تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی قهرمان؟

راي دهنده
82. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا

34 41.46%
  • رئال مادرید

48 58.54%
صفحه 5 از 21 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 204

نام تاپيک: کوپا دل ری 2010-2011 | فینال

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بازیکن برای فینال جام حذفی دعوت شدند

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

گرانرو که یک جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته بود به ترکیب تیم بازگشت.

ژوزه مورینیو 19 بازیکن را برای بازی روز چهارشنبه مقابل بارسلونا در فینال جام حذفی در مستایا فراخواند.گرانرو که یک جلسه محرومیت خود را پشت سر گذاشته بود به ترکیب تیم بازگشت.گاگو و لاس به دلیل مصدومیت غایب هستند،آلبیول محروم است و پدرو لئون و کانالس با تصمیم سرمربی تیم دعوت نشدند.

لیست بازیکنان دعوت شده رئال مادرید:
    دروازه بانان: کاسیاس ، آدان ، دودک
    مدافعین: گارای ، راموس ، کاروالیو ، په په ، مارسلو ، آربلوا
    هافبک ها: ژابی آلونسو ، اوزیل ، دیماریا ، خدیرا ، گرانرو ، کاکا
    مهاجمین: رونالدو ، آدبایور ، هیگواین، بنزما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والدانو:"رئال مادرید هدیه ای برای قهرمانی دارد"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

والدانو:"تجربه مورینیو یک عامل و فاکتور مهم است؛او میداند چگونه در فینال ها بازی کند"

خورخه والدانو با bwin اسپانسر تیم در مورد بازی فینال مقابل بارسلونا در روز چهاشنبه گفتگو کرد.

"پیام من این است که قهرمانی ممکن است.رئال مادرید هدیه ای برای قهرمانی دارد،از جمله بازی کردن با یک بازیکن کمتر.این یک نشانه مثبت است.این میتواند یک افتخار برای باشگاه از زمان تاسیسش باشد.این مسئله ثابت شده است.ما بازیکنانی داریم که میتوانند تمام 90 دقیقه را در بهترین فرم خود بازی کنند.بازی با بارسلونا یک بازی خاص است و من فکر میکنم ما هر کاری برای قهرمان شدن میکنیم"

"کریستیانو میتواند در این بازی یک نقش کلیدی ایفا کند.در یک مسابقه متغیرهای زیادی وجود دارند که میتوانند سرنوشت بازی را با یک حرکت اشتباه یا یک حرکت هوشمندانه تغییر دهند.کریستیانو به وسیله توانایی و نبوغش میتواند سرنوشت بازی را رقم بزند.به همین دلیل است که او مرد بازیهای بزرگ است"

"خیلی مهم است که به عنوان یک تیم فکر کنیم،به خصوص در طول این چنین بازیهایی.بازیکنان باید به حرف سرمربیشان گوش دهند زیرا هر کدام از آنها همانند چرخ دنده های یک ماشین هستند.تیم باید مثبت اندیش باشد و حمایت هواداران را احساس کند.بازی فینال به حداکثر تلاش و حداکثر خطر و ریسک نیاز دارد"

"زمانیکه بازیکنان خوبی در زمین حضور داشته باشند،متغیرهای به سختی آشکار میشوند.یک بازی همیشه مانند یک معما است و شما هرگز نمیدانید که چه وقت ممکن است این معما حل شود.بسیار مشکل است که بفهمید چه کسی راز بازی فینال را برملا میکند.به همین دلیل است که جهانیان از این بازی انتظار بیشتری دارند.پاسخ سوال در زمین بازی داده خواهد شد"

"زود گل زدن بسیار مهم است.میدانیم که چگونه باید میدان داری کنیم،بنابراین اگر گل بزنیم یک شروع فوق العاده خواهیم داشت"

