خدا رحمتش کنه.![]()
we loved him a lot, but god loved him more
من یک چیز رو از ایشون امیدوارم یاد گرفته باشم :
بعد از تلاش کامل برای بقای زندگی، چگونگی روبرو شدن با مرگ.
هرگز در بین سلبرتی های معاصر ندیده بودم همچین شهامتی رو . مرد بود ، بزرگ بود. یادش شاد.
روحش شاد و یادش گرامی
بابا اینم مثله هزاران بیمار سرطانی دیگه!
چه فرقی میکنه!
من خودم فوتبالیم
حالم به هم میخوره از این پیام تسلیت ها، الان هیچکی از بابک معصومی خبر نداره ولی فردا که مرد همینا میگن عجب اسطوره ای بود در فوتسال.!!!!
مطلقن فرقی ندارن
ولی چه بخایم چه نه، افراد محبوب و مشهور روی مردم تاثیر قابل ملاحظه دارند و چه بهتر که مانند حجازی ایستاده باشند
برخورد ایشان با این مقوله واقع بیاد موندنی و شخصیتی که نشون داد مثال زدنی بود
من برای بار نخست که دارم یک همچین خبری رو دنبال میکنم ، ولی وقتی خبر تسلیتی داده میشد سعی میکردم هواداران یا افرادی که از درگذشت اون فرد ناراحت شدن رو به حال خود بگذارم و مکدرشون نکنم
برای بابک معصومی و تمام بیماران آرزوی سلامتی دارم
Last edited by Arash4484; 23-05-2011 at 15:02.
من توی پست قبلیمم عرض کردم.
ماها عادت کردیم زنده کش مرده پرست باشیم
خیلی دلگیر شدم.
دیدم یکی از دوستان گفته چرا مانند اینها میروند ولی ... نه
پدر به من آموخت که هرگز مرگ کسی را نخواهم اما این واقعاً پرسش عجیبیست که پاسخش از آن عجیب تر است.
من بازی های آقای حجازی رو هیچ وقت ندیدم. از مسائلی که دوستان گفتن تا حالا خبر نداشتم (تعظیم و سیلی و کراوات و ریش و ....). ولی چیزی که حالا فکرم رو مشغول کرده اینه که انسانی با شخصیت ایشون الان تو صحنۀ فوتبال خیلی کم هست. اگه نگیم نیست. من یادم نمیاد برای دوربین ها خندۀ بیجهت کرده باشه یا سعی کرده باشه همۀ خبرنگار ها رو راضی نگه داره. من یادم نمیاد شکل و شمایلش رو برای اینکه دیگران بپسندن تغییر داده باشه. همچین شخصیت هایی در جامعه ما کم هستن. یادم نمیاد در گفتن عقیدش مکث کرده باشه.
حالا فکرش رو بکنید. در این چند وقت چندین نفر از بزرگان ورزش این کشور در گذشتند که تمامی به نظر با شخصیت میرسیدند و چند نفرشون خیلی تحصیل کرده بودند. همین 1 ماه پیش در برنامۀ نود یکی از این افراد رو نشون داد که فوت کرده بود و 2 تا دکترا داشت.
حالا اینها رو مقایسه کنید با کسایی که 4 کلاس سواد دارن ولی ملیون ها یا شاید ملیارد ها پول دارند. کسایی که حتی در صحبت کردن هم مشکل دارند.
در آخر امیدوارم مردم (و اول از همه خودم) نفرت و موضوعاتی از این قبیل رو کنار بگذارن و با احترام با هم رفتار کنن. امیدوارم این حرف های قشنگی که الان میزنیم رو بهشون عمل کنیم و فقط در مورد درگذشتگان به کار نبریم.
در حیرتم از مرام این مردم پست - این طایفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت بکشندش زجفا - چون مرد به عزت ببرندش سردست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)