شرمنده!من يادم نمياد اون بازيو!ولي يادمه اون سال دخالت هاي ابرامويچ اومن از روزگار مورينهو در آورد!با اين حال مورينهو تونست جام حذفيو ببره و از چلسي فرار كنه...
شرمنده!من يادم نمياد اون بازيو!ولي يادمه اون سال دخالت هاي ابرامويچ اومن از روزگار مورينهو در آورد!با اين حال مورينهو تونست جام حذفيو ببره و از چلسي فرار كنه...
فکر کنم تنها تا نیم فصل تو چلسی بود! بعد ابرام گرانت سرمربی شدفصل بعدش هم که فرگوسن در حضور مورینیو در چلسی یونایتد رو قهرمان لیگ کرده بود ...
نه عزیزشرمنده!من يادم نمياد اون بازيو!ولي يادمه اون سال دخالت هاي ابرامويچ اومن از روزگار مورينهو در آورد!با اين حال مورينهو تونست جام حذفيو ببره و از چلسي فرار كنه...
فصل 2006-7 رو میگم ... که اتفاقا" مورینیو تو چلسی بود و آخر فصل چلسی رو قهرمان Fa Cup کرده بود
اون فصل 2007-8 بود که به خاطر دخالت های آبراموویچ مورینیو کمتر از یه نیم فصل تو چلسی موند و بعد رفت ...
+
واسه اون قسمت بولد شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *M!L4D*; 21-04-2011 at 19:13.
دوست من میای یه حرف اشتباه از رو ذوق زدگی قهرمانی میزنی تاپیک رو بهم میزنیشرمنده!من يادم نمياد اون بازيو!ولي يادمه اون سال دخالت هاي ابرامويچ اومن از روزگار مورينهو در آورد!با اين حال مورينهو تونست جام حذفيو ببره و از چلسي فرار كنه...
شما 1% به این شک نکن اگه رئال بیاد فینال منچستر قهرمان میشه....شک نکن....
در ضمن رویارویی ون در سار و کاسیاس یا نانی و رونالدو هم جذاب میشه![]()
شما هم مطمئن باش اومدن منچستر به فینال (تازه اگه بیاد) تشریفاتی هست، چون جام میاد به اسپانیاحالا یا کاسیاس میارتش، یا پویول
![]()
Last edited by kasra_khan2003; 21-04-2011 at 19:53.
حالا بذارید اول شالکه رو ببریم.
کلا فکر می کنم (با احترام به هواداران شالکه و آلمان) اگه اینتر میومد بالا بازی منچستر-اینتر جذاب تر بود تا شالکه. به خصوص واسه بی طرف ها
اگه اشتباه نکنم اونجا رکورد 40 بازی شکست ناپذیری مو شکسته شد...
نه سامان جون... با تموم احترامی که واست قائلم...
حرفت مشابه چند تن از هوادارای فصل پیش بایرن هستش که حقیقتا مطمئن بودن از شکست اینتر در بازی فینال (پیش از اینکه صعود هر دو تیم قطعی بشه) و فینال بایرن - بارسا رو 50-50 میدونستند...
شخصا فینال یونایتد - رئال رو خیلی سخت میدونم... حتی!... حتی سخت تر از فینال من یونایتد - بارسا... تیمی که اینقدر میتونه در تغییرات تاکتیکی (سوای از غیبت، پویول، والدز و آبیدال) منعطف باشه (اونم مقابل بارسلونا) و مربیش بارها با ساف و تیمش بازی کرده، شک نکن خیلی خطرناکه...
البته این حرف زدن درباره فینال هنوز زوده... این وسط شالکه هم کم تیمی نیست... بالاخره مدافع عنوان قهرمانی رو حذف کرده...
یاعلی![]()
دادا فکر نمی کنی واسه اسپانیایی ها بیشتر تشریفاتیه؟! فینال ومبلیه ها!! انگلستان!
90 هزار نفر بوق نیستند که...خصوصا با فرهنگی که باشگاه های انگلیسی درباره ومبلی دارن و سانگ ها و شعار های رسمیشون برای بازی کردن در این استادیوم...
ضمن اینکه یونایتد این فصل جو این ورزشگاه (که نیمی از اون متعلق به سیتی بود) رو تجربه کرده... من جای شما بودم از الان دعا می کردم که شالکه فینالیست بشه که حداقل هیچ کدوم از این دو تیم زیر فشار تماشاگرهای کشور میزبان نباشند...
یاعلی![]()
در خواب بیند پمبه دانهچون جام میاد به اسپانیا![]()
![]()
جدای از شالکه که بعیده برسه فینال، به نظرم اصلا قابل پیش بینی نیست فینال امسال..(حالا بماند که از این ور هم معلوم نیست رئال بیاد یا بارسا؟!)
اما به شخصه جدای از نتیجه، وحشتناک دوست دارم فینال رئال-منچستر رو ببینم بیاد اون بازی فراموس نشدنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)