دوستان عزیز کافیه فقط d3dgear روی کامپیوترتون نصب کرده و سپس بعد از اجرای برنامه بازی رو استارت بزنید در بالای صفحه به شما فریمت ریت میگه.
دوستان عزیز کافیه فقط d3dgear روی کامپیوترتون نصب کرده و سپس بعد از اجرای برنامه بازی رو استارت بزنید در بالای صفحه به شما فریمت ریت میگه.
Fraps هم دقیقا کارش همینه !دوستان عزیز کافیه فقط d3dgear روی کامپیوترتون نصب کرده و سپس بعد از اجرای برنامه بازی رو استارت بزنید در بالای صفحه به شما فریمت ریت میگه.
+
گرفتن بنچمارک از بازی
+
ضبط ویدیو با کیفیت از بازی
+
تصویر برداری از بازی
+
و....
اره درسته الان که رفتم دوباره مقاله رو خوندم نوشته بود 60 فریم !تا 60 فریم رو حس میکنیم
کلا تایپیکو منحرفوندیم رفت ! الانه که سر و کله احسان وصاحب تایپیک پیدا بشه !![]()
برو تو قسمت show و show fps رو فعال کن.من منظورم تو خود UDK بود!
چه خوشگل شده امشب .نینجا جان چقدر قشنگه آقا رهن اش چقدره؟
خوش سخن فروشیه ...چه خوشگل شده امشب .نینجا جان چقدر قشنگه آقا رهن اش چقدره؟
پلیگن هاش زیاد میزنه ها.
فکر کنم یه 100هزار تایی همین صحنه خالی بدون مدل داشته باشه
خوبه.
منتظر تکسچر شده و مدل گذاری شدش هستم.
ببینم با افکت ها چکار میکنیا.
راستی برای یه بنایی که سقفش پایین هست از این پنکه ها نمیذارن طرف قدش بلند باشه گردنش رفته
یه چیزی هم هست من به نظرم اومد سیستم آب پاش ضد حریق باشه ولی خیلی از سقف اومده پایین و یه جاییه که نصف اتاق رو کلاً پوشش نمیده.
نمیدونم محیط رو با چی ساختی(با خود UDK یا چیز دیگه)ولی یکم بد در آوردی.
میدونی چرا:
جلوی خروجی که در هم نداره از بالا یکم زده پایین که این برای چار چوب و مشکلی نداره ولی در عوض از پایین زیادی رفته و یه تیکه از زمین هم برداشته(احتمالاً به خاطر فیکس نبودن موقع استفاده از SCG Subtract یا بولین یا هر اسم دیگه ای که ادیتورت داره بوده.)اگر یکم بالاتر میزنی اونوقت زمین درست میشد ولی در عوض چارچوب میرفت.تازه همین الانش هم جا برای چارچوب کمه.
ستون هات یجوری هستن:
انگار یه مکعب زدی بعد روش اون گچ بری ها رو اضافه کردی.
تو واقعی معمولاً وقتی از این گونه گچ بری ها استفاده میشه طوری روی گوشه های ستون رو تا پایین ادامه میدن که یکدست بشه و خوب به نظر بیاد(اگر تو واقعی این کار رو میکنن برای بهتر جلوه کردنه و اگر میخوای مثل واقعی بسازی باید بهش دقت کنی و اگر نمیخوای واقعی بسازی باید یه کار کنی بهتر جلوه کنه که مجبوری از قوانین واقعیت استفاده کنی ولی اگر میخوای بد جلوه کنه که هیچی دیگه)
یه مورد دیگه اینه که برای پنجره ها و درها هم یه چارچوبی انتخاب کن که به محیط بیاد.چون الان چارچوب نداره فقط در همین حد میشه گفت.
در ضمن گفتی که:
در صورتی که 2 تا شات گذاشتی و همین بی دقتی میتونه روی روان پلیر تاثیر بذاره و بگه که بازی بدرد نخوریه و دیگه از این شرکت بازی نمیخرماینم یه شات جدید![]()
Last edited by Hotsun; 02-05-2011 at 19:47.
نه بابا 100000 تا؟پلیگن هاش زیاد میزنه ها.
فکر کنم یه 100هزار تایی همین صحنه خالی بدون مدل داشته باشهفقط اون گچ بری بالای ستون پلیش زیاده بقیه که چیزی نداره.
فعلا انجینم مشکل داره متریال نمیتونم بزنم ولی مدلا رو که کم کم چیدم شات میزارم الان یه چندتا شات میزارم.منتظر تکسچر شده و مدل گذاری شدش هستم.
ببینم با افکت ها چکار میکنیا.
اتفاقا اینجا سقفش بالاس تو این شاتا نسبت ارتفاع سقف یه پلیر رو میزارم.راستی برای یه بنایی که سقفش پایین هست از این پنکه ها نمیذارن طرف قدش بلند باشه گردنش رفته
اونو اول اول گذاشتم دیگه بر نداشتم همینجوری باشه بهتره.(قرار بود چراغ باشهیه چیزی هم هست من به نظرم اومد سیستم آب پاش ضد حریق باشه ولی خیلی از سقف اومده پایین و یه جاییه که نصف اتاق رو کلاً پوشش نمیده.)
اینو برای این گذاشتم که میخوام توش فرش بزارم و فیزیک پارچه udk رو بهش بدم. اینطوری پر میشه.جلوی خروجی که در هم نداره از بالا یکم زده پایین که این برای چار چوب و مشکلی نداره ولی در عوض از پایین زیادی رفته و یه تیکه از زمین هم برداشته
این شاتا رو تو حالت light detail خود udk گرفتم برای همین یکم نافرم در اومده اگه متریال بدم یه جورایی سعی میکنم فیکسش کنم.ستون هات یجوری هستن:
انگار یه مکعب زدی بعد روش اون گچ بری ها رو اضافه کردی.
در و پبجره رو هنوز مدلسازی نکردم اون پنچره رو هم مینطوری گذاشتم, بعدا عوضش میکنم.یه مورد دیگه اینه که برای پنجره ها و درها هم یه چارچوبی انتخاب کن که به محیط بیاد.چون الان چارچوب نداره فقط در همین حد میشه گفت.
کلا از بچگی ریاضیم ضعیف بود شما به دل نگیر بازیو بخردر صورتی که 2 تا شات گذاشتی و همین بی دقتی میتونه روی روان پلیر تاثیر بذاره و بگه که بازی بدرد نخوریه و دیگه از این شرکت بازی نمیخرم
در کل ممنون بابت نظرات و نکته بینیات![]()
ای بابا دهنم سرویس شد این عکسا اپ نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)