تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدHم یک از این مدل : HP DV6-6090ee یا Dell XPS L502 یا MSI GE620 یا ASUS N53SV

راي دهنده
216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • HP DV6-6090ee

92 42.59%
  • Dell XPS L502

55 25.46%
  • MSI GE620

23 10.65%
  • ASUS N53SV

46 21.30%
صفحه 5 از 16 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 158

نام تاپيک: نظر سنجی :(HP DV6-6090ee ) یا (Dell XPS L502 ) یا (MSI GE620 ) یا (ASUS N53SV )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به شما چي گفتن دوست عزيز؟اگه ممكنه بفرماييد تا مطلع بشيم
    به من گفتند لپ تاپ رو بیارید، ما از ASUS استعلام می کنیم و هر چی اونها گفتند انجام میدیم.

شعبه امارات اسوس هم در جواب میل من گفت ما قطعات رو برای شرکت های ایرانی می فرستیم و لپ تاپ تون رو ببرید تا مادربردش تعویض بشه.

یعنی مشکل رو همین الان حل می کنند، نه وقتی که لپ تاپ بخواد مشکل پیدا کنه.

البته قطعا هم تعویض مادربرد نمی خواد، با یه تغییر کوچک روی برد و جابجایی از یک ساتا به ساتای نوع دیگه به قول دوستان حل میشه این قضیه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ايسوس كه كلا برندشو خراب كرد من هرچي لپتاپ اس ان يا اس وي بود چك كردم همشون مشكل دار بودن... اگه هم مشكل دار هم نباشه يه برند تايوانيه و كيفيت خوبي تو مدل اس وي يا س ان نداره همين مشكل اساسيش اينه كه موقع بوت شدن ويندوز به كندي عمل ميكنه يه ويندوز رو كه بايد زير 1 دقيقه باشه تا 12 دقيقه هم ديدم بوت ميكنه...
    ام اس اي هم خودم داشتم دادمش به پسر داييم لپتاپ بدي نبود اما بيشتر واسه گيم طراحي شده بود و همينطور برنامه هاي گرافيكي مثل فتوشاپ رو اجرا نميكرد در كل نمره بهتري از ايسوس ميگيره
    دل هم اگه واقعا دل باشه نه ايني كه تو بازار موجود هست خوبه معمولا گارانتيه زيگورات دل مطمئن داره ولي بقيه رو بايد مواظب بود كه ببينيد سفارش كجاست... اما امار خرابيش كمي بالاتر از اچ پي هست به نظرم بين گزينه هاي بالا اول اچ پي بعد دل هست چون كانفيگ اچ پي به مراتب قويتر هست و اين مدلش بسيار خنك و كم صداست اما دل كمي صداي فنش بالاست و گرما داره در مجموع بين دل و اچ پي بايد يكي رو انتخاب كرد من اچ پي رو انتخاب ميكنم واسه زيباييش امكاناتش و قدرت و اعتمادي كه به اين برند دارم اما فقط يه بدي داره كه گارانتيه اصلي تو ايران نداره و بايد حواست باشه كه ريفر بهت ندازن وگرنه لپتاپ فوق العاده اي هست من كه دارم خيلي هم ازش راضيم
    من خودم 6090 رو اتخاب می کنم
    اما یه موضوعی رو خواستم عرض کنم خدمت پرنسس عزیز....البته امیدوارم از من دلگیر نشه...خیلی سعی کردم این مورد رو ذکر نکنم اما نشد که نشد.....
    اولا همچین میید یک برند تایوانی انگار داریددر باره یک محصولی چینی درسته 3 حرف میزندی!!!!!!!!! وسترن دیجیتال یکی از بهترین های سازنده هاردیسک هست برید ببینید اصالتا برندش کجایی هست !!!!
    شرق آسیا توی تکنولوژی خیلی قوی هستند
    سنگاپور / تایوان / چین / ژاپن و..... ما ایرانی ها فقط شنیدیم ژاپن خوبه و فقط می گیم ژاپن بده ژاپن بده.....
    متاسفانه شما در نقدهاتون خیلی یک طرفه جلو میرید !!!
    مثال میزنم خدمتتون
    من کامل در جریان خرید لپ تاپ شما بودم...شما کلا اون چیزی که میخواهید بخرید یا خریید رو خیلی گنده میکنید!!!!!! نمونه اش تاپیک ام اس آی !!! بعدش اچ پی و خراب کردن برند ایسوس تایوانی!!!
    هیچ شکی نیست که برند ایسوس یکی از معتبرترین هاست همین طور اچ پی و دل و..... اما فاکتورهایی سط میاد که ورق رو کاملا بر میگردونه مثلا سونی خیلی برند محشری هست ولی تکنولوژیش رو گرون میفروشه ولی ایسوس ارزون تر وهمین طور....
    در کل خواستم بگم یکمی متعادل تر نقد کنید تا دیگران رو گمراه نکنید ..
    نمونه اش شرکت گارانتی ایسوس که زنگ زدید!!! و اون نوشته تون درباره خراااااااب شدن کم کم و ذره ذره اس وی و.... یکم منطقی و علمی حرف بزنیم

شما با کدوم لپ تاپ 12 دقیقه بوت کردید؟؟؟؟ من که پی سی خونه پنتیوم 4 2.8 هست 2-3 مین لود میکنه بعد 12 میییییییییییییین!!!!!آخه این شد دلیل؟؟؟؟
    شما همه اس ان و اس وی هایی که دیدید خراب بود؟؟ چندتا رو دیدید؟؟؟؟ خدا وکیلی اصلا دیدید؟؟؟؟
    بازم عذر میخوام مجبور شدم

اگه روی کاغذ ببینیم برتری ها مشخصه
    اچ پی با کانفیگ قوی که داره جلو تر از همه هست
    و بقیه رقبا هم با اختلاف های کمی نسبت به هم پشت سر اون
    دل که واقعا قوی هست اما تو ایران یکمی نسبت بهش بد بین شده ایم که بخاطر گارانتی و رفرش و.. هست
    ام اس آی هم خیلی لپ تاپ خوبی هست همین طوور اس وی
    Last edited by m9780d; 08-05-2011 at 05:29.

3. 8 کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

من خودم 6090 رو اتخاب می کنم
    اما یه موضوعی رو خواستم عرض کنم خدمت پرنسس عزیز....البته امیدوارم از من دلگیر نشه...خیلی سعی کردم این مورد رو ذکر نکنم اما نشد که نشد.....
    اولا همچین میید یک برند تایوانی انگار داریددر باره یک محصولی چینی درسته 3 حرف میزندی!!!!!!!!! وسترن دیجیتال یکی از بهترین های سازنده هاردیسک هست برید ببینید اصالتا برندش کجایی هست !!!!
    شرق آسیا توی تکنولوژی خیلی قوی هستند
    سنگاپور / تایوان / چین / ژاپن و..... ما ایرانی ها فقط شنیدیم ژاپن خوبه و فقط می گیم ژاپن بده ژاپن بده.....
    متاسفانه شما در نقدهاتون خیلی یک طرفه جلو میرید !!!
    مثال میزنم خدمتتون
    من کامل در جریان خرید لپ تاپ شما بودم...شما کلا اون چیزی که میخواهید بخرید یا خریید رو خیلی گنده میکنید!!!!!! نمونه اش تاپیک ام اس آی !!! بعدش اچ پی و خراب کردن برند ایسوس تایوانی!!!
    هیچ شکی نیست که برند ایسوس یکی از معتبرترین هاست همین طور اچ پی و دل و..... اما فاکتورهایی سط میاد که ورق رو کاملا بر میگردونه مثلا سونی خیلی برند محشری هست ولی تکنولوژیش رو گرون میفروشه ولی ایسوس ارزون تر وهمین طور....
    در کل خواستم بگم یکمی متعادل تر نقد کنید تا دیگران رو گمراه نکنید ..
    نمونه اش شرکت گارانتی ایسوس که زنگ زدید!!! و اون نوشته تون درباره خراااااااب شدن کم کم و ذره ذره اس وی و.... یکم منطقی و علمی حرف بزنیم

شما با کدوم لپ تاپ 12 دقیقه بوت کردید؟؟؟؟ من که پی سی خونه پنتیوم 4 2.8 هست 2-3 مین لود میکنه بعد 12 میییییییییییییین!!!!!آخه این شد دلیل؟؟؟؟
    شما همه اس ان و اس وی هایی که دیدید خراب بود؟؟ چندتا رو دیدید؟؟؟؟ خدا وکیلی اصلا دیدید؟؟؟؟
    دوست عزيز يه جور صحبت ميكني كه انگار من مقصر خرابيهاي ايسوس هستم به دل نگرفتم بيشتر خنده ام ميگيره كه شما تكنولوژي اچ پي رو با يه برند تايواني مقايسه ميكنيد من واسه هر برندي احترام قائلم حتي اگه سامسونگ و ال جي لپتاپ بزنن ولي به شرطي كه كار بلد باشن نه مثل ايسوس كه هميشه تكنولوژي رو بي بررسي استفاده ميكنه ايسوس لپتاپ ارزونيه و در اين شكي نيس چون سياستش همينه كه ارزون بفروشه به تيراژ بالا اما من هم داشتم اشتباه ميكردم و مدل اس ان رو ميخريدم كه از اقاي فروشنده خواستم كه يه كمي باهاش كار كنم اول ريستاتش كردم بله دقيقا 11 دقيقه و اندي بوت شد اين از اين
    دومش كه يه تست دي ايكس دياگ ازش گرفتم ولي سرعتش پايينتر از ام اس اي خودم بود كه من از فروشنده توضيح خواستم گفت چون باره اولشه اينطوريه!!!!!(اين جوري دليلاي علمي تو ايران هست متاسفانه)
    سوم اينكه مدل اس ان ايسوس رو نقد كردم ولي در مورد كا 53 ايسوس هميشه گفتم بهترينه تو ايسوسا ،اگه مشكلي با يو اس بي 3 نداريد و چهارم اينكه من هيچ پدر كشتگي با برندهاي مختلف ندارم و به من اصلا چه مي ماسه اين وسط!! فقط تجربه خودمو گفتم اينجا ميخواين بشنويد ميخواين هم نشنويد صلاح خويش خسروان دانند دعوا نداريم با هم كه اس وي هم ديديم اما به نظرم ام اس اي بهش ميچربه فقط يه مشكل كوچولو باهاش داشتم كه دادم به پسر داييم چون ازش خيلي خوشش اومده بود و الان هم راضيه فراموش نكنيد ام اس اي هم برند تايوانيه!! من با هيچ چيني يا تايوانيي يا ژاپنيي خصومتي ندارم اما در مورد علمي بودناظهار نظر كردن در مورد لپتاپ ميتونيد بريد نوت بوك چك ببينيد اس ان بهتره يا اس وي كه البته اس وي خيلي بهترهو مشخص ميشه كه من از خودم حرفي در نياوردم

5. 5 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزيز يه جور صحبت ميكني كه انگار من مقصر خرابيهاي ايسوس هستم به دل نگرفتم بيشتر خنده ام ميگيره كه شما تكنولوژي اچ پي رو با يه برند تايواني مقايسه ميكنيد من واسه هر برندي احترام قائلم حتي اگه سامسونگ و ال جي لپتاپ بزنن ولي به شرطي كه كار بلد باشن نه مثل ايسوس كه هميشه تكنولوژي رو بي بررسي استفاده ميكنه ايسوس لپتاپ ارزونيه و در اين شكي نيس چون سياستش همينه كه ارزون بفروشه به تيراژ بالا اما من هم داشتم اشتباه ميكردم و مدل اس ان رو ميخريدم كه از اقاي فروشنده خواستم كه يه كمي باهاش كار كنم اول ريستاتش كردم بله دقيقا 11 دقيقه و اندي بوت شد اين از اين
    دومش كه يه تست دي ايكس دياگ ازش گرفتم ولي سرعتش پايينتر از ام اس اي خودم بود كه من از فروشنده توضيح خواستم گفت چون باره اولشه اينطوريه!!!!!(اين جوري دليلاي علمي تو ايران هست متاسفانه)
    سوم اينكه مدل اس ان ايسوس رو نقد كردم ولي در مورد كا 53 ايسوس هميشه گفتم بهترينه تو ايسوسا ،اگه مشكلي با يو اس بي 3 نداريد و چهارم اينكه من هيچ پدر كشتگي با برندهاي مختلف ندارم و به من اصلا چه مي ماسه اين وسط!! فقط تجربه خودمو گفتم اينجا ميخواين بشنويد ميخواين هم نشنويد صلاح خويش خسروان دانند دعوا نداريم با هم كه اس وي هم ديديم اما به نظرم ام اس اي بهش ميچربه فقط يه مشكل كوچولو باهاش داشتم كه دادم به پسر داييم چون ازش خيلي خوشش اومده بود و الان هم راضيه فراموش نكنيد ام اس اي هم برند تايوانيه!! من با هيچ چيني يا تايوانيي يا ژاپنيي خصومتي ندارم اما در مورد علمي بودناظهار نظر كردن در مورد لپتاپ ميتونيد بريد نوت بوك چك ببينيد اس ان بهتره يا اس وي كه البته اس وي خيلي بهترهو مشخص ميشه كه من از خودم حرفي در نياوردم
    ببخشید، من بقیه فرمایشات تون رو کاری ندارم، ولی در مورد تیکه ای که با رنگ قرمز نوشتم، بسیار به نظرم حرف عجیبی میاد که شما بگین به خاطر این که شرکتی از لحاظ تکنولوژی از شرکت های دیگه جلوتره، این یه نقطه ضعفه براش!!

ASUS همیشه توی تکنولوژی و نوآوری تقریبا از هر کمپانی دیگه ای جلوتر بوده و این یک مزیت هستش براش! همین الان ببینید بین معروف ها تنها شرکتی بود که دسته مشابه وی رو زد، والان هم داره توی یه پروژه بزرگ مشابه کینکت رو برای پی سی می سازه. اینها ابتکاراتیه که شرکت های دیگه توی مخیله شون هم نمی گنجه.

حالا یک بار استثنائا به خاطر اشتباهی که یه شرکت متفرقه (اینتل) داشته همچین مشکلی پیش اومده، آیا دلیل میشه که بگیم "تکنولوژی روز رو بی بررسی میده بیرون"؟!!

واقعا تحلیل جالبی هستش!

7. 4 کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کسی دنبال مقصر نمی گرده!! عرض بنده این بود که یکمی پیاز داغش رو زیاد میکنید !!!
    هر بندی رو که تصمیم به خریدش می گیرید یهو میشه خدای لپ تاپ یا هر چیز دیگه بعد یهو دلتون رو میزن همی گید ال بود بل بود...این ها خصوصیات شخصی هست به من ربطی نداره منظورم این بود که با این گفته هاتون بچه ها رو گمراه نکنید!!!
    فکر کنم هنوز صحبت هاتون هست که فرمودید SN تا رنج 1500 بهترینه الان اچ پی شده فردا خدا داند!!! بهترینی وجود نداره!! یکی از یکی برتر هستممکنه بعدی از اون برتر باشه و.....
    امکان نداره لپ تاپی 11 مین طول بکشه استارت آپ بشه ..
    باز هم میگم بهترینی وجود نداره چه k53 چه 6099 هر کدوم تو یه قسمتی بهتر عمل میکنن !!!!!!
    عزیز دل تکنولوژی اچ پی کجا بود تکنولوژی ایسوز کجا بود؟ شما هی تایوان تایوان میکنی!!
    شما مادربرد های گیگا رو قبول داری؟؟؟ ایسوز چی؟؟؟ ال جی رو قبول داری تو صوتی تصویری؟؟؟ سونی چی؟؟؟ و و و همه اینها شرق آسیایی هستند و تکنولوژی شون بالاست.......الان دیگه چین و تایوان و کره و آمریکا نیست چون اصل برند آمریکایی هست ولی سهام دارهاش میتونن هر کجایی و تولید هر کجا باشند!!!! اصلاشاید اچ پی رو چین خریده باشه خدا رو چه دیدی!!!
    من عذر خواهی می کنم ولی شما داری با تعصب حرف میزنی
    در کل به نظر بنده اچ پی و ایسوز و.. همه قوی هستند اما ممکنه بعضی برند ها تجربه شون کمتر باشه و این دلیل بر بی کیفیتی نیست(ام اس آی. ال جی . سامسونگ البته سامسونگ جزئ یکی از خوب های بازاره)
    در آخر من معتقدم با این گونه مسائل نمیشه گفت فلان برند بده یا خوب
    همین
    بازم ممنون بابت بحث منطقی تون