"ما نیاز داریم که از بازیکنان جوانمان بخواهیم که همانند الگوهای خود باشند.بازیکنان قدیمی هم نیاز دارند تا از جوانها محافظت کنند حتی زمانیکه بازیکنان جوانمان دارای تجربه های سرشار بین المللی هستند.آنها باید در جامهای جهانی و سایر مسابقات مهم بازی کنند.به همین دلیل است که من مطمئن هستم آنها به شرایط ایده آل خود میرسند.شیوه ای که ما بازی میکنیم و به آن عمل میکنیم برای رهبر تیم ایده آل است بنابراین ما به راهنمایی کسانی که به خصوص میخواهند ما را به جلو سوق دهند نیازی نداریم"

"تجربه مورینیو یک عامل و فاکتور مهم است.او شخصیت خود را به دست آورده،او میداند چگونه در فینال ها بازی کند و میداند چگونه اندیشه هایش را انتقال دهد که همه اینها برای اولین قدم بسیار مهم هستند."

کد:

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو بنزما، آدبایور و هیگواین را از ترکیب اصلی خارج کرد و در فینال کوپا هیچکدام فیکس نیستند

رونالدو و دی ماریا بال های رئال مادرید خواهند بود

ژابی، خدیرا و په په دوباره در فینال کوپا دل ری سه هافبک رئال مادرید خواهند بود
    خوبه ، انتظارها به پایان رسید برای دیدن پدیده ای به نام 4-6-0 در بالاترین سطح فوتبال در زمان حاضر .

نکته ی مبهم ترکیب دفاع هست ، یا راموس باید وسط بازی بکنه و آربلوا بره به راست ( که محتمل تر هست ) ، یا اینکه گارای جای آلبیول رو پر بکنه ( که با توجه به اینکه گارای این فصل کم بازی کرده ریسک بزرگی هست اما از طرفی شاهد شیرین کاری های آربلوا هم نخواهیم بود ) .

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گواردیولا: باید شجاع باشیم؛ به خودم اجازه نمی‌دهم درباره تاکتیک‌های مورینیو صحبت کنم

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی بارسلونا گفته تیمش آماده دیدار با رئال مادرید است.

این دومین کلاسیکو در چهار نبرد تاریخی بین دو تیم است و فرصتی برای بارسا است تا جامی بگیرد.

گواردیولا گفت: «به نظرم این فینالی است که در آن هر اتفاقی ممکن است و جو بسیار شادی بر آن حکمفرما خواهد بود. ما باید تیم خود را تشویق کنیم و برای تیم دیگر احترام قائل شویم.»

بارسلونا با حضور په‌په در خط میانی رئال مادرید دچار مشکل شده بود و از گواردیولا پرسیدند که آیا اقدام خاصی انجام می‌دهد یا نه.

گواردیولا هم گفت: «رئال مادرید احتمالات فراوانی دارد، اما چیزی که مهم است عصاره مفهوم است. ما درباره آنچه شنبه روی داد صحبت کردیم، و این که چه کارهایی درست بود و چه کارهایی اشتباه. کاری که مادرید انجام می‌دهد بستگی به کاری دارد که ما انجام می‌دهیم.

ما باید توپ را سریع‌تر به گردش دربیاوریم تا با په‌په مقابله کنیم. اگر سریعتر باشیم، دفاع آنها جا می‌ماند. برای اتفاقات دیگر هم داور حضور دارد.
    ما صحبت کرده‌ایم و می‌دانیم که باید بهتر بازی کنیم تا موقعیت‌های بیشتری بسازیم.»

گواردیولا همچنین گفت که کارلس پویول در لیست بارسلونا قرار می‌گیرد: «پویول پس از مصدومیت خیلی بهتر شده. این مصدومیت سه ماه او را تحت تاثیر قرار داده بود. او با ریتم خوبی تمرین کرده و با ما مسافرت خواهد کرد.»

گواردیولا درباره تغییرات تاکتیکی لازم در جریان دیدار هم گفت: «می‌توانیم به روش‌های دیگری هم بازی کنیم و می‌دانیم که باید چه کنیم تا پیروز شویم.

مسابقه در برنابئو نقطه ارجاعی برای ماست. بعضی کارها را درست انجام دادیم و برخی دیگر را نه چندان. ما باید عمقی‌تر بازی کنیم.
    باید شجاع باشیم و تلاش کنیم و ببریم.»

به مادرید اتهام فوتبال منفی زده‌اند و مورینیو از سوی یوهان کرویف و آلفردو دی‌استفانو تحت انتقاد قرار گرفته. گواردیولا می‌گوید: «نمی‌خواهم کار همکارم را نقد کنم. تردیدی درباره پس‌زمینه مادریدی دی‌استفانو ندارم. آنها برای ما دردسر درست کردند و همکاران من هم هر طور می‌خواهند می‌توانند از تیمشان بازی بگیرند.

مورینیو مربی خوبی است، اما هرگز به خودم اجازه نمی‌دهم نظرات تاکتیکی درباره کار همکارم بدهم.»

او درباره دیدار چهارشنبه گفت: «این بازی مهمی برای ماست و می‌خواهیم پیروز شویم. ما خوش‌اقبالیم که دوباره این‌جا هستیم و می‌خواهیم که قهرمان شویم.

برای ما بازی مقابل تیم بزرگی مانند رئال مادرید افتخار است.»
    کد:

خبر خوب برای بارسا؛ پویول به فینال کوپا دل ری می رسد

کد:
    پی نوشت : انگار گل همین یک عکس رو از گواردیولا داره ، بازم بگید گل بارساییه : دی !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا – رئال مادرید: معمای تاکتیکی مورینیو، هشدار برای بارسلونا

این دو تیم دومین ال‌کلاسیکو خود در طول 18 روز را در فینال جام حذفی برگزار می‌کنند.

سایت گل – ژوزه مورینیو باید معمایی تاکتیکی را مقابل بارسلونا در فینال جام حذفی حل کند تا بتواند اولین قهرمانی خود با رئال مادرید را به دست بیاورد.

مربی پرتغالی در جریان تساوی یک بر یک با بارسلونا در لالیگا از رویکردی فوق دفاعی استفاده کرد که مورد پسند آلفردو دی‌استفانو، اسطوره و رییس افتخاری رئال مادرید قرار نگرفت.

دی‌استفانو گفت بارسلونا شیری بود که داشت با موش بازی می‌کرد و خواستار آن شد که رئال در جام حذفی استراتژی دیگری داشته باشد. این دومین دیدار در چهار ال‌کلاسیکو است.

این رییس افتخاری 84 ساله در گفتگو با مارکا گفت: «بازی شنبه باید باعث شود درنگ کنیم و ببینیم برای بازی با بارسلونا چه کار باید بکنیم. چون این روش به روشنی روش مناسبی نبود.

بارسا با توپ با احترام و ستایش برخورد می‌کرد و آن را نازپرورده می‌کرد. تماشای بازی این تیم لذت‌بخش است.»

تیم مورینیو در دیدار شنبه عقب نشست و امیدوار بود در ضدحملات به گل برسد. آنها در هر حال توانستند مانع آن شوند که گواردیولا به ششمین برد در ششمین ال‌کلاسیکو خود به عنوان مربی برسد.

همچنین آنها مانع تکرار شکست پنج بر صفر در دیدار ماه نوامبر شدند.

تبدیل شکست یک بر صفر به تساوی با ده نفر باعث شد طرفداران بگویند این تساوی طعم پیروزی داشت، هرچند که این نتیجه عملا بخت آنها برای فتح لالیگا را از بین برد و در فاصله شش هفته مانده به پایان لالیگا، جبران فاصله هشت‌امتیازی بسیار بعید به نظر می‌رسد.

تصمیم مورینیو برای بردن په‌په از مدافع میانی به خط میانی و دادن نقش تخریب‌کننده به او در خط میانی مبتنی بر قدرت بدنی رئال، به همراه استفاده از دو هافبک دفاعی دیگر در کنار په‌په بزرگ‌ترین تغییر تاکتیکی مورینیو در روز شنبه بود. او در این میان مسعود اوزیل را قربانی کرد.

فرارهای انفجاری

با این حال، این بازیکن خوش‌استیل آلمانی با فرارهای انفجاری و پاس‌های هوشمندانه‌اش، هنگامی که در دقایق انتهایی دیدار به میدان آمد تاثیرگذار بود. او احتمالا روز چهارشنبه بازی کند و شاید مورینیو مهاجم مرکزی تیمش را بیرون بگذارد تا به اوزیل بازی برسد.

رائول آلبیول، مدافع رئال هم به دلیل کارت قرمزی که شنبه گرفت از حضور در این دیدار محروم است (در اسپانیا کارت قرمزها در لیگ و جام حذفی با هم حساب می شود) و سرخیو راموس شاید به مرکز خط دفاعی برود و در کنار ریکاردو کاروالیو قرار بگیرد.

لیگ برای رئال عملا از دست رفته و گزینه‌های باقی‌مانده رئال برای قهرمانی جام حذفی و لیگ قهرمانان است. آنها از سال 1993 تاکنون فاتح جام حذفی نشده‌اند و در لیگ قهرمانان هم به مصاف همین بارسا می‌روند. رئال از سال 2008 هم هیچ عنوانی به دست نیاورده.

گواردیولا که در سال 2009 با بارسا فاتح سه‌گانه شد، به دنبال سه‌گانه‌ای دیگر است و بعید است که فرمولش را که به خوبی جواب داده تغییر دهد.

خاویر ماسچرانو از محرومیت بازگشته و اگر کارلس پویول به این بازی نرسد می‌تواند در خط دفاعی قرار بگیرد.

پویول گفت: «بی‌تردید تلاش می‌کنم اما نمی‌دانم بتوانم بازی کنم یا نه.»
    هنگامی که از او پرسیدند آیا بارسا پس از ناکامی در بردن رئال در روز شنبه به دنبال تغییر در ترکیب است یا نه، او پاسخ داد: «هر بازیکنی به همان سبکی بازی می‌کند که به آن باور دارد و از بهترین سلاح‌هایش بهره می‌برد.

ما فلسفه‌ و روش بازی خود را داریم که همواره به آن احترام می‌گذاریم.»

بارسا روز شنبه 72 درصد از مالکیت توپ را در اختیار داشت ولی نتوانست حریف را ببرد.

یوهان کرویف، اسطوره بارسا هم گفت که این هشداری برای بارسلونا است، به ویژه مقابل فردی که متخصص قهرمانی‌هاست، مانند مورینیو.

کرویف در ستون خود در ال‌پریودیکو نوشت: «مردان گواردیولا درس گرفتند. آنها حتی اگر به سبک خود وفادار هستند هم باید پیشرفت کنند.»

ترکیب احتمالی دو تیم:

رئال مادرید: کاسیاس، راموس، په په، کاروالیو، مارسلو، خدیرا، آلونسو، رونالدو، اوزیل، دی ماریا، آدبایور

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، بوسکتس، آدریانو، ژاوی، ماسچرانو، اینیستا، ویا، مسی، پدرو

کد:
    حمیدرضا کشاورز

April ‎19, ‎2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این بازی مطمعنا خیلی جذابتر از بازی قبلی خواهد شد و من فکر میکنم پرگل هم باشه!

ما تو خونمون هم رئالی داریم هم بارسایی بعد دیگه در خلال بازی هی تو سر و کله هم میزنیم کلا خودش یه فیلم جداست!
    منم خيلي اميدوارم پرگل بشه
    هرچند فينالها معمولا سرگذشت ديگه اي دارن
    برادر بزرگ منم رئاليه و اس ام اسهاي بعد از بازي كلي حال ميده
    به امید پیروزی ... (نمیگم ریا نشه)
    بگين هم ريا نميشه

بارسلونا: والدس، آلوس، پیکه، بوسکتس، آدریانو، ژاوی، ماسچرانو، اینیستا، ویا، مسی، پدرو
    بازي بدون پويول و آبيدال يه كابوسه نود دقيقه ايه و حتي ممكنه تا دقيقه 120 هم طول بكشه
    اميدوارم حداقل پويول برسه
    خلاء آبيدال رو من به شخصه با تمام وجودم احساس ميكنم

جداي از همه اين مسائل اميدوارم يه فوتبال واقعي ببينيم
    دفاعي يا هجومي فرقي نداره
    فوتبال واقعي زماني اتفاق ميفته كه هر كدوم از تيمها وظايف خودشون رو به بهترين شكل انجام بدن
    به عنوان يه بارسايي صادقانه ميگم همونجوري كه دوست دارم بارسا خوب و قدرتمند بازي كنه دوست دارم رئال هم قدرتمند بازي كنه
    دوست دارم اين بازي اونقدر زيبا باشه كه خود فوتبال و ذاتش هم به تماشاي اين بازي بشينه
    به من ربطي نداره مورينيو چه تركيبي ميزاره اما به عنوان يك سمت اين بازي شخصيت رقيب هم برام خيلي مهمه
    در كل اميدوارم اين الكلاسيكوها مقدمه اي باشن براي فتح جام ملتهاي اروپا
    اميدوارم اين الكلاسيكوها شروع تحول باشن نه نقطه پايان هيجانات

پي نوشت : در الكلاسيكوي قبل چيزي كه كمتر كسي متوجه اون شد و البته تا اونجايي كه من ديدم و تصوير بود اين بود كه بازيكناي دو تيم بعد از پايان بازي با هم دست ندادن و پيراهنشون رو عوض نكردن
    اگر اين جور باشه بايد به حال هر دوتيم تاسف خورد
    ال دربي با تمام هيجانات و كريهاش شاهد دست زدن يك تيم براي ديگري بوده شاهد دست زدن تماشاگراي يك تيم براي تيم ديگر بوده
    بارها بعد از پايان بازي بازيكنا با هم دست دادن و...
    اميدوارم در پايان بازي فرداشب هم شاهد اين مسئله باشيم
    فوتبال بايد در چهارچوب سبز باقي بمونه
    فوتبال اگر فراتر از خودش حركت كنه دير يا زود متوقف ميشه

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ترکیب احتمالی دو تیم:

حمیدرضا کشاورز
    این نویسندهای گل هم رسما بی‌ اطلاع‌ترین نویسندگان ورزشی هستن.
    قول میدم طرف یه خبر هم در مورد بارسا و رئال نمیخونه و بازیهاشون رو هم یکی‌ درمیان می‌بینن، در کلّ همشون برای خودشون یک پا جواد خیابانی هستن که مثلا تو مسابقات جام جهانی‌ کار انتقال داوید ویا با بارسا تموم شده میگه شایعاتی هست مبنی بر اینکه ویا قراره به بارسا بپیونده بعد برای اینکه معروف بشن سریع در مورد این دو تیم مینویسن و راهکار پیشنهاد می‌کنن مثل همون رفیق تعطیل خودمون مهریار خان
    از ۳ ماه پیش مشخص شده که ابر سفید جای والدز تو کوپا بازی میکنه بعد این میگه والدز.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فهرست بازیکنان بارسا برای دیدار امشب اعلام شد/ پویول هم هست

سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان متعصب آبی و اناری ها در فهرست 20 نفره تیمش برای دیدار امشب مقابل رئال در فینال کوپا دل ری حضور دارد. پویول در دیدار شنبه شب دو تیم در سانتایگو برنابئو آسیب دید و این نگرانی وجود داشت که نتواند تیمش را در دیدار امشب همراهی کند.

این اولین بازی پویول بعد از سه ماه مصدومیت بود اما مجبور شد در اواسط نیمه دوم جای خود را به سیدو کیتا بدهد.

باشگاه بارسا نیز پیش از این اعلام کرد پویول می تواند در این دیدار به میدان برود و گواردیولا نیز او را در فهرست تیمش قرار داد.

دروازه بان ها: والدس، پینتو

مدافعان: ماسچرانو، فونتاس، پویول، مکسول، ادریانو، پیکه، آلوس، میلیتو

هافبک ها: بوسکتس، کیتا، ژاوی، اینیستا، آفلای، تیاگو

مهاجمان: مسی، پدرو، ویا، خفرن
    کد:

مورینیو فهرست رئال را اعلام کرد/ همه بازیکنان اصلی هستند

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، فهرست تیمش برای دیدار امشب مقابل بارسا را اعلام کرد.

در این فهرست نام 19 بازیکن دیده می شود اما فرناندو گاگو و لاسانا دیارا، هر دو به دلیل مصدومیت در این فهرست جایی ندارند.

همه بازیکنانی که احتمال غیبت آنها در بازی امشب وجود داشت به موقع آماده شده اند و می توانند در دیدار امشب تیم شان را همراهی کنند.

دروازه بان ها: کاسیاس، دودک، آدان

مدافعان: گارای، راموس، کاروالیو، په په، مارسلو، آربلوا

هافبک ها: ژابی آلونسو، اوزیل، دی ماریا، خدیرا، گرانرو، کاکا

مهاجمان: کریس رونالدو، کریم بنزما، آدبایور، ایگواین

کد:

پپ گواردیولا: می دانیم چطور به پیروزی برسیم

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، تاکید کرد تیمش کاملا آماده رویارویی با رئال مادرید در فینال کوپا دل ری است.

این دومین رویارویی دو تیم از چهار دیداری است که باید در 18 روز انجام دهند و می تواند اولین قهرمانی دو تیم در رقابت های این فصل باشد.

سزمربی کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این یک فینال است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. جو لذت بخشی بر بازی حاکم خواهد بود. ما باید شجاعانه بازی کنیم و البته برای حریف هم احترام قائل باشیم.

رئالی ها امکانات زیادی دارند و آنچه انجام می دهند به خودشان بستگی دارد. ما باید برای اینکه په په را از جریان بازی خارج کنیم، توپ را سریع تر در زمین به جریان بیندازیم. اگر توپ سریعتر جریان پیدا کند، خط دفاعی جا می ماند.

ما باید با هم صحبت می کردیم و اکنون نیاز داریم که بهتر بازی کنیم و موقعیت های بیشتری نیز به وجود بیاوریم."

گواردیولا همچنین در مورد بازگشت پویول به تیم بعد از مصدومیت در دیدار شنبه شب صحبت کرد.

" پویول بعد از مصدومیت که موجب شد سه ماه از میادین دور باشد، اکنون شرایط بسیار بهتری دارد. او با ریتم خوبی تمرین می کند و در سفر به والنسیا همراه ما خواهد بود."

سرمربی آبی و اناری ها همچنین تاکید کرد که تیمش می تواند در طول دیدار با تاکتیک های مختلفی بازی کند.

" ما می توانیم به شیوه های مختلفی بازی کنیم. ما می دانیم برای پیروزی باید چه کاری انجام دهیم. دیدار شنبه شب در برنابئو یک نقطه مرجع برای ماست. ما از بعضی لحاظ خوب بازی کردیم اما از بعضی جهات نیز خوب نبودیم. ما باید با عمق بیشتری کار کنیم.

باید شجاع باشیم و برای پیروزی تمام تلاش مان را بکنیم."
    کد:

ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است در دیدار امشب فینال کوپا دل ری، دو تیم رئال و بارسا از شانس برابر برای پیروزی برخوردارند. او همچنین به صحبت های آلفردو دی استفانو، اسطوره باشگاه رئال، که تاکتیک او در دیدار شنبه شب برابر بارسا را زیر سوال برد، پاسخ داد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من نمی خواهم هیچ حرف غیرمعمولی بزنم زیرا در دیدار فینال هیچ تیمی شانس بیشتری ندارد. هر دو تیم از شانس برابری برای پیروزی برخوردارند. امیدواریم بازی زیبایی ببنیم و امیدوارم هیچ برخورد و تنشی بین تماشاگران در ورزشگاه و خیابان ها رخ ندهد

حرف های خاصی برای دیدار فینال وجود دارد و من واقعا به آنها باور دارم. من در فینال های زیادی حضور داشته ام که تیم حریف واقعا از تیم من قوی تر و سرتر بوده اما آن دیدارها هم کاملا برابر و پایاپای پیش رفته است. این طبیعت فینال هاست.

این اولین فینال من با رئال مادرید محسوب می شود اما من کاملا راحت هستم. من دیدارهای زیادی مانند این را تجربه کرده ام. به همین دلیل است که بسیار آرام هستم . اعتماد به نفس ما از سخت کوشی ما برای رسیدن به موفقیت ناشی می شود. اگر قهرمان شویم، فوق العاده خواهد بود و اگر این اتفاق رخ ندهد، به کارمان ادامه می دهیم."

آقای خاص کسی نیست که در مقابل انتقادات سکوت کند؛ حتی اگر از طرف اسطوره ای مانند دی استفانو باشد.

" او یکی از مهمترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید است و در مقابل من هیچ جایی در تاریخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربی رئال هستم و مربی است که تصمیم نهایی را می گیرد.

ما با چهار مدافع، سه هافبک و سه مهاجم بازی خواهیم کرد. در این دیدار یک سانتر فوروارد خواهیم داشت. ما می خواهیم وقتی صاحب توپ هستیم، حمله کنیم و به گل برسیم. وقتی هم توپ را از دست دادیم، دفاع می کنیم. این به همه تیم بستگی دارد. کل تیم باید در هر دو زمان فعال باشد."

کد:

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو
    دمش گرم
    حال کردم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته این شیطنت گل هست در انتخاب تیتر ( که البته فعل غریبی هم نیست و بین ژورنالیسم ها رایج هست ) .

هرچند که معتقدم این نحو پاسخ دادن چندان محترمانه نیست ( هرچند که ماهیت پاسخ کاملا صحیح هست ) .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

ژوزه مورینیو: من تصمیم می گیرم رئال چطور بازی کند، نه دی استفانو او یکی از مهمترین افراد در تاریخ باشگاه رئال مادرید است و در مقابل من هیچ جایی در تاریخ رئال ندارم. اما در حال حاضر من مربی رئال هستم و مربی است که تصمیم نهایی را می گیرد.
    همین رفتاراته که عاشقتیم کینگ خوزه.
    جواب همه منتقدها رو دادی.
    آقای دی استفانو و آقای کرایف چرا وقتی رئال 5-0 باخت نیومد اینطور انتقاد کنه خوزه جان بگه تو مربی فوتبال نیستی؟
    جواب:چون الان متوجه شده با این روشت امکان پیروزی برشون هست و میخواد جنگ روانی راه بندازه که البته هیچ کس در جنگ روانی به پای خودت نمیرسه خوزه جان.اون دوس داره رئال باز بازی کنه راحت بیان گل بزنن.بعدش آقای کرایف نمیاد بگه رئال تهاجمی بازی کرد!میگه دیدید چندتا زدیم!!
    به امید برد کوبنده رئال.
    پی نوشت:هشت پایی که بازی قبلو مساوی پیش بینی کرده بود حالا قهرمانی رئال رو پیش بینی کرده.
    هرچند که معتقدم این نحو پاسخ دادن چندان محترمانه نیست
    محترمانه تر از این!؟
    انتظار دارین خوزه بله قربان گو باشه(مانند مربیان سابق تیم)که نتایج را هم دیدیم البته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •