فهرست بازیکنان بارسا برای دیدار امشب اعلام شد/ پویول هم هست
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان متعصب آبی و اناری ها در فهرست 20 نفره تیمش برای دیدار امشب مقابل رئال در فینال کوپا دل ری حضور دارد. پویول در دیدار شنبه شب دو تیم در سانتایگو برنابئو آسیب دید و این نگرانی وجود داشت که نتواند تیمش را در دیدار امشب همراهی کند.
این اولین بازی پویول بعد از سه ماه مصدومیت بود اما مجبور شد در اواسط نیمه دوم جای خود را به سیدو کیتا بدهد.
باشگاه بارسا نیز پیش از این اعلام کرد پویول می تواند در این دیدار به میدان برود و گواردیولا نیز او را در فهرست تیمش قرار داد.
دروازه بان ها: والدس، پینتو
مدافعان: ماسچرانو، فونتاس، پویول، مکسول، ادریانو، پیکه، آلوس، میلیتو
هافبک ها: بوسکتس، کیتا، ژاوی، اینیستا، آفلای، تیاگو
مهاجمان: مسی، پدرو، ویا، خفرن
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورینیو فهرست رئال را اعلام کرد/ همه بازیکنان اصلی هستند
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، فهرست تیمش برای دیدار امشب مقابل بارسا را اعلام کرد.
در این فهرست نام 19 بازیکن دیده می شود اما فرناندو گاگو و لاسانا دیارا، هر دو به دلیل مصدومیت در این فهرست جایی ندارند.
همه بازیکنانی که احتمال غیبت آنها در بازی امشب وجود داشت به موقع آماده شده اند و می توانند در دیدار امشب تیم شان را همراهی کنند.
دروازه بان ها: کاسیاس، دودک، آدان
مدافعان: گارای، راموس، کاروالیو، په په، مارسلو، آربلوا
هافبک ها: ژابی آلونسو، اوزیل، دی ماریا، خدیرا، گرانرو، کاکا
مهاجمان: کریس رونالدو، کریم بنزما، آدبایور، ایگواین
کد:
پپ گواردیولا: می دانیم چطور به پیروزی برسیم
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، تاکید کرد تیمش کاملا آماده رویارویی با رئال مادرید در فینال کوپا دل ری است.
این دومین رویارویی دو تیم از چهار دیداری است که باید در 18 روز انجام دهند و می تواند اولین قهرمانی دو تیم در رقابت های این فصل باشد.
سزمربی کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک فینال است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. جو لذت بخشی بر بازی حاکم خواهد بود. ما باید شجاعانه بازی کنیم و البته برای حریف هم احترام قائل باشیم.
رئالی ها امکانات زیادی دارند و آنچه انجام می دهند به خودشان بستگی دارد. ما باید برای اینکه په په را از جریان بازی خارج کنیم، توپ را سریع تر در زمین به جریان بیندازیم. اگر توپ سریعتر جریان پیدا کند، خط دفاعی جا می ماند.
ما باید با هم صحبت می کردیم و اکنون نیاز داریم که بهتر بازی کنیم و موقعیت های بیشتری نیز به وجود بیاوریم."
گواردیولا همچنین در مورد بازگشت پویول به تیم بعد از مصدومیت در دیدار شنبه شب صحبت کرد.
" پویول بعد از مصدومیت که موجب شد سه ماه از میادین دور باشد، اکنون شرایط بسیار بهتری دارد. او با ریتم خوبی تمرین می کند و در سفر به والنسیا همراه ما خواهد بود."
سرمربی آبی و اناری ها همچنین تاکید کرد که تیمش می تواند در طول دیدار با تاکتیک های مختلفی بازی کند.
" ما می توانیم به شیوه های مختلفی بازی کنیم. ما می دانیم برای پیروزی باید چه کاری انجام دهیم. دیدار شنبه شب در برنابئو یک نقطه مرجع برای ماست. ما از بعضی لحاظ خوب بازی کردیم اما از بعضی جهات نیز خوب نبودیم. ما باید با عمق بیشتری کار کنیم.
باید شجاع باشیم و برای پیروزی تمام تلاش مان را بکنیم."
کد:
ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است در دیدار امشب فینال کوپا دل ری، دو تیم رئال و بارسا از شانس برابر برای پیروزی برخوردارند. او همچنین به صحبت های آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال، که تاکتیک او در دیدار شنبه شب برابر بارسا را زیر سوال برد، پاسخ داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمی خواهم هیچ حرف غیرمعمولی بزنم زیرا در دیدار فینال هیچ تیمی شانس بیشتری ندارد. هر دو تیم از شانس برابری برای پیروزی برخوردارند. امیدواریم بازی زیبایی ببنیم و امیدوارم هیچ برخورد و تنشی بین تماشاگران در ورزشگاه و خیابان ها رخ ندهد
حرف های خاصی برای دیدار فینال وجود دارد و من واقعا به آنها باور دارم. من در فینال های زیادی حضور داشته ام که تیم حریف واقعا از تیم من قوی تر و سرتر بوده اما آن دیدارها هم کاملا برابر و پایاپای پیش رفته است. این طبیعت فینال هاست.
این اولین فینال من با رئال مادرید محسوب می شود اما من کاملا راحت هستم. من دیدارهای زیادی مانند این را تجربه کرده ام. به همین دلیل است که بسیار آرام هستم . اعتماد به نفس ما از سخت کوشی ما برای رسیدن به موفقیت ناشی می شود. اگر قهرمان شویم، فوق العاده خواهد بود و اگر این اتفاق رخ ندهد، به کارمان ادامه می دهیم."
آقای خاص کسی نیست که در مقابل انتقادات سکوت کند؛ حتی اگر از طرف اسطوره ای مانند دی استفانو باشد.
" او یکی از مهمترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید است و در مقابل من هیچ جایی در تاریخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربی رئال هستم و مربی است که تصمیم نهایی را می گیرد.
ما با چهار مدافع، سه هافبک و سه مهاجم بازی خواهیم کرد. در این دیدار یک سانتر فوروارد خواهیم داشت. ما می خواهیم وقتی صاحب توپ هستیم، حمله کنیم و به گل برسیم. وقتی هم توپ را از دست دادیم، دفاع می کنیم. این به همه تیم بستگی دارد. کل تیم باید در هر دو زمان فعال باشد."
کد: