تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 80 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

آزمایشات پزشکی آخرین خان پیوستن نویر

سایت گل- باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد با باشگاه شالکه برای انتقال مانویل نویر برای انتقال او به توافق رسیده است.

بر این اساس دروازبان ۲۵ ساله پس از بازگشت از دیدارهای مفدماتی یورو ۲۰۱۲ از آذربایجان در هفته آتی در مونیخ حضور خواهد یافت و آزمایشات پزشکی را به انجام خواهد رساند. پس از موفقیت آمیز بودن این آزمایشات قراردادی به مدت ۵ سال با بایرن به امضا خواهد رساند که تا تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ اعتبار خواهد داشت.
    مانویل نویر گفت : "من چشم به انتظار چالشی بزرگ و هیجان انگیز به همراه بایرن هستم.پس از انتقال کار سکونتم در مونیخ را به سرعت انجام خواهم داد."
    کارل هاینس رومنیگه نیز گفت : «بایرن امروز بسیار خوشحال است. یک قرارداد طولانی مدت با نویر . نه فقط به خاطر اینکه وی شماره یک تیم ملی آلمان است ، بلکه او بهترین دروازبان جهان است که برای بایرن توپ خواهد زد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ ن:فقط می تون بگم از اومدن نوئر خیلی خوشحالم.
    بالاخره سایت رسمی بایرن تایید کرد.
    خیلی وقت بود(دو سال) حسرت یه گلر حسابی رو می کشیدیدو حالا بهترین دنیا رو توی دروازه دارید
    مدیرای شالکه هم بهتره یکمی اخلاق یاد بگیرن

از اومدن رافینیا هم خوشحالم.
    دوست دارم که به همون بازیکن شالکه تبدیل بشه و به موفقیت تیم کمک کنه.

حالا باید دفاع وسط بگیریدکه از همه چی واجبتره

2. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بایرن می خواد بنتر رو بیاره؟! اصلا به دردمون نمی خوره . توی ارسنال فقط یه بازیکن مفت خوره . نه به درد ارسنال می خوره نه بایرن .
    منم امیدوارم نیارنش
    یکی از دلایلی که بنتنر داره از ارسنال جدا میشه اینه که انتخاب اول خط حمله نیست
    توی بایرن هم مسلما این امکان براش وجود نداره با بودن امثال اولیچ و مولر و گومز پس خرج کردن روش ضرره.

4. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ورود نویر رو تبریک میگم خدمت بایرنی های گل .
    اما امروز رسانه های ژاپن گزارش دادن که قرارداد بایرن با هافبک هجومی گامبا اوزاکا یعنی تاکاشی یوسامی داره نهایی میشه . اما منبع موثقی بش اشاره نکرده .
    بایرنم که فعلا ۲۶.۵ میلیون یورو برای این ۳ تا خریدش خرج کرده . ۱۸ تا برای نویر . ۵.۵ میلیون برای رافینیا و ۳ میلیون هم برای پیترسن .
    ... و گزارش تصویری امضای قرارداد رافینیا :

کد:
    .

6. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مانوئل نویر: می خواهم جام های زیادی با بایرن به دست بیاورم

مانوئل نویر، دروزه بان جدید بایرن مونیخ، اعلام کرد دلیل پیوستن به این باشگاه این بود که می خواست برای بزرگترین باشگاه آلمانی بازی کند.
    این دروازه بان 25 ساله روز گذشته با قراردادی 18 میلیون یورویی راهی آلیانس آره نا شد.
    نمایش های درخشان نویر در رقابت های این فصل موجب شد تا باشگاه های بزرگ زیادی به دنبال به خدمت گرفتن او باشند اما او بارها تاکید کرد که دوست دارد در بوندس لیگا بماند.
    او در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار تیم ملی آلمان مقابل اتریش در وین به خبرنگاران گفت:" من مجبور به ترک شالکه نبودم، خودم می خواستم این کار را انجام بدهم. می توانستم به یک تیم خارجی بروم اما دوست نداشتم. برای من بوندس لیگا یک لیگ فوق العاده است. فوتبال آلمان از نظر سازماندهی بهترین است. من می خواستم برای بهترین باشگاه بازی کنم و آن بایرن مونیخ بود."
    او همچنین در مورد شایعاتی که در هفته های اخیر در مورد جدایی اش از شالکه وجود داشت صحبت کرد و گفت که که شرایط دشواری را تجربه کرده است. " شایعات زیادی در مورد انتقال من وجود داشت و رسانه ها دائما در مورد آن می نوشتند. من از اعضای باشگاه خواسته بودم تا در مصاحبه های شان در این مورد صحبت نکنند. من اهدافی شخصی دارم. می خواهم همچنان پیشرفت کنم و نمی خواهم محدودیتی برای خودم قائل شوم. می خواهم جام های زیادی با بایرن به دست بیاورم."
    یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان نیز در مورد پیوستن دروازه بان اول تیمش به بایرن گفت:" بایرن همیشه در لیگ قهرمانان بازی می کند. آنها همیشه مدعی کسب جام هستند و این باشگاه می تواند موجب پیشرفت بیشتر نویر شود. برای من شخصا چیزی تغییر نکرده است. او تقریبا یک سال است که دروازه بان شماره یک ماست. علاوه بر این بعد از پشت سر گذاشتن یک فصل فوق العاده اعتماد به نفس زیادی به دست آورده است."
    کد:
    .

8. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Rafinha

تیمهایی که بوده به همراه مدت زمان

محلهایی که بازی کرده است

جمع بندی آماری

سابقه محرومیت و مصدومیت

بررسی فصل قبل وی

10. 7 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی خبری از جزئیات قرارداد نویر نیس ؟ همه جا ۱۸ میلیون اعلام شده . اما قبلا خونده بودیم که ۷ میلیون دیگه هم بصورت شرایطی به شالکه پرداخت میشه . اون شرایط تو قرارداد نهایی هست یا نه ؟
    من هر چی گشتم چیزی در مورد جزئیاتش پیدا نکردم .

.

12. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

راستی خبری از جزئیات قرارداد نویر نیس ؟ همه جا ۱۸ میلیون اعلام شده . اما قبلا خونده بودیم که ۷ میلیون دیگه هم بصورت شرایطی به شالکه پرداخت میشه . اون شرایط تو قرارداد نهایی هست یا نه ؟
    من هر چی گشتم چیزی در مورد جزئیاتش پیدا نکردم .

.
    فارس که اینجور نوشته:

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، هورست هلد، مدير ورزشي شالكه به اطلاع خبرنگاران در شامگاه چهارشنبه رساند مانوئل نوير با امضا قراردادي 5 ساله به بايرن مونيخ خواهد پيوست.
    اين اظهارات در حالي عنوان شد كه از مدت ها قبل سنگربان 25 ساله خود را مهيا حضور در جمع باورايي ها كرد. ولي تيم شهر گيلزن كرشن هرروز سنگ اندازي تازه در راه تحقق اين انتقال داشت، اما سرانجام وي با پاسخ مثبت مواجه شد.

براين اساس با توجه به باقي بودن قراردادش تا سال آينده، آبي پوشان با دريافت 18 ميليون يورو به اضافه 7 ميليون يورو در سال هاي بعد موافقت كردند.

به گفته هلد خبر اين انتقال روز پنج شنبه (امروز) در كنفرانسي مطبوعاتي به طور رسمي اعلام خواهد شد.
    کد:

14. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طبق خبرا قراره که بایرن درصورت قهرمان شدن اولین قهرمانیشون تو بوندسلیگا همراه با نویر 4میلیون بدن به شالکه و درصورتی که قهرمان اروپا هم بشن 3میلیون بدن که مجموعا میشه 25میلیون.

16. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بررسی توانايی های مانول نوير

وب سايت رسمی کانون هوادارن بايرن مونيخ در ايران - ترجمه و تاليف: کوروش فروديان

دروازه بان پستی است که می تواند تعيين کننده روش و ساختار خط دفاعی يک تيم باشد. مدافعين تيم بايد از توانايی ها و نقاط ضعف دروازه بان تيم خود آگاه باشند تا يک خط دفاعی محکم تشکيل شود. نوير قرار است سال ها شماره يک بايرن باشد، در اين مقاله نگاهی دقيق خواهيم داشت به مردی که قرار است دروازه بايرن را در سال های آتی محافظت کند.

کارشناسان سايت گل به طور کلی نوير را اين گونه ارزيابی کرده اند:

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 650x511 and weights 97KB.

الکه هرگز به نيمه نهايی نمی رسيد. شايد تنها ضعف نوير در اين قسمت قضاوت او برای انتخاب زمان صحيح خروج از دروازه و نحوه دفع توپ است مانند گل تماشايی که در بازی با اينتر باعث به وجود آمدنش شد.

بازی با پا و شروع مجدد: در اين زمينه نوير از بهترين های دنيا است، شوت های محکم و بلند، پرتاب های دستی که تا نيمه زمين می رسد و سرعت عمل در دفع مناسب توپ از خصوصيات منحصر به فرد او است. کافی است به ياد بياوريد در جام جهانی و بازی با انگليس چطور با شوت بلندش به کلوزه پاس گل داد! پرتاب های دست بلند و دقيق او در بايرن ميتواند بازيکنان سريعی مثل روبن و ريبری را به سرعت در موقعيت ضد حمله خطرناک قرار دهد و بازی با توپ خوبش به مدافعين اين امکان را می دهد تا با خيال راحت توپ را به او پاس بدهند.

پنالتی گيری: نوير پنالتی های زيادی را در جريان بازی نگرفته است اما وقتی صحبت پايان بازی ميشود می توانيم بازی شالکه با پورتو در سال 2008 را به ياد بياوريم که با هنرمندی نوير در ضربات پنالتی شالکه به مرحله يک چهارم نهايی لیگ قهرمانان رسيد.

رفلکس ها و شوت گيری: نوير مانند يک گربه انعطاف پذير و سريع است، او بدون شک از بهترين شوت گير های حال حاضر دنيا محسوب ميشود. هر دروازه بانی در طول دوران بازی گريش چند مهار خارق العاده دارد اما نوير به طور مداوم موفق به انجام اين کار شده، چه از دور چه از نزديک شوت ها را به خوبی می گيرد، بازی با دورتموند و بايرن در خانه حريف و بازی با منچستر در خانه اوج کار او در اين فصل بودند.

نوير به طور کلی دروازه بانی سريع با رفلکس های عالی و توانايی های خوب در همه زمينه ها است اما هر از گاهی اشتباهات بدی هم دارد که فعلاً برای او دردسر ساز نشده اند و با توجه به اينکه هنوز 25 ساله است ميتواند سال ها در رده چند دروازه بان اول دنيا باشد. نوير در اولين بازی ملی اش يک پاس به عقب را با شوتی محکم به کمر مهاجم حريف کوبيد و توپ وارده دروازه اش شد! اما در همين فاصله کوتاه بازی با پايش آنقدر بهبود پيدا کرده که جزو بهترين های دنيا شده است بنابراين می توان اميدوار بود در سال های آتی بقيه نقاط ضعف اش را هم برطرف و به دروازه بانی کامل و افسانه اي تبديل شود. مبلغ 25 ميليونی که در کل برای او پرداخت ميشود مساوی با مبلغی است که برای خريد بوفون در دوران اوجش پرداخته شد و يک رکورد برای خريد دروازه بان محسوب ميشود نوير در بايرن با فشار و سطح جديدی از توقعات روبرو خواهد شد، خودش از اين امر استقبال کرده و ميخواهد نشان دهد لقب بهترين دروازه بان جهان که هم اکنون هم برخی از کارشناسان به او لقب می دهند شايسته او است و ميتواند سال ها آن را حفظ کند

پ ن:آقا، نویر همه چیش خوب اما یه چیزی کم داره!
    یه دوتا خط بندازن رو صورتش ابوهتش میره بالامیشه به قول دوستان خود سلطون(سلطان کان)..
    الان یکمی بگی نگی خوشکل میزنه،یعنی آدم بجایی که ازش بترسه،برعکس میره تو دلش

18. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

راستی اینا چرا این رافینا رو خریدن بازیکن چرت تر این پیدا نکردن؟!

مدافع وسط هم که نگرفتن هنوز...همش دنبال مهاجم و هافبک هجومی هستن...

تنها نکته مثبت تا اینجا خریدن نوئر بوده!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •