم مطرح خواهند کرد.
منبع:
احمد ال نعمه به تراکتورسازی پیوستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عصر چهارشنبه مدیر برنامه های آل نعمه با حضور در محل باشگاه به صورت رسمی به تراکتورسازی پیوست.محمد حسین جعفری دیروز در تهران مذاکرات را با این بازیکن انجام داده بود و امروز به صورت رسمی وی به تیم تراکتورسازی پیوست. آل نعمه سابقه حضور در سپاهان،استقلال اهواز و شاهین بوشهر را در کارنامه خود ثبت کرده است و از جمله بازیکنان توانمند به حساب می آید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نفرین چیه؟با قلعه نویی خوب کار میکنه مطمئن باش
![]()
تبریک برای هوادارن تراکتور...
قلعه نوعی بهترینه! اما یه حس میگه توی تراکتور شاید نتونه خودش رو نشون بده... یعنی به نظر شما تراکتور میتونه خواسته های قلعه نوعی رو برآورده کنه؟
مطمئنا خیلی سخته، اما با سیاست ترین مربی قلعه نوعی هستش، موفق باشید ...
والله به گفته ی کمالوند که توی تلویزیون گفت (هفته پیش برنامه ی استانی موج فوتبال) بودجه ی باشگاه توی لیگ دهم ، پنج میلیارد و پونصد میلیون بود ولی الان برای لیگ یازدهم ، دو برابر شده این بودجه . اگه این حقیقت داشته باشه ، به راحتی میتونه خواسته های قلعه نویی رو برآورده کنه . فاکتور هوادارا رو هم به این اضافه کنید
در ضمن قلعه نویی کسی نیست که به تیمی بیاد که ضعیف بسته شه و مدعی نباشه .
آخرين اخبار از تبريز/ آندو و نصرتي مي مانند؟
مراسم رسمي معارفه امير قلعه نويي به عنوان سرمربي تراکتورسازي روز يکشنبه يا دوشنبه همين هفته در تبريز برگزار خواهد شد.
محسن بياتينيا به درخواست خودش قرارداد منعقدشده با تراکتورسازي را فسخ کرد، اما احمد آلنعمه با مسئولان تراکتور به توافق رسيد و قرارداد داخلي امضا کرد. به گزارش خبرنگار گل در شهر تبريز علاوه بر اين دو خبر، شايعاتي قوي هم مبني بر ماندن آندو و نصرتي در تبريز وجود دارد که براي آگاهي از صحت و سقم آن بايد منتظر اتفاقات روزهاي آينده بود. 3نامزد بومي براي دستياري ژنرال
قرار است از ميان مربيان بومي شهر تبريز دو نفر براي دستياري امير قلعهنويي انتخاب شوند که براساس اخبار رسيده به پيشنهاد خود قلعهنويي 3نفر براي تصاحب اين دو پست نامزد شدهاند. حسن آذرنيا، غلامرضا باغآبادي و ستار همداني نام اين سه نفر است که از ميان آنها دو دستيار بومي قلعهنويي برگزيده خواهند شد.
گفتني است مراسم رسمي معارفه امير قلعهنويي بهعنوان سرمربي تراکتورسازي روز يکشنبه يا دوشنبه همين هفته در تبريز برگزار خواهد شد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زمانی که فهمیدم آل نعمه رفته تبریز دلم برای تیم تراکتورسازی سوخت!
ما از بوشهر شوتش کردیم بیرون شما هم تا نیم فصل بیشتر نگهش ندارین این بازیکن دوران بازیگریش تموم شده و خیلی کنده
×××
حالا خداکنه برای شما خوب بازی کنه
×××
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)