تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 67 اولاول 1234567891555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 667

نام تاپيک: مشاوره برای خرید تلویزیون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

[من LG PW3500 (خودش و عینکشو )خریدم!
    مزایا:
    1-کیفیتش از اونی که فکر میکنین خیلی بهتره و مطمین باشین به ال سی دی خیلی سره، و باور کنین شفافیت تصاویرش مثل پوستر شفاف و زنده است! در ضمن بدنه بسیار بسیار نازکه و هیچ فرقی با ال ای دی نداره!
    2- اکثر فرمت های تصویری رو اجرا میکنه و جالب اینکه خودتون میتونین زیر نویس فارسی روبه فیلماتون اضافه کنید و مطمئن باشید بدون هیچ مشکلی زبان فارسی رو ساپورت میکنه.
    3-ساپوت قوی فلش! من بهش هارد اکسترنال 1ترابایت وصل میکنم و راحت اجراش میکنه.

اما بدیهاش:
    1-خیلی خیلی داغ میشه
    2-هنگام تبدیل 2بعدی به 3بعدی کیفیتش در حالت 3بعدی چنگی به دل نمیزنه و در واقع ناامید کننده است. البته شنیدم در هنگام تبدیل2به3 بعدی،تمام برندها اینطوری اند. تازه میکن ال جی باز بهتره!هنوز 3 بعدی واقعی باهاش ندیدم اما مطمیئنا بسیار عالیه چون شما از هر برندی بخرین 3بعدی واقعی رو عالی نشون میده شاید بعضی ها بهتر باشن اما تکنولوژی ساخت 3D واقعا بالا رفته و همه خوب هستن.
    3- کنترلش زیادی بزرگه که من زیاد از اش خوشم نیومد اما ضایع نیس(من قبلا سامسونگ ساده داشتم که کنترلش خیلی جمع و جور بود)
    Last edited by yaserabdolvand; 17-11-2011 at 22:36. دليل: ؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من كه LCD خريدم پارسال پشيمونم سامسونگ هم هست و سري 7 هست اصلا كيفيت فيلم اينا ميبينيم خوب نيست يعني فيلم تاريك ميشه هيچي نشون نميده. گفتن پلاسما خوبه چشم رو هم ضعيف نميكنه خود پزشك ميگفت. حالا نميدونم تكنولوژي روز بازار چيه؟؟ مثلا پلاسما Super Amoled داريم؟؟؟ يا پلاسما و IPS و Super amoled و Oled amoled‌ اينا همه فرق دارن؟؟؟
    اماناتي كه ميخوام :
    1- پورت usb داشته باشه كه فلش و هارد هاي ترابايتي ساپورت كنه
    2- نمايشگر شفاف و رنگ آميزي عالي و زنده باشه
    3- واي فاي داشته باشه براي اتصال بي سيم لپ تاپ يا پي سي يا اسپيكر و غيره. من ميخوام از طريق گيرنده بي سيم صدا و تصوير رو از روي لپ تاپ بفرستم روي نمايشگر نشون بده. تبليغ گيرنده بي سيم رو ديدم حالا نميدونم خود نمايشگر داره يا نه
    4- بعد اينچش متوسط باشه نميدونم اينچ ها شماره هاشون چنده ؟؟؟
    5- مالتي مديا داشته باشه پسوند هاي صوتي و تصويري و عكس رايج رو نشون بده و زيرنويس فارسي رو ساپورت كنه ديگه نيازي به دستگاه مالتي مديا وسترن ديجيتال نداشته باشم
    6- گيرنده ديجيتال هم داشته باشه
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان من كه LCD خريدم پارسال پشيمونم سامسونگ هم هست و سري 7 هست اصلا كيفيت فيلم اينا ميبينيم خوب نيست يعني فيلم تاريك ميشه هيچي نشون نميده. گفتن پلاسما خوبه چشم رو هم ضعيف نميكنه خود پزشك ميگفت. حالا نميدونم تكنولوژي روز بازار چيه؟؟ مثلا پلاسما Super Amoled داريم؟؟؟ يا پلاسما و IPS و Super amoled و Oled amoled‌ اينا همه فرق دارن؟؟؟
    اماناتي كه ميخوام :
    1- پورت usb داشته باشه كه فلش و هارد هاي ترابايتي ساپورت كنه
    2- نمايشگر شفاف و رنگ آميزي عالي و زنده باشه
    3- واي فاي داشته باشه براي اتصال بي سيم لپ تاپ يا پي سي يا اسپيكر و غيره. من ميخوام از طريق گيرنده بي سيم صدا و تصوير رو از روي لپ تاپ بفرستم روي نمايشگر نشون بده. تبليغ گيرنده بي سيم رو ديدم حالا نميدونم خود نمايشگر داره يا نه
    4- بعد اينچش متوسط باشه نميدونم اينچ ها شماره هاشون چنده ؟؟؟
    5- مالتي مديا داشته باشه پسوند هاي صوتي و تصويري و عكس رايج رو نشون بده و زيرنويس فارسي رو ساپورت كنه ديگه نيازي به دستگاه مالتي مديا وسترن ديجيتال نداشته باشم
    6- گيرنده ديجيتال هم داشته باشه
    ممنونم

دوست عزیز من توصیه میکنم یک تلویزیون با اصالت بگیری و برای کارهای مالتی مدیا و هارد های حجم بالا یک مولتی پلیر با قابلیت های بالا هزینه کنی. در ضمن برخی از تبلیغات قید نمی کنن که DLNA مربوط به موزیک و عکسه و شامل حال فیلم نیست و برخی هم شامل حالش میشود
    تلویزیون وظیفه اش نمایش تصویر خوبه و هر چه با اصالت تر بهتر
    من به شخصه برند های پایونیر ، پاناسونیک و شارپ توصیه می کنم
    Last edited by kia.Tahamtan; 02-01-2012 at 23:45.

4. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز من توصیه میکنم یک تلویزیون با اصالت بگیری و برای کارهای مالتی مدیا و هارد های حجم بالا یک مولتی پلیر با قابلیت های بالا هزینه کنی. در ضمن برخی از تبلیغات قید نمی کنن که DLNA مربوط به موزیک و عکسه و شامل حال فیلم نیست و برخی هم شامل حالش میشود
    تلویزیون وظیفه اش نمایش تصویر خوبه و هر چه با اصالت تر بهتر
    من به شخصه برند های پایونیر ، پاناسونیک و شارپ توصیه می کنم
    ممنونم. البته دوستان مالتي مديا دارش رو خريدن ال جي خيلي راضي هستن .
    در ضمن ال جي كه سالهاست در اين زمينه فعاليتداره اصالت نداره يعني؟؟؟ پايونيير آخه تازه پا تو عرصه تصويري گذاشته. من تا به حال از اين 3 تا برند در اين زمينه استفاده نكردم. ال جي و سوني و سامسونگ رو قبول دارم. جز اينكه قطعه اصلي بعضي برندها مانند سوني براي سامسونگ هست هم تصويرش در يوتوب هست هم از نزديك ديدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من میخوام تلویزیون بگیرم ولی مشکلات زیادی دارم.
    1. نمیدونم LCD بگیرم یا LED
    2. نمیدونم کدوم مارکو بگیرم.سونی،سامسونگ، ال جی،.......یک سری میگن سامسونگ وال جی افت تصویرش بعد از یک مدت زیاد میشه.یک سری میگن سونی پول مارکشو میگیره ولی هیچ برتری نصبت به بقیه مارک ها نداره.البته این موضوع که با خرید از مارکهای سامسونگ و یا ال جی یک عدد دستگاه HOME SINEMA هم میدن یخورده انتخوابو سخت میکنه.
    3. خواسته من از تلویزیونی که میگیرم اینه که کیفیت تصویرش بالا باشه.فرمتهای فلش رو اجراء کنه.و 42 اینچ هم باشه.
    4. مبلغی که میخوام بابت خرید این تلویزیون بدم حداکثر 2500000 .

حالا شما بگین من چی بگیرم؟؟؟
    ببین حالا که میخوای اینقدر هزینه کنی LED بگیر و این پول رو بذار پای مرغوبیت و کیفیت پنلت و پنل ژاپنی بگیر . سونی یه مدل پنل ژاپنی داشت که عالی بود و دیگه نمیشه گیرش آورد . البته اینو قبول دارم که سونی پول برندشو میگیره ! به نظر من بین TV های الآن شارپ خوبه که پنلشم ژاپنیه و امکاناتش خیلییی کامله و گارانتیشم معتبره و با این قیمت حتی میتونی 3D 46 شارپ رو بخری

7. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    اساتید led یا lcd چهل اینچ تا 100/1 آخرش دیگه تا 200/1 چی بگیرم؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    اساتید led یا lcd چهل اینچ تا 100/1 آخرش دیگه تا 200/1 چی بگیرم؟
    استادی از خودتونه یکی از آشناهامون براش کیفیت تصویر خوب و پنل ژاپنی مهم بود شارپ مدل
    LC-40L550M رو هفته پیش 1,050,000 تومن گرفت . الآن گشتم عکسش و مشخصاتش رو برات از اینترنت پیدا کردم . یه سر به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ، خودت مشخصاتش رو ببین ، به نظرم خوبه.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ممنونم. البته دوستان مالتي مديا دارش رو خريدن ال جي خيلي راضي هستن .
    در ضمن ال جي كه سالهاست در اين زمينه فعاليتداره اصالت نداره يعني؟؟؟ پايونيير آخه تازه پا تو عرصه تصويري گذاشته. من تا به حال از اين 3 تا برند در اين زمينه استفاده نكردم. ال جي و سوني و سامسونگ رو قبول دارم. جز اينكه قطعه اصلي بعضي برندها مانند سوني براي سامسونگ هست هم تصويرش در يوتوب هست هم از نزديك ديدم.

درسته دوست عزیز
    LG هم در حال حاضر در تلویزیون های تولیدیش از تکنولوژی های روز استفاده می کنه گرچه هنوز ضعف های تخصصی داره اما به شخصه با سامسونگ موافق نیستم چون بعد از مدتی شفافیت خودشون از دست میدن و البته پیکسل سوزی زیاد داره طوریکه متاسفانه کمپانی بزرگ و اصیل سونی هم تصمیم به قطع همکاری با سامسونگ کرده در ضمن برندهای کره ای تمایل زیادی به بزرگنمایی دارن
    در حال حاضر کمپانی دوست داشتنی اپل خط تولید تمام LCDهاش به کمپانی شارپ واگذار کرده
    کمپانی سونی هم این قصد را داره
    در ضمن شرکت معتبری مثل مادیران هیچ وقت اعتبارش رو برای یک جنس نامرغوب حراج نمی کنه و با مطالعه نمایندگی و گارانتی برند شارپ به عهده گرفته
    پایونیر تازه وارد تولید تلویزیون نشده بلکه سال 2009 بعد از تولید پلاسمای افسانه ای کورو که الان زیر پل حافظ میتونید ببینید اعلام کرد دیگه قصد تولید نداره
    پاناسونیک هم که در حال حاضر در زمینه تکنولوژی پلاسما حرف اول میزنه
    میتونید سری هم به تاپیک تلویزیون های شارپ بزنید که در مورد برند های شارپ و LG و فیلیپس و پاناسونیک مطالب خوبی گذاشتم
    موفق باشید
    Last edited by kia.Tahamtan; 05-01-2012 at 18:42.

11. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درسته دوست عزیز
    LG هم در حال حاضر در تلویزیون های تولیدیش از تکنولوژی های روز استفاده می کنه گرچه هنوز ضعف های تخصصی داره اما به شخصه با سامسونگ موافق نیستم چون بعد از مدتی شفافیت خودشون از دست میدن و البته پیکسل سوزی زیاد داره طوریکه متاسفانه کمپانی بزرگ و اصیل سونی هم تصمیم به قطع همکاری با سامسونگ کرده در ضمن برندهای کره ای تمایل زیادی به بزرگنمایی دارن
    در حال حاضر کمپانی دوست داشتنی اپل خط تولید تمام LCDهاش به کمپانی شارپ واگذار کرده
    کمپانی سونی هم این قصد را داره
    در ضمن شرکت معتبری مثل مادیران هیچ وقت اعتبارش رو برای یک جنس نامرغوب حراج نمی کنه و با مطالعه نمایندگی و گارانتی برند شارپ به عهده گرفته
    پایونیر تازه وارد تولید تلویزیون نشده بلکه سال 2009 بعد از تولید پلاسمای افسانه ای کورو که الان زیر پل حافظ میتونید ببینید اعلام کرد دیگه قصد تولید نداره
    پاناسونیک هم که در حال حاضر در زمینه تکنولوژی پلاسما حرف اول میزنه
    میتونید سری هم به تاپیک تلویزیون های شارپ بزنید که در مورد برند های شارپ و LG و فیلیپس و پاناسونیک مطالب خوبی گذاشتم
    موفق باشید
    کیا جان از راهنماییت ممنونم. من تاپیک شارپ پیدا نکردم ممنون میشم لینکش رو بدی. یعنی الان شار بهترین هستش؟؟ شارپ چه امکاناتی داره؟؟ مثلا پورت فیبر نوری برای صدا؟ شفافیت بالای صفحه نمایش و وای فای و مالتی مدیا و غیره ؟!! راستی در حال حاضر چه صفحه نمایشی جدیدترین هست؟؟ پلاسما که انگاری دیگه آنچنان بازارش داغ نیست؟؟ چه صفحه نمایش هایی الان هست؟؟؟ مثلا پلاسما - LED- Super Amoled - Oled- Ips و غیره ؟؟ کدوم از همه بهتر هستن و کیفیت تفکیک پذیری رنگ خیلی بالایی دارن و رنگشون زنده تر هستش چون تمام یه صفحه نمایش خانگی به کیفیت و زنده بودن تصویرش هست. با سپاس

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کیا جان از راهنماییت ممنونم. من تاپیک شارپ پیدا نکردم ممنون میشم لینکش رو بدی. یعنی الان شار بهترین هستش؟؟ شارپ چه امکاناتی داره؟؟ مثلا پورت فیبر نوری برای صدا؟ شفافیت بالای صفحه نمایش و وای فای و مالتی مدیا و غیره ؟!! راستی در حال حاضر چه صفحه نمایشی جدیدترین هست؟؟ پلاسما که انگاری دیگه آنچنان بازارش داغ نیست؟؟ چه صفحه نمایش هایی الان هست؟؟؟ مثلا پلاسما - LED- Super Amoled - Oled- Ips و غیره ؟؟ کدوم از همه بهتر هستن و کیفیت تفکیک پذیری رنگ خیلی بالایی دارن و رنگشون زنده تر هستش چون تمام یه صفحه نمایش خانگی به کیفیت و زنده بودن تصویرش هست. با سپاس

درود بر شما دوست عزیز
    1.بهترین در مورد یک برند خاص، همیشه نمیشه بگی چون مدل به مدل تغییرات وجود داره. ولی به دلیل وجود خدمات عالی و گارانتی مادیران این برند انتخاب خوبیه
    2.برای دیدن امکانات تلویزیون های شارپ به سایت مادیران سری بزن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3.پورت نوری برا صدا هم داره
    4.تمام مدل هایی که از پنل 10bit x-Gen استفاده میکنن از شفافیت فوق العاده ای بهره میبرن که در تاپیک شارپ میتونی بیشتر اطلاعات بگیری
    5.مدل های کواترون wi-fi(فقط موزیک و عکسDlna) و ----t و usb و ... برای استفاده های مالتی مدیا داره
    6.تعداد صفحه نمایش های جدید در حال حاضر زیاده و کمپانی های بزرگ در هر مدلی این موضوع لحاظ می کنن
    7.پلاسما تکنولوژی تصویر بالایی داره و نمیشه گفت پنل پلاسما بهتره یا LED و بسته به نور اطاق شما داره و اینکه پلاسما در نمایش 3D به دلیل کم بودن Crosstalk که البته در شارپ هم این مشکل وجود نداره بهتر عمل می کنند
    این هم آدرس های تاپیک تلویزیون شارپ

14. این کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •