شاد باشی همچنین![]()
شاد باشی همچنین![]()
دیزایر اس که شده 530 تا 540 تومنما رو باش از مرحله پرتیم! داریم برنامه ریزی میکینم برای دیزایر اس که 620 هست و این 460 هست!!در ثانی دیزایر اس تایوانیه این گالکسی اس مید این چاینا است
قصدم مقایسه نبود، اطلاع رسانی بود.
گلکس اس قدیمی شده رو نمیفهممدقیقا چیش؟! اخه هر جور نگاه میکنم چیزی کم نداره از آرک جز دوربین! دوربینم که شما میگی میخوام دیجیتال بگیرم...
به نظرم برو sample هاش رو ببین گلکسی اس کیفینت دوربینش خوبه...
چینی بودنش مهم نیست باید دید از اون چینی های درجه یک هست یا نه! من به شخصه ندیدم در این مورد کسی از گلکسی اس بناله! در ضمن جهت اطلاع و اطلاع رسانی گلکسی اس کره ای هم تو بازار هست !دیزایر اس که شده 530 تا 540 تومندر ثانی دیزایر اس تایوانیه این گالکسی اس مید این چاینا است
![]()
نچ نچ
pandora تو اواتارت هم مثل خودت اخمو هستش
بابا با چه زبونی بگیم
گالکسی اس بگیر
بهترین انتخاب
گالاکسی اس +دوربین
به نظر من arc خیلی خوشگلتره اما galaxy s با این قیمت واقعا مفته arc ارزش این هزینه اضافی رو نداره
galaxy بگیر عمرا پشیمون نمیشی مخصوصا که سیستم عاملش قابل ارتقا به جینجه برده![]()
من بودم آرک میگرفتم !
داریم شکنجه ی روحیت میدیما !![]()
بچه ها من یه کم فکر کردم دیدم بهتره برم گالکسی اس بگیرم ( چون خداییش از نظر سخت افزاری چیزی کم تر از آرک نداره ) .
چون افت قیمتشم کرده ولی آرک افت قیمت زیادی خواهد داشت .
بعد اینکه مثلا تا آخرای تابستان گالکسی اس را نگه دارم بعد با یه گوشی دو هسته ایی مثل گالکسی 2 یا sensation عوض کنم .
چه طوره ؟
تنها چیزی که میتونه آدم رو دودل کنه دوربین و HDMI ه Arc هست.البته الان قیمتش الکی بالا هست...
به نظر من گلکسی بخر و 1 سالی هم نگهش دار چون به این زودیها از کار نمی افته...
شک نکن گلکسی بهتره . چون صفحه نمایش بهتری داره . آرک زاویه دید خوبی نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)