9. 3 کاربر از m9780d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

ببخشید، من بقیه فرمایشات تون رو کاری ندارم، ولی در مورد تیکه ای که با رنگ قرمز نوشتم، بسیار به نظرم حرف عجیبی میاد که شما بگین به خاطر این که شرکتی از لحاظ تکنولوژی از شرکت های دیگه جلوتره، این یه نقطه ضعفه براش!!

ASUS همیشه توی تکنولوژی و نوآوری تقریبا از هر کمپانی دیگه ای جلوتر بوده و این یک مزیت هستش براش! همین الان ببینید بین معروف ها تنها شرکتی بود که دسته مشابه وی رو زد، والان هم داره توی یه پروژه بزرگ مشابه کینکت رو برای پی سی می سازه. اینها ابتکاراتیه که شرکت های دیگه توی مخیله شون هم نمی گنجه.

حالا یک بار استثنائا به خاطر اشتباهی که یه شرکت متفرقه (اینتل) داشته همچین مشکلی پیش اومده، آیا دلیل میشه که بگیم "تکنولوژی روز رو بی بررسی میده بیرون"؟!!

واقعا تحلیل جالبی هستش!
    دوست گرامي شما بهتره كه اس وي تونو بديد به گارانتي مربوطه تا از امارات استعلام كنن شايد درست بشه مشكلتون!!اين همون اشتباه بزرگيه كه اكثر ما ايرانيا متاسفانه بدون بررسي و نسنجيده كار انجام ميديمو نتيجه اش اينطوري ميشه فكر كنم ديگه بحثو ادامه نديم بهتره شما داريد اشتباه خودتونو توجيه ميكنيد تا اس وي نيو ريويژن نياد تو بازار من ميگم اس وي اس ان خربدن منطقي نيس من قبلا طرفدار ايسوس بودم و روي اس ان تعصب داشتم و الان بي تعصب ميگم تنها لپتاپي كه ارزش خريدش رو داره K53 هست و تمام ديگه بحثو ادامه نميدم فكر كنم خيلي داره كش پيدا ميكنه

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

کسی دنبال مقصر نمی گرده!! عرض بنده این بود که یکمی پیاز داغش رو زیاد میکنید !!!
    هر بندی رو که تصمیم به خریدش می گیرید یهو میشه خدای لپ تاپ یا هر چیز دیگه بعد یهو دلتون رو میزن همی گید ال بود بل بود...این ها خصوصیات شخصی هست به من ربطی نداره منظورم این بود که با این گفته هاتون بچه ها رو گمراه نکنید!!!
    فکر کنم هنوز صحبت هاتون هست که فرمودید SN تا رنج 1500 بهترینه الان اچ پی شده فردا خدا داند!!! بهترینی وجود نداره!! یکی از یکی برتر هستممکنه بعدی از اون برتر باشه و.....
    امکان نداره لپ تاپی 11 مین طول بکشه استارت آپ بشه ..
    باز هم میگم بهترینی وجود نداره چه k53 چه 6099 هر کدوم تو یه قسمتی بهتر عمل میکنن !!!!!!
    عزیز دل تکنولوژی اچ پی کجا بود تکنولوژی ایسوز کجا بود؟ شما هی تایوان تایوان میکنی!!
    شما مادربرد های گیگا رو قبول داری؟؟؟ ایسوز چی؟؟؟ ال جی رو قبول داری تو صوتی تصویری؟؟؟ سونی چی؟؟؟ و و و همه اینها شرق آسیایی هستند و تکنولوژی شون بالاست.......الان دیگه چین و تایوان و کره و آمریکا نیست چون اصل برند آمریکایی هست ولی سهام دارهاش میتونن هر کجایی و تولید هر کجا باشند!!!! اصلاشاید اچ پی رو چین خریده باشه خدا رو چه دیدی!!!
    من عذر خواهی می کنم ولی شما داری با تعصب حرف میزنی
    در کل به نظر بنده اچ پی و ایسوز و.. همه قوی هستند اما ممکنه بعضی برند ها تجربه شون کمتر باشه و این دلیل بر بی کیفیتی نیست(ام اس آی. ال جی . سامسونگ البته سامسونگ جزئ یکی از خوب های بازاره)
    در آخر من معتقدم با این گونه مسائل نمیشه گفت فلان برند بده یا خوب
    همین
    بازم ممنون بابت بحث منطقی تون
    ببين دوست گرامي من كسي رو گمراه نميكنم اما اون چيزي كه به ذهنم ميرسه و تجربه ام ميگه كه بهتره و منطقي تره و مقرون به صرفه تره اينه ، بي تعصب و بي منفعت شخصيم ميگم(البته از برندهاي ياد شده چون لنوو جديد هم قراره بياد و شايد بهتر از همه باشه):
    1-hp dv6 6090
    2- Dell l502
    3-msi 620
    4-asus sv
    اگه k53 هم بود رده سوم رو به خودش اختصاص ميداد اگه لنوو بياد شايد اول بشه مزيت و معايب رو خودتون بيشتر ميدونيد من ديگه چيزي نميگم تا به تعصب و سير داغ پياز داغ محكوم نشم و اعدامم نكنيد!!!

12. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مثل اینکه شما فکر میکنید فقط asus از چیپست سری 6 استفاده کرده !!؟ بهتره یه نگاهی به سایت زیر بندازید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    غیر از اینها حداقل 4 مین دستکتاپ یا لپتاپ هم من از msi سراغ دارم که مشکل چیپست دارند.
    من خودم با sn کار کردم بوت اولیه که معمولا تنظیم ویندوزه و حدود 5 یا 6 دقیقه طول میکشه و دفعات بعد بدون تنظیم برنامه ها حدود 1 دقیقه زمان میبره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ببين دوست گرامي من كسي رو گمراه نميكنم اما اون چيزي كه به ذهنم ميرسه و تجربه ام ميگه كه بهتره و منطقي تره و مقرون به صرفه تره اينه ، بي تعصب و بي منفعت شخصيم ميگم(البته از برندهاي ياد شده چون لنوو جديد هم قراره بياد و شايد بهتر از همه باشه):
    1-hp dv6 6090
    2- Dell l502
    3-msi 620
    4-asus sv
    اگه k53 هم بود رده سوم رو به خودش اختصاص ميداد اگه لنوو بياد شايد اول بشه مزيت و معايب رو خودتون بيشتر ميدونيد من ديگه چيزي نميگم تا به تعصب و سير داغ پياز داغ محكوم نشم و اعدامم نكنيد!!!
    اعدام کجا بود من هیشه وقتی نقل قولت میکنم ازت تشکر هم می کنم !!!!

داره خودمونی میشه hamed_yakoza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

1-hp dv6 6090
    2--msi 620

HP انتخاب كردم چون برند مورد علاقمه الان پول ندارم بخرمش و كانفيگ و ديزاين خوبي داره و MSI هم كه الان لپ تاپ خودمه خيلي توپه و ازش راضيم از دل و ايسوس خيلي سرتره

16. این کاربر از hamed_yakoza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •